سلام،
دوستان تصمیم به خرید یه عکس برای عکاسی روزانه و خانوادگی دارم
بین CANON G1X و CANON G16 موندم.
میخواستم یه راهنمایی و مقایسه کنید
سلام،
دوستان تصمیم به خرید یه عکس برای عکاسی روزانه و خانوادگی دارم
بین CANON G1X و CANON G16 موندم.
میخواستم یه راهنمایی و مقایسه کنید
g1x کاملا برتر از g16 هست ، ابعاد سنسور g1x کاملا برتر هست.فقط لنز g16 با وجود f/1.8-2.8 نسبت به لنز g1x با f/2.8-5.8 سریعتر هست و یعنی در نور کم عملکرد بهتری داره. یه نکته دیگه هم هست که خیلی خاص محسوب نمی شه (از نظر من) که g16دارای وافای هست.
کیفیت خروجی g1x کاملا برتر هست.چون ابعاد سنسورش در حد یه dslr هست و چنین موردی در کلاس خودش کم نظیره.
سلام
محل كار من رو سكو هاي دريايي و كشتيه . فعلا درگير يه پروژه هستم و بايد از تجهيزات اونجا عكس بگيرم. چه مدل دوربين هاي ضد آب و ضد ضربه در بازار سراغ داريد و اگه از دوستان با اين دوربين ها كار كردن راهنمايي كنن ممنون ميشم.
D5100*18-105*alta pro 263AT *PH32*benro
سلام به دوستای اهل فن آقا من یه دوربین واس مصارف خونوادگی میخوام حدود قیمت 600 تا 800 چی میتونم بخرم ؟؟ بی زحمت سریع جوابمو بدید اگه ممکنه
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
با سلام به دوستان عزیز
اساتید در رنچ قیمتی 2 تا 2.5 میلیون دوربینی معرفی بفرمائید.کاربرد هم در حد عکس خانوادگی و مناظر هست و همچنین میزان نویز کم در محیط های کم نور و indoor. خودم نیکون 5300 و سونی نکس 5 رو در نظر دارم .ممنون میشم دوستان با تجربیات و نظرات خودشون بنده رو در انتخاب بهتر در این محدوده قیمتی یاری فرمایند
با سپاس فراوان
موفق باشید
علي
canon a620
ابتدا باید مشخص کنید DSLR می خواهید یا Mirrorless و پس از تعیین سیستم، نسبت به انتخاب یک مدل از اون سیستم اقدام کنید.
اگر تصمیم به DSLR شد به تاپیک زیر مراجعه کنید:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR
و برای Mirrorless به این تاپیک:
راهنمايي براي خريد دوربينهاي Mirrorless
ضمن اینکه اگر صرفا عکاسی روزمره و خانوادگی مدنظر باشد کامپکت ها کفایت می کنند.
ارادت
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Sunday 6 July 2014 در ساعت 14:28
پرترهها کار مشترک هستند