صفحه 37 از 284 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 87 137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 361 تا 370 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه kiuna آواتار ها
    تشکر کرده
    218

پیش فرض پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط JiNi نمایش پست ها
    فرموده اید دوربین را برای عکاسی پرتره، طبیعت، ماکرو و عکاسی خبری می خواهید...! احیاناً چیزی در عکاسی هست که شما از آن چشم پوشی کنید؟! فکر می کنم فراموش کردید که عکاسی در شب را هم در این بین بگنجانید lool

بی توجه به پیشنهاد های خود شما و با توجه به نیازمندی ها و بودجه پیشنهاد من یک SLR Like است و نه یک بدنه و لنز ضعیف که جدای ضعف، نیازمندی های شما را هم پوشش نخواهد داد. (توجه کنید که شما باید مموری و کیف و احتمالاً سه پایه و شاید باتری یدکی هم بخرید!)
    اما اگر مصر به خرید از میان دوربین هایی هستید که نام برده اید پیشنهاد قطعی بنده A200 است که ارزنده تر از قیمتی است که عرضه می شود. دقت کنید که تاکید بنده دقیقاً روی این مساله است که "ارزش این دوربین بیش از قیمت آن است"... پیشنهاد بنده هم A200W است که با توجه به بودجه، پاسخگوی خیلی از نیازهای شما خواهد بود.
    دلیل من برای انتخاب بین این گزینه ها این بود که پول بیشتری رو برای خرید لنز مناسب داشته باشم
    چون به دفعات شنیدم که چیزی که در عکاسی مهم است لنز مناسب هست نه بدنه خیلی عالی
    البته منکر تاثیر بدنه عالی نیستم اما دیدم که عکسهای
    با دوربین های با بدنه ارزون قیمت slr
    گرفته شده که از دوربین های با بدنه خیلی خوب بهتر بوده
    به هر حال هدفم از خرید اس ال ار اینه که
    بتونم از امکانات دوربین های این رده استفاده کنم چون من
    با دوربین های کامپکت و slr like
    کار کردم و از اونجایی که در اخر باید یک dslr بگیرم
    خرید یک slr like حروم کردن پول هست
    در مورد پیشنهادتون اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید قیمت دقیق این دوربین چقدره
    مدل A200W چه تفاوتی با مدل A200 داره

تشکر کرده
    218

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    پیشنهاد من یك canon s5is است.

با 700 تومان نمی توانید dslr ای بخرید كه هم پرتره بگیرد هم مكرو و هم عكس طبیعت.
    میشه بیشتر توضیح بدید
    چرا نمیشه با این پول دوربینی با این قابلیت ها داشت
    البته بدون در نظر گرفتن فاکتور لنز

تشکر کرده
    218

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر یاری نمایش پست ها
    دوربيني که من پيشنهاد مي‌کنم با لنز روي ان نمي‌تواند براي ماکرو کمک چنداني به شما بکند. اما براي موارد ديگر در صورتي که خودتان هم در استفاده از DSLR مهارت داشته باشيد جوابگوي کارتان است:
    نيکون D40x با يک لنز روي کيت قيمتي کمتر از ششصد تومان دارد. دقيقش را از نورنگار بپرسيد. ضمنا مي‌توانيد همانجا لنز کيت را تعويض کنيد و لنز قوي‌تري بگيريد.
    از نقاط ضعف ان مي‌توان به نداشتن فوکوس خودکار روي بدنه اشاره کرد. اما اگر لنز شما داراي فوکوس خودکار باشد (مثل لنز خود کيت) مشکلي نداريد. ضمنا قابليت براکتينگ نيز ندارد. قابليتي که در برخي از عکاسي‌هاي خبري مثل مصاحبه‌ها ممکن است به کارتان بيايد.
    اما کيفيت عکس‌هاي ان با رزولوشن 10 مگاپيکسل بسيار خوب است. شخصا هنگامي که اين دوربين جايزه تيپا را برد فهميدم که دوربين با ارزشي است و ان را خريدم. الان هم نزديک به يک سال فکر مي‌کنم مي‌شود که با ان عکس مي‌گيرم. براي اطلاعات بيشتر لينک زير را ببينيد:

لينک بيشتر:
    در مورد این دوربین تعریف زیادی شنیدم حتی بیشتر از dD60
    تو بعضی ریویو ها امتیاز بیشتری هم گرفته
    در مورد فوکوس خودکار یعنی وقتی خود لنز فوکوس خودکار داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
    یعنی نداشتن فوکوس خودکار بدنه تاثیری رو خروجی عکس نمیزاره
    در مورد قابلیت براکتینگ بیشتر توضیح بدید دقیقا کاربردش چیه
    ویرایش توسط farhad44 : Sunday 20 July 2008 در ساعت 20:09 دلیل: حذف عكس از نقل قول.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط kiuna نمایش پست ها
    میشه بیشتر توضیح بدید
    چرا نمیشه با این پول دوربینی با این قابلیت ها داشت
    البته بدون در نظر گرفتن فاکتور لنز
    منظورتون اينه كه بودجه ي 700 تومان رو براي بدنه فقط در نظر گرفته ايد ؟ چون منظور من همين بود. به عنوان مثال ارزانترين لنز مكرو 1:1 كمتر از 500-400 تومان نيست .

كاربر همراه
    تشکر کرده
    112

نقل قول نوشته اصلی توسط kiuna نمایش پست ها
    دلیل من برای انتخاب بین این گزینه ها این بود که پول بیشتری رو برای خرید لنز مناسب داشته باشم
    چون به دفعات شنیدم که چیزی که در عکاسی مهم است لنز مناسب هست نه بدنه خیلی عالی
    البته منکر تاثیر بدنه عالی نیستم اما دیدم که عکسهای
    به هر حال هدفم از خرید اس ال ار اینه که
    بتونم از امکانات دوربین های این رده استفاده کنم چون من
    با دوربین های کامپکت و slr like
    کار کردم و از اونجایی که در اخر باید یک dslr بگیرم
    خرید یک slr like حروم کردن پول هست
    در مورد پیشنهادتون اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید قیمت دقیق این دوربین چقدره
    مدل a200w چه تفاوتی با مدل a200 داره
    اگر اینبار درست متوجه شده باشم شما 700 تومان بودجه تنها برای برنده کنار گذاشته اید و اگر این فرض صحیح باشد پیشنهاد a200w را پس می گیرم چون تصور من این بود که کل بودجه شما برای بدنه و لنز 700 هزار تومان است و a200w هم با با لنزهایی که در اختیار شما می گذارد فاصله کانونی 18-300 میلیمتر را پوشش می دهد و البته لنزها عالی نیستند.
    مدل a200w چه تفاوتی با مدل a200 داره
    اگر اشتباه نکنم کاوه قبادی در تاپیک مربوط به یکی از دوربین های سونی اخیراً تفاوت این پکیج ها را توضیح داده و می توانید به آن مراجعه کنید. اما در کل تفاوت در لنزکیت است و نه در بدنه.

چون هنوز مطمئن نیستم که بودجه شما چقدر است ترجیح می دهم فعلاً پیشنهاد ندهم.

پی نوشت:
    اما دیدم که عکسهای
    1- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
    ویرایش توسط JiNi : Monday 21 July 2008 در ساعت 00:03 دلیل: پی نوشت
    kiuna تشکر می‌کند.
    آرش

Java Intelligent Network Infrastructure

تشکر کرده
    218

منظورتون اينه كه بودجه ي 700 تومان رو براي بدنه فقط در نظر گرفته ايد ؟ چون منظور من همين بود. به عنوان مثال ارزانترين لنز مكرو 1:1 كمتر از 500-400 تومان نيست .
    خب من منظورم رو نتونستم خوب برسونم! حق با شماست با این پول نمیشه دوربینی داشت که
    هم پرتره و هم ماکرو رو باهم عالی در بر بگیره من منظورم این بود که
    به نسبت مدلهای دیگه بتونم با لنز کیت خودش تو این زمینه های بهتر باشه
    من الان بیشتر می خوام روی بدنه سرمایه گذاری کنم چون لنز رو بعدا می تونم
    ارتقا بدم اما برای بدنه شاید تا 5-6 سال نتونم ارتقا داشته باشم
    و با توجه به اینکه نمی تونم تو فاصله کوتاه ارتقا بدم می خوام که
    با این پول مناسبترین بدنه رو بگیرم چون
    لنز رو می تونم بعدها با توجه به نیاز م انتخاب کنم
    البته من می تونم تا 1 میلیون هم خرج کنم
    اما مطمئن نیستم که ایا واقعا ارزشش رو داره که من تا این حد
    پول بدنه با لنز کیت رو وسائل جانبی کنم؟
    یا اینکه با 700- 750 دوربین رو بگیرم و بعدها با پس انداز بیشتر لنز مناسب بگیرم

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

خوب با اين اوصاف به نظر من بهترين انتخابتون Nikon D60 با لنز كیت و یا اگر 150 تومان اضافه كنید Canon 450D با لنز كیت ( 55-18 لرزشگیر دار) است.

عكاسی منظره و پرتره های نه چندان نزدیك رو می تونید بگیرید و بعد ها می تونید لنز مكرو . پرتره و ... رو نیز اضافه كنید.
    kiuna تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    218

نقل قول نوشته اصلی توسط JiNi نمایش پست ها
    اگر اینبار درست متوجه شده باشم شما 700 تومان بودجه تنها برای برنده کنار گذاشته اید و اگر این فرض صحیح باشد پیشنهاد a200w را پس می گیرم چون تصور من این بود که کل بودجه شما برای بدنه و لنز 700 هزار تومان است و a200w هم با با لنزهایی که در اختیار شما می گذارد فاصله کانونی 18-300 میلیمتر را پوشش می دهد و البته لنزها عالی نیستند.

اگر اشتباه نکنم کاوه قبادی در تاپیک مربوط به یکی از دوربین های سونی اخیراً تفاوت این پکیج ها را توضیح داده و می توانید به آن مراجعه کنید. اما در کل تفاوت در لنزکیت است و نه در بدنه.

چون هنوز مطمئن نیستم که بودجه شما چقدر است ترجیح می دهم فعلاً پیشنهاد ندهم.

پی نوشت:

1- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
    من در حاضر بیشتر قصدم سرمایه گذاری روی بدنه همراه لنز کیت مناسب هست
    هر چند می تونم تا 1 میلیون هم پول بزارم یعنی تمام بودجه ام رو خرج کنم
    اما به نتیجه نرسیدم که ارزشش رو خواهد داشت ی نه
    در مورد سونی اطلاعات کمی دارم! از اونجایی که سونی مثل دوربین های
    کانن و نیکون همگیر نیست من رو با تردید مواجه کرده و در مورد لنزهاش هم
    نمی دونم ایا به راحتی گیر میاد و قیمت اونها مناسب هست یا نه
    اما اینطور که فهمیدم A200 همراه با تا لنز ارائه میشه
    که بیشتر به خریدنش ترغیب میشم
    تاپیک A200 رو خوندم اما تو تاپیک حرفی در مورد پکیج ها
    و همین طورمدل A200W زده نشده بود
    در موردdpreview.com من فکر می کنم یه جورایی به جانبداری از سونی تمایل داره
    اول اینکه سونی A200 رو اولین انتخاب از نظر rate
    قرار داه در مقابل کل دوربین های slr که ریویو شده
    و همین طور در امتیاز دادن که در بی طرفیش شک می کنم

کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra200/page31.asp
    درمقایسه با پنتاکس k10D

کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk10d/page25.asp
    در مقایسه با سایتهای که مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم
    ویرایش توسط farhad44 : Monday 21 July 2008 در ساعت 11:06 دلیل: قرار دادن لينكها در تگ كد

تشکر کرده
    218

- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
    حرف شما رو قبول دارم! اما اکثر دوربین های همرده سنسور های مشابه دارند ! و در موارد جزئی با هم اختلاف دارن! قدرت سنسور چه مزایایی رو به عکاس میده ! قدرت فوکوس سریع وضوح و شفافیت !!!
    برای خرید بدنه مناسب تا کجا باید پیش رفت ؟

تشکر کرده
    218

سلام

خوب با اين اوصاف به نظر من بهترين انتخابتون nikon d60 با لنز كیت و یا اگر 150 تومان اضافه كنید canon 450d با لنز كیت ( 55-18 لرزشگیر دار) است.

عكاسی منظره و پرتره های نه چندان نزدیك رو می تونید بگیرید و بعد ها می تونید لنز مكرو . پرتره و ... رو نیز اضافه كنید.
    تشکر از پیشنهادتون اما بیشتر برای من مهمه که بدونم بین اون مدلهای که اول گفتم d60
    رو پیشنهاد کردید با توجه به اینکه در خیلی از ریویو ها امتیازهایی که به d40x داده شده بیشتر از
    d60 هست ؟
    در مورد k10d پنتاکس که در خیلی از سایتها امتیاز های خوبی گرفته نظرتون چیه
    در ریویو هایی که خوندم همه از این دوربین تعریف کردند
    البته از قیمت لنزهاش خبر ندارم
    یا سامسونگ که مشابه همین مدل پنتاکس هست

صفحه 37 از 284 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 87 137 ... آخرینآخرین