الآن قیمت ها بسیار غیرعادی شده اند . من دیروز که داشتم به قیمت های دوربین های فوجی نگاه می کردم عملا شوکه شده بودم .
X10 که دو ماه پیش رفتم بخرم ، یک میلیون و هشتاد بود . برای مصارف عکاسی خیابانی و مستند می خواستم . نخریدم چون به نظرم قیمت بالایی بود با توجه به کیفیت .
دیروز دیدم شده دو میلیون !!
در بریج های فوجی ، از همه بهتر XS-1 است . اما با این قیمت های دوربین های فوجی فکر می کنم خیلی گرون باشه الان . وقتی HS20 قیمت اش 1200 باشه !!
HS20 دوربین خوبیه با تنظیمات دستی فراوان . رینگ زوم دستی . فوکوس دستی . امکانات منوال بسیار خوب . اما متاسفانه کیفیت عکسهاش نسبت به نمونه کاننی و پاناسونیک ، خیلی پایین تره . اما برای علاقمندان به شروع عکاسی خوبه . ولی بعدا یواش یواش از اون دلسرد می شن .
یا برای کسانی که مثلن کراپ صددرصد نخوان . این دوربین در کراپ 60% خودش حداکثر عکسهای بسیار خوبی رو میده . ولی از اون به بعد ، پیکسلها خودشون رو نشون میدن . حتی در ایزوهای پایین .
در رده سوپرزوم ها SX40 و FZ200 عالی هستند .
اما :
یک رقیب جدید هم وارد بازار شده . من بدون احتساب قیمت صحبت می کنم . چون کلن دیگه نمیشه قیمت ها رو در این مملکت اعلام کرد !!
این رقیب جدید دوربین نیکون P510 است که از لنز 1000-24 سود می بره !!!
و از لحاظ کیفیت عکسها ، بسیار قابل توجه است .
در همین فروم نیز میتونید تاپیک اون رو پیدا کنید و مشخصات اون رو ببینید . همینطور یک ریویو از این دوربین :
Nikon Coolpix P510 Review: Digital Photography Review