سلام
تشکر از راهنمایی شما
پستهای صفحات قبل رو خوندیم اما بحثها بیشتر کلی بود و این چند مورد رو از شما دوستان درباره دوربین 60d و لنز 15-85 درخواست راهنمایی داریم
دوربین و لنز گارانتی چه شرکتی باشن
اگر بیمه نداشتن کجا باید بیمه کنم ؟ هزینش چقدر میشه؟
این لنز فقط در کارتن کیت موجود هست یعنی کارتن سفید؟
بسته دوربین و لنز پلمب هستند؟ (این مورد تا حدودی در پستهای قبل توضیح داده شده)
لنز رو تست کنم؟
به چه نکاتی از بدنه گرفته تا عکس تست لنز توجه کنیم
هر نکته دیگری هم دوستان به نظرتون می تونه کمکمون کنه سپاسگزار می شویم بفرمایید.
بالاخره من هم یه canon 600d خریدم با گارانتی ایده آل و بیمه
من چطوری می تونم بفهمم که فروشنده کارت بیمه رو به شرکت ایده ال ارسال کرده یا نه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
تو هفته آينده قصد خريد nikon d5100 رو دارم چندتا سئوال دارم اگه ممكنه راهنمايي كنيد
اول از همه خواستم بدونم خريد از ناصرخسرو توصيه ميشه يا بزرگمهر؟
دوربين مورد نظر رو با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي؟
قصد دارم موقع خريد لنز 18-55 default دوربين رو بدم و يه لنز 18-105 واسش بگيرم لنز خودش رو حدودا چند برميدارن و قيمت لنز 18-105 تو چه حدوديه؟
و در نهايت نكته خاصي موقع خريد d5100 هست كه بايد بهش دقت كنم؟
مرسي
سلام
میخواستم از دوستان عزیز بپرسم که باید به چه نکاتی هنگام خرید لنز دست دوم توجه کنم تا از سلامت و مقدار کارکرد لنز مطلع شوم؟
و دوم اینکه اصلا خریدن لنز دست دوم را پیشنهاد میدهید یا نه؟
و سوم اینکه اگه مکانی رو سراغ دارید که لنز (70-200) دست دوم میفروشه بهم معرفی کنید
پیشاپیش از همه دوستانی که پاسخ میدهند تشکر میکنم
سلام یه سوال داشتم یه دوربین دیجیتال میخوام بین 500 تا 1میلیون چی بخرم؟
بیشتر میخوام فیلمبرداری کنم به نظرتون دوربین دیجیتال بگیرم یا دوربین فیلمربرداری اخه سایزش هم میخوام کوچیک باشه
آقای شهبازی درست میگویند . ضمن اینکه این دوربین ها فقط در زمانی برای فیلمبرداری به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند که هد و پایه مخصوص آنها نیز تهیه شوند تا امکان فوکوس کشی و یا حمل بر روی شانه فراهم شود و هزینه زیاد خرید آن را نیز باید به دوربین اضافه کنید .
دوم اینکه سنسور این دوربینها علیرغم کیفیت خروجی خوب برای فیلمبرداری مداوم ، بیشتر از سنسورهای دوربین های فیلمبرداری داغ می شوند و در زمان ، پیکسل سوخته های بیشتری خواهند داشت .
و برخی هم که محدودیت زمان فیلمبرداری پیوسته دارند .