سلام دوستان
می خواستم نظر دوستان را درباره ی دوربین canon EOS 350D بدانم . آیا در آن رنج قیمت دوربین خوبی است ؟ اصلا مشخصاتش را ممکن است کسی بنویسند ؟ اگر این کار را بکنید خیلی ممنون می شوم
سلام دوستان
می خواستم نظر دوستان را درباره ی دوربین canon EOS 350D بدانم . آیا در آن رنج قیمت دوربین خوبی است ؟ اصلا مشخصاتش را ممکن است کسی بنویسند ؟ اگر این کار را بکنید خیلی ممنون می شوم
350D. همین که دیدم نوشتی 500 تومن گفتم 350D. خودم همین چند ماه قبل گرفتمش. اصلا برام مهم نبود اون یکی جدیدتره. اون یکی باحالتره. تازه یکی از دوستام هی می گفت به درد تو نمی خوره دوربین "حرفه ای" نرو سراغش. S5 IS بگیر خیلی باحاله تازه داری عکس می گیری می تونی تو LCD ببینی عکستو. چه باحال.
ولی جدی میگم. 350D بسیار ماه است. قدیمی هم نیست. دقیقا هم اون حدوداس با کیت لنزش.
یکی از دوستانم از Olympus stylus 1030 SW خوشش اومده و می خواد بخره ... نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ و در این رده آیا پیشنهاد بهتری دارید ؟ ممنون
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
سلام
نميدونم جاش درسته يا نه !
دوستان يه دوربين( Canon IXUS i7 zoom (sd40 دست دوم خورده به تورم .
فكر كنم ديگه تو بازار نباشه .
لطفا كمك كنيد چه قيمت بخرم خوبه؟:confused:
ممنون
کد:http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/Digital_IXUS_I7_zoom/index.asp
دوربین های ixus آنقدر ها گران قیمت نیستند که نتوانید نو و نه دست دوم اونها رو که هر سال مدل پیشرفته تر اون ها به بازار میاد رو نخرید !!!!
من فکر کنم بدون در نظر گرفتن دوربین نامبرده بهتر است اندازه مبلغی رو که برای خرید دوربین کنار گذاشتید ذکر کنید شاید راهنمایی های بیشتری بشود کرد :cool:
عزيز برادر من خودم دوربين دارم
اين دوربينو بخاطر جمع و جوري و سبكيش ميخوام بخرم.( بعنوان يه دوربين دم دستي كه هميشه تو جيبم باشه)
فروشنده هم آشناست.
هر قيمتي بگم قبول ميكنه ولي ميخوام قيمت منصفانه بهش بدم.
و ضمنا
براي من هزينه هر چه كمتر بهتر.
حدود قيمت ميخوام؟
اگه می خواید حتما همین دوربین رو بگیرید فکر کنم تا 90 - 100 تومان خوب باشه(البته اگه واقعا چهره مناسبی داره و خوب نگهداری شده) بالاتر نگیرید