انتخاب بین PowerShot SX40 ، Cyber-Shot DSC-HX100V یا Lumix DMC-FZ100
سلام خدمت دوستان عزیز ...
خیلی خوسحالم که با همچین فروم تخصصی و حرفه ایی اشنا شدم ...
حقیقتش من هیچی در مورد حرفه ی عکاسی نمیدونم ! و تا الان هم به صورت حرفه ای دنبال عکاسی نبودم ... به تازگی تصمیم گرفتم که یه دوربین بگیرم شاید کمی در این راه کمکم بکنه ، چون هم علاقه مند هستم و هم کنجکاو !
این سه دوربین رو در نظر دارم :
Canon PowerShot SX40 HS
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Panasonic Lumix DMC-FZ100
بنظرتون کدوم یکی از اینها بهتر هستش ؟ میانگین چه امتیازی به این دوربین ها میدید ؟؟ بهتر بودن منظورم راحتی در کاربرد نیست ، چیزی که نمیخوام کم بیارن ، عکاسی در شب هست و همچنین تفکیک نور ( مثلا وقت غروب خورشید عکس رو سیاه نندازه :d ) ...
ممنون میشم راهنماییم کنید ... :::love2::::::love2:::
خواهش میکنم یک نفر توی این گرونی برای خرید یک دوربین کمک کنه؟؟؟
سلام
سپاس به کاسانی که لطف می کنن و پاسخ میدهند.
من تا سقف 800 هزارتومن هم و یا یک ملیون هم برای خرید دوربین پول دارم. قبلا یه sx30 داشتم که فقط به درد عکاسی با فضای باز می خورد. همین . فروختمش و کلی ضرر کردم. من برا مصرف خونگی میخوام. همین به خدا. هیچ چیزی هم مهم نیست. فقط عکس خوب بدون تنظیمات دستی. wx7 سونی رو دیدم قیمتش عالیه همه چیزش عین g12 ازش هم بهتره اما یه متخصص گفت g12 بگیر. hx9 و 100 هم دیدم . نمیدونم به خدا همکارم یه h50 داره اینقدر عالیه . تورو خدا من چند روز دیگه عروسیمه..........
خرید دوربین نیمه حرفه ای در رنج 600 تا 800 برای یادگیری اصول اولیه عکاسی و مصارف خونگی
سلام
من به عکاسی بیشتر در زمینه طبیعت و پرتره علاقه دارم
از عکاسی حرفه ای هم فقط مقاله و آموزش خوندم و عملی هیچی به صورت حرفه ای کار نکردم، تمام عکسایی هم که گرفتم با دوربین های معمولی بوده که اتوماتیک تنظیمات رو انجام میدن
تصمیم گرفتم که یه دوربین نیمه حرفه ای بگیرم که با اون هم بتونم عکاسی یاد بگیرم و هم برای مصارف خونگی بشه ازش استفاده کرد(برای راضی نگه داشتن خونواده برای تامین پولش)
البته بیشتر قسمت آموزشی و کاربرد حرفه ای برام مهمه تا مصارف خونگی
از این دوربین توقع دارم که بتونه تمام تنظیمات یه عکس رو به صورت دستی برای یادگیری خودم و اتوماتیک برای استفاده خانواده انجام بده
یکسری امکانات مثل زوم بالا و live view و پشتیبانی از فرمت RAW هم برام مهمه
در مورد قیمت هم سی 40 تومن پایین بالا مهم نیست برام، البته اگه ارزشش رو داشته باشه، نمی خوام یه ویژگی خوب رو به خاطر یه مبلغ کم از دست بدم
با این قیمت دلار اصلا دوربین با این امکانات در این رنج قیمت پیدا میشه؟
خرید دوربین از دبی هم برام امکان پذیر هست،آیا به صرفه تره؟
من جای هیچ آزمون و خطایی ندارم، به خاطر همین لطف کنید و کاملا راهنماییم کنید
راهنمایی برای خرید دوربین خارج از ایران با بودجه محدود
سلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم و می خوام ازش استفاده های روزمره و خانوادگی (داخل اتاق) و در عین حال عکسبرداری از طبیعت و منظره رو انجام بدم. شفافیت تصویر برام خیلی مهمه و در مرحله بعد قدرت زوم و قابلیتهای عکسبرداری و فیلمبرداری. می خواستم با توجه به تجربتون من رو در انتخاب دوربین راهنمایی کنید. من در حال حاضر در امریکا هستم و از منابع مختلف دوربین رو با قیمت های مختلف می تونم تهیه کنم. بعضی فروشگاه ها رو یه مدل هایی از دوربین ها تخفیف ویژه می ذارن و من هم به علت محدودیت بودجه (تا 200 دلار و اگه شد کمتر) میخوام با قیمت مناسب دوربین با کیفیت مناسب رو از این میون بدست بیارم. میدونم هر چی پول بدی آش می خوری ولی متاسفانه پولم محدوده.
انتخاب هایی که با توجه به آفرهای فروشگاهها دارم اینا هست (می دونم رده ها متفاوت و مقایسه بعضی ها با هم احمقانست! اینا صرفا آفرهاییه که باهاش برخورد کردم):
Samsung ST700 حدود 100 دلار (نو)
Olympus SP-800UZ حدود 200 دلار (نو)
Canon SX130 IS حدود 120 دلار (refurbished)
Nikon Coolpix L120 حدود 150 دلار (refurbished)
اینم هست Olympus Pen E-PL1 حدود 150 دلار (نو) ولی باید یه لنز براش بخرم که به بودجم نمی خوره.
برای کسایی که ممکنه ندونن: refurbished به چیزی میگن که به هر دلیلی (خرابی یا پشیمانی خریدار یا ...) پس فرستاده شده و پس از سرویس توسط کارخونه دوباره به فروش میرسه. (در حقیقت نو نیست ولی دست دومم نیست! وسطشونه! یعنی وارانتی و بقیه چیزا رو داره)
البته اگه دوربین دیگه ای رو مناسب می دونید جتما بهم پیشنهاد کنید. می گردم قیمت مناسب ببینم میتونم پیدا کنم! من قبلا کنون sx230 داشتم و از فیلمبرداریش کاملا راضیم. عکسبرداریش برای استفاده اون موقع که فقط خانوادگی بود خوب بود ولی کاملا راضیم نکرد. در حال حاضر هیچ دوربینی ندارم و به مدلها پایینتر هم به علت محدودیت مالی راضی شدم! ولی این دوربینا رو که دیدم خواستم از تجربه ی شما هم استفاده کنم. پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
با 4 مليون تومان پس اندازم چي بگيرم
براي عكاسي( آتليه و طبيعت و در شب) چي پيشنهاد ميدين با مبلغ چهار مليون تومان . ممنون
مقایسه عملکرد فوجی Hs30 و کنن Sx40
باسلام و احترام خدمت اساتید محترم
اگر نظر ، عقیده و تحلیل خوتون رو در مورد عملکرد این دو دوربین عرض کنید فوق العاده سپاسگذار خواهم شد.
فوجی: Fujifilm FinePix HS30EXR: Digital Photography Review
کنن: Canon PowerShot SX40 HS: Digital Photography Review
compare :Side by Side Comparison: Digital Photography Review
compare : مقایسه دوربین دیجیتال
خودم یکی از فاکتورهای مهم رو ابعاد سنسور فوجی میدونم.در هر صورت نظر اساتید اینجا خیلی برام مهم و توی تصمیم تاثیر گذار هست.
* اگر دوربین غیر حرفه ای و سوپر زوم بهتری غیر از این میدونید رو معرفی بفرمایید.
ممنون میشم کمک کنید...;)