hs10 اومده دوستان ميگن حدود 570.ميخوام ببينم از لحاظ نويز چطوره؟از نظر کيفيت عکسها ،شارپ بودن،رنگ و ....
Printable View
hs10 اومده دوستان ميگن حدود 570.ميخوام ببينم از لحاظ نويز چطوره؟از نظر کيفيت عکسها ،شارپ بودن،رنگ و ....
اینم یک سری ریویوو از دوربین هایی که مد نظرتونه
می تونید کیفیت عکس های این دوربین ها رو اینجا ببینید :
Fujifilm HS10 :
http://www.photographyblog.com/revie.../image_quality
اینم Panasonic FZ35 برای مقایسه :
اینم Nikon P100 :
Sony HX1 :
http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/
Fujifilm S200 EXR :
http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/
Canon SX20 IS :
موفق باشید :)
با سلام خدمت دوستان
من یدونه دو ربین کانن sx 20 چند روز پیش با گارانتی افومار خریداری کردم قبلش هم مدل a1100 داشتم می خواستم
بدونم این دوربین خوبی هست یا نه اگه نه زودتر بفروشمش البته تاپیک مربوط به این دوربین هم خوندم که بعضی از دوستان تعریف کردن و بعضی دیگه زیاد راضی نیستن در کل می خواهم بدونم چجوریه البته فیلمبرداری و زوم هم برام
خیلی مهمه ایکاش قبل از خرید دوربین با این سایت اشنا میشدم واقعا اطلاعات خوبی هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من قصد دارم تو همین روزها یه sx20 بخرم تو شهر ما با گارانتی (فکر کنم آفومار ) 480 میدن . میخوام ببینم آیا گارانتی ارزشش رو داره که چهل پنجاه تومن به خاطرش بیشتر بدیم یا اینکه نمی ارزه؟ اصلا مورد استفاده قرار می گیره ؟
دوست عزیز منم 10 روز پیش با گارانتی افومار خریدم 450 به نظرم گارانتی ایده ال یزره الکی امد مثل گارانتی موبایل
که 1000 تومان میگیرن همونجا کارت صادر میکنن در ضمن تو کاتولوگ انگلیسی تو قسمت گارانتی زیر اسم ایران
فقط یه گارانتی هست که اونم افومار هستش که ظاهرا تنها نمایندگی کانن تو ایرانه
قابل توجه کسانی که دنبال SLRLIKE هستند بگم یکی از سایتها دوربین الیمپوس 790 رو با قیمت زیر 400 تومن داره میده.
سلام.
یکی من رو از دودلی در بیاره .
من بین HS10 و S200EXR دودلم .
از طرفی زوم HS10 زیاده و سنسورش CMOS ـه ولی از طرفی سنسورش کوچیکه ولی 10 مگاپیکسله.
طرف دیگه ما S200 رو داریم که سنسورش CCD ـه ولی EXR داره و با اینکه بزرگه ولی 12 مگاپیکسله .
(من فکر نمیکنم زوم این 2 تا خیلی فرق داشته باشه.چون HS10 فقط 2 برابر اون یکیه .)
خب حالا شما از نظر سنسور به من بگید که کدومشون بهتره .
(مهم سنسوره دیگه ؟)
این که دودلی نداره ... :)
HS10 هم دوربین خوبیه ولی به خاطر مصرف باتری خیلی زیادش اصلا بهتون توصیه نمی کنم :biggrin:
با ۴ تا باتری ۲.۷ فقط می تونید ۳۰-۴۰ تا عکس بگیرید !!! اگه فیلم هم بگیرید که هیچی ! (به استناد ریویوو ها :) )
هرچقدر هم که خوب باشه با این شرایط احتمالا به مشکل بر می خورید :::shame on you:::
این آخرین چیزیه که بهش فکر میکنم ؛ برای من مهم کیفیت عکس و سنسور.
باسلام
دوست عزیز اگر به دنبال کیفیت و شفافیت بهتر و شارپنس بیشتر هستید اصلا دودلی ندارد و s200exr همه جوره بهتر از hs10 است :::happy:::
البته مبادا منظورتان از کیفیت مقایسه آن با عکسهای دوربینهای dslr باشد :::shame on you:::
اما اگر دنبال زوم و فیلمبرداری و .... مسائل جانبی هستید که نه .... گزینه های دیگری را باید بگیرید .
موفق باشید
یه مورد دیگه :
درسته که میگن لنز S200 قابلیت تعویض داره(interchangeable lens)
اینجا گفته
نخیر درست نیست s200exr در سری slrlike هست و لنز slr like ها قابل تعویض نیست البته برای بعضی slrlike ها مانند g10 , g11 یک قطعه وجود داره بنامlenz extender که با ضرایب مختلف مانند 1.4x و 2.0x .. که می تونه توانایی لنز رو بالا ببره که در لینک زیر شما می تونی کارکرد اون رو ببینینقل قول:
یه مورد دیگه :
درسته که میگن لنز S200 قابلیت تعویض داره(interchangeable lens)
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=30174170
البته حدس میزنم شاید منظور اون سایت هود بود باشه چون یک جایی خوندم که هود یکی از لنز های تامرون روی s200exr سوار میشه
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تاپیک جدید درست کردم ولی کسی(غیر از یه نظر) کسی پیدا نشد جواب بده . از دوستان خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه توضیحات پایین :
بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
fuji s2500hd
nikon L110
canon sx200
.................................................. ...
این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست
canon sx20 is
fuji s200 exr
nikon p100
panasonic fz35
حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
Fuli S2500 HD که اصلا دوربین خوبی نیست
Canon SX200 هم دوربین خوبیه ولی در حال فیلمبرداری زوم نمی کنه
اگه می خواید بیشتر هزینه کنید :
Nikon P100 هم کیفیت عکسش خوب نیست
SX20 و FZ35 تو یک حدود هستند ولی FZ35 رو که دوربین خودمه بیشتر می پسندم. به خاطر RAW داشتن و ... :)
Fuji S200 EXR هم دوربین خیلی خوبیه ولی خروجی عکسش کمی احتیاج به ادیت رنگ داره و فیلمبرداری HD هم نداره ولی زومش دستی هست :)
موفق باشید ...
ممنون که پاسخ دادید .
یعنی میگید fuji s2500 hd ارزش نداره بخریم ولی قیمتش ارزونه میشه بگید دلیل خوب نبودن چیه؟
خیلی خیلی ببخشید ... الآن قیمت دقیقشو دیدم
ظاهرا ۲۵۰ هزار تومان هم هست !
خیلی به قیمتش می ارزه :)
اینم کیفیت عکسش :
http://www.trustedreviews.com/digita...pix-S2500HD/p4
سلام من بین این 3 تا دوربین واقعا موندم sh10 s200exr and g11 چندتا از فیلم های hs10 دیدم واقعا عالی بودو عکس g11 عالیه s200 که همه تعریف میکنن نمی دونم چی کار کنم هم عکس برام مهمه هم فیلم کسی میدونه کیفیت فیلم برداری s200 exr و g11 در چه حدی هست بعد من این سایت هارو دیدم واقعا از S200 exr مایوس شدم تو مقایسه هم از g11 وهم از sh10 کیفیت پایین تری داره اما نظر اساتید اینه که s200 exr به دلیل بزرگتر بودن سنسور عکس بهتری میگره اما تو این سایت که اصلا اینجور به نظر نمیرسه لطفا استید لینک چک کنن ونظرشون بگن اصلا میشه به این سایت اعتماد کرد
http://www.digitalversus.com/duels.p...&p2=7126&ph=22
http://www.digitalversus.com/duels.p...&p2=7494&ph=22
دوربین hs10 دارای باتری قلمی هستش که به نظر میاد دچار کمبود انرژی خواهید شد و این مورد چیزه کمی نیست و ارزش اون زمانی مشخص میشه که شما باتری قلمی یدک نداشته باشین و لحظات طلایی رو از دست میدین ، به شخصه باتری قلمی رو برای دوربین های تا 200-250 تومن مناسب می دونم
در ضمن از دوربین های عکاسی انتظار معجزه د ر فیلم برداری نداشته باشید چون این خصیصه در دوربین های دیجیتال تازه وارد شده (به صورت جدی در slr ها) و به نظر من بیشتر هم بخاطر تبلیغ و جلب مشتری بوده .
حالا شما با توجه به شرایطی که داری می تونی از بین g11 , s200exr یکی رو انتخاب کنی هر دو عکاس های قابل قبولی دارند و تفاوت در میزان تله و از همه مهتر ابعاد و وزن این دو دوربین هست. S200exr چیزی در حدود 900 گرم هستش و حمل و نقل آسانی نخواهد داشت در حالی g11 بر عکس اونه. ....
مرسی وزن که برام اصلا مهم نیست بعد مشکلش با باتری شارژیه خوب حل نمیشه ؟ بعد به نظر من که این دوربین عالی فیلم میگیره نمونه فیلمش محشر به نظرم http://av.watch.impress.co.jp/video/.../888/d2119.mov
بعد من میخوام زیر نور لامپ تو شب تو خونه بیشتر عکس بگیرم می خوام نویزش خیلی کم باشه کیفیت بهتریم داشته باشه ازین 3 تا کدوم ماله این کار پیشنهاد میکنید یا کلا تا قیمت 550 تومان چه دوربین پیشنهاد میکنید با توجه به نیار من
درود بر همه دوستان
لطفا من را در انتخاب یکی از دوربینهای زیر راهنمایی کنید و یا اگر پیشنهاد دیگری در همین رنج دارید بفرمایید .
fuji s2500 hd
fuji s1600
fuji s1800
چرا میشه با باتری و شارژ کارد کرد ، باید همیشه 4 عدد باتری شارژ شده همراه داشته باشی + شارژر باتری البته همونطور که گفتم در ازای آن تعداد کمی عکس میشه گرفت. مزیت باتری های لیتیومی به دوامشون هستش.
اگر وزن زیاد و ابعاد بزرگ رو مد نظر داشته باشی که در نتیجه یک کیف بزرگ و بقیه ابزار الات سه پایه و فلاش و... و همچنین کار کردن رینگ فوکوس دستی و میزان تله بیشتر در لنز نتیجه: s200exr
اما اگر به سبکی و کم حجم بودن و در عین حال کیفیت در عکاسی g11 رو توصیه می کنم چون کارکردن باهاش خیلی راحت هست و حتی کودکان می تونند باهاش عکس های با کیفیت و خوبی بگیرند همچنین در صورت نیاز به تله بیشتر بعد های میتونید با خرید lens extender میزان تله اونو افزایش بدید در ضمن g11 دارای ال سی دی متحرک هستش که کار عکاسی رو خیلی راحتر می کنه
برای عکاسی در شب در منزل هم استفاده از فلاش گزینه خوبی هستش که g11 علاوه بر داشتن فلاش روی بدنه، انواع فلاش های خارجی بیشتر و جدید تری رو ساپورت می کنه در عین حالی که عملکرد بدون فلاش هم در iso های بالا و محیط های کم نور قابل قبوله
با توجه به موارد بالا من g11 رو توصیه می کنم
بین دوربینهای S200 EXR فوجی و sx20 is کانون FZ38 پاناسونیک که تو یک رینج قیمتیند، کدوم را پیشنهاد میدید؟ کدوم یکی کیفیت عکس بهتری داره؟
این مقایسه بیست صفحه ای کمک بزرگی در انتخاب دوربین های SLR-Like هست.
http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/
مسلما کیفیت عکس S200 EXR بهتره. شک نکن !
رنگ های FZ35 بدون ویرایش طبیعی تر هستند و رنگ های S200 بعد از ادیت می تونن خیلی طبیعی تر باشن. البته این مساله برای کاربرای معمولی شاید خیلی هم به چشم نیاد
FZ35 بعکس RAW ذخیره می کنه که خیلی بهتر می تونید بعدا کیفیت عکس ها رو زیاد تر کنید :)
البته بفاوت های دیگه ای هم دارند
با سلام خدمت دوستان عزیز من تقریبا آماتور هستم لطفا منو راهنمایی کنید که بین CANON D550 و Nikon D90 کدوم یکی بهتر است و کیفیت عکس بالاتری داره؟
ممنون
سلام دوست من
لطفا سوالتونو اینجا بپرسید :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...%D8%A7/page119
اینجا برای مشاوره خرید دوربین های SLR-Like هست نه DSLR
موفق باشید:D
وقتتون به خیر
یکی از دوستام می خواد دوربین بخره و از عکاسی در حد دوربین گوشی موبایل اطلاعات داره!:biggrin:
راهنمایی میفرمایید بهترین انتخاب براش تا ۵۰۰ هزار تومان چیه؟
انتظارهاش ایناست: لنز واید - فیلم برداری HD - صفحه نمایش قابل قبول ترجیحا تاچ - عملکرد خوب در نور کم - عملکرد خوب سوژه یابی و ماکرو - و بقیه چیزهایی که از یه دوربین خوب انتظار میره!
:::happy:::
به نظرم برای کسی که می خواد آماتوری عکاسی کنه باید بره سراغ دوربین های snap and shoot یا همون کامپکت ها کاربر با یک دکمه فقط روی سوژه زوم میکنه و عکس میگیره که برای بسیاری از کار های خانوادگی و سفر و جواب میده و کوچک هم هست و....
دونکته ای برام جالبه علاقه به تاچ بودن دوربین هست که به طور کلی مخالفم با این جور ادوات الا در گوشی موبایل...
نکته دوم در مورد HD بودن هست از اینکه در این زمانه با وجودی که یک موبایل هم کیفیت HD فیلمبرداری می کنه ،یک دوربین عکاسی 200 تومنی هم HD فیلم میگیره موندم چرا دیگه دوربین های فیلمبرداری نظیر z7 , RED ,..... اینا تولید میشه.... دوست عزیز این HD فیلم گرفتن در بیشتر موارد ترفند تبلیغاتی هست در وقع این دوربین ها در تعداد پیکسل موجود برابر با HD هستند و گرنه کیفیت HD رو نباید انتظار داشته باشید.
با همه این تفاسیر با توجه به شناخت و کار کرد
G11 کنون رو پیشنهاد می کنم که دوربین خوب و کارآمد و موندگاریه
پ.ن : نکته دوم خیلی فلسفی شد؟؟!!!
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبتون.
در مورد نکته دوم باید بگم دوربین فیلمبرداری داره و کلا انتظارش از این فیلمبرداری HD به عنوان یه امکان اضافه و یه جورایی فانتزی هست که در شرایط همراه نداشتن دوربین فیلمبرداری به دردش بخوره وگرنه می دونم و میدونه که هر کدام را بهر کاری ساخته اند و اصولا با لنز عکاسی نمیشه فیلم های درخشانی گرفت و برعکس!
جواب من هم فلسفی شد فکر می کنم دی:
ممنون بابت پیشنهادتون. دوربین خیلی خوبیه. کلا بعد از کنده کاری های اینترنتیم (!) لیست نهاییم برای خرید اینه که باید یکی را از بینشون برگزید. خلاصه وضعیت هر کدوم را جلوشون نوشته ام:
Canon G11: کیفیت عکس عالی، فیمبرداری غیر-HD، زوم اپتیکال کم (5x)، ماکروی ۱ سانتیمتری، پشتیبانی از فرمت raw، ماکزیمم سرعت شاتر ۱۵ ثانیه
Panasonic FZ38: کیفیت عکس عالی (در مقایسه عکس هاش با مثلا دوربین سونی زیر به نظرم اومد شاید یه خرده رنگ ها طبیعی نباشن توش)، سوپرزوم، فیلمبرداری HD، ماکروی یک سانتی، عکاسی HDR، لرزش گیرش هم محشره!،ماکزیمم سرعت شاتر ۳۰ ثانیه
Sony HX5: این هم دوربین خیلی خوبیه. البته به نظر میاد تو حساسیت های بالا عکسهاش نویزی تر هستن ولی امکانات جانبیش از اون دو تا بیشتره (مثلا GPS برای geo-tagging هم داره)
اگر لطف کنید شما هم به منبع مقایسه من نگاهی بندازید اطلاعات بیشتر + عکس های نمونه و عکس های با زوم ۱۰۰٪ crop شده اونجا هست (روی اسم دوربین ها کلیک کنید). ممنون میشم که به عنوان عکاس های حرفه ای کمکم کنید در انتخاب!
سلام
من متوجه نشدم دوست شما به عکاسی علاقه مند هست یا میخواد فقط یک دوربین کامپکت خوب داشته باشه که بعضی اوقات بتونه عکسای قابل قبول بگیره؟
اگر تصمیم به خرید کامپکت دارند انتخاب های شما در پست قبل بسیار مناسبه و بنده اصولاً به هر کسی که میخواد کامپکت بخره کنون رو توصیه میکنم بخصوص اگر مدلی مثل G11 یا G10 باشه چون خیری از کامپکتهای نیکون ندیدم.بقیه برندها تجربه آنچنانی ندارم.
اما اگر تصمیم به شروع عکاسی دارند و علاقه مند به عکاسی حرفه ای با این بودجه من توصیه میکنم با یک Slr دست دوم شروع کنند. ترجیحاً خرید از بچه های فروم. صد البته بهتر افزایش کمی بیشتر بودجه و خرید یکی از entry level های نیکون یا کنون.
موفق باشید
سلام دوستان جدید.دارم از تردید دیوانه میشم.میخوام یه نیمه حرفه ای بخرم.جی بخرم/کمکم کنید.
ببخشید دیر جواب دادم.تا 500 تومان .میخوام عکاسی رو به طور جدی شروع کنم.بسیار علاقه مندم
مرسی دوست عزیز.کلاس عکاسی میرم.همین دوربین رو قبلا پسندیدم.شما کامل تایید میکنید؟دارینش؟
اگر کلاس عکاسی میرید بهتره سراغ دوربین های حرفه ای برید یا همون entry level ها
چون شما همگام با کلاس نیاز پیدا میکنید تا از آبشن های حرفه ای دوربین استفاده کنید در غیر اینصورت نمیتونید استفاده ی کاملی از کلاسها ببرید.
به این صحبت ها که میگویند چون اول کار هستی - چون تازه میخوای شروع کنی slr like بگیر یا با کامپکت شروع کن یا بعضا گفته میشه از آنالوگ شروع کن توجهی نداشته باش .به مرور با قابلیت های دوربینت از طریق کلاسها و مطالعاتی که باید داشته باشی آشنا میشی.
اگر سوالی داشتی توسط پیغام خصوصی در خدمت هستم.
تا 600 تومان چی بخرم؟
canon 450d
canon 1000d
با لنز کیتشون 55-18
سلام
دوست عزیز اگر این تایپک را از اول خوب مطالعه بفرمایید به جواب همه سوالاتتون میرسید.سوالهای که برای هر شخصی که قصد خرید یک دوربین را دارد مهم و الزامی است به عنوان مثال از کدام برند خوشتون میاد یا کل موجودی شما همین انداه است یا برای لنز ، فیلتر و ... جداگانه محاسبه ای داشته اید یا سبک و نوع عکاسی که دوست دارید و مورد علاقه شماست چیست چون طبیعتا سبک عکاسی در رابطه با نوع بدنه و لنز انتخابی بی تاثیر نیست.اگر دوستان و اساتید گرامی را مطلع بفرمایید بهتر می توانند راهنمایی و تجربیات خود را به شما منتقل کنند.
با تشکر
سلام به همگی دوستان من یه دوربین Canon S5IS (که فکر می کنم جزو SLR-LIKEهاباشه)دسته دوم البته با کارکرد خیلی پایین دستم رسیده می خواستم کمی راجع به این مدل بدونم، اصلاً ارزش داره یا بیخیالش بشم؟اگر میشه می خواستم کمی بیشتر راجع بهش بدونم
این تاپیک همین دوربین هست
با 990 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که بنده میدونم قیمت SLR Like ها تا رنج 500 الی 600 تومنه
اگه بودجه تون 990 تومنه و میخواید به طور جدی به عکاسی بپردازید توصیه میکنم به SLR فکر کنید
با این بودجه هر کدوم رو که دوست دارید:::happy:::
با کمتر از اینها میتونید دوربین مورد نظر رو تهیه کنید
سلام
چرا دقیقا 990 هزار تومان؟
چرا نگفتید 1 میلیون تومان؟
نمیدونم چرا با دیدن اینجور تاپیک ها ، به یاد کسانی میفتم که به آتش نشانی زنگ میزنند و آدرس اشتباهی میدهند!
شاید هم من اشتباه میکنم!
پوزش بابت آف تاپیک
یکم بیشتر توضیح بدید، چقدر عکاسی بلدید، برای چه کاری؟ ...
من که می گم 600 تومنشو خرج کنید بقیشو برید موبایل بخرید lol جدا از شوخی کسی با 1 میلیون تومن SLR-like نمی خره، بهتر بود می گفتید بدون محدودیت بودجه.
فقط کاسیو تو این رنج لایک داره و تنها تبلیغاتش هم سرعت عکسبرداری و فیلمبرداریشه .
البته لایکا هم تو این قیمت یه مدل داره حدود 850 تومن که البته سنسورش نسبتا کوچیکه.
شما یک g11 کنون بگیر + یک اکستندر 1.4x یا 2.0x بعدش می تونی عکاسی کنی و کیف و حال کنی . چون هم دوربین خوبی داری و رنج لنز خوبی برای تله (متناسب با دوربین) داری . فکر کنم عکس های که بگیری خیلی بهتر و با کیفیت تر از دوستانی بشه که slr دارند ولی با لنزهای ضعیف عکس میگیرند..
که فکر کنم قیمتش تجهیزات در حد همون 990 میشه
با تشکر از دوستان که جواب دادن ناشی گری منو ببخشید منظورم SLR بود مثل Canon 550D , Canon 60D , Nikon D90 , NikonD95 , Nikon D3100 و مدلهای دیگه که آشنایی ندارم.
اگه فیلمبرداری هم داشته باشه بهتره
با این بودجه تقریبا همه رو میتونید بخرید .همگی هم فیلمبرداری دارن منتها درباره نوع عکاسی مورد علاقتون بیشتر باید توضیح بدید که دوستان راهنمایی کنن.ضمنا این دی 95 از کجا اومد؟!!
سلام
الان بهترین و جدیدترین دوربین SLR Like کنون چیه؟؟؟ و حدود چه قیمتی؟؟؟ SX30 IS؟؟
سلام
بنده الان چند ماهی میشه که یک دوربین Fujifilm FinePix F200EXR خریدم و تقریبا ازش راضی هستم ولی امروز چشمم به Sony Cyber-Shot DSC-HX5 افتاد بفکر افتادم دوربینم رو بفروشم و این سونی رو بگیرم هم سنسور CMOS داره هم زومش بیشتره .
حالا میخواستم نظر شما رو در مورد این کار جویا بشم که ارزش داره یا نه ؟ برای من کیفیت عکس مهمه مخصوصا تو فضا های بسته و کم نور .
دوستان چی شد کسی نظری نداره ؟
یک مورد دیگه هم پیدا کردم lol نیکون دی 3000 برای یکی از دوستانه میخواهد بفروشه نظرتون در مورد کیفیت عکس این دوربین چیه در مقایسه با دو مدل قبلی که عرض کردم ؟
البته میدونم این با اون دو تا تو یک کلاس نیست ولی میخواهم بدونم کیفیت عکسش تو محیط های بسته و کم نور از اون دو مدل بهتره ؟
اگر این مطلی رو میدونید که این دوتا اصلا قابل مقایسه با اون نیستند مثل اینکه ماشین شاسی بلند رو با سدان مقایسه کنید
و اگر دی 3000 قیمتش خوب باشه حتما خرید بفرمایید
و توصیه میکنم حتما این تاپیک رو مطالعه بفرمایید
کدام بهتر است؟ بهترین slr like یا ساده ترین SLR
اگر کیفیت انتخاب اول شماست تو d3000 شک نکنید ولی با خرید slrباید با توجه به نیاز هاتون لوازم جانبی تهیه کنین اگه زوم زیاد براتون مهمه هزینه خیلی بالا میره slr نگیرین
ممنون از دوستان
برای من زوم مهم نیست همونطور که گفتم کیفیت عکاسی مهمه (مخصوصا در محیط های کم نور و با نور مصنوعی مثل جشن و مهمانی) و راحتی کار با دوربین چون من زیاد از عکاسی سر رشته ندارم دوربین اگر تمام اتماتیک باشه خیلی راحترم .
پس اینطور که من متوجه شدم برای توقعات من نیکون D3000 خیلی از Fujifilm FinePix F200EXR و حتی از Sony Cyber-Shot DSC-HX5 بهتره درسته ؟
ولی من باز سوال اصلی خودم رو در مورد ارزش تعویض Fujifilm FinePix F200EXR که الان دارم با Sony Cyber-Shot DSC-HX5 تکرار میکنم که آیا ارزش داره یا نه ؟