آیا اختلاف سنسور D700 و D40X جزئی است؟ آیا 3 شات در ثانیه و 9 شات در ثانیه اختلاف جزئی محسوب می شود؟!و....
به اندازه نیاز! اما نظر شخصی بنده که اصرار زیادی هم روی آن دارم این است که باید رابطه معقولی بین بدنه و لنز وجود داشته باشد. در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد...
راستش پیشنهاد اصولی با توجه به سطح شما و بودجه ای که قرار است اختصاص بدهید و بی توجه به صحبت های اخیر همچنان A200 است با دو لنز. که ترجیحاً دو لنز را هم با یک 18-250- عوض کنید. می پرسید چرا؟ چون از دید من تنها تا حد معقولی باید برای دوربین های Entry Level خرج کرد. البته این بحث را دیدم قبلاً همکار عزیزم کرده و ظاهراً مخالفانی دارد اما من هم دلایل خودم را دارم. دوربین های Entry Level همانطور که از نامشان بر می اید برای ورود به دنیای SLR طراحی شده اند و کیفیت و ویژگی هایشان هم خیلی حرفه ای نیست و اگر کسی با یک Entry Level عکاسی را شروع کند(و ادامه بدهد!)، بعد از یک سال قطعاً فکر عوض کردن دوربین خواهد بود و احتمالاً دوربینش را با D300 یا یک فول فریم عوض خواهد کرد! پس طوری برای Entry level ها خرج نکنید که بعداً دچار زحمت و زیان بشوید. برای همین هم من واقعاً A200 را که به همراه دو لنز به قیمت 700 دلار عرضه می شود را ارزنده می دانم. البته می دانید که کیفیت عکسها و کلاً عملکرد این دوربین هم واقعاً خوب بوده و مصرف کنندگان هم کاملاً این قضیه را تایید کرده اند.
در پست زیر توضیخ داده شده البته در تاپیک A700
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=90091&postcount=67
به نظرم باید فکر سرمایه گذاری را از ذهن بیرون کنید و در کل بهتر است به فکر جمع کردن یک پکیج شامل بدنه و لنز و لوازم با توجه به بودجه ای که دارید باشید و سال بعد یا دو سال بعد این پکیج را کلاً با پکیج بهتر و به روزتری عوض خواهید کرد. البته فکر کردن به پکیج را هم تنها برای Entry level ها صحیح می دانم....
بنابراین بدنه و لنز را از یک کلاس انتخاب کنید و زمانی که احساس کردید وقت رفتن به level بعدی است آنگاه بدنه و لنزهایی در کلاس بالاتر بخرید؛ مطمئن باشید آن زمان خیلی بهتر هم لنزها را انتخاب خواهید کرد...
راستش خیلی ها برعکس شما فکر می کنند و می گویند که dpreview نسبت به محصولا سونی کم توجهی و کم لطفی می کند و بیشتر به سمت کنون و نیکون تمایل دارد و حالا اگر اینبار خیلی کم لطفی نکرده حکایت را معکوس نکنیم و بپذیریم که A200 دوربین خوبی است. اگر ریویو را هم به دقت مطالعه کنید می بینید که عملکرد این دوربین حقیقاتاً خوب و قابل قبول بوده و نکته مثبت این است که در هیچ تستی ضعف فاحشی وجود نداشته و در امتیازها هم می بینیم که امتیازها متعادل هستند. ارزنده بودن دوربین هم که با امتیاز 9 تایید شده است....
در نهایت اگر قصد خرید دوربین سونی را داشتید حتماً با کاوه قبادی عزیز هم مشورت کنید که اطلاعات ایشان در مورد این برند به مراتب از بنده و سایرین بیشتر است.