CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
با سلام
من يك راهنمايي خيلي فوري نياز دارم. براي كاربرد خانگي و معمولي منظورم هست.
1- مي خواستم بدونم دوربين كانن sx 20 is با مدل G11 چه تفاوت عمده اي از لحاظ كاركرد دارد .و آيا اصلاً ارزش دارد كه براي ْG11 مبلغ بيشتري پرداخت كرد؟
2- دوربين sx 20 is فرمت فشرده Raw و Jpeg را ساپورت نمي كند. آيا اين ضعف عمده اي است ؟ و آيا مي توان عكسهاي گرفته شده را در كامپيوتر بون نرمافزار و وسيله خاصي مشاهده و ويرايش كرد.يا در تلويزيون آنها را نمايش داد؟
3- آيا عكسهاي گرفته شده براي چاپ در آتليه هاي بيرون مشكلي ندارد؟
4-قيمت دوربين با گارانتي آفومار حدود 40 تا 50 هزار تومان از دوربين با گارانتي شركت هاي ديگر گرانتر است . خود آفومار مي گويد به خاطر خدمات پس از فروش است. شما اگر دوربينتان مشكل پيدا كند مثلاً لنزش يا هر قطعه اي ايراد پيدا كند ما آن را تعويض مي كنيم و تعمير نداريم ولي شركتهاي ديگر لنز شما را تعمير مي كنند و حتي ممكن است آن را براي تعمير به مغازه اي مثلاً در جمهوري بدهند و شما متوجه هم نمي شويد. خواستم بدونم نظر شما چيست و ايا ارزش پول بيشتر دادن دارد تا گارانتي آفومار را داشته باشيم ؟
با تشكر
سلام
در مورد اين دوربين ها بارها و بارها در فوروم بحث شده است. به جاي ايجاد تاپيك جديد (كه با اين تاپيك ادغام شد) تاپيك هاي مشابه را مطالعه كنيد به جواب خواهيد رسيد.
ضمنا لطف بفرماييد و قوانين فوروم را هم مرور كنيد.
با تشكر
فرهاد حسيني
هر دوربین جداگانه بررسی شده. ولی اجمالی بخوای نگاه کنی G11 رو کسی میخره که براش کیفیت (عکاسی) خیلی مهمه و لی sx20 رو کسی میخره که بخواد از زومش استفاده کنه و فیلمبرداری خوبش . ضمنا مود raw قابلیت ویرایش کامل و واقعی رو داره .
با سلام خدمت اساتيد.منم سوالم مثل همين دوستمونه با اين تفاوت که به اين ليست اينارم اضافه کنين
nikon p100 ------ sony hx1-----cano sx20
گفته بودين کاربرد و علايق و .............من بيشتر براي عکاسي تو طبيعت و مناظر و ........نياز دارم.کمي هم ماکرو.خيلي هم دوربين به دست نيستم.اما يه چيزي ميخوام با کيفيت عکس خيلي خوب بدون نويز با رنگهاي زنده و شارپ و زومشم زير 12 نباشه بيشترم شد بهتر و فيلمبرداريه خيلي خوب با زوم اپتيکال و صداي استريو.من ميخوام در واقع هم نيازهاي عکاسيم رو برطرف کنه هم فيلمبرداري و هر دو با کيفيت.من قبلا با canon a630 و canon g10 عکاسي و فيلمبرداري کردم.ميخوام کيفيت عکاسي از اينا کمتر نباشه همچنين فيلمبرداريش.
من ميخواستم يه نيمه حرفه اي بگيرم مثلا مثل کانن 50d يا نيکون d5000 يا gh1 که ميدونم کيفيت عکس خيلي عاليتري داره اما نميدونم اين لنز کيتشون با زوم 3 چقدر کارمو با توجه به نيازم راه ميندازه و اگه نياز به لنز باشه ميتونم بخرم و فيلمبرداريشم بسته به لنز ميزانه زومش تغيير ميکنه و اين چيزا.خواهشا راهنمايي کنين ممنون ميشم.
ویرایش توسط h_marcopolo : Saturday 24 April 2010 در ساعت 13:01
سلام
1.G11 سنسور بزرگتری داره و توی نور کم خیلی بهتر عمل می کنه و نویز کم تری داره. کوچکتر هم هست. ولی درکل به کاربردتون بستگی داره.
2.JPEG رو که ساپورت می کنه .بله در تلوزیون و ... هم میشه نمایش داد. RAW هم فقط برای کسی به درد می خوره که اصلاح عکس با Photoshop و یا Lightroom و... رو بلد باشه .در این صورت نتیجه خیلی بهتر از ادیت کردن Jpeg هست .مثلا اگه جایی از عکس خیلی روشن یا تاریک باشه با RAW میشه اون قسمت ها رو درست کرد ولی با JPEG نه ... ولی برای کاربرد خانگی ضعف به حساب نمیاد :)
3.نه ... اگه عکس خوبی بگیرید مشکلی نیست. ولی اگه با SX20 با نور لامپ عکس بگیرید مسلما کیفیتش خیلی کم تر از G11 هست :)
4.نمی دونم :)
موفق باشید
این سه تا مدلی که اسم بردید از دو مدلی که قبلا داشتید کیفیت عکس پایینتری دارن. ضمنا در مورد لنز کیت اغلب نیازهای عکاسی آماتور رو انجام میده. برای تکمیل شدنش هم برای اینکه هزینه زیادی نپردازین میتونین یه لنز سیگما 70-300 بگیرید که دست دومش رو 120 هم میدادن (نوش 250 تومنه) که هم نیاز تله رو بر طرف میکنه هم ماکرو . کیفیتشم هر چی باشه از slrlike ها بهتره .
ازشما ممنونم دوست خوبم
در واقع من يك دوربيني مي خوام بار يكار خانگي كه كيفيت عكس فوق العاده اي داشته باشه و رنگهاش شاداب و سرزنده باشه و بشه منظره و طبيعت رو هر چه وسيعتر و قشنگ عكس گرفت و همين طور در تاريكي مطلق سوژه را به وضوح نشان دهد و عكس بگيرد . حالا نمي دونم چه مدلي را بخرم؟