صفحه 88 از 284 نخستنخست ... 38 78 84 85 86 87 88 89 90 91 92 98 138 188 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 871 تا 880 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

پیش فرض پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

چون مدل جدیدترش fz-38 اومده این مدل ممکنه کمتر گیر بیاد ولی هنوز تو جمهوری پاساژ حافظ گیر میاد. قیمتش با 1 یا 2 گیگ رم و کیف یه ماه پیش بود 390 تومن که ممکنه الان چون کم شده باشه یه کم گرونتر باشه
    rostamiani تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    9

Smile پاسخ: Canon PowerShot SX200 IS

با سلام خدمت همه دوستان
    اگه كسي بتونه به من كمك كنه ممنونش ميشم
    راستش چند ماهي قصد خريد يك دوربين خوب رو دارم با اين مشخصات
    1- دو برند كانن يا سوني بصورت كاملا كامپكت باشه
    2- زوم بالا داشته باشه
    3- حداقل 12 مگا باشه
    4- قيمت بين 300 تا 400 باشه
    و الان دارم ميبينم كه يك مدل جديد از كانن powershot 210 معرفي شده كه خيلي جالبه
    به هر جا بگيد زنگ زدم ميگن فقط معرفي كرديم و توي ايران اصلا نيستش
    قيمتش هم خيلي بالاست دوستان كسي ميتونه به من كمك كنه اولا چه دوربيني بخرم با شرايط بالا و اگه خواستم 210 رو كه جديد اومده بخرم به كجا مراجعه كنم.
    ممنون ميشم
    با تشكر از همه

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

Question مشاوره جهت خريد دوعدد دوربين ديجيتال

سلام دوستان

من دو تا دوربين ديجيتال مي خوام بخرم هر دو هم براي مصارف خانگي و غير حرفه اي ، اما با بهترين کيفيت و کارايي،

يکي تا سقف بودجه 170 هزار تومن
    اون يکي تا نهايت 230 هزار تومن

تجربه نشون داده کنون ها با قيمت کمتر کيفيت بهتري دارن، حالا شما چه مدلهايي رو حتي با برندهاي ديگه مثل سوني پيشنهاد مي ديد؟ گارانتي هم مهمه برام!!!

درضمن باتري قلمي نخورن

مرسي از راهنمايي!

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

دوست عزيز دوربين sx210 تازه 2 هفته است كه توسط كمپاني كنن معرفي شده و هنوز به بازار هاي جهاني وارد نشده است (به قول فرنگي ها هنوز Release نشده).

در حال حاضر سايتهايي مثل آمازون در حال پيش فروش آن به قيمت 350 دلار هستند:

کد:
    http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-SX210IS-Stabilized-Black/dp/B0035FZJM6
    معمولا بعد از ورود به بازار جهاني پس از حدود 2 هفته به صورت تك و توك و با قيمت گزاف وارد بازار ايران مي شود و براي تثبيت قيمت به حد اقل 2 ماه زمان از لحظه ي ورود اولين نمونه نياز هست.

به نظر من الان قيمت SX200 كه در بدو ورود بيش از 400 هزار تومان بود به رقم منطقي حدود 320 هزار تومان رسيده و موقع خريدش است!
    amir3852 تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض راهنمایی در مورد خرید دوربین ساده و مناسب

سلام دوستان و استادان عزیز::
    من یک دوربین می خوام که کیفیت تصویر اون بین 10 تا 12 MP باشه و لازم نیست حرفه ای باشه ترجیحا اتوماتیک .
    کیفیت تصویرش خوب باشه و فلش اون باعث قرمزی چشم نشه و در هنگام حرکت ثابت عکس بندازه. در حدود قیمت 150 تا حداکثر 200 با تمامی ضمایم و متعلقات شامل شارژر و مموری و کیف . راهنمائیم می کنین چه دوربینی با این مشخصات برای من مناسبتره :confused:

كاربر جديد alireza99 آواتار ها
    تشکر کرده
    141

پیش فرض پاسخ: راهنمایی در مورد خرید دوربین ساده و مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط m.farshchian نمایش پست ها
    سلام دوستان و استادان عزیز::
    من یک دوربین می خوام که کیفیت تصویر اون بین 10 تا 12 MP باشه و لازم نیست حرفه ای باشه ترجیحا اتوماتیک .
    کیفیت تصویرش خوب باشه و فلش اون باعث قرمزی چشم نشه و در هنگام حرکت ثابت عکس بندازه. در حدود قیمت 150 تا حداکثر 200 با تمامی ضمایم و متعلقات شامل شارژر و مموری و کیف . راهنمائیم می کنین چه دوربینی با این مشخصات برای من مناسبتره :confused:
    سلام دوست عزیز
    توی سایت زیر دربخش تبلیغات چند تا دوربین با محدوده قیمتی شما داده:

ولی من پیشنهاد می کنم با اضافه کردن مقداری به مبلغ مورد نظرتون به حدود 300-350
    تومن به مدل هایی مثل sx200 canon و مدل هایی از سونی ... باندیشید;)
    چون اگه دوربین رو خریدید ولی بعدا با خودتون گفتید که ای کاش با اضافه کردتن مبلغی مدل های بالاتری رو میکرفتم دیگه پشیمونی سودی نداره . لطفا در باره خرید دوربین بیشتر تحقیق کنید و مشخصه دیگر دوربین ها رو هم جدی بگیرید :مواردی مثل فوکوس ،زوم ،حالت ماکرو و ... البته توی همون سایت بالایی اطلاعاتی در باره دوربین ها داده شده.
    در ضمن این رو هم فراموش نکنید که هر چی روی قیمت دوربن بگذارید باز هم دوربین هایی خواهند بود که وسوسه کننده باشند پس سعی کنید انتخابی عاقلانه بر حسب ارزش پرداختی داشته باشید.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط farhad44 : Monday 8 March 2010 در ساعت 11:38 دلیل: حذف لينك سايت تجاري

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

زیاد تو قید و بند مگا پیکسل نباش چون کیفیت رنگ و کمی نویزه که بیشتر مهمه .مخصوصا تو دوربینهای ارزون . تا اونجاییکه میدونم تو رنج قیمتی که میخوای کنون مدلهای خوبی داره مثل A1?000 . تو برندهای دیگه هم مثل سونی و پاناسونیک و سامسونگ اگر هم تو این رنج قیمت میخرید مدلهایی رو بخرید که با لنزهای آلمانی تولید میشن (کارل زایس برای سونی لایکا برای پاناسونیک و اشنایدر برای سامسونگ ) . تو مدلهای ارزون خیلی از فوجی و الیمپوس تعریفی نمیکنن بهتره که سمتش نرید.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

ممنون از راهنمائیتون

حالا شما با توجه به تجربیاتتون ، canon a1100 رو پیشنهاد می کنید یا canon IXUS 95 IS ؟ دومی با اینکه چینی و 10 مگا پیکسل هستش ولی قیمتش 40 تومنی بالاتره ؟ ضمنا برای RAM دوربین چه مارکی رو پیشنهاد می کنین ؟

ممنون می شم در این مورد هم راهنمائیم کنین

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon PowerShot SX200 IS

من يك دوربين كانن با قيمت حدود 200 تومان مي خوام در ضمن زوم بالا لطفا راهنمايي كنيد

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط m.farshchian نمایش پست ها
    ممنون از راهنمائیتون

حالا شما با توجه به تجربیاتتون ، canon a1100 رو پیشنهاد می کنید یا canon IXUS 95 IS ؟ دومی با اینکه چینی و 10 مگا پیکسل هستش ولی قیمتش 40 تومنی بالاتره ؟ ضمنا برای RAM دوربین چه مارکی رو پیشنهاد می کنین ؟

ممنون می شم در این مورد هم راهنمائیم کنین
    رم از مغاره هاي كامپيوتر بخريد قيمت آنها خيلي مناسب تر است

صفحه 88 از 284 نخستنخست ... 38 78 84 85 86 87 88 89 90 91 92 98 138 188 ... آخرینآخرین