با سلام به دوستان عزیز و حرفه ای های عکاسی.
من یه آماتور تو عکاسی هستم ، از تابستون میخواستم یه دوربین کامپکت بگیرم برای مصارف خونگی و نهایتا 200-300 تومن هزینه کردن.اما همینجوری گشتم و گشتم تا رسیدم به دوربین های slr like با قیمتهای 500-600 تومن.حالا شاید واسه من که آماتورم ، تفاوتهایی که تو اینجور دوربینها هست به کار نیاد ، اما از بس تو این فروم ها و مقایسه ها گشتم ، خیلی وسواسی شدم.مثلا الان بین دو دوربین canon sx30 و panasonic dmc FZ100 موندم که کدوم رو انتخاب کنم و بخرم.یه جا میگن sx30 سنسورش کوچیکه و کیفیت عکساش خوب نیست ، یه جا میگن fz100 تو ایزوهای بالای 400 به مشکل میخوره و ...
حالا من موندم ، با نهایت 600 تومان ، چه دوربینی تو این رده ها بگیرم؟؟آیا این دوتا؟ یا اصلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟؟واسه من مهمه که دوربینی که میخرم ، از لحاظ کیفیت عکس و فیلم در حد خوب(مطمئنا نمیتونه عالی) باشه ، بتونم باهاش کارهای نیمه حرفه ای (بالاتر از سطح آماتوری) انجام بدم ، از عکسهای پانوراما هم خوشم میاد، بشه باهاش پانوراما درست کرد.اگر با قیمت پایینتر میتونم دوربینی در همین سطح بخرم هم بگید ، که الکی هزینه اضافی نکنم :D ببخشید طولانی شد