از همه دوستان به خاطر راهنمايي هاشون ممنونم
با توجه به نظر دوستان و اينكه احتمال زياد قصد تعويض با يه دوربين ديگه يا slr رو ندارم خريد g12 منتفي شد.
حالا اگه دوستان توي رنج قيمتي تا 1.5 ميليون به جز g15 پيشنهاد بهتري داريد ممنون ميشم بگيد.
از همه دوستان به خاطر راهنمايي هاشون ممنونم
با توجه به نظر دوستان و اينكه احتمال زياد قصد تعويض با يه دوربين ديگه يا slr رو ندارم خريد g12 منتفي شد.
حالا اگه دوستان توي رنج قيمتي تا 1.5 ميليون به جز g15 پيشنهاد بهتري داريد ممنون ميشم بگيد.
ممنون بابت پاسخهاي سريع و مفيدتون.
دوستان به نظرتون يه دوربين slr با لنز خودش تو اين رنج قيمت (بدون خريد لنز اضافي) براي عكاسي خانوادگي و طبيعت بهتر نيست؟ (مشكل اندازه برام مهم نيست)
يعني بدون نياز به خريد لنز كيفيت بسيار بهتري نسبت به دوربين هاي كامپكت براي عكاسي خانوادگي و طبيعت داره؟(حتي بدون تنظيمات پيشرفته و فقط استفاده از حالت اتوماتيك)
ویرایش توسط مهدي : Tuesday 15 July 2014 در ساعت 13:20
شما با این قیمت می تونید دوربین های entry level از کنون و نیکون خریداری کنید. از هر برند دو یا سه مدل در این قیمت هست. البته همین g1x جالبه بدونید ابعاد سنسورش در همین اندازه دوربین های dslr هست و از این جهت کم نظیره و کیفیت خوبی داره ولی چون اشاره کرده اید ابعاد برایتان مطرح نیست خرید یه دوربین entry level رو توصیه می کنم . قیمت ها رو دقیقا ندارم ولی دوربینی مثل canon 600D انتخاب خوبی هست. اگر قصد خرید DSLR دارید در تاپیک خودش مطرح کنید که آف تاپیک نباشه و حذف بشه.
سلام
قيمت G1xحدود 1500000 تومان است. با 1650000 تومان مي توانيد 600D با لنز 18-55 معمولي و با1780000 مي توانيد 100D با لنز 18-55 stm بخريد.من خريد 100D را توصيه مي كنم. سايز سنسور G1x مقداري كوچكتر از سايز سنسور دوربين هاي DSLR است، كيفيت لنز و قابليت هاي دوربين هاي DSLR بسيار بهتر از دوربين هاي كامپكت است.
کاربر عزیز جناب مهدي
در صورتی که قصد دریافت اطلاعات درمورد DSLR دارید، لطفا بحث را از طریق تاپیک مربوطه پیگیری بفرمایید!
تاپیک راهنمای خرید DSLR
دوست عزيز بنده سوال كردم دوربين يه دوربين slr با لنز خودش تو اين رنج قيمت از كامپكت حرفه اي بهتره يا نه؟ اگه تصميم گرفته بودم كه slr بخرم كه ههمچين تاپيكي نميزدم.
پس شما ميگيد دوربيني مثل 600D با لنز 18-55 معمولي و يا 100D با لنز 18-55 stm همون كارايي هاي دوربين كامپكتي مثل g16 يا g1x رو با كيفيت بسيار بهتر دارد. درست فهميدم؟
يعني علاوه بر عكس هاي خانوادگي و عكاسي در سفر اگه بخوام گاهي عكس هاي ماكرو بگيرم در حد همون g16 كه زوم 5x داره هست يا نه؟
ممنون ميشم اگه يه توضيح كامل از قابليت هايي كه دوربين 600D با لنز 18-55 معمولي و يا 100D با لنز 18-55 stm در مقايسه با g16 ندارند(جدا از كيفيت بهتر slr) و براي رسيدن به انها نياز به خريد لنز است؟
ویرایش توسط مهدي : Tuesday 15 July 2014 در ساعت 14:38
جناب msh2200 به نکته درستی درباره تاپیک اشاره کردن.اونجا می تونید اطلاعات کافی رو درباره این مدل دوربین ها داشته باشید.این موضوع آف تاپیک برای کاربری بهتر خود بچه های فرومه. به هر حال در واقع دوربین های کامپکت هستن که قسمت هایی از یه دوربین DSLR رو در خودشون به شکلی کمتر حرفه ای دارن. درباره دوربین DSLR خیلی موارد هست که دوربین های کامپکت یا اصلا ندارن یا خیلی ساده تر دارنش. شما کلا دو کلاس متفاوت رو روبروتون دارید. g1x با تمام خوبی هاش کلا در کلاس پایین تری قرار داره.g16 هم همینطور (که این یکی اصلا ابعاد سنسورش هم کلا کوچکتر از DSLR هاست). شما با خرید یه DSLR دنیای کاملا بزرگتری از عکاسی رو پیش رو دارید.
دارم سعی می کنم وارد آف تاپیک نشم!
انگار با جنابmsh2200 همزمان شد. ارادت