سلام خدمت دوستان عزيز ...
يه دوربين براي مصارف خانوادگي و روزمره مي خواستم با حدود قيمت 1.5 ميليون مي تونيد راهنمايي كنيد از كدوم برند و چه مدلي را بگيرم ... ؟؟؟
سلام خدمت دوستان عزيز ...
يه دوربين براي مصارف خانوادگي و روزمره مي خواستم با حدود قيمت 1.5 ميليون مي تونيد راهنمايي كنيد از كدوم برند و چه مدلي را بگيرم ... ؟؟؟
دوست عزیز نگاهی به صفحات اخیر همین تاپیک بنداز.مزایا و معایب دوربین canon g1x رو بررسی کن.اگر هم سوپرزوم ها علاقه داریcanon sx50 رو ببین.
اگر هم مناسب دونستی سری به تاپیک دوربین های dslr بزن (دوربینهای با قابلیت تعویض لنز) می تونی با این قیمت چند دوربین خوب dslr رو هم بررسی کنی و در آینده شاید خیلی حرفه ای تر به عکاسی بپردازی.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.
دوست گرامی جناب رضا poirot
صندوق پیامتون پر شده و اینجا براتون جواب می ذارم
حرف فروشنده درباره سرعت رایت به طور کلی درسته.یعنی کارت با کلاس پایین یا کیفیت پایین شما رو در ضبط فیلم یا عکاسی پیاپی اذیت می کنه.احیانا اگر فیلمبرداری در فریم بالا هم باشه مثلا 60 فریم هنوز مهمتر می شه.اما در اینکه چقدر این فروشنده درباره ی این کارت خاص برای g1x حق داره حتما سری به تاپیک زیر بزنید و مطرح کنید.
کارت حافظه (Memory Card)
البته دقت کنید لزوما این دوربین شاید نیاز به چنین کارتی نداشته باشه.خود من برای فیلم برداری 1920 و 24 فریم از یک کارت سیلیکون پاور 8 گیگ (کلاس 10)به قیمت سی هزار تومان استفاده می کنم.مشکل خاصی ندارم باهاش(البته که قدری برای ضبط طول می کشه ولی اذیتم نمی کنه).حالا شما نهایتا بخواید از مدل قدری گرونتر استفاده کنید اما لزوما نه این قیمت.
یک نکته هم الان به ذهنم رسید.شما بهتره از دو کارت استفاده کنید چون به هر حال وقتی یکی پر می شه زمان می بره تا روی رایانه آپ کنید و در این فاصله دستتون خالی می مونه.حتی اگر گم بشه شما یک کارت دیگه دارید که استفاده کنید(به راحتی می تونه اتفاق بیفته).کلا فکر می کنم چنین حجم بالایی لزوما بهترین انتخاب نیست.شاید یک کارت 8 و یک کارت 16 (یا هر ترکیب دیگه ای که به ذهنتون بیاد) بهتر از یک کارت باشه.ضمنا این دوربین ها نمی تونن ساعت ها مداوم ضبط کنن و شما در نهایت باید چندین فیلم بگیرید.(در همین فاصله هم کارتو عوض کنید)
موفق باشید.(حواستون باشه کارتتون رو دست کسی ندید چون عکس های شما همه قابل ریکاوری هست (حتی اگه با دوربین فرمت کرده باشید)) و حتما از نرم افزارهای خاص برای پاک کردن عکساتون استفاده کنید(اگر بی ربط به موضوع اصلی بود بزارید به پای نصیحت دوستانه)
سلام دوستان
دوستم همراه با برادرش میخواد یه دوربین برای کارهای روزمره و خانوادگی بگیره.
از اونجایی که نظر برادرش بیشتر به فیلم برداری و نظر خودش به عکاسی هست. و بودجه هم محدود؛ میخواستم اگر ممکنه دوربین عکاسی معرفی کنید که بهترین کیفیت فیلم برداری رو داشته باشه!
بودجه هم بین یک و نیم تا 2 میلیون تومان...
ویرایش توسط Tavukah : Tuesday 3 December 2013 در ساعت 23:00
بیشترین صبحت و تاکید دوستم کیفیت عکاسی و مخصوصا فیلمبرداری اون هست. حالا میخواد کامپکت باشه یا slr like یا dslr.
ایشون هم علاقه و هم استعدادشو داره در عکاسی. نظر منم اینه که یک dslr تهیه کنند.
البته خودش تبلیغات فوجی فیلم رو دیده و نظرش Fujifilm Finepix X20 هست که از نظر من خیلی گرونه و بهتره دوربین slr تهیه کنه...
سلام دوستان. پدرم قصد خريد يه دوربين مناسب براي استفاده خانوادگي داره. حداكثر بودجه رو ١٢٠٠٠٠٠ تومان تعيين كرده. تا جايي كه خودم واسش تحقيق كردم SX50 و G15 كانن رو بهترين گزينه ها ديدم. تعريف XF1 فوجي رو هم زياد شنيدم ولي راستش در مورد برند فوجي اطلاعات كاملي ندارم. خوشحال ميشم توي انتخاب كمك كنيد. البته اگه دوربين مناسب ديگه اي هم ميشناسيد ممنون ميشم معرفي كنيد.