سلام
من برای یکی از آشناها میخوام دوربین بخرم. خودم تا حدودی با عکاسی آشنام و توی انتخاب دوربین از جهت کیفیت خروجی دوربین وسواس زیادی دارم. الان یه فوجی s200 دارم که باهاش عکاسی میکنم...
میخوام دوربینی باشه که قیمتش حدود 600 باشه و تنظیمات دستی و کیفیت خروجی کم نقصی داشته باشه و یه سری خصوصیات دیگه که وقتی گزینه هام رو ببینید خودتون متوجه میشید که چه چیزایی برام مهمه...
تو بررسی هام به سه تا دوربین رسیدم
canon_powershot_sx240_hs
fujifilm_finepix_f600exr
Sony-Cyber-Shot-DSC-H90
تو سایتها رویو و نمونه عکسای دوتای اولی هست ولی از سونی چیزی نتونستم پیدا بکنم ولی به خاطر قیمت کمتری که نسبت به دوتای اول داره خودم مایل به خرید سونی هستم. البته خصوصیات فنی سونیH90 واقعا خوبه و چیزی از دوتای دیگه کم نداره.
حالا میخوام بدونم آیا دوستان تجربه کار با H90 سونی رو داشتن یا رویو و نمونه عکساشو جایی دیدن؟؟ اگه آدرسی از سمپل یا رویوی این دوربینو دارین محبت کنین
همین که آینه چشم آبی ات تر شد / به هر کویر که کردی نگاه ، بندر شد ! _____________// ....................... Canon - PowerShot G7 - FUJIFILM S200EXR
ممنونم علی عزیز
بررسی دیجی کالا رو خوندم ولی بیشتر دنبال نمونه و سمپل از عکسای این دوربین هستم.
برام عجیبه که چطور سایتهای معتبر این دوربین رو بررسی نکردن با اینکه فکر میکنم دوربین با ارزشی باشه! یا شایدم من به درستی جستجو نکردم...
همین که آینه چشم آبی ات تر شد / به هر کویر که کردی نگاه ، بندر شد ! _____________// ....................... Canon - PowerShot G7 - FUJIFILM S200EXR
سلام
در مشخصات این دوربین نکته برجسته و خاصی دیده نمی شود، نه سنسور خوبی دارد و نه مشخصه خاص دیگری، یه دلیل مگاپیکسل بالا، احتمالاً نویز بالائی هم خواهد داشت. به نظرم Canon SX230 HS (که Gold Award از DPreview گرفته) یا SX 260 HS و یا Nikon S9100 انتخاب های بسیار بهتری هستند.
ارادت
ممنون داریوش عزیز
طبق اون چیزی که من خوندم لنز این دوربین از سری G هست که ظاهرا در رده لنزهای باکیفیت و دقیق محسوب میشه. سنسورش هم از نوع HAD CCD هست.
البته اف خیلی خوبی نداره و کمینه افش f/3.3 هست که به نظرم ایدهآل نیست.
و اما چیزی که باعث شد به این دوربین راغب بشم این بود که تنها نمونه عکسی که ازش دیده بودم فوق العاده با کیفیت و بدون نویز بود. ضمن اینکه نمونه عکسهای H70 و H55 رو _که سنسور تقریبا مشابهی داشتند_ دیدم، اونها هم از جهت نداشتن نویز در حد خوبی بودن.
البته اینها اطلاعات آماتوری منه و بازم منتظر کارشناسی دوستان خوبی مثل شما هستم
اينم نمونه عكس هاي گرفته شده با Sony Cyber-shot DSC-H9 از سايت هاي معتبر dpreview و cnet :
Sony DSC-H9 Review Samples: dpreview review samples: Galleries: Digital Photography Review
Sony Cyber-shot DSC-H9 photo samples - Digital Compact Cameras
سلام
وقتتون بخیر
من قبلا هم تو این تاپیک نظر سنجی کردم اما هنوز به نتیجه نرسیدم
دوربین را علاوه برا عکسای خانوادگی برای عکاسی معماری هم مورد نیازمه.
قبلا فقط با دوربینای کامپکت کار کردم . الان یه دوربین حرفه ای کانن d 400 نسبتا تر تمیز دست دوم پیدا کردم که اغلب میگن بخرمش اما هرچی فکر میکنم فقط حرفه ای بودنش مزیته در حالیکه همین حرفه ای بودنش هم چندان برای من مهم نیست ... به عکاسی علاقه دارم اما فکر نمیکنم هیچ وقت حرفه ای دنبالش کنم . علاوه بر اون دست دوم بودنش هم یکم تو دوقم میزنه
فکر هم میکنم دوربینای حرفه ای دم و دستگاه زیادی دارن و کار کردن باهاشون مهارت میخواد ... خلاصه موندم چه کنم !
شخصا ترجیح میدم یه نیمه حرفه ای داشته باشم با زوم خوب، برای این دی 400 باید کلی خرج لنزش کنم !!
خلاصه گفتم یه مشورتی بکنم با شما ببینم نکنه فرصت خوبی را از دست بدم :)))
از طرفی هم دوتا مورد Canon PowerShot SX500 IS و Nikon Coolpix L810 را مناسب با بودجه ام دیدم ... میخوام بدونم نظر شمایی که بیشتر تو این زمینه آشنایین چیه؟
بین کانن و نیکون کدوم؟
این لینک مقایسه اشونه
http://www.digikala.com/?Page=Compar...n-Coolpix-L810
پیشنهاد بهتری هم دارید؟
چون تا چند سال نمیتونم دوربین عوض کنم وسواس پیدا کردم ،نمیتونم تصمیم بگیرم :(
نمیدونم جای سوالم همینجا بود یا نه!