-
پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50
مثلا اگه بخوایم یه مقایسه بین SX10 و fuji S100fs بکنیم روی کاغذ به نظر اگه از ابعاد سنسور فوجی بگذریم کنون امکانات خیلی خوبی داره.... با توجه به اینکه قیمتش خیلی از فوجی پایین تره !!! چرا؟؟؟ آیا کنون هم مشکل CA بالا رو داره؟؟
من از چند نفر که پرسیدم میگن فوجی خیلی بهتره و حرفه ای تره و کنون SX10 یه دوربین compact هست و SLR like نیست!!! ولی من قانع نشدم...
یعنی این مدل کنون رو باید با کامپکت ها مقایسه کرد و در حد شبیه اس ال آر ها نیست؟؟؟
چقدر سخته انتخاب:confused:
ولی به کمک دوستان امیدوارم آسون تر شه:::happy:::
-
-
راستی دوستان اگه مدل دیگه ای پیشنهاد دارید که تو این لیست نیست لطفا معرفی کنید:)
من هیچ پافشاری و تعصبی رو هیچ برندی ندارم فقط امکانات و کیفیت برام مهمه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
راستی دوستان اگه مدل دیگه ای پیشنهاد دارید که تو این لیست نیست لطفا معرفی کنید:)
من هیچ پافشاری و تعصبی رو هیچ برندی ندارم فقط امکانات و کیفیت برام مهمه
ممنون
سلام
Nikon-P80 و Panasonic-FZ18 (شايد تا حالا FZ28 هم وارد ايران شده باشد).
در ضمن، اينكه Canon-SX10 IS را كامپكت خطاب كنند يا SLR-like ، برايتان اهميتي نداشته باشد! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
Nikon-P80 و Panasonic-FZ18 (شايد تا حالا FZ28 هم وارد ايران شده باشد).
در ضمن، اينكه Canon-SX10 IS را كامپكت خطاب كنند يا SLR-like ، برايتان اهميتي نداشته باشد! :)
خوب یکم توضیحم میدین:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
خوب یکم توضیحم میدین:::happy:::
در چه مورد؟ اون دو مدل ...؟ يا كامپكت بودن يا نبودن SX10 ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
در چه مورد؟ اون دو مدل ...؟ يا كامپكت بودن يا نبودن SX10 ؟
شما همرو توضیح بده :::big grin:::
هم در مورد اون 2 مدل بخصوص پاناسونیک و کامپکت بودن SX10 و اگه نظری نسبت به بقیه مدلای مد نظر من دارید:)
ممنون:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
شما همرو توضیح بده :::big grin:::
هم در مورد اون 2 مدل بخصوص پاناسونیک و کامپکت بودن SX10 و اگه نظری نسبت به بقیه مدلای مد نظر من دارید:)
ممنون:::love2:::
ببينيد، هر كدام از اين مدلها يك سري مزايا و معايبي دارند و نميشود يك مدل را به شما به طور قطعي پيشنهاد داد.
و هر كسي هم هر مدلي را پيشنهاد دهد، مطمئنا" با توجه به علايق و نيازهاي خودش اين كار را ميكند.
من فوجي S100 fs را به خاطر قيمت 600 تومانيش هيچوقت انتخاب نميكنم، سوني H50 را هم بدون دليل خاصي!!
ولي ساير مدلها از نظر من در يك سطح قرار دارند و تنها نكاتي كه در انتخاب نهاييم تاثير خواهند گذاشت، بيشتر از همه استيل و ارگونومي دوربين، قيمت آن، نوع مموري و لوازم جانبي همراه آن (يا موجود در بازار) است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
ببينيد، هر كدام از اين مدلها يك سري مزايا و معايبي دارند و نميشود يك مدل را به شما به طور قطعي پيشنهاد داد.
و هر كسي هم هر مدلي را پيشنهاد دهد، مطمئنا" با توجه به علايق و نيازهاي خودش اين كار را ميكند.
من فوجي S100 fs را به خاطر قيمت 600 تومانيش هيچوقت انتخاب نميكنم، سوني H50 را هم بدون دليل خاصي!!
ولي ساير مدلها از نظر من در يك سطح قرار دارند و تنها نكاتي كه در انتخاب نهاييم تاثير خواهند گذاشت، بيشتر از همه استيل و ارگونومي دوربين، قيمت آن، نوع مموري و لوازم جانبي همراه آن (يا موجود در بازار) است.
فرمایش شما کاملا درسته ولی منم منظورم این نبود که صرفا یک مدل رو معرفی و از بقیه بهتر بدونیم
من کارایی که از دوربین میخوام رو تو پست اول گفتم!! با توجه به خواسته های من کدوم مناسب تره .
فکر نمیکنم بتونیم این چند نوع دوربین رو کاملا با هم یکسان بدونیم:(
مثلا عملکرد دوربین ها تو بالاترین یا پایینترین رنج لنز در کدوم یک بهتره؟؟ کیفیت چطور؟؟
یعنی به گفته شما کنون و الیمپوس که هر دو 20x زوم دارند ( و این مساله برای من خیلی مهمه!!!) کاملا شبیه هم هستند ، و من برای انتخاب باید ببینم از قیافه ی کدوم بیشتر خوشم امده؟؟؟:::confused2:::
استیل دوربین و مموری و ... زیاد برام اهمیتی نداره
اگه معایب و ضعف های دوربین های مد نظر گفته بشه خیلی کمک میکنه در انتخاب:)
ولی نمیدونم اینجا چرا اینقدر کم فعالیته !!!! من یک روز منتظر میشم فقط 1 پست زده میشه!!!:wall:
-
کمکم کنید کدامیک؟: p80, sx10, fz28
لطفا کمکم کنید: برای خرید یک دوبین خوب بین این سه دوربین:C
canon sx10 is
nikon p80
lumix fz28
-
پاسخ: کمکم کنید کدامیک؟: p80, sx10, fz28
نمی شه که گفت کدوم بهتره. بستگی به نیازها داره. من در موردشون چیزی نمی دونم ولی:
http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp من داشتم دوربینمو می خریدم خیلی کمکم کرد. حتما مقایسه ای بکن.
-
من که میگم lumix fz28
البته به المپیوس 570 هم فکر کن:::love2:::
-
بگو بيشتر به چه نوع عكسهايي علاقه داري ؟
چقدر از عكاسي ميدوني ؟
چقدر پول مي توني بدي ؟
چون به نظر من درسته 3 تا دوربيني كه گفتي زوم تله خوبي داره اما وايدشون معمولي است كه توي عكسهاي طبيعت و خانوادگي و ... ئايد خيلي به درد مي خوره كه اينها همه وايدشون 35 ميليمتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidsaadat
بگو بيشتر به چه نوع عكسهايي علاقه داري ؟
چقدر از عكاسي ميدوني ؟
چقدر پول مي توني بدي ؟
چون به نظر من درسته 3 تا دوربيني كه گفتي زوم تله خوبي داره اما وايدشون معمولي است كه توي عكسهاي طبيعت و خانوادگي و ... ئايد خيلي به درد مي خوره كه اينها همه وايدشون 35 ميليمتر است.
سلام
جناب آقاي سعادت، ضمن خوشامد گويي، خواهشمندم در متن پستهايتان كمي دقت بفرماييد.
وايد FZ28, SX10, P80 به ترتيب 27 ، 28 و 27 است !!
-
آیا شما فقط خروجی عکس دوربین برایتان مهم است؟ فیلم برداری آن چطور؟ آیا فرمت خام به کارتان می آید؟
لوازم تکمیلی دوربین (حافظه و مموری) هم را باید بررسی کنید، ارگونومی و خوش دست بودن را هم در نظر بگیرید
در مدل های ذکر شده توسط شما فقط FZ28 فرمت خام دارد و همچنین فیلبرداری HD، عکس های مدل قبلی {FZ18} هم در مقایسه با مدل دیگر بهتر بود لنز های پاناسونیک هم که تحت نام لایکا ارایه می شود و کیفیت خوبی دارد
اما در این سه مدل فقط کانن کفشک فلاش دارد (که به نظر من خیلی حیاطی نیست) و ISO آن از 80 شروع می شود و فرمت خام ندارد و فیلم برداری آن معمولی است و باتری قلمی می خورد
نیکون هم فرمت خام، کفشک فلاش ندارد و فیلبرداری معمولی دارد اما طراحی بدنه آن از دو مدل دیگر حرفه ای تر به نظر می رسد
در نهایت من FZ28 را توصیه می کنم
-
دوست من
من دو هفته پيش براي دوستي قصد خريد داشتم كه بين دو آيتم SX10 و P80 شك داشت.
اولا: براي اين دوست ما، فيلم برداري زياد مهم نبود.
دوما: وزن و سايز دوربين براش اهميت داشت. (براي استفاده در سفر)
حالا اين جمع بندي من در مورد اين دو دوربين هست:
مزاياي SX10:
1- بدنه زيباتر و ارگونومي بهتر
2-باتري قلمي (كه بسته به مصرف شما، مي تونه حسن هم نباشه)
3-زوم بيشتر به ميزان 2X
4- داشتن هود لنز و امكان استفاده از لنزهاي تركيبي و فيلتر
5-امكان استفاده از فلاش خارجي
6-امكان ضبط صداي استريو در فيلمبرداري
مزاياي P80:
1- بدنه خيلي سبكتر
2-داشتن ايزو 3200 و 6400 در حالت 3 مگاپيكسل (كه كيفيت قابل قبولي هم داره)
3-داشتن باتري ليتيوم يون ((كه بسته به مصرف شما، مي تونه حسن هم نباشه)
4-قيمت پايين تر
توصيه من اين هست كه هر دو دوربين رو از نزديك در دست بگيريد و تصميم گيري كنيد.
فعلا...
-
Canon SX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
با سلام
براي خريد Cnon CX 10IS و يا Sony DSC-H50 بر سر دوراهي و مردد مانده ام :redface:
قيمت هر دو دوربين يكسان هست و لي اينكه كداميك بهتر است :confused:
پيشاپيش از راهنمايي دوستان تشكر ميكنم
-
پاسخ: Cnon CX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
دوست عزیز به فروم خوش اومدی
برادر من هم 2ماه پیش بر سر همین دو راهی مونده بود
شما اول باید نیاز ها تو بگی و چه کارایی میخوای انجام بدی
به نظر من سونی این مدلی که نام بردی به علت slr-like بودن و زوم اپتیکال خوب مزیت هایی به کانن مورد نظر داره که یه دوربین کامپک به حساب میاد
برا برادرم سونی رو گرفتیم دوربین خوبی هم هست
حالا شما باید خواسته هاتو بیان کنی
موفق باشی
-
پاسخ: Cnon CX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
مقایسه ی sx10 و H50 ؛
در دیجی کالا:
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result2.asp?Cam1=DC-Son-H50&Cam2=DC-Can-SX10%20IS
در نورنگار:
کد:
http://www.digihouse.ir/popup.php?baseProduct=113&pt=compare&sn=digitalCameras&productToCompare%5B%5D=164
-
پاسخ: Canon SX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز
مواردي كه بيشتر مد نظر من هستش برد فلاش مصرف و دوام باطري و كيفيت lcd خود دوربين
و عكاسي در حد آماتور يعني به تنظيمات و غيره زياد وارد نيستم بيشتر از همون تنظيمات اتوماتيك استفاده ميكنم
قبلا H5 داشتم كه دوربين خوبي بود ولي متاسفانه دزد محترم بردش :(
آيا H50 عكسهاي بهتري از H5 ميتونه بگيره؟
-
برا باتری باید بهت بگم باتری سونی مخصوصه خودشه و قیمتش 40 تومنه
ولی کانن باتری قلمی میخوره میتونی شارزی بگیری یا هر وقت کم آوردی باتر ی بخری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haj_amir
به نظر من سونی این مدلی که نام بردی به علت slr-like بودن و زوم اپتیکال خوب مزیت هایی به کانن مورد نظر داره که یه دوربین کامپک به حساب میاد
تا قبل از اينجا را خوب آمدي حاج امير، ولي اينجا...
اول اينكه به قول ياسر عزيز هيچ فرقي نميكنه به دوربين من بگن كامپكت يا SLR-like ! مهم قابليتهاش است و از آن مهمتر توانايي من در استفاده از آن قابليتها.
دوم اينكه هر دو SLR-like هستند، و سوم اينكه اگر زوم اپتيكال هم ملاك باشه، باز كانن بالاتره ( 20 در برابر 15)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
مواردي كه بيشتر مد نظر من هستش برد فلاش مصرف و دوام باطري و كيفيت lcd خود دوربين
و عكاسي در حد آماتور يعني به تنظيمات و غيره زياد وارد نيستم بيشتر از همون تنظيمات اتوماتيك استفاده ميكنم
مقايسه مشخصات اين دو مدل را ميتوانيد در لينك زير ببينيد، ظاهرا" فلاش H50 خيلي قويتر از SX 10 است.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx10is%2Csony_dsch50&show=all
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
ولي در كل بين اين دو، انتخاب من SX 10 IS است.
وحيد جان روي كاغذ بله انتخاب من هم canon است و خودت هم ميدوني به اين مارك علاقه خاصي دارم . . .
اما دقيقا همين امروز فرصتي پيش اومد تا H50 رو تست كنم . از جاگيري كليد ها و تنظيمات كه بگذريم . خروجي بسيار خوبي دارد اين دوربين . فكوس دقيق و عملكردش در ايزو هاي بالا براي من حيرت آور بود.
نقل قول:
عكاسي در حد آماتور يعني به تنظيمات و غيره زياد وارد نيستم بيشتر از همون تنظيمات اتوماتيك استفاده ميكنم
فكر مي كنم براي اين دوستمون H50 تا حدودي بهتر باشه . يعني من در مقايسه با S5 is Canon دوربين بسيار بهتري ديدمش .(البته تصميم با خودشون هست و اين ها هم فقط نظرات شخصي من هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
اول اينكه به قول ياسر عزيز هيچ فرقي نميكنه به دوربين من بگن كامپكت يا SLR-like ! مهم قابليتهاش است و از آن مهمتر توانايي من در استفاده از آن قابليتها.
دوم اينكه هر دو SLR-like هستند، و سوم اينكه اگر زوم اپتيكال هم ملاك باشه، باز كانن بالاتره ( 20 در برابر 15)
والا من این قشیه کامپک بودن رو تو سایت نورنگار دیدم
اینم لینکش
http://www.digihouse.ir/digitalCameras/Canon/SX10IS/
در رابطه ب زوم هم حق با شماست من اشتباه کردم
اگه بنا رو بر این بزاریم که یکی کامپک و یکیSLR-like هست من مطمئنا دومی رو انتخاب میکردم و کردم
با اینکه علاقه وافری به کانن دارم ولی مطمئنا یه فرقی بین کامپک و اون یکی هست که اسمشو عوض کردن
برا استفاده های غیر حرفه ای هم فکر کنم سونی یوزر فرندلی تر باشه کانن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haj_amir
اگه بنا رو بر این بزاریم که یکی کامپک و یکیSLR-like هست من مطمئنا دومی رو انتخاب میکردم و کردم
با اینکه علاقه وافری به کانن دارم ولی مطمئنا یه فرقی بین کامپک و اون یکی هست که اسمشو عوض کردن
برا استفاده های غیر حرفه ای هم فکر کنم سونی یوزر فرندلی تر باشه کانن
يك نگاهي لطفا" به دو پست آخر اين تاپيك بكنيد
SLR Like و Compact
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
د
وم اينكه هر دو SLR-like هستند، و سوم اينكه اگر زوم اپتيكال هم ملاك باشه، باز كانن بالاتره ( 20 در برابر 15)
مقايسه مشخصات اين دو مدل را ميتوانيد در لينك زير ببينيد، ظاهرا" فلاش H50 خيلي قويتر از SX 10 است.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx10is%2Csony_dsch50&show=all
-
سلام
آقا اولا هر دو SLR-Like هستند به خدا.
بعدش هم درسته که سونی lcd بزرگتری داره اما کنون هم مزایای زیادی داره زوم تله و واید بهتر کنون (28-560 در مقابل 31-465 ) , داشتن hotshoe همون کفشک فلاش اکسترنال همچنین سیستم لرزشگیر جدید کنون دیگه پردازنده digic4 دیگه سیستم جدید Face Detection AF/AE/FE/WB دیگه اینکه برند کنون نسبت به سونی (الان آقا کاوه پیدا میشه ما رو مورد عنایت قرار میده! ) دیگه منوی فارسی اگه برات مهمه (راستش برای ما نیست) دیگه ظاهر زیباتر (البته سلیقه ما میگه).
کنون lcd باکیفیتی هم داره گول اون نیم اینچ اضافه رو نخور.
من بودم اصلا به سونی فکر نمی کردم شاید به panasonic fz-28 چرا اونم چون قیمت پایینی داره البته تو ایران نمیدونم چنده تو اینترنت که مفته.
ببخشید در حضور بزرگان مخصوصا آقا وحید اظهار نظر کردم.
یه ست باتری و شارژر سونی cyde energy ! برای کنونت بخر دیگه خیالت راحت!
-
آيا امكان بستن لنز تله و وايد بر روي اين مدل از كنون وجود دارد؟
-
من اگر بین این دو مدل قرار بود یکی را می خریدم .حتما کانن را انتخاب می کردم به خاطر زوم 20x و واید 28mm .البته در slr like ها من lumix را بیشتر از بقیه برند ها می پسندم .به نظرم شما باید ببینید به چه چیزی بیشتر نیاز دارید اگر فلاش قوی می خواهید h50 اگر زوم بیشتری می خواهید canon و ...
-
بالاخره كانن را انتخاب كردم
فقط مشكلي كه با كانن دارم در عرض اين دو روزي كه دارم تست ميكنم ,كيفيت عكسها مثل سوني كه قبلا داشتم (H5) شفاف و واضح نيست :confused:
در بهترين شرايط تنظيمات دستي يا اتوماتيك باز كيفيت عكسها قابل مقايسه با سوني نيست و يل من بلد نيستم :(
فلش سوني هم خيلي قوي تر از كنون هست اصلا قابل مقايسه نيستند!
آيا ميتونم يك نمونه عكسهاي هر دو را اينجا آپلود كنم تا دوستان با تجربه نظر بدن؟
-
دوست عزیز مبارک باشه.در مورد اپلود کردن عکس ها هم اگر می خواهید اپلود کنید تا بتوانیم با دیدن هر دو ما هم مقایسه ا ی انجام دهیم.
می توانید در سایت زیر اپلود بکنید.
http://*******.com
در مورد فلاش هم قبلا به شما گفته بودم که فلاش سونی قوی تر است.
-
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز
بهترين عكسي كه تونستم با كنون بگيرم: (بقيه ارزش آپلود كردن را هم ندارند)!
[IMG]http://www.*******.info/files/f88tz76s7dqmc5ikojci.jpg[/IMG]
نمونه اي از عكسهاي سوني:
[IMG]http://www.*******.info/files/bqby3r52l0f6pf8jnkjn.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.*******.info/files/yxltn8h6zset1d7j5gix.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.*******.info/files/ptk0do3r1by5v7eo8hry.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.*******.info/files/zuwoamxa62vta5kxbi9q.jpg[/IMG]
تمامي عكسهاي سوني از يك شفافيت و روشني خاصي برخوردار هستند بر خلاف عكسهاي كنون
-
-
خداییش کیفیت رنگ سونی توی این عکس ها عالیه!
من که حرفه ای نیستم ولی اگر کسی علتشو می دونه بگه!
من قصد دوربین کنون رو داشتم که با این عکس ها داره تصمیم عوض می شه!
-
خدمت شما عرض کنم که عکس های دوربین های کامپکت سونی معمولا اشباع رنگ و کنتراست بیشتری دارند . به همین دلیل به نظر شما شفاف تر به نظر میرسند
برای کاربران خانگی شاید این نوع عکس ها یک حسن به نظر برسد اما یک کاربر حرفه ای میداند که با افزایش اشباع مقداری از جزئیات در نواحی پر رنگ و با افزایش کنتراست مقداری از جزئیات در قسمت های تاریک و روشن عکس از بین خواهد رفت
به همین دلیل من جنس عکس های کامپکت های کنون رو ترجیح میدم
آن شفافیت مورد نظر شما فقط با چند کلیک ساده در یک برنامه ویرایشی بدست خواهد آمد
-
از عکس هایی که آپلود کرده اید هیچ اطلاعاتی بدست نمی آید.(اگر ممکن است با photoshop ویرایش و آپلود کنید)
خطاب به delbaz عزیز، ممکن است تا عکسی که با کنون گرفته شده را به شفافیتی برسانید، (با همان چند کلیک ساده)
با سپاس
-
آن چند کلیک ساده را میتوانید در هر کتاب آموزش مقدماتی فتوشاپ هم پیدا کنید
برای کسانی که تازه به محیط تنظیمات فتوشاپ قدم میگذارند امتحان دستوراتی مثل
Image/Adjustment/Auto Level
Image/Adjustment/Auto Color
Image/Adjustment/Auto Contrast
میتواند مفید باشد
مقادیر کم دستور
Image/Adjustment/Shadow-Highlight
برای Enhance کردن و در واقع توازن سطح روشنایی عکس
و نیز دستور
Image/Adjustment/Match Color
برای زسیدن به رنگ های درخشان تر میتواند برای شروع تمرین خوبی باشد
[IMG]http://i39.*******.com/33dcoj8.jpg[/IMG]
-
با مقايسه عكسهاي سوني H5 و كانن متوجه شدم كه حجم فايل ها(عكس) هاي سوني در كل بيشتر از كانن مي باشد
در صورتي كه كانن با 10 مگا پيكسل در برابر سوني با 7.2 مگا پيكسل :confused:
(حجم عكسهاي كانن از 1 تا 7 مگابايت متغيير مي باشد)
آيا اين طبيعي است؟
براي ديدن زوم 20x كانن و كيفيت عكسها:
دانلود
براي ديدن زوم 12x سونيو كيفيت عكسها:
دانلود
عكسها را با اندازه واقعي و اديت نشده آپلود كردم اساتيد محترم لطفا در مورد كيفيت عكس ها به جهت مقايسه نظر بدن
با تشكر
(راستش دارم به اين نتيجه ميرسم كه سوني كيفيت برتري نسبت به كانن داره البته در مقايسه با مدل قديمي سوني يعني H5 و من H50 نداشتم و كيفيت عكسهاش را نميدونم چي هستش)
-
پاسخ: خريد دوربين غير حرفه اي
سلام بر اساتيد وكاربران گرامي
من يك كوه نورد هستم قصد خريد دوربين عكاسي را دارم.كيفيت عكس نصبتا خوب نه عالي چون به اين امر واقفم در اين صورت بايد سراغ دوربين هاي SLR بروم و با توجه به اينكه حمل اين قبيل دوربين ها مخصوصا در هنگام كوهنوردي كمي مشكل مي باشدو سبك و جم وجور بودن,فلاش قوي,وضوح LCD مخصوصا در برابر تابش نور خورشيد,وايد, ماكرو و تله نسبتا خوب و نويز كم مد نظر بنده مي باشد. البته به شخصه دوربين Fujifilm FinePix F100fd را در نظردارم.اگر دوستان تجربه استفاده از اين دوربين را دارند يا دوربين ديگري را پيشنهاد مي كنند اينجانب را از نظرها و تجربه هاي گرانبهايشان برخوردار سازند.
با كمال تشكر
-
پاسخ: خريد دوربين غير حرفه اي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
سلام بر اساتيد وكاربران گرامي
من يك كوه نورد هستم قصد خريد دوربين عكاسي را دارم.كيفيت عكس نصبتا خوب نه عالي چون به اين امر واقفم در اين صورت بايد سراغ دوربين هاي SLR بروم و با توجه به اينكه حمل اين قبيل دوربين ها مخصوصا در هنگام كوهنوردي كمي مشكل مي باشدو سبك و جم وجور بودن,فلاش قوي,وضوح LCD مخصوصا در برابر تابش نور خورشيد,وايد, ماكرو و تله نسبتا خوب و نويز كم مد نظر بنده مي باشد. البته به شخصه دوربين Fujifilm FinePix F100fd را در نظردارم.اگر دوستان تجربه استفاده از اين دوربين را دارند يا دوربين ديگري را پيشنهاد مي كنند اينجانب را از نظرها و تجربه هاي گرانبهايشان برخوردار سازند.
با كمال تشكر
سلام بر كوهنورد عزيز
راستش من شخصا با مجموعه اي از لوازم SLR كوهنوردي كرده ام، اما اقرار مي كنم در مواردي، كارم را سخت كرده اند...مخصوصا وقتي حتي 200 گرم وزن اضافه، همچون لنگري آدم رو به زمين ميخكوب مي كنه!
اما رفيق...دوربيني كه انتخاب كردي تقريبا سبك و جمع و جور بودن رو با حدود 1 كيلوگرم وزن نداره!
پيشنهاد من، Canon G10 و Nikon P80 است كه دومي سوپر زوم هست و هر دو وايد خوبي دارن (28 و 27 ميليمتر)...ولي...با توجه به نياز مبرم به باتري هاي يدكي زياد در سفرهاي طبيعت گردي و كوهنوردي، اين دو دوربين امكان استفاده از باتري قلمي رو (كه يدكيش به راحتي و ارزان پيدا مي شه) ندارن و از باتريهاي ليتيوم-يون استفاده مي كنن.اين ديگه بستگي به اين داره كه سفرهاي كوهنوردي شما معمولا چند روزه باشه.
فعلا...
-
در مورد کیفیت فیلم چطور؟ فیلم را که نمی توان با فتوشاپ ویرایش کرد. آیا کیفیت فیلم سونی از کنون بهتر است؟
-
خدمت شما عرض کنم تا جایی که من میدانم کامپکت هاب کنون دارای فیلم برداری بسیار خوبی نسبت به رقیبان هستند
اما یک نکته
بحث روی دوربین های کامپکت و لایک بیشتر سلیقه ای است . زیرا فقط چند درصد اختلاف در خروجی آنها وجود دارد
مثلا دوربین کنون دارای سوپر ماکرو صفر سانتی متر است ولی سونی دارای ماکروی یک سانتی متری است. یا مثلا فلاش سونی قوی تر است
اختلاف ها در این حد است. در یک زمینه یکی بهتر است . در زمینه دیگر , آن یکی بهتر است
بقیه اش هم که مربوط به سلیقه و علاقه است
منتها چون در مورد شفافیت عکس پرسیده بودید , گفتم که این کمرنگ بودن عکس های کنون اتفاقا برای یک کاربر حرفه ای , حسن به حساب می آید. چون دستش را در ویرایش ها , باز نگه میدارد . میتواند جزئیات بیشتری را از دل عکس بیرون بکشد
بقیه اش دیگه به شما بستگی دارد
هر کدام را که دوست دارید بخرید
-
به عنوان کسی که به هر دو دوربین کار کردم و الآن یک SX10 دارم باید چند تا مطلب رو بگم:
من خودم خیلی اصرار داشتم H50 بگیرم ولی با مقایسه عکسها نظرم عوض شد.
اول اینکه کلاً عکسهای دوربین های سونی (حتی با آلفا 200 هم امتحان کردم) به صورت خودکار توسط دوربین روتوش و اصلاح میشوند. برای کاربران عادی این موضوع بسیار جذاب است چون هم رنگهای زیباتر و روشن تری ارائه میشود هم یک نوع شفافیت دلچسبی ایجاد میکند، در حالی که کانن آنچه را که میبینید میگیرد. در دوربین های سونی رنگ واقعی و بسیاری از جزییات را از دست میدهید ولی عکسهای کاربر پسندی دارید. برای کسانی که مثل من جزییات عکس و رنگهای اصلی مورد توجهند سونی جالب توجه نیست.
دوم تنها مزیت بارز در عکسهای H50 حالت Night Shot است که به این شکل در دوربین SX10 وجود ندارد.
سوم فیلمبرداری H50 دارای کیفیت نسبتاً بهتری است که کانن این اختلاف جزیی را با فیلمبرداری استریوی واقعی تقریباً پوشش داده.
چهارم سایر مشخصات نظیر زوم، مگاپیکسل و . . . عوامل دیگر تصمیم گیری هستند که باید ببینید کدام ها ارجحیت دارند. به عنوان مثال برای من که معمولاً در محیطهای دور از شهر عکس میگیرم استفاده از باتری قلمی یک مورد خیلی مهم است، چون با هزینه ای اندک میتوان همیشه تعدادی باتری قلمی در دسترس داشت.
در نهایت از نظر من اگر عکسهایی برای آلبوم خانوادگی و یادگاری میخواهید و قصد ادیت یا بررسی جزییات خاصی را ندارید H50 بگیرید. ولی اگر جزییات مهم هستند و خود شما قصد ویرایش رنگها را داری به سراغ SX10 بروید.
فلاش قویتر، LCD بزرگتر ، کنترل از راه دور از جمله برتری های بی چون و چرای H50 هستند.
در مورد تعداد عکس در ثانیه هم راستش با وجود اختلاف های نوشته شده در سایت ها من اختلاف زیادی ندیدم.
به هر حال خودتون هم مقایسه کنید :
کد:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mnavvabi
به عنوان کسی که به هر دو دوربین کار کردم و الآن یک SX10 دارم باید چند تا مطلب رو بگم:
من خودم خیلی اصرار داشتم H50 بگیرم ولی با مقایسه عکسها نظرم عوض شد.
اول اینکه کلاً عکسهای دوربین های سونی
(حتی با آلفا 200 هم امتحان کردم) به صورت خودکار توسط دوربین روتوش و اصلاح میشوند. برای کاربران عادی این موضوع بسیار جذاب است چون هم رنگهای زیباتر و روشن تری ارائه میشود هم یک نوع شفافیت دلچسبی ایجاد میکند، در حالی که کانن آنچه را که میبینید میگیرد. در دوربین های سونی رنگ واقعی و بسیاری از جزییات را از دست میدهید ولی عکسهای کاربر پسندی دارید. برای کسانی که مثل من جزییات عکس و رنگهای اصلی مورد توجهند سونی جالب توجه نیست.
دوم تنها مزیت بارز در عکسهای H50 حالت Night Shot است که به این شکل در دوربین SX10 وجود ندارد.
سوم فیلمبرداری H50 دارای کیفیت نسبتاً بهتری است که کانن این اختلاف جزیی را با فیلمبرداری استریوی واقعی تقریباً پوشش داده.
چهارم سایر مشخصات نظیر زوم، مگاپیکسل و . . . عوامل دیگر تصمیم گیری هستند که باید ببینید کدام ها ارجحیت دارند. به عنوان مثال برای من که معمولاً در محیطهای دور از شهر عکس میگیرم استفاده از باتری قلمی یک مورد خیلی مهم است، چون با هزینه ای اندک میتوان همیشه تعدادی باتری قلمی در دسترس داشت.
در نهایت از نظر من اگر عکسهایی برای آلبوم خانوادگی و یادگاری میخواهید و قصد ادیت یا بررسی جزییات خاصی را ندارید H50 بگیرید. ولی اگر جزییات مهم هستند و خود شما قصد ویرایش رنگها را داری به سراغ SX10 بروید.
فلاش قویتر، LCD بزرگتر ، کنترل از راه دور از جمله برتری های بی چون و چرای H50 هستند.
در مورد تعداد عکس در ثانیه هم راستش با وجود اختلاف های نوشته شده در سایت ها من اختلاف زیادی ندیدم.
به هر حال خودتون هم مقایسه کنید :
کد:
البته آن قسمتی که Bold کردم در مورد آلفا 200 اشتباه کرده اید.شاید در مورد SLR Like هایی که مد RAW ندارند این موضوع صادق باشد اما در مورد دوربین هایی ( چه کامپک چه DSLR و ... ) که می توانند فایل Raw ذخیره کنند این مشکل به هیچ وجه وجود ندارد.
-
این قسمت جا موند:
لینک زیر یک مقایسه تقریباً خوب و منصفانه هست
کد:
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3811
لینکهای زیر توضیحات و نمونه عکسهای H50
کد:
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/sony-cyber-shot-dsc/4505-6501_7-32775804.html
http://www.pbase.com/cameras/sony/dsc_h50
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3599
http://www.imaging-resource.com/PRODS/H50/H50A.HTM
و لینکهای زیر مربوط به SX10
کد:
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sx10-is/4505-6501_7-33280759.html
http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_sx10_is
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3789&review=canon+powershot+sx10
http://www.imaging-resource.com/PRODS/SX10IS/SX10ISA.HTM
اگر با دقت بخوانید و بدانید چه چیزهایی مد نظر شماست و برای شما اهمیت بیشتری داره قطعاً زود به نتیجه خواهید رسید.
موفق باشید
نقل قول:
البته آن قسمتی که Bold کردم در مورد آلفا 200 اشتباه کرده اید.شاید در مورد SLR Like هایی که مد RAW ندارند این موضوع صادق باشد اما در مورد دوربین هایی ( چه کامپک چه DSLR و ... ) که می توانند فایل Raw ذخیره کنند این مشکل به هیچ وجه وجود ندارد.
با تشکر از تذکر به جای شما ، در این مورد هم در فایل های RAW کاملاً حق با شماست ولی JPEG های آلفا 200 هم از این قاعده چندان مستثنا نیستند. البته با توجه به اینکه شما با سری آلفا (آلفا100) کار میکنید قطعاً اطلاعات و تجربیات شما بیشتر و صحیح تر است.(من صرفاً 3 روز با آلفا 200 کار کردم).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamsh
خداییش کیفیت رنگ سونی توی این عکس ها عالیه!
من که حرفه ای نیستم ولی اگر کسی علتشو می دونه بگه!
من قصد دوربین کنون رو داشتم که با این عکس ها داره تصمیم عوض می شه!
بنظرم مدل بعدي h50 در سال 2009 بايد عالي باشه ، تا 2 ماه ديگه منتظر باشيم و قضاوت كنيم .
-
قضيه h50 جديد چيه؟ لينكي چيزي ميدي؟
-
به نظر من نمیشه همیشه منتظر مدل جدید موند چون خیلی به سرعت مدلهای جدید با امکاناتی که حتی به فکرمان نمیرسه ساخته میشه.
قیمت این دو دوربین تقریباً بین 350 تا 420 هزار تومانه که مسلماً اگر مدل جدید هر کدومشون بیاد کمتر 500 الی 600 هزار تومان نیست. با این قیمت میشه SLR خرید. البته نه مدلهای جدید یا ایده آل. چیزی شبیه به 1000D یا آلفا 100 یا مدلهایی از المپوس. بعد هم میشه بقیه هزینه ها رو به مرور لنز خرید.
البته بسته به نیاز و انتظار خریدار هم داره. شاید کسی اصلاً SLR دوست نداشته باشه.
ولی فقط میدونم اگه بخوایم بشینیم برای مدل جدید هیچ وقت نمیتونیم با رضایت خرید کنیم.
-
پاسخ: Canon SX10 IS
سلام به همه دوستان
من میخوام یه دوربین دیجیتال کانن بخرم . حدود یک ماه میشه تمام فروم ها و وبلاگ ها و وب سایتها رو جستجو می کنم. که در نتیجه دو مدل رو انتخاب کردم .
Canon PowerShot SX10
-------
Canon PowerShot G10
من خودم از زوم 20x و رزولیشن 10 مگاپیکسل و حالت ماکرو SX10 خیلی خوشم اومده ولی از G10 هم نمیشه گذشت !!!!
توی دو راهی موندم ....
کسی کمک نمیکنه ؟
اینجا که از SX10 مدام ایراد می گیرید !!!:::confused2:::
-
با سلام
من هم تو انتخاب SX10 و G10 کانن مردد هستم
کسی میتونه راهنمایی بده
-
سلام.اختلاف هايي كه بين اين دو دوربين مشهود است را مي گويم:
قيافه ي sx10 شايد كمي حرفه اي تر از g10 باشد.
زوم sx10 بسيار قوي تر و بيشتر از g10 است.(20 در برابر 5)
مگاپيكسل g10 بالاست.اما به نظرم براي كسي كه تازه وارد عكاسي مي شود تا اين حد لازم نيست.
منظره ياب(چشمي) SX10 ديجيتال است اما چشمي G10 اپتيكال.
فلاش SX10 قوي تر است(هر دو فلاش جدا هم مي خورند)
ابعاد حسگر SX10 از G10 بزرگ تر و بهتر است كه به نظرم مهم است.(2.3/1 اينج در مقابل 1.7/1 اينج)
از مقايسه سايت ديجي كالا بر مي آيد كه شايد G10 به مراتب بهتر از SX10 باشد.اما نمره ي SX10 بالاتر است.
لينك مقايسه:
http://digikala.com/Reviews/DigitalC...-Can-SX10%20IS
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa_photo
.....
ابعاد حسگر SX10 از G10 بزرگ تر و بهتر است كه به نظرم مهم است.(2.3/1 اينج در مقابل 1.7/1 اينج)
از مقايسه سايت ديجي كالا بر مي آيد كه شايد G10 به مراتب بهتر از SX10 باشد.اما نمره ي SX10 بالاتر است.
لينك مقايسه:
سلام
بارها دو مطلب را عاجزانه از دوستان خواهش كرده ايم :
1- در مورد چيزي كه مطمئن نيستند نظري ندهند. شايد دوستي بر اساس اين راهنمايي غلط انتخابي كرد كه درست نبود. جهت اطلاع سايز سنسور G10 بزرگتر است ( 1 روي 1.7 بزرگتر از 1 روي 2.3 است)
2- به سايت هاي تجاري فروش كالا ( به خصوص ديجي كالا) استناد فني نكنند و مورد استناد خودشان هم قرار ندهند چون حاوي اطلاعات بسيار بسيار غلطي هستند.
با تشكر مجدد
-
توی مشخصات فنی و با در نظر گرفتن قیمت ، خداییش canon SX10 انتخاب خوبیه.
ولی چرا اینقدر از کیفیت عکس اون بد میگن ؟؟؟
به احتمال 80% طی همین چند روز همین SX10 رو بخرم ولی از دوستان ندیدم کسی باهش یک عکس خوب گزفته باشه ؟ چرا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golpesarr
به احتمال 80% طی همین چند روز همین SX10 رو بخرم ولی از دوستان ندیدم کسی باهش یک عکس خوب گزفته باشه ؟ چرا ؟
نگران نباشيد، مشكل از آن دوستان است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arm2
....اگر فلاش قوی می خواهید h50 اگر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
....یا مثلا فلاش سونی قوی تر است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mnavvabi
با سلام،
1- متأسفانه نحوه ارايه اطلاعات در خصوص برد فلاش دوربينهاي سوني از سوي اين سازنده (كه شايد به عمد و از روي زيركي هم باشد) دوستان سايت را هم به اشتباه انداخته و برد واقعي فلاش دوربينهاي سوني را كه معمولاً پايينتر از مدلهاي مشابه كنون است، از چشم الحق تيزبين آنان مخفي نگاه داشتهاست.
2- برد فلاش را بايد از روي عدد راهنما يا در واقع در شرايط برابر (ISO هاي مساوي، وضعيت زوم مشابه و البته در گشادترين ديافراگم) مقايسه نمود.
3 ـ الف ـ در سايت سوني براي مشخصات فني H50 آمده :
(ISO Auto: 0.2 - 9.1m (W) / Approx. 1.2 - 5.5m (T), ISO3200: up to 18.0m (W) / 11m (T
ب ـ در سايت كنون آمريكا نيز براي SX10 آمده :
(Flash Range : 1.0-17.0 ft./30cm-5.2m (W), 3.3-9.2 ft./1.0-2.8m (T) (when sensitivity is set to ISO Auto
4- همانطور كه مشخص است، برد فلاش H50 در حساسيت 3200 برابر با 18 متر (در بازترين زاويه لنز) است كه به اين ترتيب در حساسيت 100 برابر با 18/3 متر خواهد بود. بنابراين از ذكر برد 1/9 متري براي H50 در حالت ISO Auto نتيجه ميگيريم كه در اين وضعيت حساسيت در صورت نياز تا 800 بالا ميرود.
ميدانيم كه كنون در حالت ISO Auto (و نه High ISO Auto) از حداكثر حساسيت 200 بهره ميگيرد. بنابراين در شرايط مشابه (حساسيت 100) براي SX10 نيز برد 68/3 متر به دست ميآيد كه 5/0 متر يا حدود 15% بيشتر از فلاش H50 است.
-
امروز فرصتي پيش امد تا يك دوربين سوني H5 را امانت گرفتم و با كنون sx10 در يك شرايط زماني مكاني و.. مقايسه كردم
در يك محيط بسته شب و زير نور چراغ هاي معمولي
سوني حتي بدون فلش با كمترين ميزان ايزو عكسهايي شفاف و بسيار روشن ميگيرد
بر خلاف sx10 كه بلا استثناء عكسهاش كدر و تاريك هستند حتي با فلش(نسبت به h5)
نكته اي كه منو سردرگم كرده:
هر دو دوربين در يك شرايط زمان و مكان و هر دو با كمترين مقدار ايزو سوني چطور ميتونه عكسهاي شفاف و روشن تر بگيره
در حالي كه sx10 حتي با فلش هم قادر نيست همچين عكسهاي روشني بگيره
اين كه با فتو شاپ و غيره عكسهاي كنون ال ميشه بل ميشه اصلا منطقي نيست بابا به خدا عكسي كه تاريكه -شفاف نيست هي بيار روشنترش كن شارپش كن نقاشي كن رنگ كاري كن كه چي
اين كجاش منطقيه آخه
دوستاني كه ميگن sx10 انچه را ميبيند ميگيرد اين به كل غلط هست
بابا به خدا كنون(sx10) تاريكتر ميگيرد تازه عكسهارو بزرگتر هم كه ميكني نويز ميفته
اين كجاش منطقيه آخه :confused::confused:
:hammer:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
امروز فرصتي پيش امد تا يك دوربين سوني H5 را امانت گرفتم و با كنون sx10 در يك شرايط زماني مكاني و.. مقايسه كردم
در يك محيط بسته شب و زير نور چراغ هاي معمولي
سوني حتي بدون فلش با كمترين ميزان ايزو عكسهايي شفاف و بسيار روشن ميگيرد
بر خلاف sx10 كه بلا استثناء عكسهاش كدر و تاريك هستند حتي با فلش(نسبت به h5)
هر دو دوربين در يك شرايط زمان و مكان و هر دو با كمترين مقدار ايزو سوني چطور ميتونه عكسهاي شفاف و روشن تر بگيره
اين كه با فتو شاپ و غيره عكسهاي كنون ال ميشه بل ميشه اصلا منطقي نيست بابا به خدا عكسي كه تاريكه -شفاف نيست هي بيار روشنترش كن شارپش كن نقاشي كن رنگ كاري كن كه چي
اين كجاش منطقيه آخه
دوستاني كه ميگن sx10 انچه را ميبيند ميگيرد اين به كل غلط هست
بابا به خدا كنون(sx10) تاريكتر ميگيرد تازه عكسهارو بزرگتر هم كه ميكني نويز ميفته
اين كجاش منطقيه آخه :confused::confused:
:hammer:
تا حدی سخن شما صحیح است تاحدی هم خیر :
والله یک موقعی قصد خرید S5is داشتم این فروم عکاسی عزیز رو پیدا کردم . یکراست رفتم توی تایپیک S5is و کل پست ها رو خوندم ولی کو گوش شنوا ....
مثلا هرچه جناب قبادی می گفتند که H9 sony رفتار نویزی بهتری نسبت به S5is در تست ها دارد من به خرجم نرفت و پیش خودم می گفتم نه فقط کانن ... و ... و ...
البته از خریدم ناراضی نبودم و نیستم .اما شما باید قبل از خرید دوربین ، تست هارو انجام می دادید نه حالا ...
SX10 دوربین بسیار خوبیست.
تشخیص اینکه SX10 برای شما بهتر است یا H50 فقط به عهده شخص شما بوده است
http://partow.persiangig.com/image/IMG_8072-1.jpg
http://partow.persiangig.com/image/IMG_1088-1.jpg
به نظر شما این عکس ها تاریک و نویزی و بی کیفیت هستند . این دو عکس با S5 گرفته شدند و ادیت مختصری روشون انجام شده. اما این نهایت خروجی دوربین شما نیست .با تنظیمات دقیقتر و بهتر عکس های خیلی بهتری خواهید گرفت .
این جمله را احتمالا هزار بار از دوستان شنیده اید ولی باز هم میگویم: این شما هستید که عکس می گیرید نه دوربین.
-
نقل قول:
به نظر شما این عکس ها تاریک و نویزی و بی کیفیت هستند
اين كه من عكاس خوبي نيستم دليل نميشه كه عكس خوب را نتونم تشخيص بدم!
اصولا مشكل من با sx10 هم عدم توانايي دوربين در گرفتن عكسهايي با اين كيفيت هستش
دوست عزيز عكسهايي كه شما گرفته ايد با S5is بوده نه با sx10 !
نكته اي كه در عرض اين دو هفته متوجه ان شدم عكسهاي S5 و S3 اصلا قابل قياص با sx10 نيستند
امكان نداره كسي بتونه با sx10 همچون عكسهايي بگيره
بابا به خدا به پير به پيغمبر sx10 مشكل داره
اين همه بحث در مورد اين دوربين شده كسي بياد و يكي دو تا عكس بزاره از اين دوربين مثل عكسهاي شما و بگه اينهارو من با sx10 گرفتم
من قبل از خريد اين قارقارك كلي مطالعه كردم (اين تاپيك را قبل از خريد باز كرده بودم) و با توجه به نوشته ها اداد و ارقام روي كاغذ ,حتي با دو نفر عكاس هم مشورت كردم ,تا گفتم كنون يا سون... آقا اجازه ندادند حرفم تموم بشه و يا حتي مدلهار ا...
يه قيافه اي گرفتن "حتما شوخي ميكني ووووو" باور كنيد از سوال خودم پشيمان شده بودم تو ذهن خودم تجسم ميكردم كه سوال من مثل مقايسه پيكان با مدل 2008 رولزرويس بوده كه اينها اين همه تعجب كردن :::blushing:::)
كمپاني هيونداي فراخوان ميده دارندگان مدل آزرا به نمايندگي هاي اين شركت در سراسر دنيا تشريف ببرن تا نسبت به حل مشكل نور پايين چراها اقدامات لازم اعمال بشه
و يا زماني opel اعلام كرده بود يكي از مدلهاي خودشو از تحويل ميگيره و به جاش يه ماشين نو و آخرين مدل تحويل ميده!
همه اين مثال-ها نشان دهنده اين هستش كه حتي شركتي معظم مثل كانن هم ميتونه اشتباه كنه
اين كه ما بيايم بگيم فقط كانن اين اصلا درست نيست
مطمعنم 98 درصد كساني كه در باره sx10 تعريف و تمجيد و... ميكنند اصلا اين دوربين را از نزديك نديده اند
و نتيجه اين ميشه كه يكي مثل من اين دوربين را ميگيرم و الان ميومنه دستش و به هيج دردي هم نميخوره يعني پولمو ميندازه دور!!
من وظيفه خودم ميدونم كه اين را اعلام كنم تا ديگراني كه قصد خريد اين مدل را دارند قبل از خريد خوب مطالعه كنند تا مثل من :( نشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
اين كه من عكاس خوبي نيستم دليل نميشه كه عكس خوب را نتونم تشخيص بدم!
اصولا مشكل من با sx10 هم عدم توانايي دوربين در گرفتن عكسهايي با اين كيفيت هستش
نكته اي كه در عرض اين دو هفته متوجه ان شدم عكسهاي S5 و S3 اصلا قابل قياص با sx10 نيستند
امكان نداره كسي بتونه با sx10 همچون عكسهايي بگيره
بابا به خدا به پير به پيغمبر sx10 مشكل داره
اين همه بحث در مورد اين دوربين شده كسي بياد و يكي دو تا عكس بزاره از اين دوربين مثل عكسهاي شما و بگه اينهارو من با sx10 گرفتم
من قبل از خريد اين قارقارك كلي مطالعه كردم (اين تاپيك را قبل از خريد باز كرده بودم) و با توجه به نوشته ها اداد و ارقام روي كاغذ ,حتي با دو نفر عكاس هم مشورت كردم ,تا گفتم كنون يا سون... آقا اجازه ندادند حرفم تموم بشه و يا حتي مدلهار ا...
يه قيافه اي گرفتن "حتما شوخي ميكني ووووو" باور كنيد از سوال خودم پشيمان شده بودم تو ذهن خودم تجسم ميكردم كه سوال من مثل مقايسه پيكان با مدل 2008 رولزرويس بوده كه اينها اين همه تعجب كردن :::blushing:::)
كمپاني هيونداي فراخوان ميده دارندگان مدل آزرا به نمايندگي هاي اين شركت در سراسر دنيا تشريف ببرن تا نسبت به حل مشكل نور پايين چراها اقدامات لازم اعمال بشه
و يا زماني opel اعلام كرده بود يكي از مدلهاي خودشو از تحويل ميگيره و به جاش يه ماشين نو و آخرين مدل تحويل ميده!
همه اين مثال-ها نشان دهنده اين هستش كه حتي شركتي معظم مثل كانن هم ميتونه اشتباه كنه
اين كه ما بيايم بگيم فقط كانن اين اصلا درست نيست
مطمعنم 98 درصد كساني كه در باره sx10 تعريف و تمجيد و... ميكنند اصلا اين دوربين را از نزديك نديده اند
و نتيجه اين ميشه كه يكي مثل من اين دوربين را ميگيرم و الان ميومنه دستش و به هيج دردي هم نميخوره يعني پولمو ميندازه دور!!
من وظيفه خودم ميدونم كه اين را اعلام كنم تا ديگراني كه قصد خريد اين مدل را دارند قبل از خريد خوب مطالعه كنند تا مثل من :( نشن
آقاي امسي
رفيق
من واقعا از منطق بحث شما لذت مي برم.
شما شايد بتونيد عكس خوب و بد رو تشخيص بديد...ولي اون عكسهايي كه مقايسه كرديد رو خودتون گرفته بوديد! درسته! پس ممكن است اشتباه از خودتون باشه.
ده ها سوال كردم (در تاپيك SX10) و بدون اينكه از شما دوستان جوابي ببينم، باز هم شما به روش خودتون بحث رو ادامه مي دين.
لطفا به اين سوالهاي من جواب بدين تا بتونيم خسارت شما رو جواب بديم:
1- چقدر در عكاسي ديجيتال تجربه قبلي داريد؟
2- دقيقا چند وقت است كه با SX10 عكاسي مي كنيد؟
3- آيا دفترچه دوربين رو كاملا مطالعه كرديد؟
4- چرا اين دوربين رو خريديد...به پير به پيغمبر اينجا سايت رسمي كمپاني Canon نيست كه شما گله و شكايت مي كنيد.
5- آيا اشكالاتي كه شما و آقاي Kavian از اين دوربين مي گيريد، جاي ديگري هم بهش اشاره شده؟ (منظورم فرومهاي ديگر است)
با توجه به اينكه قبلا جواب تمام سوالاتم رو حدس مي زنم، يك پيشنهاد برايتان دارم: دوربين را بفروشيد و دوربين مورد نظرتان را بخريد.
يك پيشنهاد بهتر هم دارم: من حاضرم در خدمت شما و دوربينتون، مشكلاتي رو كه مي گين بررسي كنم. در صورت تمايل پيام خصوصي بفرستيد.
شما احتمالا قصد داشته ايد با پرداخت پول خوب، بهترين دوربين بازار را بخريد و رسيده ايد به SX10 ... بهترين دوربينها، اطلاعات عكاسي بهتري هم لازم دارند رفيق.
فعلا...
-
نقل قول:
صولا مشكل من با sx10 هم عدم توانايي دوربين در گرفتن عكسهايي با اين كيفيت هستش
من ابتدا تا مدتی بعد از خرید دوربین حس شما رو داشتم ... دوربین رو یک روز ببرید در محیط بیرون در طبیعت چند عکس ماکرو بگیرید ... پرنده گرافی کنید و ...
دوربین هایی گرانتر از دوربین شما هم در نور کم خروجی جالبی ندارند
نقل قول:
احساستون رو درک می کنم ولی باید بگم که خیلی عجول هستید و میخواهید سریع به نتیجه برسید :
برای هزارو یکمین بار : شما عکس می گیرید نه دوربین . . .
-
نقل قول:
... دوربین رو یک روز ببرید در محیط بیرون در طبیعت چند عکس ماکرو بگیرید ... پرنده گرافی کنید و ...
دوربین هایی گرانتر از دوربین شما هم در نور کم خروجی جالبی ندارند
جناب skala امروز همين كار را كردم(اصولا هر روز اين كارو ميكنم :::big grin2:::)
در روز روشن و نور كافي دوربين عكسهاي خوبي ميگيره مشكلي نيست:
http://night-skin.com/up/images/nj23...4vurf7xc6h.jpg
http://night-skin.com/up/images/bbcl...5m399ptcnu.jpg
حتي اين:
http://night-skin.com/up/images/6cx8ukum04vrczxs95o.jpg
اين عكس را به طور اتفاقي و با عجله گرفتم
از فاصله حدود 20 متر با استفاده از 20x زوم كامل بدون سه پايه و..
مشكل اين دوربين در محيط هاي بسته با نور چراغ و يا كم هستش
عملكرد دوربين در اين گونه موارد افتضاحه فوق العاده افتضاحه
اين مشكل مربوط ميشه به دوربين شما هر چقدر هم كه با تجربه باشي نميتوني در اين محيط ها عكس هاي خوبي با sx10 بگيري
در مقايسه سوني در اين گونه شرايط بسيار بهتر عمل ميكنه خيلي بهتر
من هنوز نتونستم جوابي براي اين سوال خودم پيدا كنم:
نقل قول:
در مقايسه هايي كه من انجام دادم H5 sony رفتار نویزی بسيار بهتری نسبت به Sx10is دارد
(عكسهاي قبلي كه آپلود كرده بودم قبلا پاك شده اند
دوستان با تجربه اگر نظر بدن خوشحال خواهم شد)
با تشكر
-
دوست من (امسي)
اولا اينجا بحث مقايسه SX10 و H50 است نه H5
ثانيا...رفيق...اينجا فروم برنامه خانه و خانواده نيست...فروم تخصصي عكاسي است
شما راحت حكم مي دهيد كه كسي نمي تواند در شرايط مورد نظر شما عكس خوبي ثبت كند وقتي شما نتونستيد!
نمونه عكسهاي H5 و SX10 رو كه در شرايط از نظر شما يكسان ثبت شده اند رو همراه با EXIF اينجا قرار دهيد تا بررسي كنيم
حضورا تشريف بياوريد با هم عكاسي كنيم...هم شما عكاسي ياد بكيريد هم بي جهت در مورد يك وسيله جديد حكم صادر نكنيد
اي كاش انتقادهاي شما درست بود...ما هم استقبال مي كرديم
نمونه عكسهايي كه براي من فرستاديد مشكلي غير از فوكوس نامناسب نداشت كه ضعف عملكردى عكاس بوده است
-
با سلام
نقل قول:
اولا اينجا بحث مقايسه SX10 و H50 است نه H5
كاملا درسته اصلا اين تاپيك را من خودم باز كردم!
من هرگز H50 نداشتم در مورد H5 نيز چون قبلا اين دوربين را داشتم و آشنايي كامل به آن دارم ,در جهت كمك به بحث مقايسه اي انجام دادم.
نقل قول:
ثانيا...رفيق...اينجا فروم برنامه خانه و خانواده نيست
چه ربطي داره دوست عزيز!
عكس و عكاسي <> خانه و خانواده :eek:
خيلي بايد ببخشيد ,من كه نتونستم رابطه اي بين اين دو مقوله......:confused:
مهم اين نيست كه من نتونستم مهم اينه كه نميشه ,از اين زاويه بايد به قظيه نگاه كرد!
مطمعن باشيد اگر ميشد كساني كه sx10 داشتند حتما خلاف انرا ابراز ميداشتند.(اصلا چرا كساني كه sx10 دارند در اين بحث شركت نميكنند؟؟)
متاسفانه همانطور كه قبلا هم اشاره كردم %98 دوستاني كه در باره sx10 نظر ميدن اصلا sx10 ندارند.
و من اين وسط ترجيح ميدم دم خروس را باور كنم و نه قسم _ _ _
نقل قول:
نمونه عكسهايي كه براي من فرستاديد مشكلي غير از فوكوس نامناسب نداشت كه ضعف عملكردى عكاس بوده است
حتما سوء تفاهمي بوده
عكسهايي كه براي شما ارسال داشتم مشكل يا ايراد فني ندارند (البته در حد و اندازه-هاي دوربين)
زيرا كه اين عكسها در شرايط و محيط متناسب با دوربين آماده شده هم فاقد هيچ دستكاري و غيره مي باشند.
اينچنين نيست كه دوربين عكسهاي خوبي نميگيرد...ميگيرد ولي نه در تمام شرايط!
با تشكر از اظهار نظر و وقتي كه ميگذاريد
-
این چند روز خیلی از این دوربین گفته شده!
کنجکاو شدیم ببینم ام مشکل اش چیست؟
تعدادی سمپل دیدم!
حجم فایل ها بالا است در صورت تمایل دانلود کنید!
کد:
http://web.canon.jp/imaging/dcp/pssx10is/samples/IMG_1211.JPG
کد:
http://www.letsgodigital.org/images/producten/1973/testrapport/canon-powershot-sx10is-sample-photos.jpg
کد:
http://www.letsgodigital.org/images/producten/1973/testrapport/canon-powershot-sx10-is-sample-
photos.jpg
کد:
http://www.letsgodigital.org/images/producten/1973/testrapport/canon-powershot-sx10-is-sample-pictures.jpg
کد:
http://web.canon.jp/imaging/dcp/pssx10is/samples/IMG_1014.JPG
http://www.dcresource.com/reviews/ca...MG_0123-pp.JPG
http://www.dcresource.com/reviews/ca...MG_0074-pp.JPG
http://www.dcresource.com/reviews/ca...MG_0101-pp.JPG
http://www.dcresource.com/reviews/ca...MG_0072-pp.JPG
http://i.pbase.com/g1/18/108718/2/10...4.2qPitAmf.jpg
ایرادی ندیدم.اتفاقا به نظرم کاهای خوبی آمد!نمی دانم!شاید نباید به چشم هایم اعتماد کنم؟:confused:
از یک دوربین با این مشخصات و قیمت چه انتظار دیگری دارند دوستان؟
اگر دوربین بنده یک اینچنین عکس هایی بگیرد بسیار بسیار هم خرسند خواهم بود!
پس داستان چیست؟شاید چیز دیگری است!
-
-
این آخری هم چون از سوژه اش خوشم می آید و عاشق اش هستم قرار می دهم!
http://i.pbase.com/o2/78/197178/1/10...IMG_0215rs.jpg
-
نقل قول:
یک سری به این گالری بزنید!چند هزار عکس از این دوربین دارد.
کد:
http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_sx10_is
با ديدن اين عكسها
راستش يه كم به خودم اميدوار شدم و به دوربين نا اميد
در بيشتر مواقع من عكسهاي بهتري نسبت به اين عكسها ميتونم بگيرم با همين دوربين
40 درصد عكسها تو آفسايد هستن
خوب ناشي تر از من هم وجود دارند :::big grin2:::
-
دوستان سري هم به اينجا بزنيد
نقل قول:
در مقايسه هايي كه من انجام دادم H5 sony رفتار نویزی بسيار بهتری نسبت به Sx10is دارد
مقايسه كنيد:
کد:
http://www.dpreview.com/gallery/SonyH5_Samples/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
با ديدن اين عكسها
راستش يه كم به خودم اميدوار شدم و به دوربين نا اميد
در بيشتر مواقع من عكسهاي بهتري نسبت به اين عكسها ميتونم بگيرم با همين دوربين
40 درصد عكسها تو آفسايد هستن
خوب ناشي تر از من هم وجود دارند :::big grin2:::
خوب نظر شما در مورد سایر عکس ها که در افساید! نیستند و عکاسشان هم از شما کاربلد تر هستند چیست؟
آیا آنها را دوربین های دیگری گرفته است؟
یا عکاس های با ذوق دیگری؟
آیا دوربین آنها آن مشکلات را نداشته است؟
فکر کنم داستان برایتان قدری عوض شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
دوستان سري هم به اينجا بزنيد
مقايسه كنيد:
کد:
http://www.dpreview.com/gallery/SonyH5_Samples/
شما چه کار دارید که فلان دوربین بهتر است و یا بد تر؟
بنده هم یک دوربین 200 هزار تومانی لینک می دهم که هم از سونی هم از کانن و هم از بقیه رفتار نویزی اش بهتر باشد!
آیا دلیلی می شود که بگویم این دوربین اشکال دارد؟
خیر!
عکاس وقتی دوربینی را انتخاب می کند باید با چشم باز انتخاب کند.با دید درست و آینده نگری و تحقیق کامل.
نه اینکه اول بخرد بعد ببیند که ای وای چرا اشتباه کردم.
بنده در این دوربین اشکالی نمی بینم.سمپل ها و نمونه ها هم فکر کنم کفایت دارد برای اینکه قانع شوید که این دوربین عکس های بسیار بسیار خوبی هم می گیرد که بنده چند تایش را لینک کردم.
پس ایرادی به دوربین وارد نیست.
درست است؟جواب اش یک کلمه است!!!؟