در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
راستش بنده در مورد sx40 مقداری شک دارم به خاطر همین پیشنهاد بهشون ندادم.
آیا دوربینی توی همین رده ها از فوجی یا پاناسونیک بهتر نیست؟
مثلا همین fz200 خیلی جذاب هست به خاطر دیافراگمش.
بهتر از sx40 چه پیشنهادی می دهید؟ مثلا توی فوجی ها دیدم رینگ زوم برای لنز وجود دارد که به نظرم بهتر هست. یا اگر رینگ فوکوس داشته باشد و... یا سایز سنسور بیشتر هست یا کیفیت بهتری دارد و...؟
ویا ویزور داشتن به نظرم خیلی بهتر هست از نبودنش.
یا سرعت فوکوسش.
و...
جناب farhad44 از نظر قیافه درست می فرمایید اما این بنده خدا یکی از معیار هاشون هست و براشون مهم هست. حالا با توجه به این پارامتر می خواهند انتخاب بهتری داشته باشند.
با تشکر از راهنمایی دوستان.
پاناسونیک fz200 که فعلا نیومده و اگه بیاد قطعا بیش از 1700 قیمت میخوره.
از نظر امکانات برای کسانی که به بیش از 600 میلی متر نیاز ندارند خوبه ولی این نکته همیشه فراموش میشه که 600 میلی متر تو اس ال ار ها شاید برای پرنده نگاری کافی باشه ولی بین کامپک ها 800 هم کمه چون امکان کراپ خیلی کم میشه. در حال حاضر قیمت زیر 1500 که بشه برای حیات وحش هم ازش استفاده کرد چیزی بهتر از اس ایکس 40 نداریم.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
مثل اینکه دوستان فراموش کردن مقدار بودجه حدود یک میلیون هست نه یک و نیم میلیون.
به نظر من دنبال فوجی اچ اس20 یا سونی hx100 دست دوم بگردید.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
اگه حیات وحش در کار نیست به نظرم همون fz200 بهتره و یا g12 خیلی بهتر.
ولی باز هم مثل همیشه من این خرید رو اشتباه میدونم!!!
چون میشه به جای جی12 1400 تومنی یه دوربین اس ال ار سطح مبتدی مثل نیکون دی 3100 خرید که هم سایزش نزدیک به جی 12 و هم کیفیتش کیفیت اس ال آر.
الان باز فرهاد خان میاد مخالفت میکنه
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
الآن قیمت ها بسیار غیرعادی شده اند . من دیروز که داشتم به قیمت های دوربین های فوجی نگاه می کردم عملا شوکه شده بودم .
X10 که دو ماه پیش رفتم بخرم ، یک میلیون و هشتاد بود . برای مصارف عکاسی خیابانی و مستند می خواستم . نخریدم چون به نظرم قیمت بالایی بود با توجه به کیفیت .
دیروز دیدم شده دو میلیون !!
در بریج های فوجی ، از همه بهتر XS-1 است . اما با این قیمت های دوربین های فوجی فکر می کنم خیلی گرون باشه الان . وقتی HS20 قیمت اش 1200 باشه !!
HS20 دوربین خوبیه با تنظیمات دستی فراوان . رینگ زوم دستی . فوکوس دستی . امکانات منوال بسیار خوب . اما متاسفانه کیفیت عکسهاش نسبت به نمونه کاننی و پاناسونیک ، خیلی پایین تره . اما برای علاقمندان به شروع عکاسی خوبه . ولی بعدا یواش یواش از اون دلسرد می شن .
یا برای کسانی که مثلن کراپ صددرصد نخوان . این دوربین در کراپ 60% خودش حداکثر عکسهای بسیار خوبی رو میده . ولی از اون به بعد ، پیکسلها خودشون رو نشون میدن . حتی در ایزوهای پایین .
در رده سوپرزوم ها SX40 و FZ200 عالی هستند .
اما :
یک رقیب جدید هم وارد بازار شده . من بدون احتساب قیمت صحبت می کنم . چون کلن دیگه نمیشه قیمت ها رو در این مملکت اعلام کرد !!
این رقیب جدید دوربین نیکون P510 است که از لنز 1000-24 سود می بره !!!
و از لحاظ کیفیت عکسها ، بسیار قابل توجه است .
در همین فروم نیز میتونید تاپیک اون رو پیدا کنید و مشخصات اون رو ببینید . همینطور یک ریویو از این دوربین :
Nikon Coolpix P510 Review: Digital Photography Review
متشکرم از دوستان.
حدودا دیگه 1.200 هم خرج می کنند انقدر مهم نیست تفاوته.
تا حالا گزینه ها همین 2 مورد شدند sx40 , fz200 که گویا باز fz200 توی ایران نیست.
دوستان این دوربین های فوجی
http://www.pixel.ir/69-fujifilm-compact-camera
مثلا : FUJIFILM FinePix HS30 EXR
و یا FUJIFILM X-S1
بدون اختلاف 200 -300 تومنیشون نسبت به sx40 خیلی بهتر هستند؟ اگر این طوره که بهشون بگم افزایش بدهند بودجشون رو و این ها رو تهیه بکنند.
با تشکر.
hs30 نه ولی x-s1 از اس ایکس 40 بهتره که قیمتی بیش از 1700 داره الان. و با این قیمت ها من خرید نیکون دی 3100 رو معقول تر میبینم.
به نظرم لایک ها تا زمانی که زیر 1 تومن بودند ارزش داشتند ولی الان نه. مگه اینکه کسی مثل من به عنوان دوربین دوم و برای استفاده ی خاص بخواد.