سلام بين sx20 و sony hx1 كدوم به نظر شما بهره و نويز كمتر و كيفيت بهتري داره ؟
سلام
حقیقتش میخواستم بدونم بهترین دوربین نيمه حرفه اي (SLR-Like) چیه ؟
من روی کیفیت و رنگ عکس یه خورده وسواسم
نمیدونم ولی یکی از بهترین مدلها که خیلی ها رو راضی کرده وجایزه های زیادی گرفته اینه Fujifilm
FinePix S100fs
ولی من یه خورده تو خریدنش دسدس کردم حالا گیر نماد و مدل جدیدترش یعنی Fujifilm FinePix S200EXR اومده و لی حسگرش کوچکتر شده وبعدش یه جورایی خیلی ازش مثل اینکه راضی نیستن میخواستم لطف کنید ببینید واقعا این مدل جدید خوبه مثل مدل قبلش میشه یا نه ؟ارزش خریدن داره و ازاین بهترم هست؟
ممنون
سلام
صفحات قبلي اين تاپيك رو بخونيد.
به نظر من (اين يه نظر شخصيه ولي بي پايه هم نيست) اين دوربين مي تونه جايزه ي بزرگترين و سنگين ترين Slr Like رو ببره ولي جايزه ي بهترين رو به هيچ وجه. اين دوربين دوربين خوبيه ولي ايراد هاي زيادي هم داره كه نمي تونه اونو به عنوان بهترين كانديد كنه.
فرهاد حسيني
سلام دوست عزیز به فروم خوش آمدید, شاید با همچنین معیاری گفتن نام یک دوربین سخت باشد, مثلا شاید برای شما فیلمبرداری HD مهم باشد ولی با داشتن این قابلیت یک قابلیت دیگر را از دست بدهید, ولی اگر حرف جناب فرهاد که از قضا یکی از مدیران فروم هم هستند گوش می کردید و واقعا صفحات قبلی رو می خوندید می فهمیدید که در صدر این دوربینها SX20 از کنن, hx1 از سونی, FZ38 از پاناسونیک و SX200 از فوجی جزو بهترینها هستند, پس نیازها را اولویت بندی کنید و صفحات قبل را بخوانید.
از كنايه ي غير دوستانتون كه بگذريم ....
همانطور كه همه چيز رو همگان دانند، در محصولات مختلف ( از الكترونيك تا اتوموبيل و ... ) بهترين وجود ندارد. هر دوربيني مزايا و معايبي داره كه هر خريداري بايد نسبت به نيازش از معايب يكيش بگذره و دوربيني رو كه محاسنش بيشتر به كارش مياد رو انتخاب كنه.
من يادم نيست توي اين تاپيك يا تاپيك ديگه اي هم اينايي رو كه مي خوام بگم قبلا گفتم. هيچ كس منكر نويز پايين اين دوربين نسبت به هم رده هاش با توجه به سنسور بزرگش نيست و همه مي دونن دايناميك رنج خيلي خوبي داره ولي معايب بزرگي كه اين دوربين روي كاغذ به نظر مياد كه داره ايناست:
- وزن خيلي زياد براي يك دوربين غير SLR (دقيقا 918 گرم)
- عدم امكان فيلمبرداري فول HD و حتا HD
- فلاش ضعيف پاپ آپ
- عدم ساپورت فلاش TTL با وجود تعبيه شدن كفشك فلاش ( اين يكي در قرن 21 ام خيلي خيلي مسخره است)
به علاوه اي ايراد هاي زير به نقل از Dpreview :
Strong, visible chromatic aberration at the most useful focal lengths)
Noise reduction attacks fine detail if you look too close
230 shot battery life somewhat limiting
Film simulation rarely useful
RAW processing software is unusable
Electronic viewfinder glitches if you pan the camera too quickly
Continuous shooting buffer not as large as on latest entry-level DSLRs
Unnecessarily large RAW files (23MB each
فرهاد حسيني
سلام
به عنوان كسي كه با دوربينهاي فوجي كار كرده ام هنوز در رده لايكها بهترين مدل ساخت فوجي را مدل 6500 مي دانم و مدلهاي بعد از ان چنگي به دل نمي زنند و بزرگترين كاستي ان نداشتن هات شو و ارزش گير بود كه اگه داشت در زمان توليد يكي از بهترينها مي شد
دوست عزیز ممنونم من یکسالی هست که از مطالب این فروم استفاده میکنم ولی تازگی ثبت نام کردم
من فقط معیارم عکس باکیفیت بالاست فیلم برداری برام مهم نیست
من تعجبم از کارهای این شرکت فوجیه به جای اینکه دوربین جدیدشون پیشرفته تر باشه قابلیتهاشو کاهش دادن مثل سایز حسگر و فوکوس و فوکوس درحلت ماکروشه میخواستم نظر شما رو هم بدونم ولی هیچکدوم از دوربینهای پیشنهادیه MehdiM عالی نیستن میخواستم ببینم کدوم دوربین SLR-Likeبهترین کیفیت عکس رو داره
ممنون
دوباره سلام, خوب مطمئنا عالی نیستند, ولی اینها همان دوربینهایی هستند که الان تولید می شوند, اگر واقعا نیازهای شما را برآورده نمی کنند به سراغ Dslr بروید ولی قبل از آن پیشنهاد من اینست که از همین دوربینهایی که به نظرتان خوب نیستند چند عکس با سایز اصلی از اینترنت دانلود کنید(لینک در صفحات قبل) و ببینید آیا به همان بدی هست که فکر می کردید؟با دیدن عکسها نظرتان عوض خواهد شد.