سلام
به نظر شما دوربین Canon S90 یا LX3 ؟
از اینها بهتر ولی در اندازه جمع و جور چی خوبه؟
حدود یک ماه پیش آقای حسینی در پستی گفتند که :
نمی دونم وضعیتش الان توی بازار چه جوریه ؟LX3 نايابه ولي اگر گير بياد حدود 500.00 تومان ( كمي بالا كمي پايين) قيمت داره.
LX3 از خیلی نظر ها از S90 سر تره مانند :
- لنز واید تر
- فیلمبرداری HD
- سنسور کمی بزرگتر
- F2.0 - F2.8
- ماکرو 1 سانتيمتر
- فلاش قوی تر
- عکاسی پی در پی سریعتر
....
به G11 هم می توانید نگاهی بیندازید البته حدود 500 تومن قیمت دارد و می توان آن را در رده همین دو دوربین قرار داد.
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام دوستان
من يه دوربين كامپكت حدود 300 تا 350 ميخوام با فيلم برداري خوب و زوم نسبتا بالا
البته تنظيمات دستي هم داشته باشه كه گاهي هوس عكاسي هنري هم به سرم زد بتونم يه چنتا عكس به اصطلاح حرفه اي بگيرم
اگه امكان داره راهنمايي كنيد چي بگيرم
ضمنا برادرم sx200 كانون داره كه چند روز باهاش كار كردم به نظرم خوب ميومد ايا دوربين بهتري توي اين رنج قيمت ميشناسيد
لطفا معرفي كنيد . با تشكر
سلام . من دنبال یه دوربین کوچیک کامپکت میگردم که بعنوان دوربین همراه با خودم داشته باشم و تا سقف 350 تومن هم میخوام باشه . کیفیتش خوب باشه و ال سی دی بزرگ داشته باشه و رنگ ها رو واضح و شفاف نشون بده . به من پیشنهاد Canon Ixus 200 IS و canon D10 رو دادن میشه در این مورد منو راهنمایی کنین یا اگه مدل بهتری سراغ دارین به من بگین تا انتخاب خوبی داشته باشیم ؟ حالا کنون یا نیکون یا سونی یا پاناسونیک .. ممنون میشم
Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
F L I C K R
با سلام
با توجه به اینکه شما یک دوربین نیکون دارید شاید بد نباشه شارپی اغراق آمیز دوربین های کامپکت سونی را تجربه کنید
به علاوه اینکه در این رنج قیمت دوربین های زیادی داره، کافی به یک فروشگاه سونی سر بزنید
البته من اصولا طرفدار دوربین های سونی نیستم، ولی وقتی آدم می خواد دوربینی باشه که همیشه همراهشه، و یک نیکون یا کانن هم داره تجربه بدی نیست استفاده از یک برند دیگه
به نظرم H10 یک کم برای همیشه همراه بودن بزرگه! نیست؟؟؟
سلام
H10 دوربين خيلي خوبيه .... يعني تو زمان خودش دوربين خوبي بوده و بعيد مي دونم که الان تو بازار پيدا بشه.
دوربيني که قراره هميشه با آدم باشه بايد راحت توي جيب جا بشه و حجيم نباشه و کيفيتش طوري باشه که براي کسي که SLR داره توي ذوق نزنه.
پيشنهاد من اينه که از سوني سري W مثل WX1 و بقيه W ها رو مرور کنيد
از کانن IXUS ها
و سري FX پاناسونيک
:biggrin:
مي دونم پيشنهاد عجيب غريبي شد ولي خيلي از اين دوربينهايي که گفتم با توجه به قيمتشون در رده ي يکساني هستند و به نظر من براي يه دوربين هميشه دم دست گزينه هاي مناسبي به شمار ميان
موفق باشيد