دوستان عزيز ممنون ميشم اگه يه توضيح كامل از قابليت هايي كه دوربين 600D با لنز 18-55 معمولي و يا 100D با لنز 18-55 stm در مقايسه با g16 ندارند(جدا از كيفيت بهتر slr) و براي رسيدن به انها نياز به خريد لنز است؟
دوستان عزيز ممنون ميشم اگه يه توضيح كامل از قابليت هايي كه دوربين 600D با لنز 18-55 معمولي و يا 100D با لنز 18-55 stm در مقايسه با g16 ندارند(جدا از كيفيت بهتر slr) و براي رسيدن به انها نياز به خريد لنز است؟
آقا مهدی این قضیه آف تاپیک رو جدی بگیر!
راهنمایی برای خرید دوربین DSLR
Canon EOS 600D
درود
یک دوربین کامپک برای استفاده های خانواده میخوام بگیرم از اونجا که نمیخوام هرینه زیادی کنم و در حد استفاده خانواده هست در حدود 200 تومن میخوام یک جستجو کردم و این مدل به نظرم جالب اومد nikon Coolpix L28 قیمت مناسب و امکانات خوبی داره به نظرم خواستم یک راهنمایی کنید اگر مدل بهتری هست معرفی کنید
ممنون/
http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Pro...OLPIX-L28.html
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
مستحضرید در این رنج قیمت تفاوت های شگرفی بین دوربین ها نیست. با این حال تجربه محدود بنده با چندین دوربین کامپکت کنون و نیکون، کنون رو قدری بهتر از نیکون می دم ( تجربه شخصی است). البته قصد وارد شدن به بحث های برند رو ندارم و به شخصه به هر دو برند هم علاقه دارم.
سری A کنون رو هم ببینید.نمی دونم قیمت A1400 چقدره گمانم در همین رده باشه. مقایسه کنید.
ولی در کل در این رده قیمتی چندان حساس نباشید.
بنده قصد خرید دوربین دارم امیدوارم دوستان باتجربه راهنمایی کنند:
1- هدفم عکاسی خانوادگی، منظره و طبیعت و کم و بیش عکاسی پرتره از اقوام نزدیک و دوستان هست. شغلم عکاسی نیست و قرار هم نیست که عکاسی رو به صورت حرفه ای انجام بدم، برای دل خودم عکس میگیرم و بیشتر هدفم ثبت خاطرات با بهترین کیفیت ممکن هست.
2- اولویت اول و مهم ترین فاکتور در انتخاب دوربین کیفیت و وضوح بالای عکس هاست. یعنی حاضرم قابلیت هایی مثل زوم بالا، عکاسی پیاپی با نرخ بالا، فوکوس سریع و ... فدای کیفیت کنم. البته میدونم که عامل مهم تر در کیفیت عکس ها هنر و علم خود عکاس هست که چطور از دوربینش استفاده کنه ولی خوب گاهی اوقات ضعف خود ابزار جلوی پیشرفت استعدادها رو میگیره و هرچقدرم که بخوای تکنیک هارو رعایت کنی باز نتیجه نهایی چیز خوبی از آب درنمیاد!
3- عمر باتری دوربین پاشنه آشیل نباشه! حداقل اینکه از باتری های قلمی استاندارد استفاده کنه.
4- اگه قابلیت فیلم برداری مناسبی هم داشته باشه که چه بهتر ولی گفتم الویت اول و مهم تر عکاسی هست.
5- بودجه ای هم که براش در نظر گرفتم حداکثر یک میلیون تومان هست. گرچه بیشتر نظرم رو 700-800 هست ولی اگه لازم باشه حاظرم تا 1 تومن هم هزینه کنم.
با این اوصاف مناسب ترین دوربینی که بهترین کیفیت عکاسی رو در روز و شب داشته باشه چیه؟ (اکثر دوربین ها کیفیتشون تو نور کافی نزدیک به همه ولی در فضای تاریک تفاوت ها آشکار میشه!)
ممنون
ویرایش توسط pckho0r : Tuesday 29 July 2014 در ساعت 17:06
مهمترین اولویت شما به سنسور بستگی داره و در بین دوربین های کامپکت که اکثرا در این قیمت ابعاد سنسور 1/2.3 هست خواسته شما پیدا نمی شه! خروجی همه دوربین های کامپکت در قیمت شما با تفاوت های جزئی ولی قابل مقایسه با دوربین های حرفه ای نیست.البته باید دید منظور شما از کیفیت و وضوح بالای عکس هاست در این قیمت چه میزان کیفیتی است.
ابعاد بعدی سنسور میشه 1/1.7 که در دوربینی مانند g15 پیدا می کنید که همون حول و حوش 1 میلیون هست شاید کمی بیشتر.
و اما برای اولویت مطرح شده شما باید بری سراغ dslr که اتفاقا نزدیک به 1 میلیون دوربین canon 1100D رو دارید. ابعاد سنسور این دوربین با همین قیمت که 8 برابر سنسور g15 و هست کاملا برتر. البته اندازه آن بزرگتر خواهد بود.
با توجه به تاکید شما بر این کیفیت خروجی اشاره شد به dslr. اگر قصد خرید کامپکت با سنسور 1/1.7 دارید در کنون g15 مناسبه. در نیکون حدود 1 میلیون حضور ذهن ندارم (p7700 هست که بالاتر از این رقم هاست). canon g12 هم هست که ارزونتره ولی گمان می کنم ارزش داره برید همون g15 رو دارید( f/1.8-2.8 وسوسه کننده است! نتیجه می شه در نور ضعبف خیلی بهتر + عمق میدان کم که قابل توجه کاربران خانگی می شه!)
از سونی هم چیزی به ذهنم نمی رسه.
دوستمون به سری sx هم اشاره کرد البته با سنسور معمول 1/2.3 که sx270 - sx280 -sx510 رو می تونید ببینید(با ویژگی زوم بالا) ولی در نور ضعیف خیلی امیدوار نباشید.