سلام به دوستان
عزیزان من می خواستم sx30 بگیرم که بچه های همین فروم من رو راهنمایی کردن و گفتن g 12 خیلی بهتره البته زوم برای من خیلی مهم بود و هست ولی مزیت های g12 باعث شد که sx 30 رو فراموش کنم
اما حالا که برای خرید اقدام کردم میبینم که قیمت g12 شده 705000 تومان و این یکی خدایی زور داره
اگه بخوام g12 رو با این قیمت بگیرم ترجیح می دم که یه SLR معمولی حدود 900 خرید کنم ( توی عکاسی خیلی تازه کارم )
حالا می خواستم بدونم دوستان نظرشون چیه
صبر کنم قیمت ها میاد پایین یا هرچه زودتر اقدام کنم ؟
اگه بخوام SLR بگیرم با این قیمت چه مدلی برام بهتره؟ ( اگه بخوام SLR بگیرم تا حدود 1 تومن مشکلی نیست )
دوست عزيز واقعا زور داره و باهاتون موافقم، خريد SLR بسيار معقول تره (البته بايد از نياز خودتون شناخت كافي رو داشته باشيد)
من گزينه هاي زير رو براي شما مناسب ميدونم
1-Nikon D3100 به قيمت حدود 840
2- Canon 550 d به قيمت حدود 1050
3- Canon 500d به قيمت بين 900 تا 1000
4- Canon 1100d با قيمتي بين 850 تا 880
اگه امكاتنات SLR Like براي شما كافيست ميتونيد به Fujifilm HS20 هم به عنوان يه گزينه جدي فكر كنيد و حرفاي زيادي براي گفتن داره
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
من تجربه كار با HS20 رو تدارم، هنوز دستم نيومده و با توجه به ريويوها و نظر دوستاني كه خريدن و استفاده كردم پيشنهاد كردم در موردش بيشتر تحقيق كنيد
به اطمينان نميتونم بگم، شما خودتون بايد امكانات و قيمت اين دو رو كنار هم بذاريد و باتوجه به نيازهاتون يكي رو انتخاب كنيد، اما اگه بخوايد نظر شخصيم رو بگم من به شخصه HS20 رو ترجيح ميدم (باز هم تاكيد ميكنم اين نظر شخصي است اميدوارم حساسيت ايجاد نكنه)
در مورد فوجي بايد عرض كنم من اولين دوربين ديجيتالم فوجي بود (مدل FinePix E510) و زمان دانشجويي از دوبي خريدم (سال 82)، اون زمان يكي از بهترين كامپكتها بود و به حرات عرض ميكنم تو عكاسي از شب بي نظير بود، هنوزم تو لول كامپكت رو دستش كم ديدم، در انجمن مناسب اگه لازم باشه نمونه عكسهاش رو قرار ميدم، كلا دوربينهاي فوجي تو شب عكسهاي خوبي ميگيرن و چون خودم از اين ژانر خيلي لذت ميبرم؛ دوربينهاي كامپكت و لايك فوجي رو با ديد مثبت نگاه ميكنم.
ویرایش توسط hamid_rabbi : Monday 16 May 2011 در ساعت 00:16
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
با سلام
در تاپیک نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی یکی از مدیران (جناب عاشوری نیا) گفته بودن که:
موفق باشید......توصیه دوستانه اینه که اگر کار خاصی ندارید، یعنی پروژه کاری خاصی و یا پروژه شخصی برنامهریزی شدهای! دست نگاه دارید.
اما اگر پروژهای در دست دارید! چه شخصی و چه تجاری! من یک روز هم برای گرانی و یا ارزانی کالایی صبر نمیکنم. چون گمان میکنم ارزش کاری که انجام ميدم بیش از ۳۰ ۴۰ درصد افزایش تجهیزاتی که قرار باشه بخرم هست.(چه تجاری و چه تجربی)
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
یه پیشنهاد جدید!!!!
دیروز یکی از بچه های فروم تو یکی از تایپک ها زده بود دوربین panasonic GF2 رو به قیمت 560 تومن خریده . خودم نرفتم بازار قیمتشو بپرسم ولی اگر اینطور باشه اصلا بهتره اگه قصد خرید دوربین داری بدون فوت وقت سوار ماشین بشی بری و بخریش . دوربین G12 دوربین پادشاهیه برای خودش ولی تو کامپکتها و ضعیفتر از اونه که بخوای با یه همچین دوربینی قیاس کنی .
اما یه مثلی هم هست که میگه < هیچ ارزونی بی حکمت نیست > و مطمئنا یا اشتباه تایپی تو قیمت بوده یا ... و یه تحقیق میخواد که امیدوارم زودتر ته و توش در بیاد .
http://www.akkasee.com/forum/newrepl...0665&noquote=1
جناب آقای پویان