نوشته اصلی توسط
amir_2013
سلام ب همه دوستای گلم
زحمت کشیدین و گل کاشتین با راهنمایی هاتون..
1- تشکر مجدد از آقا علی ب خاطر عکس گذاشتنشون و عکس زیباشون.. آقا شما ک SX50 رو داری ، میشه ی نمونه از تصویر در شب فقط و فقط با خود دوربین و استفاده از فیلترهای مختلف بگیری.. همین طور ی نمونه در نور کم و عکاسی در شب.. میخوام ببینم اگه نویزاش زیاد باشه کار دیگه کنم.. اگه تجربه خودتونم با عکس گرفتن تو شرایط کم نور و هوای تاریک بگید (با زوم و بدون زوم) ممنونتون میشم..
از بچه ها هم اگه کسی در این خصوص نظری داشت سر تا پا گوشیم..
2-جناب Motyهم که سری Nex رو پیشنهاد دادن ، 5R که خیلی قیمتش فضایی و قیمت 5n که مدل قبلیشه رو تو سایتا پیدا نکردم..ولی 5R زوم اپتیکش 3 بود و اگه بخوام بیخیال زوم بشم ب نظرم گرفتن G1x و یا Eos m منطقی تره..اما زوم اپتیک 5n رو جایی ندیدم زده باشه.اگه اطلاعی از قیمت و زوم اپتیکش دارید بگید.بقیه چیزاش خوبه..
3-عزیزی هم ک پیشنهاد لنز 70 300 رو داده بودن دیدمش ، اول اینکه ی کم گرونه ، قد خود دوربین باید خرجش کنم ک در حال حاضر چنین پولی ندارم و دوم اینکه خیلی بزرگ..البته مساله اصلی قیمت بالاشه..گفتم اگه لنز پایین تری بود ، اونو معرفی کنید..
مث همیشه دمتون گرم
من فکر کنم اگه زوم زیادی لازم دارید، بهتره روی g1x فکر کنید، با اینکه زوم لنز eos m سه برابر محسوب میشه، اما فاصله کانونی تله اون 55مم هست که با احتساب ضریب کراپ، 88مم خواهد شد. البته برای این دوربین یه لنز 55-200 هم اومده اما جدیده و فکر نکنم به این زودیا بیاد ایران.
اینم لینک نمونه عکس sx50 توی ایزوی بسیار بالای 6400:
کد:
http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/photos/2391766/?inAlbum=canon-powershot-sx50-hs-review-samples