ههههه
ممنون از شما امير اقا ولي همونطور كه شما حتما بهتر از من ميدونيد يكي از فاكتورهاي مهم در كيفيت عكس سايز سنسور هستش كه سايز g15 و s100 يكي هستش حالا به نظرتون تفاوت كيفيتشون جه فدره؟
البته اكه ارسال هاي قبليمو خونده باشين من p510 دارم ميخوام كيفيتش بيشتر از اون باشه
فکر کنم این لینک با ویدئوهاش کامل به کارت بیاد:
Canon S100 review | Cameralabs
دوربین دیگه هم خواستی که خودت ببین.
یا حق
SX50 یک دوربین سوپر زوم کامپکت هست که به همین علت سنسور های بسیار کوچکتری نسبت به DSLR های ابتدایی مثل 600D و حتی 1100D دارند و اندازه سنسور در کیفیت عکس بسیار موثره بنابر این کیفیت عکس این دو دوربین قابل مقایسه نیستند. در DSLR برای هر نوع عکاسی باید لنز مربوطه داشته باشی که البته لنز ها هم ارزون و گرون دارن و بسته به کیفیتی که شما انتظار دارید دارند.اما لنز هایی هم هستند که اکثر کاربرد های عمومی را پاسخ می دهند که بتونی عکس های پرتره ، شخصی، خانوادگی و حتی منظره هم با همون بگیری. اما در سوپر زوم ها همه نوع عکس می توان گرفت اما نه با کیفیت و شارپنسی که در DSLR هست شما می تواننید در سایت ها نمونه عکس های سوپر زوم و 600D را مقایسه کنید تا به تفاوت کیفی آن پی ببرید.
با سلام
یه راهنمایی می خواستم
من بین خرید دوتا دوربین گیر افتادم
sony wx50 و اکسوس 240 و 125 کانن
راستش یه مقایسه ای تو نت دیدم که می گه سونی بهتره و البته سونی حدود 200 تومن هم ارزون تره
Score - Canon PowerShot IXUS 240 HS vs Sony Cyber-shot DSC-WX50
امروز می خواستم بخرمش ولی بازم دو دلم
اگه ممکنه یه راهنمایی کنن دوستان
ممنون
درود
دوست من خیلی در این رنج وسواس به خرج ندهید
تفاوت ها در این دو دوربین روی کاغذ بسیار اندک هستند
خیلی به اعداد این سایتی که لینک دادید اعتماد نکنید و بر اساس اون تصمیم نگیرید
به نظر من اگر بین این دو دوربین دو دل هستید و سونی ارزانتر هست شک نکنید و سونی رو بگیرید ،دوربین wx50 در این رده دوربین خوبی است
و قطعا فکر نکنید که اگر ان دوربین را بگیرید یا نه تفاوت فاحش خواهد بود.......
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یک دوربین کامپکت بخرم با بودجه حد اکثر ۸۰۰ تومان
ممنون میشم راهنمایی کنین
استفاده من خوانوادگی و مناظر هستش
با تشکر از شما