دوستان، شايد اينجا جاي اين سوال نباشه، ولي سوال من اينه :
تفاوت ميان دو سري S و A دوربين هاي پاورشات كنون در چيه؟ آيا بجز تفاوت در مقدار زوم ( 12 در مقابل 6 )
تفاوت ديگه اي هم دارن؟ چون بقيه مشخصاتشون مثل اندازه و نوع سنسور و ..... تقريباً مثل هم هستند
مرسي
در جواب دوست خوبم آقا سیروس باید بگم كه من دوربین Canon ixus 900Tiرو به شما پیشنهاد می كنم.
10 مگا پیكسل
از طرفی امكان فیلم برداری طولانی مدت با رزولوشن بالا (768×1024)
و همین طور دامنه قدرت فلش آن به نسبت بقیه دوربین های كمپكت سری ایكسوس كانون كه 5/3 متر است این دوربین دامنه قدرت فلشش 1/5 متر هست.
ویرایش توسط amirshiraz : Wednesday 26 December 2007 در ساعت 01:10
Sony Cyber-Shot DSC-W35
به نظر شما IXUS 860 IS بهتره يا p5100 or tz3
سلام
امیر جان من 860 رو به چند دلیل به 900 ترجیح می دم ( البته می دونید كه من سایه ی هرچی اولتراكامپكته با تیر می زنم ! )
1- واید 28 در برابر 37 كه در چنین دوربینی خیلی خیلی مهمه
2- وجود لرزشگیر
3- LCD بزرگتر 3 اینچی
4- مكرو 2 سانتی متر در برابر 5 سانتیمتر
5- البته مدل 900 فیلمبرداریش بهتره ولی در عوض كارت SDHC نمی خوره و در نتیجه محدودیت بیشتری برای ضبط خواهید داشت.
6- ضمنا مدل 860 هم فلاشش 4 متره ولی به نظر من همه ی اولترا كامپكتا فلاشهای ضعیفی دارند و به این اعداد خلی نمیشه دل بست.
فرهاد حسيني
به نظر من در صورتی آلتراکامپکت بخرید که اندازه دوربین واسه تون خیلی مهم باشه، و حتما بخواید که یه دوربین جیبی داشته باشید که همیشه همراهتون باشه...
در غیر اینصورت هرگز به آلتراکامپکت فکر نکنید...
با سلام و احترام به پیشگاه دوستان و هنرمندان والامقام
بالاخره پس از مدتهای مدید ، فرصتی پیش آمد تا با فراغ خیال بتوانم ضمن عضویت در این پایگاه که به نظرم یکی از مناسب ترین مراجع کسب تجربه واطلاعات در خصوص عکاسی و دوربین عکاسی است ، مفتخر باشم که با عضویت در آن ، خود را آغشته ی دانسته های اساتید فن بنمایم . من کسی نیستم به جز یک علاقه مند و عاشق عکس ، عکاسی و دنیای تکنولوژی ، بخصوص دوربین دیجیتال . هیچ دانش فنی و اطلاعات حرفه ای هم از آنها ندارم و فقط بر حسب تجربه و تنها به دلیل پیگیری و مداومت و مطالعه و بهره گیری از زبان انگلیسی که برآن مسلط هستم ، سر از این وادی درآورده ام . حدود 5 سال است که دستم به دوربین دیجیتال آغشته شده و از Nikon coolpix2100 راه را آغاز نموده و دوربین های متنوع Compact و SLR-Like را چه در تملک خویش و چه با همیاری دوستان ، از آزمایش گذرانده ام . پیش از آن نیز در چهار چوب مناسبات خانوادگی ، با دوربینهای Analog مشغول بوده ام اما نه از نوع حرفه ای آنها . اکنون زمانی است که حس میکنم باید به سراغ DSLR بروم ، از لنزهای متنوع کمک بگیرم و خود را بیش از این ، اسیر تنظیمات پیش فرض و خودکار ننمایم . دوست دارم با آگاهی و به دست خویش ، آنچه را که میخواهم ، خلق نمایم . البته میدانم که راه بسیار طولانی است اما مطمئن هستم که هر چند دیر ، اما بالاخره برای ارضای حس کنجکاوی و علاقه مندی خویش ، آن هم نه با هدف عکاس حرفه شدن بعنوان شغل ، از پس آن برخواهم آمد . اینها را صادقانه و به جهت معرفی خویش عنوان نمودم .
حال میخواهم که با راهنمایی شما عزیزان اولین دوربین دیجیتال SLR خویش را تهیه نمایم . ما حصل تحقیقاتم برای شروع به Nikon d40x و Canon 400d ختم شده است . البته d40 و 350d و از این قبیل هم پیشنهاد شده است . dpreview.com را قورت داده ام . البته درست است که در زمینه ی خرید و یا هزینه جهت اقلام اجباری در زندگی تعیین سقف بودجه همیشه برایم مهم بوده ، اما چیزی که دلم را بلرزاند برایم از محدوده ی تصمیم گیری بودجه ای خارج است . از طرفی هر روز مدل جدید تری به بازار می آید و مدلهای قبلی را تحت الشعاع قرار میدهد و تصمیم گیری را سخت تر مینماید که البته این مطلب در مورد تمام اقلام الکترونیک و دیجیتال صدق میکند . از این روست که همچنان در انتظار مانده و اقدام نکرده ام . جدا از ماحصل تحقیقات و پیشنهاد دوستان ، چند ماهی است که ذهنم مشغول Canon 40d و یا Nikon d80 و از این قبیل شده است . این چند روز اخیر هم که خراب Nikon d300 گردیده ام .به هر حال ضمن پوزش از اطاله ی کلا م بی صبرانه منتظر راهنمایی شما گرامیان می نشینم . درباره ی لنز هم راهنمایی بفرمایید . ممنون – محمد رزاقی – info@mohraz.com
سلام
دوست عزیز جناب آقای رزاقیحال میخواهم که با راهنمایی شما عزیزان اولین دوربین دیجیتال SLR خویش را تهیه نمایم . ما حصل تحقیقاتم برای شروع به Nikon d40x و Canon 400d ختم شده است . البته d40 و 350d و از این قبیل هم پیشنهاد شده است . dpreview.com را قورت داده ام . البته درست است که در زمینه ی خرید و یا هزینه جهت اقلام اجباری در زندگی تعیین سقف بودجه همیشه برایم مهم بوده ، اما چیزی که دلم را بلرزاند برایم از محدوده ی تصمیم گیری بودجه ای خارج است . از طرفی هر روز مدل جدید تری به بازار می آید و مدلهای قبلی را تحت الشعاع قرار میدهد و تصمیم گیری را سخت تر مینماید که البته این مطلب در مورد تمام اقلام الکترونیک و دیجیتال صدق میکند . از این روست که همچنان در انتظار مانده و اقدام نکرده ام . جدا از ماحصل تحقیقات و پیشنهاد دوستان ، چند ماهی است که ذهنم مشغول Canon 40d و یا Nikon d80 و از این قبیل شده است . این چند روز اخیر هم که خراب Nikon d300 گردیده ام .
علی رقم اینكه می فرمایید تاپیك ها و سایت ها را قورت داده اید اما این محدوده انتخاب شما(از دی 40 تا دی 300!:confused:)
به نظرم هنوز نیاز های خود را كامل نشناخته اید.
عرضم این است كه بفرمایید در چه زمینه هایی بیشتر علاقه مند هستید تا بتوانیم به نتیجه منطقی برسیم.
ممنون