تاپیک زدن در این تالار قوانین خودش رو داره . تا جایی که من می دونم اگر تاپیک های مشابه وجود داشته باشه ، اجازه زدن تاپیک جدید وجود نخواهد داشت .
شما سوال اتون رو در همین تاپیک ها باید پیگیری کنید و دیگر نیازی به تاپیک جدید نیست .
برای فیلمبرداری های خانوادگی هم میتونید هر کدام از دوربین های DSLR Like یا کامپکت موجود را هم تهیه کنید که کار شما را راه خواهند انداخت . مگر اینکه برای کارهای جدی تر و حرفه ای نیاز داشته باشید که حساب آن جداست و بالطبع هزینه هایش .
مثلن G12 کانن در کامپکت ها
یا HS20 فوجی یا FZ150 لومیکس
یا در رده SLR :
کانن 600D یا نیکون D3100
من یه دوربین 5100 کارکرده میخوام بگیرم
میشه راهنمایی کنید چه نکاتی رو باید هنگام خرید بهش توجه کنم!
چون خرید حضوری هست چه مسائلی رو باید در دروبین تست کنم!؟ و چطور تست کنم؟
ممنون
مثل اینکه تصمیم خودتونو گرفتین !! انشالله که خیره
دوست گرامی تست دوربین بر میگرده به میزان آگاهی شما از اون برند و مدل، پیشنهاد بنده اینه که دفترچه راهنمای دوربین رو بصورت کامل و دقیق مطالعه کنین همچنین تاپیک مربوط به دوربین مورد نظر ، گاها" پیش اومده در برخی دوربین ها مشکلی وجود داشته که بعلت هایی دارنده دوربین بعد از مدتی متوجه شده ، حتی میتونین "مشکلات دوربین فلان" رو جستجو کنین که میتونه موثر باشه
در این تاپیک میتونید مشکلات دوربین ها رو مشاهده کنین مهم نیست مربوط به دوربین مورد نظر باشه مهم اینه بدونین چه مشکلاتی ممکنه وجود داشته باشه
راحترین کار اینه که دوربین رو به تعمیرگاه مرکزی ببرید و گارانتی کنید!
اینجوری هم دوربین دارای گارانتی میشه و هم شرکت خودش دوربین رو کاملا چک میکنه
بالاخره هر قدر هم که به دوربین مسلط باشی نمیتونی همه جای دوربین رو وارسی کنی
موفق باشید
ویرایش توسط S_Neyshaburi : Friday 12 October 2012 در ساعت 13:31
دوستان چطوری میشه زمان خرید به جز موارد بالا متوجه شد که با دوربین عکس گرفته شده یا نه ؟ و کلا چطور میشه تعداد شات ها رو فهمید ؟
با سلام، يه سوال داشتم ...
آيا هنگام خريد يك دوربين ديجيتال، بايستي جعبه دوربين پلمپ باشد؟ اگر جواب مثبته چه جور پلمپي؟
اكثرا ديدم تنها چيزي كه روي جعبه دوربين هاي نو وجود داره يه برچسب گارانتيه كه چسبونده شده و اين كار به راحتي توسط فروشنده هم قابل انجامه. آيا همين برچسب براي نو بودن دوربين كفايت مي كنه؟ چيزي به نام پلمپ كارخانه اي وجود داره يا نه؟
با سلام، يه سوال داشتم ...
آيا هنگام خريد يك دوربين ديجيتال، بايستي جعبه دوربين پلمپ باشد؟ اگر جواب مثبته چه جور پلمپي؟
اكثرا ديدم تنها چيزي كه روي جعبه دوربين هاي نو وجود داره يه برچسب گارانتيه كه چسبونده شده و اين كار به راحتي توسط فروشنده هم قابل انجامه. آيا همين برچسب براي نو بودن دوربين كفايت مي كنه؟ چيزي به نام پلمپ كارخانه اي وجود داره يا نه؟
*** ضمن عذرخواهي تكراري شدن پست به دليل مشكل در ارسال پست اول مي باشد. از مديران محترم تقاضاي حذف پست تكراري را دارم***
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Tuesday 26 March 2013 در ساعت 11:29 دلیل: تكراري شدن پست به دليل مشكل در ارسال پست اول