صفحه 47 از 284 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 97 147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 461 تا 470 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه artnature آواتار ها
    تشکر کرده
    121

پیش فرض پاسخ: راهنمايي انتخاب دوربین برای طبیعت و منظره

سلام دوست گرامی

من هم عکاسی طبیعت انجام میدهم و دوربین EOS 350D CANON دارم به نظرم دوربین خوب و قیمت مناسبی هم دارد
    البته دوربین EOS 30D هم به نظرم دوربین خوبی است ، شما تا چه مبلغی را درنظر دارید برای خرید دوربین ؟
    S.M.Shamsi تشکر می‌کند.
    سید مهرداد کیانی

www.Arte360.com

كاربر همراه S.M.Shamsi آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

با تشكر از دوستان
    من فعلا بيشتر تو برند دو دل هستم:confused:
    چيزي حدود 700 تا 800 البته بيشتر روي بدنه ، انشا ا... تو فكر يه لنز وايد هم هستم كه در اينده اي نزديك:::big grin:::

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    2

معمولا خروجی دوربین های کامپکت برای منظره خیلی خوب ایت و پروسس کمتری را هم می طلبد . همین S3 که داری عالی است . اما اگه تو هم مثل من یک مدت شب ها خواب SLR می بینی همانطور که دوستمان هم گفت بیشتر به لنز خوب فکر کن تا بدنه . 30D دوربین خوبی است . از اون بهتر لنز سیگما 10 - 20 بعلاوه یک فیلتر پولاریزه .

موفق باشی
    S.M.Shamsi تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید

سلام
    اول اینکه می دونم این سوال خیلی تکراریه اما کار من کمی عجله ای است و مدل ها آنقدر زیاد است که مجبور شدم مستقیما از دوستان کمک بگیرم
    من به عکاسی علاقه مندم و بیشتر هم هدفم برای خرید دوربین یه جور تجربه ی فضای بصری و کارهای تجربی است و خب هم در عکاسی و هم در دوربین شناسی آماتورم
    چیز خاصی هم در ذهنم نیست . فقط تا حد ممکن تنظیمات کیفی اش دستی باشد و خودش اتومات کاری نکند و همچنین قابلت عکاسی در نور کم را هم داشته باشد ...... در مورد لنز هم شدیدا نیازمند راهنمایی هستم ......ببخشید من خیلی عجله دارم ( چون می خواهم دوربین را از عربستان بخرم ...... راستی قیمتش فرقی هم دارد ؟ ) وچند روزی بیشتر فرصت ندارم ....... اگر کمکم کنید ممنون می شوم
    قربان همگی
    یاحق

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید

سلام

به هيچ وجه دوربين از عربستان نخريد. نه تنها ارزانتر نيست بلكه مشكلات بعدي هم خواهيد داشت و معمولا اجناس بنجل را مي برند آنجا و به قول خودمان آب مي كنند. به خصوص در موسم حج ( كه اينروزها ماشا الله سالي 12 ماه حج عمره هست) به هيچ وجه اونجا خريد نكنيد.

خوب اگر به توصيه ي اين پير مرد گوش بدهيد، عجله داشتنتان هم بي مورد مي شود. انشا الله برگرديد تا سر صبر بگوييم چه بخريد !
    Amir Tavakoli، Jesmi، Amin Zarif و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

به هيچ وجه دوربين از عربستان نخريد. نه تنها ارزانتر نيست بلكه مشكلات بعدي هم خواهيد داشت و معمولا اجناس بنجل را مي برند آنجا و به قول خودمان آب مي كنند. به خصوص در موسم حج ( كه اينروزها ماشا الله سالي 12 ماه حج عمره هست) به هيچ وجه اونجا خريد نكنيد.

خوب اگر به توصيه ي اين پير مرد گوش بدهيد، عجله داشتنتان هم بي مورد مي شود. انشا الله برگرديد تا سر صبر بگوييم چه بخريد !
    واقعا ممنون از توصیتون ...... چشم . راستش کسی که قرار بود بره عربستان یکی از دوستانم بود نه خودم . حالا هم تصمیم گرفتم از اینجا بگیرم و البته هنوز به همون به اطلاعی هستم ......حتی نمی دانم باید از کجا شروع کرد ......سونی و مدل های آلفا ؟ کانن و سری آ و اس یا ؟؟؟؟
    اگر دوستان کمک کنند واقعا ممنون می شم

كاربر جديد pooriaghadiri آواتار ها
    تشکر کرده
    16

سلام دوست عزیز
    من هم با نظر اون دمستمون موافقم.از عربستان دوربین نخرین چون اگه مشکلی براش در گرفت،دستون به هیچ کجا بند نیست.
    و اما بهتون پیشنهاد میکنم دوربین Canon PowerShot ISS5 بخرین،من با همین دوربین عکاسی رو شروع کردم و علاقه ی منو به عکاسی صدچندان کرد.قیمتش حدودای 340000 تا 370000 تومان هست.واقعا دوربین عالی هست،میتونم بگم مرز دوربینهای حرفه ای هست با غیر حرفه ای.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

به نظر من با توجه به بودجتون و توضيحاتتون بهتره به فكر DSLR Like باشيد تا DSLR .

ارزانترين DSLR هاي جديد (اگر دوربينهايي كه ديگر توليد نمي شوند مثل كنن EOS 350D و ... را فاكتور بگيريم) هم از بودجه ي شما گرانترند .

توصيه مي كنم تاپيك زير رو بخونيد :

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط pooriaghadiri نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم با نظر اون دمستمون موافقم.از عربستان دوربین نخرین چون اگه مشکلی براش در گرفت،دستون به هیچ کجا بند نیست.
    و اما بهتون پیشنهاد میکنم دوربین Canon PowerShot ISS5 بخرین،من با همین دوربین عکاسی رو شروع کردم و علاقه ی منو به عکاسی صدچندان کرد.قیمتش حدودای 340000 تا 370000 تومان هست.واقعا دوربین عالی هست،میتونم بگم مرز دوربینهای حرفه ای هست با غیر حرفه ای.
    ممنون بابت پیشنهادتون .....میشه لطف کنید مشخصات این مدل رو توضیح بدید ؟ در مقایسه با دوربین های دیگه چه طوره ؟ چه نوع لنز هایی می خوره ؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

به نظر من با توجه به بودجتون و توضيحاتتون بهتره به فكر DSLR Like باشيد تا DSLR .

ارزانترين DSLR هاي جديد (اگر دوربينهايي كه ديگر توليد نمي شوند مثل كنن EOS 350D و ... را فاكتور بگيريم) هم از بودجه ي شما گرانترند .

توصيه مي كنم تاپيك زير رو بخونيد :

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
    ممنون بابت لینکتون ...... راستش چیز زیادی دستگیرم نشد ...... آیا دوربین هایی که ازشون صحبت شده بود در حد بودجه ی من است ؟ راستی شما پیشنهاد خاصی ندارید ؟
    باز هم ممنون

صفحه 47 از 284 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 97 147 ... آخرینآخرین