به نقل از آقا شاهین کیفیت عکسش خیلی بهتر از HS20 هست ولی تو بازار پیدا نمیشه.
Printable View
ممنون
ببخشید یه سوال دیگه
DSLR ها رو نمیشه روشون لنز بست؟
سلام
من بعد از حدود یکسال دارم به اینجا سر میزنم.
یادش بخیر حدود یه ماه تموم توی اینجا با رفقا سروکله زدم تا بالاخره دوربین مورد نیازمو شناسایی کردم. کمک خیلی از دوستان بود که منو به اون دوربین رسوند و خوشبختانه موقع خوبی هم گرفتمش چون دیگه بعد از اون تولیدش متوقف شد و تخمشو گنجیشک خورد! نظرات حرفه ای و تخصصی برادر و دوست عزیزم آقا شاهین و یه بزرگوار به نام جناب آقای میراحمد (اگه اشتباه نکنم) خیلی کمکم کرد که بتونم دوربین خوب و عالی خودمو پیدا کنم: Fujifilm FinePix S200EXR
به نظر شما!
اندازه سایز سنسور دوربین در خرید دوربین چقدر موثر میتونه باشه؟
مثلا sx40 کنن و s200 فوجی، که هر دو سنسور 12 مگی دارن و ابعادشون با هم فرق داره شما کدوم رو ترجیح میدید؟
ممنون
بله من اشتباه کردم SLR مکانیزمی است که سوژه را میشود مستقیم از طریق روزنه چشمی و از داخل لنز بصورت اپتیکی مشاهده کرد و ربطی به قابلیت تعویض لنز نداره.
Most digital single-lens reflex cameras (digital SLR or DSLR) are digital cameras that use a mechanical mirror system and pentaprism to direct light from the lens to an optical viewfinder on the back of the camera.
بی شک نمیتونه بی تاثر باشهنقل قول:
به نظر شما!
اندازه سایز سنسور دوربین در خرید دوربین چقدر موثر میتونه باشه؟
مثلا sx40 کنن و s200 فوجی، که هر دو سنسور 12 مگی دارن و ابعادشون با هم فرق داره شما کدوم رو ترجیح میدید؟
ممنون
ممنون
دوستان لطفا برای تصمیم گیری نهایی کمک کنید
http://forum.akkasee.com/f54/t16482.html
من s200 بیشتر میپسندم ولی خیلی کم گیر میاد...بین hs20 و sx30 امکانات hs20 بیشتره ولی یکم کیفیت عکس sx30 بهتره.
علت اینکه S200 کم گیر میاد بخاطر اینه که دیگه از خط تولید خارج شده .
من هم گفتم بی تاثیر نیست یعنی اینکه خیلی تاثیر داره و بزرگتر باشه بهترهنقل قول:
دوست عزیز سایز سنسور یکی از اصلی ترین فاکتور های کیفیت.
شک نکن که سنسور بزرگتر s200 عکس هایی با نویز کمتر بهت میده
اندازه سنسور به عنوان یکی از فاکتورهای میزان نویز هست نه همش . ممکنه یه دوربینی هم باشه با سنسوری کوچکتر ولی به خاطر اینکه فاکتورهای دیگش بهتره نویز کمتری داشته باشه.
خب پس دوستان نظر بدن که بین این سه دوربین کدوم رو انتخاب میکنن!
کدام رو بخرم به صرفه اس؟
FujiFilm S200EXR
Canon SX40
Canon SX30
FujiFilm HS20
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
من فیلم هایی که با sx40 و sx30 ضبط شده بود رو دیدم
وقتی زوم میکرد سرعتش ظاهرا کمه و یه صدایی هم داخلش ضبط میشه! ولی وقتی unzoom میکرد هیچ صدایی نداشت!
با این اوصاف کم کم دارم نتیجه میگیرم hs20 گزینه بهتری باشه!
با درود
دوستان عزیز از بین مدلهای زیر کدوم یک از نظر ضبط ویدئو بهتر عمل میکنن؟ روانی زوم در حین فیلمبرداری و .... حتی میزان نگهداری باتری. هیچ کدوم محدودیت ضبط جز میران حافظه که ندارند؟ اگه تفاوت HD و Full HD خیلی مهمه که یکی دو تا حذف میشن. خیلی خیلی ممنون
Panasonic Lumix DMC-FZ100
Nikon Coolpix P500
Sony Cyber-shot DSC-HX1
FujiFilm FinePix HS20 EXR
Canon PowerShot SX30
این مدل سونی هنوز تو بازار گیر میاد؟
هیچکس همه اینها رو باهم نداره . بهتره نمونه ها رو داناود کنی و با هم مقایسه کنی .
sh20 به علت زوم دستی و فوکوس کند تو فیلمبرداری از گزینه ها خط خورد!
فرمت ویدئو پاناسونیک و SX30 متاسفانه توسط تلویزیون ما ساپورت نمیشه!!
الان ناچارم به گزینه ها گرونتری مثل fx40 یا fz150 و hx100 فکر کنم.
اما دلم پیش P500 مونده ولی نمیدونم چرا اینجا زیاد بهش بها داده نمیشه!!
مرسی از توجه و کمک شما
بله مرسی
دقیقا به همین نتیجه رسیدم
امروز رفتم قیمت گرفتم
530 تومان با دوسال گارانتی و یک سال بیمه
بدون باطری و شارژر و درپوش لنز و کیف و کارت حافظه
من دیگه دارم میرم برای خرید
دوست دارم برای خرید باطری و شارژر و درپوش لنز و کیف و کارت حافظه کمکم کنید که چی بخرم که خوب باشه
اخه فروشنده میگفت کارت های SD متنوعه و مدل های مختلفی داره!
ممنون میشم زود راهنمایی کنید تا بخرم ازش
و اگه ممکنه بگید چقدر بخرم خوب خریدم؟
پ.ن: ساکن اصفهان هستم!
ممنون دوست عزیز
با توجه به کمبود وقتی که من دارم، لطفا تاپیک های مربوطه که زود به زود آپدیت میشه رو برای من پخ کنید که بدونم کجا بپرسم که زود جواب بگیرم!
در مورد قیمت 530 بدون اون چیزایی که گفتم خوبه دیگه؟
خداییش دوربین رو وقتی میخری دیگه درپوش لنز باید روش باشه! نه؟ :-D
ممنون
lمن قصد خرید یه دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی دارم .
بین مدل canon sx40 , lumix fz 150 کدوم پیشنهاد می کنید؟ فکر می کنید fz150 کی وارد ایران بشه ؟
تجربه عکاسی حرفه ای ندارم . از نظر هزینه تا 1.200 مشکلی نیست و ضمنا نمی خواهم بعد از اینکه این اختلاف قیمت برای داشتن یه دوربین خیلی بهتر ندادم ،پشیمون بشم !
با این اوصاف آیا خرید canon 600d توصیه می کنید؟
میخواستم یه دوربین با قابلیتهای زیر بگیرم لطفا راهنمایی کنید :
1- گرفتن عکسها با کیفیت و شارپ حتی المکان در سایز HD و سرعت فوکوس بالا و بدون خطا
2- قابلیت فیلمبرداری به صورت فول HD 1080 و یا 720p
3- دارای محدوده مناسب ISO حداکثر تا 6400
4- دارای کمترین میزان F زیر 2.8
5- دارای فلش داخلی
6- حداکثر قیمت 800.000 تومان
7- سری DSLR باشه نه حرفه ای
8- کاربری عکاسی مناظر طبیعی و indoor
با توجه به جستجوی انجمن ها این مورد ها رو پسندیدم ولی از محدوده قیمت و موجود بودن در بازار ایران اطلاعی ندارم
1- canon powershot g12
2- canon s100
3- fuji x10
4- sony nex-5 alpha
5- Panasoanic GF2
خیلی برام پایین بودن نویز در ایزوی بالا برام مطرح هست .
حال با توجه به نیازهام لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر
:eek:
اینائی که گفتید یعنی چی؟
هیچ کدوم از این دوربینایی که گفتید که DSLR نیستند! کیفیت عکس HD یعنی چی؟ فلش داخلی چیه دیگه؟منظورتون حافظه داخلی دوربین هست؟ آخه هیچ DSLRای که حافظه ذخیره داخلی نداره. فکر کنم تنها مواردی رو که بتونید با قیمت زیر ۸۰۰ پیدا کنید، مورد ۱،۲ هست.
همه اینا که اسم بردین قیمتشون بالای 800 تومنه و نه slr هستن غیر از آیتم 4 و 5 و نه حرفه ای ولی میتونم زیر این قیمت s96 رو پیشنهاد بدم.
سلام
به احتمال قريب به يقين منظور ايشان DSLR Like بوده است نه DSLR و به همين جهت پست ها را به اين تاپيك منتقل كردم.
ببخشید همانطور که admin فرمودند منظور من DSLR Like بود از اینکه مشخصه اشتباه دادم عذر خواهی میکنم
منظور من از کیفیت عکس به صورت Hd اینه که سایز عکس توی نمایشگر واید کل صفحه رو پوشش بده نه کناره ها خالی باشن حالا این هم شاید زیاد مهم نباشه
در تایپ کلمه فلاش هم به اشتباه نوشتم فلش .
فقط متوجه نشدم آیا مورد 4 و 5 زیر 800 تومان هست یا مورد 1و 2 ؟
آیا S95 تمامی خصوصیات بالا رو داره ؟
آیتم 4 و 5 اس ال آر هستن .
اس 95 همان مدل قدیمیتر اس 100 هست . فکر نمیکنم اس 100 اصلا تو بازار اومده باشه .
سلام
دوربین SLR-Like پیشنهاد کنید
من تو ذهن خودم بین این سه تا شک دارم
Fujifilm sh20 exr
Canon sx40
nikon l120
رو کاغذ فوجی خیلی سره، ولی نمیدونم پرفورمنس خروجیش چطوره، راهنمایی کنید لطفا
ممنون
من به شخصه نمونه کنون رو انتخاب میکنم
مدتی SX20 داشتم و خیلی ازش راضی بودم و کامپکت خوبی بود ، بعد از ورود Sx30 به بازار آنرا برای یکی از دوستان تهیه کردم و مدت کوتاهی با اون کار کردم اما لذتی که در عکاسی با SX20 داشتم رو به من نمیداد ، بعد از ورود SX40 که دوربین خیلی خوبی هم هست نمونه عکسهای زیادی از اون دیدم و با توجه به بازه زوم زیادی که داره بسیار قابل قبول است و سایز بدنه هم خوب است.
نظر شخصی من SX40is
شاد باشید
دوست من با توجه به بودجت g12 انتخاب خوبیه و قیمت امروزش ۸۵۰ هست .
صبر کنین دوربینهای کامپکت با زوم حدود 20 در راهه بیاد بعد بگیر . با توجه به امکاناتی که خودتون دارین خریدن یه چیزی تو همون قد و قواره و با کیفیت پایین زیاد توجیه نداره
سلام:نقل قول:
صبر کنین دوربینهای کامپکت با زوم حدود 20 در راهه بیاد بعد بگیر . با توجه به امکاناتی که خودتون دارین خریدن یه چیزی تو همون قد و قواره و با کیفیت پایین زیاد توجیه نداره
میشه بفرمایید کدوم دوربین ها در راه هستند؟
نکنه منظورتان sx240 - 260 هست؟؟ اگر بله، فکر نمیکنم پیشنهاد درستی کرده باشید، چون حداقل تا زمان ورود 3 فصل فاصله داریم.
داشتن محدوده ایزو 6400 را در دوربین های کامپکت زیاد جدی نگیرید، فکر نمیکنم ایزوی بالاتر از 800 استفاده داشته باشید مگر به فکر x10 باشید که شرایط بهتری را ارائه میکند.نقل قول:
دارای محدوده مناسب ISO حداکثر تا 6400
با توجه به خواسته های شما فکر میکنم s95 انتخاب مناسب تری باشد.
اما اگر توانایی افزایش بودجه را دارید حتما به x10 نگاهی بیاندازید.
در ضمن سوالتان را در تاپیک مناسبی بیان نکرده اید.
موفق باشید...
ببین دوست عزیز اگر از فیلم برداری اچ دی صرفه نظر کنید یک گزینه بسیار عالی وجود دارد. F200 فوجی فیلم. این دوربین سنسور بزرگی در حد کیفیت G12 دارد آن هم با تکنولوژِی EXR. رنج لنز خوبی هم دارد. برای کارهای Indoor گزینه بسیار مناسبیت. از همه مهمتر قیمت آن است که بصورت عجیبی کم است. من اگر خودم دوربین نداشتم و قصد خرید کامپکت داشتم در خرید آن شک نمیکردم.
لینک زیر را ببینید.
Fujifilm FinePix F200EXR - دوربین دیجیتال فوجیفیلم فاینپیکس اف 200 ای ایکس آر
دوستانی که از این بدنه استفاده کردهاند بهتر میتوانند نظر بدهند.
جناب دانش پایه عزیز، فکر میکنید یک دوربین 180 تومنی فوجی میتونه موارد بالا رو برای این دوستمون تامین کنه؟!!!!!نقل قول:
گرفتن عکسها با کیفیت و شارپ حتی المکان در سایز HD و سرعت فوکوس بالا و بدون خطا2- قابلیت فیلمبرداری به صورت فول HD 1080 و یا 720p
3- دارای محدوده مناسب ISO حداکثر تا 6400
4- دارای کمترین میزان F زیر 2.8
5- دارای فلش داخلی
6- حداکثر قیمت 800.000 تومان
آیا کسی که سقف قیمت رو 800 تومن تایین میکنه درسته که یک دوربین سطح بسیار پایین بهشون معرفی کنیم؟
ام در مورد سنسور ، فکر نمیکنم هر گردی گردو باشا.
موفق باشید...
بین این دوربین هایی که شما نام بردید ، من با hs20 کار کردم . محسنات اش داشتن تنظیمات دستی و منوال همچون دوربینهای slr ، رینگ فوکوس دستی و زوم دستی ، و مود exr فوجی ، فیلمبرداری فول اچ دی ، فرمت RAW ، ال سی دی چرخان و نسبتا با کیفیت .
16 مگاپیکسل سنسور کمی در کراپ صددرصد باعث نویزی شدن تصویر میشه که نیاز به نویز گیری خواهید داشت. ولی تا کراپ هفتاددرصد تصویر خوبی ارایه خواهد داد . و تا پنجاه درصد بسیار خوب .
به سمپلهای این دوربین حتمن توجه کنید و اونها رو در وب ببینید . اگر با کیفیت عکسهاش ( مطابق اونچه که گفتم ) کنار بیایید ، بقیه امکانات اش عالی هست.
اگر هم کمی صبر کنید ، مدل جدید فوجی X-S1 در راه است که با اندازه سنسور بزرگتر و کیفیتی که تا الان در ریویوها دیده شده ، مورد بسیار خوبی به نظر میاد . میماند قیمت ، که باید دید با چه قیمتی وارد بازار ایران میشود . اما از آنجا که فوجی نمایندگی رسمی در ایران دارد ، از این بابت خیلی نگرانی وجود ندارد. البته به طور حتم با توجه به وضعیت قیمت ارز کمی از سقف قیمت شما بالاتر خواهد زد ولی شاید ارزش اش رو داشته باشه .
بد نیست نگاهی به لینک زیر بیاندازید :
http://www.dpreview.com/products/fuj...s/fujifilm_xs1
من hs20 دارم .اصلا توصيه نميكنم كسي بخره
سلام به همه دوستان عزیز
یک مورد هست که هیچکدام از دوستان به آن نپرداخته اند و آن گزینه F زیر 2.8 سوال کننده میباشد.البته این انتخاب نمیدانم تا چه حد آگاهانه بوده ولی در حال حاضر فکر میکنم در بازار ایران یک دوربین بسیار با کیفیت و مناسب به نام OLYMPUS XZ-1 میباشد که با F1.8 و البته کمی گرانتر از 800 تومان وجود دارد.
در مورد فوجی HS20 که اظهارات متفاوتی وجود دارد باید بگویم خیلی به نوع و دلیل استفاده کننده مربوط میشود و اگر با تکنیکها و امکانات عکاسی آشنایی کامل وجود نداشته باشد کمی باعث دلسردی خریدار میشود که در این مورد هم یک گزینه جایگزین وجود دارد و آنهم فوجی S200 میباشد.
ضمنا پیشنهاد میکنم نگاهی هم به OLYMPUS EPL-1 و یا SAMSUNG GX20 بیندازید.
fuji s200 اصفهان به قیمت 225 هزار تومن!
به نظر شما میارزه بخرمش؟ یا نه؟
ببخشید s200 ساخت کجاست؟
تقلبی هم داره؟
در موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ برای تست دوربین!
حتما خوب چک کن . انتظار خودم بالای 500 تومنه . مطمئنی f200 exr نیست ؟
نمیدونم والا
حالا اینو بی خیال
یه hs20 دست دومم هست 6 ماه کار کرده! تر و تمیز مثل روز اول!
اون چقدر میارزه بخرمش؟