سلام
کسی در مورد کیفت panasonic fz18 چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه در مقایسه با canon البته در همین رنج قیمت کسی پیشنهاد دیگه ای داره ؟ اصلا دوربین های pana چطور هست کسی تایید میکنه ؟
سلام
کسی در مورد کیفت panasonic fz18 چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه در مقایسه با canon البته در همین رنج قیمت کسی پیشنهاد دیگه ای داره ؟ اصلا دوربین های pana چطور هست کسی تایید میکنه ؟
سلام دوستان
قبل از هر چيز از اينجا عضو اينجا شدم خوشحالم :biggrin:
يه سوال هم داشتم: اونجوري كه من تحقيق كردم انگار دوربين Nikon D40 متوقف شده و البته هنوز هم توي بازار ايران ( مثلا نورنگار ) موجوده و قيمت مناسبي هم داره ( از نظر من ) آيا خريدش عاقلانهست يا اينكه بهتره 150000 تومن بيشتر بدي و براي Nikon D40x بگيري؟
در صورتي كه كاملا ميدوني كه داري فقط پول مگاپيكسل اضافي رو ميدي كه عملا براي خيلي از كابران اين دوربينا بياستفادهست؟؟؟؟
دوست عزیز به این تاپیك مراجعه كنید.
بیش از 120 پست ارزنده در این تاپیك وجود دارد كه همگی پاسخی به سوال شما است.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4247
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقا یکی هم جواب سوال مارو بده
اول اینكه نیازی نیست بنده و یا سایر عزیزان ( حتی اساتید ) پاناسونیك را تایید و یا تكذیب كنیم...
پاناسونیك در حال حاضر جز TOP های بازار در جهان است و به هیچ وجه نیازی به تایید دوستان نیست....
در مورد كیفیت FZ18 بار ها و بارها صحبت شده.فرزاد جان اگر سوال تكراری نبود یقین بدانید همان روز اول جواب می دادند.اما در تاپیك های زیادی در مورد این دوربین بجث شده و به نتیجه رسیده ایم.لطفا در فروم جستجو كنید تا به آن تاپیك ها برسید.
در برند كانن هنور SLR Like كه دارای 18 ایكس زوم باشد تولید نشده و نزدیك ترین رقیب این مدل كانن S5IS و S3IS هستند.كه به نظرم به اندازه كافی و وافی در موردشان بحث كرده ایم و هیچ بحثی نماند.حتی دل و جگر این دوربین ها را بیرون ریخته ایم ( هك نرم افزاری و اینها ) ...
امیدوارم به جوابتان رسیده باشید...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام آقای قبادی! ممنون از بذل توجه تون
راستش قبل از اینكه این سوال رو بپرسم تمام اون تایپیك رو كامل خونده بودم
اما خب یه جواب صریح تر می خواستم
آیا خرید Nikon D40 با توجه به اينكه توليدش مدتيه متوقف شده و اين طور كه به نظر مياد جنس هاي موجود در بازار انباريه درسته يا نه؟
باز هم ممنون
بودن دوربنی در انبار هیچ اشكالی ایجاد نمی كند.
تمامی كانن های 350دی كه اینروزها در بازار است همگی مدت ها است در انبار هستند.
اگر دوربین را از فروشنده معتبر و به صورت نو و پلمپ می خرید هیچ اشكالی ندارد كه مدتی در انبار بوده است.
حتی اگر سالها در انبار بوده.
اما در مورد توقف تولید و اینها.به نظرم اصلا دی 40 این روز ها گیر نیاید كه حالا انباری باشد و یا خیر.
اما یك توصیه.
شما كه آن تاپیك را خوانده اید با نظر بنده كاملا آشنا هستید.
اگر اختلاف قیمت دی 40 با دی 40 ایكس كمتر از 100 هزار تومان بود به سراغ ایكس بروید و اگر بالا تر بود به سراغ دی 40...
کاوه قبادیExposure.ir
بله آقای قبادی! من توی این دو روز پست های زیادی از شما خوندم و اگه درست خاطرم باشه شما فرموده بودین كه چون ما كابران آماتور هیچ وقت قرار نیست عكس هامون رو اندازه های بزرگ مثل 70×50 چاپ بكنیم پس اصولا اون مگاپیكسل های اضافی به درد نمیخوره اما خب همون قضیه تولید نشدن دوربین یه كم دو به شكم كرد كه اون هم با توضیح شما رفع شد
راستی اجازه هست یه سوال بی ربط بپرس؟
میخواستم بدونم كه میدونید قیمت دو دوربین Olympus E-510 و Olympus E-410 چنده؟
فقط برای ارضای كنجكاوی خودم می پرسم
ویرایش توسط javanirani : Tuesday 22 January 2008 در ساعت 00:38 دلیل: خطاي تايپي
کاوه قبادیExposure.ir