ویرایش توسط pooya_sardar : Sunday 24 February 2008 در ساعت 20:17
فرهاد جان بابا . فدات شم . بنده از سایت پریویوو مقایسه كردم سنسورهاش رو نه از خودم . جفت صفحاتش رو باز بفرمایید و مقایسه سایز كنید . اگر اشتباه بوده مقصر اون سایته نه بنده .
در ضمن پویا جان . این پیشنهاد جناب فرهاد بسیار منطقیه و شما بهتره سراغ پاناسونیكی كه نوشتند برید . من هم موافقم و انتخاب بسیار عالی ای است . مخصوصا زوم جالب 18 آن در مقایسه با 12 ایكس زوم هر دو دوربین مورد نظر شما . در ضمن شنیدم پاناسونیك نویز كمتری به نسبت داره . فرمت raw هم چیزی نیست كه بشه ازش گذشت . پس شك نكنید . باطری مخصوص و داشتن شارژر همراه مزیت بهتری هم هست و شما جداگانه و با هزینه ای بیشتر پول برای خرید باطری و شارژر پرداخت نمیكنید و حدالق 60 هزار تومان به نفع شما میشه .
كفشك فلاش هم به قسمتی گفته میشه كه شما میتونید یك فلاش مستقل و قویتر روی دوربین علاوه بر فلاش خود دوربین نصب كنید و فكر نمیكنم برای slrlike ها فلاش مستقل چندان مورد نیاز باشه .
لرزشگیر هم سیستمی هست كه باعث میشه وقتی شما زوم میكنید و یا در نور كم عكس میگیرید تصویر بلار نشه و وضوح به مراتب بیشتر باشه . در دوربین های حرفه ای داشتن لرزش گیر در لنز 500 تا 700 هزار تومان روی قیمت لنز تاثیر میگذاره . خلاصه عزیز جان برو همون پاناسونیك رو بگیر و دل دل هم نكن و مطمن باش ضرر نمیكنی .
آقا فرهاد ببخشید پرسیدن این سوال اینجا شاید درست نباشه ولی ممكنه یه كم بیشتر راجع به اعدادی كه برای ابعاد حسگر مینویسن توضیح بدی یا اگه مقاله یا تاپیكی هست معرفی بكنی؟این جور كه من استنباط كردم هر چی ابعاد حسگر بزرگتر باشه كیفیت عكس بهتره.با این حساب اختلاف كیفیت عكسهای like ها مثل G9 با slr ها مثلا 350D باید زمین تا آسمون باشه!(1.7/1 G9 در مقابل 14.8/22.2 350D)
ویرایش توسط mehdi_th : Monday 25 February 2008 در ساعت 01:17
البته در نهایت درسته كه سنسور كامپكت ها نسبت به DSLR ها خیلی كوچك است ولی توجه كنید كه اعداد 1.7 و 2.5 و ... به اینچ هستند و نمایانگر چیزی نیست ( ضریبی از قطر سنسور) ولی در DSLR ها سنسور رو به ابعاد ( طول و عرض به میلیمتر ) می نویسند.
فكر كنم تصویر زیر روشنگر باشد :
مثلا یك سنسور 1.8/1 ابعادی برابر 7.2×5.3 میلیمتر دارد .
فكر كنم مطلب زیر كاملا روشنگر باشه :
http://www.dpreview.com/learn/?/key=sensor%20sizes
فرهاد حسيني
ممنون از دوست عزیزی كه جواب من و دادند .
دوستان اگه نظر بدن كمك بزرگی كردن .
لطفا...............:(
بابا یكی یه راهنمایی بكنه دیگه .................:(
اگه کلاس عکاسی میخوایی بری همون دی 40 رو بخر ولی اگه نمیخوای بری اس ال آر لایک بگیر . البته یه مدل نه چندان گرون که راه و چاه رو یاد بگیری و بعد یه اس ال آر خیلی خوب بخری . میتونی برای شروع به قسمت فرق بین دی 40 اکس و دی 40 سری بزنی . تقریبن تمام مسائل ریز این خرید نوشته شده .من فقط چند نکته رو خیلی خلاصه یادآوری میکنم اینجا :
اس ال آر :
زوم خیلی کمه و برای داشتن زوم های بالا بالای 500 تومن باید صرف خرید لنز بشه .
دیدن پیش زمینه از طریق ال سی دی وجود نداره و فقط از چشمی باید دیده بشه .
سنگین تر و بزرگتره .
زوم کردن و عقب و جلو کردن با دست صورت میگیره نه با فشار دکمه .
موقع خرید مموری نداره .
قابلیت فیلم برداری نداره . فقط عکاسی .
محاسن :
سریع در گرفتن عکس - شکیل - گرفتن عکس های خیلی خیلی با کیفیت عالی ختا در مود اتوماتیک - قابلیت بسته شدن انواع لنزها و فیلترها . داشتن باطری و شارژر به همراه دوربین . نویز فوق العاده کمتر . امکانات بالاتر . فلاش سرخود قویتر . رفلکت کمتر . خوش دست تر بودن و مسلط تر بودن عکاس و فرمت raw - ادیت اولیه عکس ها در داخل دوربین انجام میگیره مثل قرمزی چشم و کراپ و لایتنینگ و تراز سفیدی و ...
اس ال آر لایک :
تقریبن همگی تا حد نسبتن آزار دهنده ای نویز دارن که البته با نرم افزار قابل جبرانه .
به علت کوچکتر بودن سنسور کیفیت عکس قابل قیاس با اس ال آر نیست .
در بعضی مدل ها باید جداگانه شارژر و باطری خرید .
اغلب مدل ها قابلیت نصف فیلتر یا هود رو ندارن .
بعضی نمونه ها قابلیت نصب فلاش جدا رو ندارن که البته چندان هم ضروری به نظر نمیرسه .
عکس گرفتن با اونها . کیفیت عکس تقریبن همیشه یکسانه و حتا بهترین وضعیت رو هم انتخاب کنین از یک حدی بالاتر نمیره .
فقط بعضی از انواع از فرمت raw پشتیبانی میکنن .
قابلیت ادیت عکس رو ندارن در داخل خود دوربین .
محاسن :
برای آموزش عکاسی پایه ای خیلی عالی هستن
زوم خیلی خوبی دارن و فوق العاده .
کیفیت عکسشون خوبه و در حد خودشون عالی هست .
کوچکتر و قابل حمل تر هستن .
کار کردن باهاشون ساده تره و سریع یاد میگیره آدم .
مود های اتو و پی برای تازه کارها خیلی میتونه مفید باشه .
مموری عرضه میشه به همراه دوربین اما در حجم کم .
میشه با اونها عکاسی ماکرو و سوپر ماکرو کرد .
قابیلیت فیلم برداری دارن .
خلاصه این شمای خلاصه ای از تفاوت های این دو بود . حالا یه وقت هست کسی میخواد هم عکس بگیره هم فیلم و خب اس ال آر براش میره کنار و یکی فقط عکس میخواد و اس ال آر براش جذاب میشه . به هر حال نیاز شماست که میتونه معیار انتخاب باشه . منم با دوستان در مورد پاناسونیک اس ال آر لایک و دی 40 اس ال آر کاملن موافق هستم . بین این دو بسته به نیازتون یکی رو انتخاب کنین و مطمئن باشین ضرر نکردین .
خيلي ممنون نظر دادين..:biggrin:
درستِ كه خودم با D40 موافقم ولي مي گم شايد بهتر باشه s9600 بگيرم اونم با توجه به اين شرايط :
1- يه جايي خوندم كه D40 براي عكاسي از طبيعت مناسب نيست.
2- فكر مي كنم كه s9600 قابليت هاش در اين مورد(طبيعت) بيشتر از D40
البته تا زماني كه لنز نتونم بخرم...