ولله هرکدوم مزیت هایی دارن ولی در کل من SX150 را به دلیل تنظیمات دستی بیشتر برای عکاسان علاقمند مناسبتر میدونم ولی نکات مثبت ixus 230 نسبت به 150 هم زیاد هست یکی LCD با رزولوشن دو برابر و دیگری وجود باتری و شارژر لیتیومی و سومی فیلمبرداری بهتره ضمنن وزن و اندازه کمتری هم داره. مزیت 150 تنظیمات دستی و فلاش پاپ آپ هستش.
راستی سنسوراشون هردو یک اندازه هستن و خیلی خروجی متفاوتی ندارن.
لینک مقایسه:
http://www.dpreview.com/products/com...=canon_sx150is
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85
سلام دوستان عزیز
من میخام یه کامپکت بگیرم ولی نمیخام زیاد هزینه کنم
این دوربین نهایت تا تابستون استفاده خاهد شد بعد که پولم جکع شد یه حرفه ای شو خواهم خرید
از بین اینا کدومو بخرم که کیفیت عکساش از همه بهتره؟
Canon A810
Fuji Jv300
Fuji Jx420
Olympus VG150
Canon A3200
Samsung ST67
کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه
نیازه زیادی به تنظیمات دستی ندارم
همین که حالت اوتو اش و کیفیت اش خوب باشه برا من کافیه
از اینا کدوم بهتره
سلام
دوستان برای بودجه 500 تا 600 هزار از برند کنون (Powershot)چه کامپکتی را توصیه میکنید؟
برای نوجوانی 15 ساله میخواهم،پیچیدگی و تنظیمات دستی زیادی نداشته باشه خلاصه خروجی خوبی داشته باشه...برای عکاسی عمومی(خانوادگی،مسافرتو...)م خواهد.
اگر پیشنهاد بهتری از برند دیگه ای هم دارید مطرح کنید.
با ما شدی ناسازگار!
سلام
دوستان برای بودجه 500 تا 600 هزار از برند کنون (Powershot)چه کامپکتی را توصیه میکنید؟
برای نوجوانی 15 ساله میخواهم،پیچیدگی و تنظیمات دستی زیادی نداشته باشه خلاصه خروجی خوبی داشته باشه...برای عکاسی عمومی(خانوادگی،مسافرت و...) میخواهد.
اگر پیشنهاد بهتری از برند دیگه ای هم دارید مطرح کنید.
با ما شدی ناسازگار!
دوستان تا 500 تومن چه دوربینی برای کاربری خونگی و عکاسی بیرون از منزل و مهمونی پیشنهاد میدید
ممنون
سری sx220 به بالا خیلی خوب در اومدن اونم به خاطر سنسور جدید سیموس شونه حتی تو نور کم هم خروجی خوبی دارن .