SONY HX9V دوربین پر امکانات و خیلی خوبی هست کیفیت عکساش کمی از HX100V هم بهتره مدتی پیش به عنوان برترین کامپکت سال 2011 انتخاب شد
HX9.jpg
همچنین سایت photographyblog هم این دوربین رو به عنوان بهترین کامپکت سال معرفی کرد
POTY11_compact_camera-550x368.jpg
Compact Camera of the Year 2011 | PhotographyBLOG
سلام
میخواستم ببین دوربین ساخت ژاپن مثلا مدل کانن یا سونی تو بازار ایران هست یا نه؟
اگر نیست ساخت کجاست؟
تو رنج 350 تومان چی پیشنهاد می دید؟
ممنون
canon sx230
files_digitalCameras__canon_sx230-550x374[w450hmresizeByMaxSize].jpg
توي اين رنج قيمت هستش ، روش فكر كنيد
نيكون L120
files_digitalCameras__L120-web[w450hmresizeByMaxSize].jpg
دنبال ژاپنی یا تایلندی یا چینی بودنش نباش . الان سونی دوربینهای ارزونشو تو ژاپن و دوربینهای گرونشو تو تایلند داره تولید میکنه.
راستش برای خودم نمی خوام
یکی از دوستان خواسته گفته بگرد ببین ژاپنی هست
من خودم ایده آل هام چیز دیگه است
روز و شبتان به خیر
دوستان حرفه ای پاسخ بدهند : با بودجه ای در حول و حوش قیمت این دوربین، چه پیشنهاد میدهند؟ ترجیحات: ماکرو داشته باشد.فیلمبرداری فول اچ دی با 60 فریم.تنظیمات آماتوری به علاوه تنظیمات عکسبردارب حرفه ای تکمیلی داشته باشد.از امکانات 3بعدی و پاناروما و جی پی اس و موشین تصویر برداری و ضد آب هم اگر برخوردار باشد که چه بهتر
کاربرد عکسبرداری و قیلمبرداری خانوادگی + طبیعت
ممنون
دوستان بین این مدل ها کدام رو پیشنهاد میکنین
canon a2200 - canon a 3300 is
samsung pl 120 - - samsung st 95
fujifilm jx420 - FUJIFILM FinePix JX350
olympus d7150
--
1- کیفیت عکس خوب داشته باشه
2- فلاش قویتر باشه با فلاش عکس خوب انداخت که کار به ایزو بالاتر نرسه تو ایران سونی w80داشتم مال زمان ناصردین شاه بود با عکساش حال میکردم ولی فلاشش خیلی ضعیف بود مجبور شدم فلاش slave سونی بگیرم براش فقط مثل این سونیم نشه فلاشش
بدمم نمیاد پانورامام داشته باشه ولی ایتمای بالا مهمتره
3- فیلمبرداری خوب چون پول دوربین فیلمبرداری ندارم و زوم هنگام فیلمبرداری داشته باشه
بدمم نمیاد پانورامام داشته باشه ولی ایتمای بالا مهمتره
دوستان من اروپام زندگی دانشجویی و یورو گرون خودتون میدونین دیگه الان نهایتا 100 یورو پول دارم برای دوربین چون بی دوربینم این مدلا تو تخفیف بود و به پول من میرسید کدام رو پیشنهاد میدین
درضمن لینک زیر رو اگه زحمتی تیست ببینین این یک فروشگاه هست و قیمتا رو زده من میتونم دوربین بگیرم مبشه چک کنین بینید دوربین بهتری تا 100 یورو هست اونو برم بگبرم بجای چند مدل بالا هر چی کمتر از 100 یورو بهتر
دوستان گیر دوربینم
Foto e Videocamere Fotocamere Compatte
پیشاپیش ممنون ریش قیچی دست شما
فکر کنم CANON POWERSHOT SX130 IS رو هو 112 یورو بتونم بگیرم دیگه اخر پولم بیشتر ندارم
ویرایش توسط sting : Friday 6 January 2012 در ساعت 09:42 دلیل: غلط