نوشته اصلی توسط
Amir A
وحيد عزيز راست مي*گويد!
بارها عقيده ام را گفته ام،* براي دوربين هايي با سنسورهاي کوچک و لنزهايي که براي جلوگيري از Ca،*تا ديافراگم 8 بيشتر ندارند،* استفاده از مد M بسيار بسيار محدود است.
مثلاً شما مي خواهيد لانگ اکسپوژر داشته باشيد، با کدام دبافراگم بسته مي خواهيد نوردهي را طولاني کنيد؟ در عين حال که چند ثانيه نور داده ايد؟ يا اصولاً نويز به شما چنين مجالي ميدهد.
يا مي خواهيد با ثابت نگه داشتن ديافراگم و سپردن سرعت شاتر به دوربين، عمق ميدان را کنترل کنيد؟*خوب اين هم تقريباً دامنه بسيار محدودي دارد.
يا مي خواهيد سرعت را بالا نگه داريد و از اشياء متحرک عکس بگيريد؟*با فوکوس تنبل دوربين هاي کامپکت؟ تازه بعضي از آن ها ديافراگم باز ندارند.
البته مزيت مد M و A و S را يکسره نفي نميکنم، اما من،* بهترين کنترل را (در دوربين هايي با سنسور کوچک)* ميتوان در مد P، با تغيير ترکيب سرعت و ديافراگم،* و در صورت لزوم با تغيير نوردهي (جبران) از روي هيستوگرام ميدانم.
اگرچه بعضي دوربين هاي کامپکت جديد که مد P، ندارند، جداً روي اعصاب آدم رژه مي*روند.
سلام
حق با شماست اما اگه قرار باشه من نوعی با کامپکت 250 تومنی و یا لایک 330 تومنی به اندازه d70s شما - حالا با هر لنزی - و یا هر slr دیگه ای امکانات و قدرت عمل داشته باشم که نظم و منطق تمام عالم باید به هم بریزه
گر بریزی بحر را در کوزه ای / چند گنجد ؟؟ ؛ قسمت یک روزه ای !
وقتی قرار باشه مجموعه ای از امکانات و ابزار ها رو توی یه کامپکت در اختیار ما بذارن , باید !! انتظارمون از اون دوربین به اندازه ظرفیتش باشه و نه اون چیزی که ایده آل ماست و یا توقع داریم
این "محدودیتی" که شما میگید با "کشکی" که مشهدی وحید میگه خیلی فرق داره ؛ محدودیت یعنی یه چیزی هست اما کافی نیست و کشک بودن یعنی بود و نبودش فرقی نمی کنه
البته منظور من از همه این حرف ها اینه که اون بنده خدایی که بعد ها این مطالب رو می خونه گیج نشه و نگه حالا که تقدم شاتر و دیافراگم توی کامپکت ها کشکه برم یه کامپکت ساده بدرد نخور بگیرم ؛ کسی که عکاسی رو مجدانه پیگیری نکنه احتمالا از همون امکانات محدود کامپکتش راضی خواهد بود و اگه مشتاق باشه و پیگیر تجهیزات عکاسی باشه به خوبی می دونه که باید از دوربینش به اندازه پولی که در ازاش داده توقع داشته باشه