سلام
دوربین را از پاساژ حافظ شماره 26و27 -آوانگار (نماینده زسمی سونی) تلفن: 66705057 خریدم.
و اما در باره دوربین :
1- این مدل كلا ساخت چین است. و اگر كسی از شما این را بپرسد احتمالا باید كلی در مورد پیشرفتهای چین و اینكه تحت لیسانس تولید میكند و یا اینكه مثلا اسباب بازی بچه شما كه ساخت چین است از یكسال پیش تا حالا آخ نگفته و اینکه به اعتقاد خیلیها الان چین مثل ژاپن دهه 60 است و :music:.... کلی توضیح دهید. آخرش هم طرف ممکن است نگاه عاقل اندر سفیه به شما بکند.
2- هزینه کارت حافظه یکبار برای بلند مدت است پس نباید خیلی سخت گرفت.
3- امشب مهمانی دعوتیم و من مانده ام این دوربین عظیم الجثه را با خودم ببرم یا نه؟ چون خیلی تو چشم میزنه.
4- دیروز رفتم و كیف و سه پایه ارزان برایش خریدم.
5- دوستی پرسیده بود ماكرو خوبی ندارد در حالیكه اصلا اینطور نیست.
6-هر چه فكر میكنم می بینم خیلی جذابتر از بقیه دوربینهاست.
و اما مهمتر از همه : بابا جان 300 هزار تومان پول زیادی نیست. خیلی کمتر از پول یك گوشی n70 تا یکماه پیش. خوب فوقش اگه آدم از دوربین خوشش نیامد با اندکی هزینه تعویض میکند.
سینوهه جان ممنون فعلا مطالب زیادی از نوشته های آقای شهبازی بزرگوار را از همین سایت عكاسی گردآوری كرده ام تا بخوانم و احتمالا من هم از ebook استفاده كنم.خوب من خیلی دنبال کتاب گشتم ولی متاسفانه هر چی ایرانی بودند به پای بد ترین کتاب انگلیسی هم نمی رسیدند. به نظر من با همون e-book ها باید کار کنی یا کتاب انگلیسیشون را توی ایران گیر بیاری که بعید میدونم بشه گیر اورد.