آقا حمید ممنون از راهنماییت
از عیب باطری گفتی ولی نگفتی چی می تونه رازیم کنه
a4 کوچیکه برام
و برنامه کاریمم که تو سفر طولانی گردشگری و منظره و اجتماعی و یکم هم پرتره داریم
Printable View
آقا حمید ممنون از راهنماییت
از عیب باطری گفتی ولی نگفتی چی می تونه رازیم کنه
a4 کوچیکه برام
و برنامه کاریمم که تو سفر طولانی گردشگری و منظره و اجتماعی و یکم هم پرتره داریم
با توجه به توقعی که دارید میبایست هزینه را افزایش دهید. در ضمن با توجه به کاربری که گفتین شما نیاز به 30X زوم ندارید یک لنز با طول متوسط 24 تا 120 هم جوابگوی نیاز شما هست ولی چون قرار است چاپ های بزرگتر از A4 داشته باشید بنظرم دوربین های این رده و کامپکت ها جوابگوی نیاز شما نخواهند بود.
ولی با افزایش بودجه میتوانید به دوربینهای sony nex فکر کنید. البته دوستانم در فروم شاید پیشنهادهای بهتری داشته باشند.
با توجه به شرایطی که شما و قیمت و باتری قلمی و ... مشخص کردید .
بهترین انتخاب فوجی hs20 است .
که به نظرم در این رده ( نیمه حرفه ای سوپرزوم ) و این مبلغ یکی از بهترین گزینه هاست .
مگر اینکه هزینه را بالاتر ببرید که خب انتخاب های بهتری هم وارد گزینه ها میشه .
قیمت hs20 هم حدود 600هزار تومان هست.
اگه شرایط نوری خوبی داشته باشین که با ایزو 100 یا 200 عکس بگیرید مشکل زیادی ندارید اما اگه ایزو رو افزایش بدید برای چاپ در این سایز مناسب نیست.در این صورت یا باید بودجه رو افزایش بدید یا به دوربینهای مدل بالاتر دست دوم فکر کنید یا تو فتوشاپ مهارت داشته باشید که بتونید عکسهاتون رو برای چاپ ویرایش کنید.
اگه بگید از چی میخوای عکس بگیری و شرایط عکاسی بهتر میشه کمکتون کرد
ممنون از راهنماییا
بودجه نمیتونه بیشتر بشه ولی ایده دوستمون آقا احسان به نظر جای فکر داره "به دست دوم مدل بالاتر" فکر کنم
در این مورد چی؟نظری هست؟
در ضمن درسته که به 30X زوم احتیاجی نیست.
در مورد باطری هم می دونم احتمال داره از 8-9 ساعت تا شاید چندروز به برق برای شارژ دسترسی نداشته باشم
با این بودجه hs 20 دست دوم میتونی بگیری چون فقط دوربین نیست به رم - سه پایه - کیف -باطری و شارژر حتما احتیاج دارید.
به s200exr هم می تونید فکر کنید دوربین خوبیه.(یکی از دوستان هم فرومی هم می خواد بفروشه دوربینش تمیزه اگه خواستی تو پیام خصوصی بگو بهت معرفیش کنم)
در مورد باطری هم باطری های لیتیومی یه روز رو راحت جواب میده اگه کم آوردی می تونی یه باطری اضافه بگیری .
سلام
من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم قبلا بیشتر با دوربین گوشی یا با دوربین کامپکت ساده کار میکردم بدم نمیاد بعد از این مدت یه دوربین خوب داشته باشم که تا حداقل یه دو سالی برام کار بده!
حداکثر یک بار میتونم برای خرید دوربین هزینه کنم و بعد از این هم نمیخوام برای دوربین بیشتر هزینه کنم برای همین از خرید دوربین slr منصرف شدم چون اینجوری که مشخصه خرید دوربین slr نیازمند خرید لنز هست و در نتیجه هزینه های اضافی چه بسا بیشتر از خود دوربین!
بیشتر هدف من منظره ، پورتره و ماکرو هست فیلم برداری برام اصلا مهم نیست
اگه ممکنه یه دوربین خوب بهم معرفی کنید که جوابشو پس داده باشه و بیشتر نیازهای یه عکاسو رفع کنه هزینه هم گفتم نهایتش تا 1500 میتونم هزینه کنم
با تشکر!
سلام. چند روزه که به شدت در صدد خرید یه دوربین خوب هستم. بودجه در حدود 1 میلیون می تونم یه کمی بیشتر هم بدم. بیشتر توی ذهنم یه دوربین نیمه حرفه ای سوپر زوم (الزامی روی سوپر زومش ندارم) هست. اصلی ترین دلیل خرید دوربین هم دختر کوچولوی 2 ماهه ام هست که می خوام ازش عکس های خوب بگیرم. یه دوربین کامپکت Canon دارم که زیاد به نظرم عکس هاش خوب توی ساختمون خوب درنمیاد. در نتیجه به فکر خرید یکی دیگه افتادم.
از همه چیز مهم تر هم برام همینه که توی ساختمان با ایزوهای بالاتر و یا با فلاش کیفیت عکس ها خوب در بیاد. معمولا عکس ها رو در سایز A4 چاپ می کنم. البته چون نمی خوام دوربین فیلم برداری بگیرم برام کیفیت فیلم دوربین ها هم خیلی مهمه.
چند تا دوربین خوب دیدم ولی واقعا بین Canon SX40, Lumix FZ150 موندم. اگه دوستان بتونن بین این دو تا راهنماییم کنن و یا دوربین های خوب دیگه با این شرایط رو پیشنهاد بدن خیلی ممنون می شم.
درانتخاب بین SX40 و FZ150، مطمئنا انتخاب FZ150 منطقی تر و هوشمندانه تر است. خصوصا اینکه FZ150 از فرمت RAW پشتیبانی میکند و قابلیت عکس برداری 12fps دارد که حتی در گران ترین DSLR هم کمتر دیده میشود! من از قابلیت عکس برداری 12fps جهت افزایش IQ عکس استفاده کردم (قرار دادن 12 عکس پیاپی به صورت layer رو هم) که دوستان دیگه هم این روش رو تست کرده بودن و با IQ دوربین گران قیمت Canon 5D II تقریبا برابری میکرد! I'm bored. Let's do some pixel peeping:-): Panasonic Talk Forum: Digital Photography Review
من چندماه پیش بین این دو راهی بودم.... و یک محدودیت در SX40 متوجه شدم که کلا نظرم رو منتفی کرد.
کافی است در مورد این موضوع در نت تحقیق نمایید:
The Canon PowerShot SX40 limits time-exposure night photos to ISO 100, even in Full Manual Mode
فایل پیوست 29507
فایل پیوست 29508
نکته آخر: جهت عکس برداری در شب اگر کیفیت واستون مهم هست سراغ SLR-Like نرید لطفا!
با درود دوست عزیز ، من از بین این دو دوربین که فرمودین Canon PowerShot SX40 HS را پیشنهاد میکنم ولی عکس این دوربین در فضای داخلی و کم نور نویز دارد وفکر نمیکنم نسبت به دوربین کامپکتی که داریدخیلی بهتر باشد از لحاظ نویز عرض میکنم البته نسبت به کامپکت شما بهتره ولی نه آنقدر که مد نظر شما است بخاطر اندازه ی سنسورش که به اندازه ی کامپکت های دیگر است این دوربین بیشتر برای کسانی خوبه که به زوم اپتیکال بالا نیاز دارند اگر Canon G12 را تهیه کنید بخاطر سنسور بزرگتر در فضای داخلی و کم نور عکس های باکیفیت تر و کم نویزتری میگیره و از Canon PowerShot SX40 HS خیلی بهتره قیمت هم 790.000 تا 815.000 تومانه و Canon PowerShot SX40 HS هم 680.000 تومان تا 700.000 تومان .
موفق باشید
پیشنهاد من هم G12 هستش دوربینی دوست داشتنی با اندازه و وزن معقول همچنین کیفیت قابل قبول..... البته زوم دوربینهای سوپرزوم هم واقعاً آدم رو وسوسه میکنه
دوست عزیز اینکه نشد هدف.... :-) تقریباً سه ژانر از سه جنس مختلف رو میخواید پیگیری کنید.نقل قول:
بیشتر هدف من منظره ، پورتره و ماکرو هست فیلم برداری برام اصلا مهم نیست
با این بودجه که فرمودید میتونید در فکر DSLR باشید و میتونید برای پیگیری این موضوع از این تاپیک استفاده کنید
xz1 المپیوس گزینه ی بسیار مناسبی است اگر کیفیت عکس توی ساختمان براتون مهمه ولی در بین Canon SX40, Lumix FZ150 شک نکنید که Lumix FZ150 کاملا برتره کیفیت عکس و فیلم این دوربین صد درصد از کنن بالاتره بنده خودم این دوربین رو دارم با توجه به اون فاکتور هایی که من از یک دوربین انتظار دارم کاملا ازش راضیم و کیفیت فیلم برداری این دوربین انقدر بالاست که بنده مجبور شدم با پایین ترین کیفیت این دوربین فیلم بگیرم چرا که کامپیوترم قادر به اجرای درست فیلم ها با بالاترین کیفیت نیست
درود بر شما
خوبه که الزامی برای سوپرزوم ندارید چون اکثر دوربینهای با زوم بالا کیفیت عکس مناسبی ارائه نمیکنند (کمیت در برابر کیفیت).
اگر به کیفیت اهمیت میدهید بهترین گزینه برای شما سری G کنون میباشد. با بودجه حدود 700 : Canon G12 که البته برای مموری کارت و کیف و... هم حدود100 در نظر بگیرید، با صرف هزینه کمی بالاتر یعنی حدود 1300 : Canon G1x که سرآمد تمام دوربینهای کامپکت است.هر دو گزینه هم دارای کیفیت بالای فیلمبرداری HD میباشند.
پیروز باشید
سلام من قصد خرید یک دوربین سوپر زوم خوب رو دارم محدودیت بودجه ندارم
اگه ممکنه راهنماییم کنید که فعلا بهترین دوربین تو رده های سوپر زوم چی هست ؟
من بیشتر نظرم x-s1 هست ولی زیاد ریویو ازش ندیدم تو نت !
اولا كه دوربين 16 مگا پيكسلي كه نوشتند نيست .امتحان كنيد عكسي كه روي 12 مگا پيكسل ميگيري كيفيتش خيلي بهتر ميشه .شايد نرم افزاري پيكسل اضافه كردند؟ دوما شديدا نويز داره. و دليل سوم اينكه سرعت پردازشش شديدا پايينه يعني بعداز عكس گرفتن كلي بايد صبر كني تا سيو بشه.
سلام دوستان
من به دنبال خرید یک دوربین برای دنبال کردن بهتر و با کیفیت تر در عکاسی هستم
و با توجه به اینکه ابتدای راهم و همچنین بودجه و اینکه ممکنه دوربین رو بعد از یک مدت با بهترش عکس کنم میخواستم نظر دوستان رو بین برند های زیر بدونم
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط با توجه به تعدد مدل ها و عدم تجربه من اگر موردی هم بود در حول و حش موارد زیر معرفی کنید ممنون میشم
در مورد لیست زیر من به شخصه علاقه شخصی خودم و استفاده های قبلی روی برند های کانن و نیکون نظرم هست !
اگه لطف هم بکنین در مورد پاورشات بگید خوبه یا نه /
نظرات کاربران و نقد کننده ها یی هم تو سایت و همچنین دیجیکالا که میخوندم مورد1 رو خوب میگفتن /
میخواستم نظر نهایی را با توجه به نظرات صاحبنظران اینجا بگیرم
ممنون
1 : Canon Powershot SX40 HS
2 : Canon Powershot SX30 IS
3 : Nikon Coolpix P500 { Battery Off nadare :| }
4 : Sony CyberShot DSC HX100V
5 : Panasonic Lumix FZ100
6 : FujiFilm HS20
7 : Nikon D3100
مدل هایی که شاید گرفته بشه / که البته خیلی بهتر هستند !
(Canon EOS 550D (Kiss X4
(Canon EOS 1100D (Rebel T3
با سلام خدمت دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید برای خرید دوربین Sony Cyber-Shot DSC-HX200V یا Canon PowerShot SX40 HS
و اینکه کدام دوربین کیفیت بهتری رو در عکس ها ارائه میده و قابلیت و ارزش خرید بیشتری رو داره
سلام دوستان
من یک گردشگرم و کوهنوردی به صورت زیاد پیگیری میکنم
اما هنوز نمیدونم چه دوربینیو بخرم
اس ال ار دارم اما سنگینی و مخصوصا چندین لنز ،کارکردنشو سخت میکنه
نیاز من:یک دوربین با کیفیت عکس خوب به سمت عالی
جمع و جور ،زوم حداقل 10 تا بم بده
بودجه زیر یک میلیون
چه نو چه کارکرده
پیشنهادات من : hs20
g12
fz150 lumix
sony nex
و یا اینکه همین 1000دی خودم؟
سونی نکس نظرمو جلب کرده و اونم محدودیت لنز داره که با آداپتور لنز مینولتا و آلفا میخوره
شما راهنمائیم کنید
به نظر من Sony Cyber-shot DSC-HX200V و Panasonic Lumix DMC-FZ100 بهترین های رده سوپرزوم هستند.
سلام . من برای خرید دوربین بین چند تا مدل موندم . نمیدونم کدوم مناسب تره . میخوام یک دوربین متعادل باشه . نه اینکه عکسش خوب باشه کیفیت ساختش بد ، یا بر عکس و یا اینکه فیلم برداریش افتضاح باشه چون ممکنه نیاز بشه برای خونه و یا اینکه امکانات پایینی هم نداشته باشه . من چند تا مدل پیدا کردم . ممنون میشم نظرتون رو بگید و اینکه چه معایبی دارن .
Sony HX200 البته کمی گرونتره و به خاطر قیمتش دودل هستم .
Nikon P510
Fuji HS30
اگر مدل دیگه ای تو این محدوده قیمت سراغ دارید که بهتره ممنون میشم کمک کنید .
ممنون . تا حدودی آشنایی دارم با امکاناتشون . شنیدم فوجی خیلی تو فیلم برداری بد عمل میکنه . مخصوصا بد فوکوس میکنه و تصوبر همش تار میشه .منوی سختی هم داره. نیکون هم سرعت شاترش خیلی کنه . 1/2000 تا 4 ثانیه هست . باطری ضعیفی هم داره . سونی هم که 27 میلیمتریه و کلا تو عکسها کمی ضعیفتره . اینهایی که گفتم درسته ؟ معایب دیگه ای هم دارن ؟ کسی تجربه کار با این مدلها رو داره ؟
در بین این 3 مدل Sony HX200فیلم فرداری بهتری داره اما کیفیت عکس خیلی راضی کننده ای نداره
Nikon P510
با توجه به ریویو های گفته شده باطری ضعیفی داره و درضمن در حین فیلمبرداری به هنگام فوکوس دچار مشکل میشه البته در انتهای زوم
Fuji HS30
این مدل هم کیفیت عکسش معمولیه واگر از مدل قبلیش به ارث برده باشه Fuji HS20 نباید کیفیت فیلم برداریه خوبی داشته باشه اما دوربین تقریبا کاملیه
بنده به شما fz150 رو پیشنهاد میدم که امتحان خودشو پس داده هم از لحاظ عکاسی و هم از لحاظ فیلم برداری و دوربین کامل تری نسبت به بقیه ی گزینه هاست
درود
حامد جان همون Fz150 رو شما بردار خیر ببینی D:
منوی فوجی یکی از ساده ترین منوها هست من خودم hs20 دارم با توجه به دکمه های کاربردی روی بدنه احتیاج به کار به منوها انگشت شمار میشه.کیفیت عکاسیش هم بد نیست اگه چاپ بزرگتر a3 نمی خوای تا ایزو 400 براحتی جواب میده و با فوتوشاپ بهتر هم میشه.فیلمبرداری هم اگه حالت فوکوس متمرکز بذارید که دنبال سوژه فوکوس نکنه و کل کادر رو در نظر بگیره تار نمیشه و اگه زوم کنی و تار شد کافیه یه بار شاتر رو فشار بدی تا تاری از بین بره.
کیفیت فیلمبرداری و فوکوس تو دوربین سونی بهتره اما عکس خام نداره و تو 27 میلیمتر اعوجاج داره(فوجی هم تو عکس خامش تو رفتگی وسط عکس رو دیدم که تو jpeg خود دور بین اصلاح میکنه)
fz150 هم دوربین خوبی هست و کیفیت عکسش راضی کننده هست.
کلا سلیقه خودت بستگی داره من اگه جای شما بودم بازم فوجی رو انتخاب می کردم (از بین این دوربینها) به علتهایی که تو تایپیکش قبلم گفتم.
دوست عزیز .
شما حداکثر چقدر میتونید برای دوربین هزینه کنید ؟!
آیا میخواهید دوربین شما سوپرزوم باشه یا خیر ؟
اگر دوربین سوپرزوم میخواهید که همین مدل هایی که دوستان گفتند .
اگر بیشتر میتونید هزینه کنید تا حدود 1200 پیشنهاد من Fuji Xs-1 است . اگر به سوپرزوم نیازی ندارید و دوربین با کیفیت ( چه از لحاظ بدنه و کیفیت ساخت و چه از لحاظ خروجی ) میخواهید و البته تا حدود یک میلیون می تونید هزینه کنید بهترین گزینه در حال حاضر FUJI X10 است .
اگر که نه و در حدود هفتصد میخواهید هزینه کنید همین چند گزینه ذکر شده گزینه های بهتری اند .
اگر کیفیت اندکی بیشتر میخواهید لومیکس FZ-150 اگر امکانات منوال بیشتر و تسلط بیشتر بر تنظیمات میخواهید HS20 .
سلام دوستان
یکی از دوستانم از من خواست در مورد خرید دوربین سونی :
Sony Cyber-shot DSC-HX100V
نظر بدم که بخره یا نه...
خودم عکس هاشو که جند جا چک کردم متوجه شدم نویز بالایی داره...
ایشون 700-850 می تونن برای خرید دوربین هزینه کنن.
اساتید بفرماین انتخاب های بهتری هست ؟
برای ایشون کیفیت عکس مهمه،عکس برداری در نور کم،فیلم برداری فول اچدی و با کیفیت.
ممنونم
دوست عزیز نویز زیاد این دوربین بدلیل اندازه ی کوچک سنسور دوربین است بنظر بنده Canon PowerShot G12 نویز کمتری نسبت به این دوربین دارد به دلیل اندازه ی بزرگتر سنسورس و انتخاب بهتری است .
موفق باشید
سلام
می خواستم بدونم برای خرید دوربین ، به سایتایی مثل ***** میشه اعتماد کرد ؟
چون الان قیمت یه دوربینی مثل 600 دی کنون تو این سایت 1 میلیون 385 هستش
اما از نمایندگی های مختلف که پرسیدم ، قیمتاشون از 1 میلیون و 600 بود تا حتی 1 میلیون و 800 و ... .
یه پسره که مسئول نمایندگی بود بهم گفت اینا قطعاتو عوض می کنن :think:;
می خواستم بدونم نظر شما چیه ؟ چون واقعا قیمتی که میدن خوبه ، تحریک کننده س :think:;
سلام دوستان
من قصد دارم دوربینی بخرم تا در خیلی از جاهایی که نمی تونم DSLR رو ببرم با خودم و یا به هر دلیلی امکان عکاسی با اون رو ندارم، ازش استفاده کنم. کیفیت و خروجی کار بسیار مهمه برام. از طرفی سایز دوربین هم مهمه و ترجیح می دم سایزش زیاد بزرگ نباشه. فاکتور دیگه هم کیفیت فیلم برداری خوبه. قیمت هم ترجیحا می خوام زیر 2 میلیون باشه. با بررسی هایی که کردم بیشتر به سمت Fuji X10 و NEX 5N متمایل شدم. فکر می کنم کیفیت تصویر NEX بهتر باشه به خاطر سایز سنسور بزرگترش، اما خوب بدیش هم اینه دردسر تعویض لنز رو داره و لنز همه کاره فکر نمی کنم داشته باشه. فوجی دردسر لنز رو نداره اما کیفیت تصویرش نسبت به NEX پائین تره، ممنون میشم دوستان راهممایی بفرمائید که کدوم رو و به چه علتی ترجیح می دید و یا حتی اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم با من در میون بذارید.
* دوستان در مورد X100 هم اگر اظهار نظر کنید ممنون میشم. کیفیت عکس X100 به مزاتب بهتر از X10 هست، اما کیفیت فیلم برداری ظاهرا در X10 بالاتره؟
دوست عزیز x100 لنز فیکس داره. اگر مشکلی با لنز فیکس نداری می تونی یه لنز فیکس روی Nex-5N ببندی که مشکل تعویض لنز نداشته باشی.
من خودم برای مواقعی که نمی خوام بارم سنگین بشه در حال تکمیل یک سیتستم میکرو ۳/۴ با ۲-۳ تا لنز سبک و جمع و جور هستم. به نظرم برای شما که نمی خوای خیلی هزینه کنی یه دوربین Olympus PEN E-PL3 با یه کیت لنز گزینه hd عالی باشه. با افزایش بودجه هم می تونی به کیت OM-D با لنز ۱۲-۵۰ فکر کنی. سنسور بزرگ, خواهی نخواهی باعث افزایش سایز لنز ها میشه و از هدف استفاده از این دوربین ها دور میشه. به نظرم با نسل جدید سنسور های میکرو ۳/۴, شما می تونی همزمان کیفیت عالی به همراه وزن و حجم کم رو داشته باشی.
البته نکس ها به نسبت بزرگی سنسورشون اندازه بزرگی ندارن درحالی که 3/4 ها یذره از نکس کوچکترن اما سنسونرشون بیشتر کوچیکتره.نکس خیلی خوبه اما لنز هاش رنج خوبی نداره مثلا کاش 18-105 یا 135 هم داشت واسه استفاده معمولی و زوم در حد کامپکت های رایج 18-200 همکه خیلی گرونه.از یه طرف هم نداشتن لرزه گیر.امید واربودن به مبدل های الفا هم یه وعده ای هستکه با کلاس نکس سازگارنیست و حجم زیاد میشه/از یه طرف هم کیفیت خوبش و کوچک بودن بدنش بد چیزی نیست.ایکس 10 هم با اینکه سنسورش به جی 12 و ..یه پله بزرگتره اما باز سنسوره بسیار کوچکتریه نسبت به نکس .اما با لنز بسیار خوب و کیفیت بیشتر از اندازه سنسورش.کلا دوربین خوبیه ونکات مثبت زیاد داره جز قابل تعویض نبودن لنز که تو اون استفاده و اون لنز خوب هم مورد مهمی نیست وسنسور کوچیکتر و خروجی های ریسک دار در ایزو های بالا.و میرسیم به جی1 ایکس /انگار که محاسن سنسور و کیفیت نکس+ لنز با رنج مناسبی که اگه نکس میخریدینو دنبال اون رنج لنز بودین.کیفیت بسیار خوب عکسها و راحتی از حمل لنز یا گرد گیری سنسور و یا فلاش جدای نکس. با اندازه بزرگ/اما انتخاب بسیار بسیار خوبیه.من جای شما بودمو امکانش بود جی 1 ایکس رو برمیداشتم
سلام
خسته نباشید
من نمیدونم سوالم رو باید کجا بپرسم
من میخام یه دوربین اولترا زوم بخرم
با بودجه ای که دارم فقط fuji sl300 میتونم بخرم
حقیقتش من عکاس حرفه ای نیستم،آماتورم
میخوام بدونم دوربین خوبیه؟
آخه همه جا میگن کیفیت عکاساش پایینه،واقعا همینطوره؟
کلا دوربین های فوجی چطور دوربینایی هس؟
ارزششو داره بخرم یا نه؟
بچه ها من نمیدونم چطور توضیح بدم اما سعی میکنم
من یه دوربین میخوام که بتونم هر عکسی رو که دوست داشته باشم بتونم بگیرم هم تله داشته باشه هم واید بتونم فیلم هم بگیرم کلا میخوام عکسام کیفیتش عالی باشه ضمننا من قبلا کنون ِ 1000 هزار داشتم اما الان میخوام دوربینی بخرم که لنزش ثابت باشه یعنی یه دوربین که تو کیف دستیم جا بشه و هم تله هم واید هم فیلم بتونم بگیرم
شما بايد از بين دوربين هاي SLR LIKE دوربين انتخاب كنيد.
چه مارکی پیشنهاد میکنید
حالا تا محمد رضا تشریف بیارن...
پیشنهاد من canon sx230 است که دوربین خوب با کیفیت و واید و تله مناسب و اندازه نسبتا جمع و جوره که به این مورد آخری هم اشاره کرده بودید.
من روی دوربینsx40 زیاد تحقیق کردم مخصوصا سایت آمازون همه از این دوربین تعریف میکنند بنظرم دوربین خوبی باشه
در خوبی اس ایکس 40 که شکی نیست.امکاناتش هم عالیه خروجی خیلی خوبی هم داره.مرتضی خادمی عزیز به تازگی این دوربین رو تهیه کرده و بسیار هم راضیست.اما وقتی گفتید به اندازه ای که در کیف دستی جا بشه من اون رو توصیه نکردم.اس ایکس 230 یا حتی مدلهای بعد از اون اندازه مناسبی دارند.
بچه ها خواهش میکنم کمک کنید تا من یه انتخاب خوب داشته باشم بین خرید Canon PowerShot SX40 HS و Sony Cyber-Shot DSC-HX200V
اگر حتما بین این دو تا دوربین می خواین یکی رو انتخاب کنین که به نظر من دوربین سونی یک سر و گردن بالا تر از دوربین کنن هست. کنن به غیر از اندکی زوم بیشتر هیچ مزیت قابل اعتنایی نسبت به سونی نداره.
در این لینک می تونین مقایسه مشخصات این دو دوربین رو ببینید. به نظر می رسه که سونی دوربین بسیار بهتری باشه. دست کم روی کاغذ که برتری کامل با سونی هست!
درود
البته از نظر بنده مورد پاناسونیک که در حال حاضر بهترین عملکرد در SLR Like هارو داره فراموش کردید!
Panasonic FZ150 بنظر بنده بهترین انتخاب است!
بدون شک Panasonic FZ150 یا fuji x-s 1 بهترین دوربین های SLR Like حال حاضر برای خریدند .سونی کیفیت عکسش پایینتره و کنن کیفیت فیلمش ضمن اینکه هیچ کدوم فرمت raw رو ساپورت نمیکنند
طبق تحقیقات به عمل اومده و راهنمای دوستان برای خرید دوربین سوپرزوم به چند نتیجه رسیدم
خرید Sony Cyber-Shot DSC-HX200V
Panasonic Lumix DMC-FZ150
Canon PowerShot SX40 HS
همچنین به تازگی Panasonic Lumix DMC-FZ200
خیلی از دوستان سریع سونی را رد می کردند (سونی رنگها رو بعضی اوقات قاطی میکنه مخصوصا رنگ قرمز)
خیلی از دوستان سریع کنون را انتخاب میکردند بخاطر زوم فوق العاده
خیلی از دوستان پاناسونیک را انتخاب میکردند بخاطر دارا بودن فرمت Raw
انتخاب بهترین دورین از نظر شما کدامیک از این گزینه هاست چرا؟
کدام را رد میکنید بخاطر چه چیزی؟
پیشاپیش از همکاری و راهنمایی شما تشکر میکنم
سلام
خوب حالا مي رسيم به جواب شما. من نظر خودم رو مي دم. توي مملكت ما هر كي هرچي خودش داره يا دوست داره رو توصيه مي كنه و گاه اين توصيه ها تا مرز جانبداري بي معني و احمقانه پيش مي ره (زماني من زانتيا داشتم و همكارم 405. ايشون اصرار داشت كه به من بقبولونه كه 405 از زانتيا بهتره lol و من فقط لبخند مي زدم و او جري تر مي شد و با حرارت بيشتري از لگنش(!) دفاع مي كرد ولي من به جاي دفاع از لگن خودم فقط لبخند مي زدم).
پاناسونيك سري FZ دوربين هاي خوبي هستند. Raw هم دارند كه البته من به اين نتيجه رسيده ام كه كلا RAW در دوربين هاي غير DSLR چندان مورد استفاده ي دارندگانش قرار نمي گيره در جايي كه متاسفانه بسياري از DSLR داران هم هميشه Jpeg مي گيرند. ولي من به دليل ديگه اي پاناسونيك ها رو از ليست حذف مي كنم. به دليل اينكه پاناسونيك در ايران مونو پول يك شركت وارد كننده است و هر گربه اي كه او رقصاند بايد بگوييم چشم و به اين دليل هميشه دوربين هاي پاناسونيك در ايران به نسبت قيمت هاي جهاني اش گرانتر از دوربين هاي ديگر است.
دو دوربين ديگر اما خيلي به هم شبيه اند. در بعضي جوانب مثل وايد بهتر و زوم بيشتر كنن برنده است و در خيلي جوانب مثل فيلمبرداري و فلاش قوي تر و LCD بهتر سوني برنده است و روي هم رفته روي كاغذ سوني بهتر است ولي من خودم اگر بخواهم براي خودم بخرم كنن را مي خرم چون از دوربين هاي سوني كلا خوشم نمي آيد (قضيه ي زانتيا و 405 هم نيست بلكه سابقه ي خوبي از دوربين هاي سوني ندارم).
حالا شما بايد خودتون كلاهتون رو قاضي كنيد ببينيد كداميك بيشتر به كارتان مي آيد. اين هم لينك مقايسه ي 4 دوربين:
http://www.dpreview.com/products/com...tDir=ascending
به p510 نیکون هم میشه فکر کرد
روی خرید Panasonic Lumix DMC-FZ200 شک نداشته باشید! لنزی با F/2.8 ثابت آرزوی خیلی از علاقه مندان به عکاسی هست.
البته مدل کنون SX50 هم معرفی شده که از فرمت RAW پشتیبانی میکنه: http://www.dpreview.com/products/can...s/canon_sx50hs
عرض ادب و احترام خدمت آقا فرهاد عزیز، کیفیت عکس های دوربین FZ150 در حالت RAW و JPEG زمین تا آسمان با هم تفاوت دارند.... تا حدی که در 99% مواقع با فرمت RAW عکس برداری میکنم. واقعیت رو بگم: اگر دوربین FZ150 فرمت RAW رو پشتیبانی نمیکرد اصلا طرفش نمیرفتم چون کیفیت JPEG ش اصلا جالب نیست.
اگر کسی حوصله عکس برداری با RAW و ویرایش ش رو داشته باشه FZ150 تمامی نیازهاشو برآورده میکنه: اعم از کیفیت و قابلیت.... حتی در عکس برداری در شب (حساسیت 1600) با استفاده از حالت Burst Mode - 12fps و تکنیک Image Stacking کیفیت تصویر خیره کننده ای رو به نمایش میگذاره.
بچه ها من تصمیم گرفتم Panasonic Lumix DMC-FZ200 رو بخرم در اینده نزدیک عکساشو میزارم
فرهاد خان سوال مشکوک میپرسید ها!:think:;
با کمال خرسندی تو این مورد بالاخره منو جناب حسینی با هم موافقیم. من با راو lx3 کار کردم و نپسندیدم. برای همین تو انتخاب سوپرزوم راو رو از ملاک هام حذف کردم. ولی اگر 600 میلی متر برای شما کافیه قطعا fz 200 با دیاف 2.8 در تمامی فوکال ها بهترین انتخابه.
جدای از اینکه کلا کیفیت ساخت بهتری از کنون هم داره.
من که کنون خریدم هدفم فقط تله بود و الان اگه sx50 هم تو 1200 به خوبی این جواب بده حتما میخرمش.
نه مشکوک نیست. آخه این دوربین خیلی جدیده و شرکت بانیان هم معمولا می ذاره دوربنها کاملا بیات می شن بعد به قیمت دوبرابر بازار جهانی 4 تا و نصفی میاره تو بازار. یادمه یه وقتی به شدت دنبال خرید GH2 بودم اینقدر نیومد به بازار که مدل های بعدی به بازار جهانی اومد و من کلا پشیمان شدم. یه زمانی هم FZ-5 داشتم یادش به خیر:redface:
خوب من امروز دوربینمو خریدم Panasonic Lumix DMC-FZ200 الان خیلی شوکههستم چون احساس میکنم خیلی تفاوت داره با دوربین قبلیم که کنون دی هزار بود من عکسای کنون رو گرمتر میبنم تا این دوربین جدید به هر حال باید باهاش آشنا بشم امیدوارم که دوسش داشته باشم در اینده نزدیک مثل کنون
دفترچه فارسیش رو میتونم جایی پیدا کنم یا باید با انگلیسیش برم جلو
شما که قبلن دوربین SLR داشتید ، همیشه باید بدونید به هر حال تصویر خروجی یک دوربین بریج ، به هر حال پایین تره و تا حدی ممکنه باعث بشه عده ای که با دوربین های SLR کار کرده اند توی ذوق اشون بخوره .
به هر حال سنسور این دوربین ها به مراتب کوچکتر از دوربین های SLR هستند و باید این را در نظر بگیرید . ( البته به همین دلیل هم امکان افزایش رنج فاصله کانونی از واید تا تله هست )
اما در عوض به جای مقایسه موبه موی تصویر این دوربین ها با یکدیگر و یا دوربین های SLR ، این دوربین ها امکانات جانبی بیشتری برای افراد آماتور و آماتور جدی مهیا می کنند که در دوربین های SLR چندین برابر همین بدنه ای که شما گرفتید ، هزینه بر میداره ( و البته با کیفیت بهتر )
یکی اش همین لنز زوم با رنج بسیار بلند .
آقای مرتضی خادمی عزیز ، به گفته خودشون یک دوربین بریج گرفته اند فقط برای استفاده از لنز زوم آن . چون هیچگاه در دوربین های حرفه ای (تا الآن )شما نمیتونید چنین لنزی رو با این فاصله کانونی بلند ( از واید تا تله ) داشته باشید ، و برای خرید لنز زوم هایی به مراتب با فاصله های کانونی زوم کمتر باید هزینه های هنگفتی گاه تا چند برابر همین بدنه ای که خریده اید بکنید .
اما پیشنهاد من به شما اینه که دوربین خودتون و تنظیمات دستی اون رو به خوبی بشناسید و کار کردن با فتوشاپ رو حتی در حد مقدماتی ( و در حد کارهایی چون افزایش شارپنس ، نویزگیری ، اصلاح رنگ و ... ) بیاموزید ( و اگر بلدید ، مهارتهای خود را افزایش دهید ) ، در آن صورت با همین دوربین نیز می توانید تصویرهای بسیار خوبی بگیرید .
سلام
میشه بفرمایید از کجا خریدید؟
یکی از دوستانم می خواهند یه دوربین بگیرند
حدود 1 میلیون.
یکی از مواردی که خیلی تاکید دارند شبه کامپکت ها نباشد سایزشون و... G12 رو پیشنهاد بهشون دادم ولی خوششون نیامد.
پیشنهاد دوستان ممنون میشم بفرمایید.
از برند فوجی و پاناسونیک فکر می کنم گزینه های خوبی باشد اما متاسفانه شناخت کافی رو ندارم.
دیگر برند ها رو هم همین شناخت لازم رو ندارم لطفا گزینه های زیادی رو بفرمایید ممنون میشم.
دوربینهای فوجی قیمتشون خیلی بالا رفته.فوجی hs20 نزدیک 1200 و hs30 حدود 1450 هست که من hs20 رو پیشنهاد میکنم هم ارزونتر هست و اینکه باطری قلمی میخوره.
فوجی xs1 هم حدود 1500 هست و از این 2تا بهتره با سنسور بزرگتر.
پاناسونیک fz150 هم خوبه و از اون بهتر fz200 که هنوز وارد بازار ایران نشده.(قیمتش رو ندارم)
بنظرم همون دست دوم hs20 رو هم میتونید بگیرید و بقیه پول رو برای رم و کیف و ... بذارید
در کل اگه بخوای با یه تومن