صفحه 184 از 225 نخستنخست ... 84 134 174 180 181 182 183 184 185 186 187 188 194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,831 تا 1,840 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط D.Daneshmand نمایش پست ها
    درود
    با توجه به امکانات جدیدی که در FZ200 پاناسونیک تعبیه شده رسما تمام رقبای خود رو حذف کرده!
    که میتوان به بزرگترین موردش یعنی دیافراگم یکسان 2/8 در طول تمامی فوکال ها اشاره کرد که واقعا قدم بزرگی برای دوربین های SLR Like , Bridge و یا ابر زوم ها در حال حاضر هست!
    دوربین خیلی خوبی هست اما قیمتش هم نزدیک به dslr ها هست.
    اگه به تله بلند با دیافراگم باز احتیاج باشه قطعا انتخاب بسیار مناسبی هست.
    shahbazi تشکر می‌کند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر همراه mohsen.sh آواتار ها
    تشکر کرده
    2345

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    دوربینهای فوجی قیمتشون خیلی بالا رفته.فوجی hs20 نزدیک 1200 و hs30 حدود 1450 هست که من hs20 رو پیشنهاد میکنم هم ارزونتر هست و اینکه باطری قلمی میخوره.
    فوجی xs1 هم حدود 1500 هست و از این 2تا بهتره با سنسور بزرگتر.
    پاناسونیک fz150 هم خوبه و از اون بهتر fz200 که هنوز وارد بازار ایران نشده.(قیمتش رو ندارم)

بنظرم همون دست دوم hs20 رو هم میتونید بگیرید و بقیه پول رو برای رم و کیف و ... بذارید

در کل اگه بخوای با یه تومن
    نقل قول نوشته اصلی توسط kiyan نمایش پست ها
    الان حدود 1 میلیون دوربین با کیفیت گیرشون نمیاد ولی حدودای1200 بهترین گزینه Canon powerShot SX40 HS است فواصلی حدود28 تا800 میلیمتر را پوشش میدهد

دوربین دیجیتال کانن Powershot Canon powerShot SX40 HSدوربین کانن پاورشات اس ایکس40 اچ اس
    در این قیمت از این بهتر (گشتم نبود نگرد نیست)
    دوستم مرتضی خادمی این دوربینو داره و بهترین عکسهای حیات وحش را باهاش ثبت میکنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    به دوستتون بفرماييد قيافه و سايز دوربين ها با خروجي آنها نسبتي ندارد. آنهايي كه بعد از خواندن ده ها ريويو و مشخصات فني دوربين انتخاب مي كنند هم گاهي از انتخابشان پشيمان مي شوند چه رسد به اينكه دوربين رو از روي قيافه ي ظاهريش انتخاب كنند!
    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza khademy نمایش پست ها
    ممنون یوسف جان. شما لطف دارید.
    در تکمیل صحبت های شما: لنز 24-840 داره
    من هم به شدت پیشنهادش میکنم. باور کنید گاهی عکس های ماکرو این دوربین از لنز 105 نیکون هم بهتر میشه!!!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط nana1368 نمایش پست ها
    من میخوام دوربین نیمه حرفه ای بخرم اول فصدم جی دوازده بود ولی خیلی گرون شده و متاسفانه بودجه ام اجازه نمیده بخرم حالام دست گذاشتم رو اس ایکس 40 به نظرتون چه جور دوربینی هست قیمت بروزش رو کسی میدونه لطفا راهنماییم کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    در مورد خریدش به هیچ وجه شک نکنید .
    این دوربین به همراه پاناسونیک fz200 ( که البته گویا هنوز وارد ایران نشده ) ، جزو بهترین دوربین های بریج هستند .
    قیمت اش هم حدود 1200 . ده بیست هزار تومان بالا و پایین .
    نقل قول نوشته اصلی توسط D.Daneshmand نمایش پست ها
    درود
    با توجه به امکانات جدیدی که در FZ200 پاناسونیک تعبیه شده رسما تمام رقبای خود رو حذف کرده!
    که میتوان به بزرگترین موردش یعنی دیافراگم یکسان 2/8 در طول تمامی فوکال ها اشاره کرد که واقعا قدم بزرگی برای دوربین های SLR Like , Bridge و یا ابر زوم ها در حال حاضر هست!
    راستش بنده در مورد sx40 مقداری شک دارم به خاطر همین پیشنهاد بهشون ندادم.
    آیا دوربینی توی همین رده ها از فوجی یا پاناسونیک بهتر نیست؟
    مثلا همین fz200 خیلی جذاب هست به خاطر دیافراگمش.
    بهتر از sx40 چه پیشنهادی می دهید؟ مثلا توی فوجی ها دیدم رینگ زوم برای لنز وجود دارد که به نظرم بهتر هست. یا اگر رینگ فوکوس داشته باشد و... یا سایز سنسور بیشتر هست یا کیفیت بهتری دارد و...؟
    ویا ویزور داشتن به نظرم خیلی بهتر هست از نبودنش.
    یا سرعت فوکوسش.
    و...

جناب farhad44 از نظر قیافه درست می فرمایید اما این بنده خدا یکی از معیار هاشون هست و براشون مهم هست. حالا با توجه به این پارامتر می خواهند انتخاب بهتری داشته باشند.

با تشکر از راهنمایی دوستان.

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

پاناسونیک fz200 که فعلا نیومده و اگه بیاد قطعا بیش از 1700 قیمت میخوره.
    از نظر امکانات برای کسانی که به بیش از 600 میلی متر نیاز ندارند خوبه ولی این نکته همیشه فراموش میشه که 600 میلی متر تو اس ال ار ها شاید برای پرنده نگاری کافی باشه ولی بین کامپک ها 800 هم کمه چون امکان کراپ خیلی کم میشه. در حال حاضر قیمت زیر 1500 که بشه برای حیات وحش هم ازش استفاده کرد چیزی بهتر از اس ایکس 40 نداریم.
    D.Daneshmand تشکر می‌کند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

تشکر کرده
    2345

پاناسونیک fz200 که فعلا نیومده و اگه بیاد قطعا بیش از 1700 قیمت میخوره.
    از نظر امکانات برای کسانی که به بیش از 600 میلی متر نیاز ندارند خوبه ولی این نکته همیشه فراموش میشه که 600 میلی متر تو اس ال ار ها شاید برای پرنده نگاری کافی باشه ولی بین کامپک ها 800 هم کمه چون امکان کراپ خیلی کم میشه. در حال حاضر قیمت زیر 1500 که بشه برای حیات وحش هم ازش استفاده کرد چیزی بهتر از اس ایکس 40 نداریم.
    متشکرم
    اما برای حیات وحش نمی خواهند.
    با این فرض چه پیشنهادی دارید؟

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

مثل اینکه دوستان فراموش کردن مقدار بودجه حدود یک میلیون هست نه یک و نیم میلیون.

به نظر من دنبال فوجی اچ اس20 یا سونی hx100 دست دوم بگردید.
    mohsen.sh تشکر می‌کند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

تشکر کرده
    7060

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.sh نمایش پست ها
    متشکرم
    اما برای حیات وحش نمی خواهند.
    با این فرض چه پیشنهادی دارید؟
    اگه حیات وحش در کار نیست به نظرم همون fz200 بهتره و یا g12 خیلی بهتر.
    ولی باز هم مثل همیشه من این خرید رو اشتباه میدونم!!!
    چون میشه به جای جی12 1400 تومنی یه دوربین اس ال ار سطح مبتدی مثل نیکون دی 3100 خرید که هم سایزش نزدیک به جی 12 و هم کیفیتش کیفیت اس ال آر.
    الان باز فرهاد خان میاد مخالفت میکنه
    mohsen.sh تشکر می‌کند.

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

الآن قیمت ها بسیار غیرعادی شده اند . من دیروز که داشتم به قیمت های دوربین های فوجی نگاه می کردم عملا شوکه شده بودم .
    X10 که دو ماه پیش رفتم بخرم ، یک میلیون و هشتاد بود . برای مصارف عکاسی خیابانی و مستند می خواستم . نخریدم چون به نظرم قیمت بالایی بود با توجه به کیفیت .
    دیروز دیدم شده دو میلیون !!
    در بریج های فوجی ، از همه بهتر XS-1 است . اما با این قیمت های دوربین های فوجی فکر می کنم خیلی گرون باشه الان . وقتی HS20 قیمت اش 1200 باشه !!
    HS20 دوربین خوبیه با تنظیمات دستی فراوان . رینگ زوم دستی . فوکوس دستی . امکانات منوال بسیار خوب . اما متاسفانه کیفیت عکسهاش نسبت به نمونه کاننی و پاناسونیک ، خیلی پایین تره . اما برای علاقمندان به شروع عکاسی خوبه . ولی بعدا یواش یواش از اون دلسرد می شن .
    یا برای کسانی که مثلن کراپ صددرصد نخوان . این دوربین در کراپ 60% خودش حداکثر عکسهای بسیار خوبی رو میده . ولی از اون به بعد ، پیکسلها خودشون رو نشون میدن . حتی در ایزوهای پایین .
    در رده سوپرزوم ها SX40 و FZ200 عالی هستند .
    اما :
    یک رقیب جدید هم وارد بازار شده . من بدون احتساب قیمت صحبت می کنم . چون کلن دیگه نمیشه قیمت ها رو در این مملکت اعلام کرد !!
    این رقیب جدید دوربین نیکون P510 است که از لنز 1000-24 سود می بره !!!
    و از لحاظ کیفیت عکسها ، بسیار قابل توجه است .
    در همین فروم نیز میتونید تاپیک اون رو پیدا کنید و مشخصات اون رو ببینید . همینطور یک ریویو از این دوربین :
    Nikon Coolpix P510 Review: Digital Photography Review
    ehsan+، mohsen.sh و shahbazi تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    7060

الآن قیمت ها بسیار غیرعادی شده اند . من دیروز که داشتم به قیمت های دوربین های فوجی نگاه می کردم عملا شوکه شده بودم .
    X10 که دو ماه پیش رفتم بخرم ، یک میلیون و هشتاد بود . برای مصارف عکاسی خیابانی و مستند می خواستم . نخریدم چون به نظرم قیمت بالایی بود با توجه به کیفیت .
    در بریج های فوجی ، از همه بهتر XS-1 است . اما با این قیمت های دوربین های فوجی فکر می کنم خیلی گرون باشه الان . وقتی HS20 قیمت اش 1200 باشه !!
    HS20 دوربین خوبیه با تنظیمات دستی فراوان . رینگ زوم دستی . فوکوس دستی . امکانات منوال بسیار خوب . اما متاسفانه کیفیت عکسهاش نسبت به نمونه کاننی و پاناسونیک ، خیلی پایین تره . اما برای علاقمندان به شروع عکاسی خوبه . ولی بعدا یواش یواش از اون دلسرد می شن .
    یا برای کسانی که مثلن کراپ صددرصد نخوان . این دوربین در کراپ 60% خودش حداکثر عکسهای بسیار خوبی رو میده . ولی از اون به بعد ، پیکسلها خودشون رو نشون میدن . حتی در ایزوهای پایین .
    اما :
    یک رقیب جدید هم وارد بازار شده . من بدون احتساب قیمت صحبت می کنم . چون کلن دیگه نمیشه قیمت ها رو در این مملکت اعلام کرد !!
    در همین فروم نیز میتونید تاپیک اون رو پیدا کنید و مشخصات اون رو ببینید . همینطور یک ریویو از این دوربین :
    nikon p510 اصلا کیفیتش به کنن و پاناسونیک نمیرسه . وگرنه من بعد از 6 ماه تحقیق میخریدمش
    D.Daneshmand، mohsen.sh، Dariush Chegini و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    2345

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    مثل اینکه دوستان فراموش کردن مقدار بودجه حدود یک میلیون هست نه یک و نیم میلیون.

به نظر من دنبال فوجی اچ اس20 یا سونی hx100 دست دوم بگردید.
    متشکرم از دوستان.
    حدودا دیگه 1.200 هم خرج می کنند انقدر مهم نیست تفاوته.

اگه حیات وحش در کار نیست به نظرم همون fz200 بهتره و یا g12 خیلی بهتر.
    ولی باز هم مثل همیشه من این خرید رو اشتباه میدونم!!!
    چون میشه به جای جی12 1400 تومنی یه دوربین اس ال ار سطح مبتدی مثل نیکون دی 3100 خرید که هم سایزش نزدیک به جی 12 و هم کیفیتش کیفیت اس ال آر.
    الان باز فرهاد خان میاد مخالفت میکنه
    اما :
    تا حالا گزینه ها همین 2 مورد شدند sx40 , fz200 که گویا باز fz200 توی ایران نیست.
    دوستان این دوربین های فوجی
    http://www.pixel.ir/69-fujifilm-compact-camera

مثلا : FUJIFILM FinePix HS30 EXR
    و یا FUJIFILM X-S1
    بدون اختلاف 200 -300 تومنیشون نسبت به sx40 خیلی بهتر هستند؟ اگر این طوره که بهشون بگم افزایش بدهند بودجشون رو و این ها رو تهیه بکنند.

با تشکر.

تشکر کرده
    7060

hs30 نه ولی x-s1 از اس ایکس 40 بهتره که قیمتی بیش از 1700 داره الان. و با این قیمت ها من خرید نیکون دی 3100 رو معقول تر میبینم.
    به نظرم لایک ها تا زمانی که زیر 1 تومن بودند ارزش داشتند ولی الان نه. مگه اینکه کسی مثل من به عنوان دوربین دوم و برای استفاده ی خاص بخواد.
    mohsen.sh و shahbazi تشکر می‌کنند.