نوشته اصلی توسط
JiNi
اگر اینبار درست متوجه شده باشم شما 700 تومان بودجه تنها برای برنده کنار گذاشته اید و اگر این فرض صحیح باشد پیشنهاد a200w را پس می گیرم چون تصور من این بود که کل بودجه شما برای بدنه و لنز 700 هزار تومان است و a200w هم با با لنزهایی که در اختیار شما می گذارد فاصله کانونی 18-300 میلیمتر را پوشش می دهد و البته لنزها عالی نیستند.
اگر اشتباه نکنم کاوه قبادی در تاپیک مربوط به یکی از دوربین های سونی اخیراً تفاوت این پکیج ها را توضیح داده و می توانید به آن مراجعه کنید. اما در کل تفاوت در لنزکیت است و نه در بدنه.
چون هنوز مطمئن نیستم که بودجه شما چقدر است ترجیح می دهم فعلاً پیشنهاد ندهم.
پی نوشت:
1- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
من در حاضر بیشتر قصدم سرمایه گذاری روی بدنه همراه لنز کیت مناسب هست
هر چند می تونم تا 1 میلیون هم پول بزارم یعنی تمام بودجه ام رو خرج کنم
اما به نتیجه نرسیدم که ارزشش رو خواهد داشت ی نه
در مورد سونی اطلاعات کمی دارم! از اونجایی که سونی مثل دوربین های
کانن و نیکون همگیر نیست من رو با تردید مواجه کرده و در مورد لنزهاش هم
نمی دونم ایا به راحتی گیر میاد و قیمت اونها مناسب هست یا نه
اما اینطور که فهمیدم A200 همراه با تا لنز ارائه میشه
که بیشتر به خریدنش ترغیب میشم
تاپیک A200 رو خوندم اما تو تاپیک حرفی در مورد پکیج ها
و همین طورمدل A200W زده نشده بود
در موردdpreview.com من فکر می کنم یه جورایی به جانبداری از سونی تمایل داره
اول اینکه سونی A200 رو اولین انتخاب از نظر rate