-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
ببخشید من به عنوان یک آماتور برایم سوالی پیش اومده. منظور شما از کاهش کیفیت با افزایش قدرت زوم چیست؟
مگه زوم اپتیکال هم باعث کاهش کیفیت می شود ؟ یا منظورتون اینه که لنز این دوربین ها به عنوان سوپر زوم کیفیت لازم رو ندارن؟؟
منظورم از کیفیت همان شارپ بودن عکس و مستند بودن رنگ آنه.
اگر لنز زوم زیادی داشته باشه اینو مدیونه وجود المانهای اضافه تر در خودش است به خاطر اینکه لنز برای زوم بیشتر احتیاج به المانهای بیشتری دارد و هرچه این المانها زیادتر باشند نور باید از تعداد المانهای بیشتری عبور کند و به سنسور برسد.
طبیعی است در این حالت نور تغییر بیشتری می کند چون عدسیهای به کار رفته در لنزها هر چه قدر هم که شفاف باشند(99.8 ) بازهم اندکی نور را تغییر می دهند.
در اینجا معلوم میشه که یک لنز با زوم کمتر(تعداد المانهای کمتر) کیفیت عکس بهتری نسبت به یک لنز با زوم زیاد (المانهای بیشتر)دارد.
معمولا این دوربینها برای کارهای حرفه ای خریداری نمی شوند و توقع مشتری های آنها برای کیفیت عکس زیاد بالا نیست(منظورم در اون رنج زوم) ولی کیفیت لازم رو برای عکاسی غیر حرفه ای دارا هستند.
به نظرم افزایش روز افزون زوم لنزهای این نوع دوربینها چیزی جز جلب مشتری بیشتر نیست:laugh3:
-
کمک برای خرید
سلام به همه دوستان و استادان
من چند وقته میخوام دوربین بخرم و کلی هم تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم هنوز. با توجه به اینکه بودجه ام کم و محدوده.
من بعد از تحقیق به 2تا دوربین رسیدم
FUJIFILM S2000HD, NIKON L100
که البته با توجه به صحبتهای دوستان نیکون زیاد جالب نیست.
من اولویتهامو میگم اگه دوستان چیزی سراغ دارن معرفی کنن. واقعا ممنون میشم.
اول بودجم 300 تومنه، تا 350 هم شاید بتونم هزینه کنم ولی شما همون 300 در نطر بگیرین
دوم قیافه و استایل دوربین خیلی برام مهمه دوست دارم مثل دوربینهای اس ار ال باشه
سوم شارپ بودن عکسها و کیفیت و تازه بودن رنگها مهمه
زوم در اولویت بعدی.
تنظیمات دستی هم داشته باشه
اگه فیلم برداری HD داشته باشه دیگه فوق العادست البته اگه نداشت هم زیاد مهم نیست
اینا خواسته های منه. لطفا با توجه به پولم راهنماییم کنین. مرسی
یکمی عجله هم دارم :::happy:::
چندتا سوال دیگه هم دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
اول اینکه ایزو و دیافراگم چیه و چه تاثیری دارن؟؟
دوم اینکه الان قیمت Lumix FZ 28 چنده؟؟
سوم اگه بخوام نمونه عکسهای گرفته شده با یه دوربینو ببینم. کجا میتونم پیدا کنم؟؟
-
تو این قیمتها fz-28 بهترین انتخابه . قیمتشم با رم 2 گیگ و کیف فابریک 390 تومن
-
-
پاسخ: کمک برای خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
سلام به همه دوستان و استادان
من چند وقته میخوام دوربین بخرم و کلی هم تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم هنوز. با توجه به اینکه بودجه ام کم و محدوده.
من اولویتهامو میگم اگه دوستان چیزی سراغ دارن معرفی کنن. واقعا ممنون میشم.
اول بودجم 300 تومنه، تا 350 هم شاید بتونم هزینه کنم ولی شما همون 300 در نطر بگیرین
دوم قیافه و استایل دوربین خیلی برام مهمه دوست دارم مثل دوربینهای اس ار ال باشه
سوم شارپ بودن عکسها و کیفیت و تازه بودن رنگها مهمه
زوم در اولویت بعدی.
تنظیمات دستی هم داشته باشه
اگه فیلم برداری HD داشته باشه دیگه فوق العادست البته اگه نداشت هم زیاد مهم نیست
اینا خواسته های منه. لطفا با توجه به پولم راهنماییم کنین. مرسی
یکمی عجله هم دارم :::happy:::
دوم اینکه الان قیمت Lumix FZ 28 چنده؟؟
سلام دوست گرامی.
اینکه ظاهر دوربین شما شبیه SLR باشه، مطمئناً هیچ سودی نخواهید برد. مثل اینکه روی یک زانتیا ، موتور ژیان سوار کنید و بخواهید در سربالایی با دیگران کورس بگذارید.
بزرگتر بودن ابعاد، نشانه کیفیت بالای عکس یا مهارت بیشتر عکاس نیست و تنها مزیت آن وزن زیاد آن است. البته ممکن است برتری هایی هم داشته باشد. (شاید!)
(یاد خودم افتادم که 500 تومان برای یک موبایل تاچ اسکرین با کلی امکانات جانبی هزینه کردم ولی هنوز گوشی 100 تومانی رو همراه خودم می برم. چون هم راحت تره و هم سبکتر و هم با کیفیت تر و ...)
به نظرم دوربینی مثل Canon SX200 یک انتخاب خوب برای شماست.
-
نقل قول:
به نظرم دوربینی مثل Canon SX200 یک انتخاب خوب برای شماست.
با انتخاب sx200 چندان موافق نیستم، تو سایت dpreview یه مقایسه side by side با دوربین hx1 سونی انجام دهید به غیر از مگاپیکسل بالای کنون در سایر فاکتورها سونی سر تره:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BERLANO
با انتخاب sx200 چندان موافق نیستم، تو سایت dpreview یه مقایسه side by side با دوربین hx1 سونی انجام دهید به غیر از مگاپیکسل بالای کنون در سایر فاکتورها سونی سر تره:::happy:::
خوب سونی قیمتش هم بالاتره! و با بودجه دوستمون مطابقت نمی کنه پس بهتره HX1 رو فراموشش کنید
به نظر منم با این بودجه SX200 انتخاب خوبیه ولی به شرط اینکه دوستمون از خیر کلاس دوربین های SLR-Like بگذره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
برای بررسی FUJIFILM S2000HD می تونید به تاپیک زیر مراجه کنید در موردش زیاد صحبت شده :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8631
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
فکر می کنم تو بخش مقالات سایت به جواب سوالاتتون برسید :
http://www.akkasee.com/articles/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
کافیه تو گوگل اسم دوربین مورد نظر رو به همراه عبارت sample picture سرچ کنید تا به نتایج زیادی برسید.
-
از همه بخاطر راهنمایی ها ممنونم
علی جون؟ کلاس دوربین خیلی برام مهمه :biggrin:
دوستان حالا اگه بتونم تا 400 یا یکم بیشتر هزینه کنم چیپه پیشنهادی دارین؟>؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
اگر منظورتان از کلاس دوربین، ابعاد بزرگ آن است! (نه خروجی و برند و سنسور و ...) ، فکر می کنم همان فوجی مناسب است.
در اغلب ریویو ها ، ابعاد و وزن دوربین درج شده است. خودتان هم براحتی می توانید یک دوربین باکلاس انتخاب کنید.:::happy:::
ولی جدای از شوخی، مطمئنم بعد از مدتی عکاسی و آشنایی با اصول آن (همان ایزو و دیافراگم که پرسیده بودید و سایر نکات ...) ، دیگر هیچ چیز را با خروجی مناسب عوض نخواهید کرد. از ما گفتن بود. موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
اگر منظورتان از کلاس دوربین، ابعاد بزرگ آن است! (نه خروجی و برند و سنسور و ...) ، فکر می کنم همان فوجی مناسب است.
در اغلب ریویو ها ، ابعاد و وزن دوربین درج شده است. خودتان هم براحتی می توانید یک دوربین باکلاس انتخاب کنید.:::happy:::
ولی جدای از شوخی، مطمئنم بعد از مدتی عکاسی و آشنایی با اصول آن، دیگر هیچ چیز را با خروجی مناسب عوض نخواهید کرد. از ما گفتن بود. موفق باشید.
نه منظورم وزن زیاد نبود. منطورم استایل و راحتی هنگام کار با دوربین بود
یه چیزی شبیه به اس ار ال باشه یه چیزی شبیه به fuji s200exr من عاشق این دوربینمو همه جوره خداست. کیفیت عکسش برق از سرت میپرونه. اگه پول داشتم حتما میگرفتمش
یه دوربینی میخوام وقتی دستم میگیرم حس عکاسی به ادم منتقل کنه... نمیدونم متوجح منظورم هستین یا نه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
یه چیزی شبیه به اس ار ال باشه یه چیزی شبیه به fuji s200exr من عاشق این دوربینمو همه جوره خداست. کیفیت عکسش برق از سرت میپرونه. اگه پول داشتم حتما میگرفتمش
یه دوربینی میخوام وقتی دستم میگیرم حس عکاسی به ادم منتقل کنه... نمیدونم متوجح منظورم هستین یا نه...
نه متاسفانه اصلا متوجه منظورتان نمي شويم.
ما اينجا عادت به شنيدن حرف هايي مثل اينها نداريم:
دوربين خدا
پريدن برق از سر در اثر كيفيت عكس
منتقل شدن حس عكاسي در اثر دست گرفتن دوربين
مهم بودن كلاس ظاهري دوربين
و ...... همه ي اينها قبل از دانستن مفاهيم ايزو و ديافراگم
همه ي اينهارو كه كنار هم بگذاريم به اين نتيجه مي رسيم كه اگر مي خواهيد عكاسي ياد بگيريد و اگر مي خواهيد عكس خوب بگيريد بايد ترمينيتور و رمبو و .... رو كنار بگذاريد و به چيزهاي مهم تر فكر كنيد. شايد بهتر باشه اصلا با يك كامپكت معمولي شروع كنيد.
ببخشيد اگر كمي رك و پوست كنده صحبت كردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
با این پیشرفت شما تو تامین بودجه اونم طی یک روز (از 300 به 400) فکر می کنم فردا بتونید fuji s200ex رو بگیرید :biggrin:
همون طور که آقای حسینی گفتند درک شما یک کمی سخته و فکر می کنم یکی از جنبه های راحتی کار با دوربین سبکی اون باشه (ولی شکی نیست که ارگونومی آن نیز مهم است) فکر می کنم حتی عکاسان حرفه ای هم گاهی از وزن زیاد دوربینشون خسته می شن. من خودم وقتی اولین بار SX20 رو دستم گرفتم فقط سنگینی آن بود که ناراحتم کرد و همون لحظه قید دوربین سنگین تر و بزرگتر رو زدم!! البته فکر می کنم بزرگی این دوربین ها صرفا به خاطر لنز اونها باشه که وقتی آدم نیازی به این سطح از زوم نداره بهتره همون SX200 رو بگیره.
به هر حال با این بودجه جدید فکر کنم SX20 بتونه از همه نظر ها شما رو راضی کنه و حس عکاسی رو نیز به ادم منتقل می کنه. ولی خدا نکنه در حین عکاسی با یک دوربین SLR-Like ،وقتی حس آدم رو گرفته باشه، یکباره سر و کله یک آدم با یک دوربین SLR و تجهیزاتش پیدا بشه، نمی دونم چقدر از اون حسه باقی می مونه؟؟lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
من که نمی دونم هنوز fz-28 موجود هست یا نه ولی اگه به گفته دوستمون هست و قیمتشم 390 هست که خوب فکر می کنم کاملا با قیمت شما تطابق داره، هم زوم بالا ، هم فیلمبرداری HD و هم خروجی به صورت Raw ساپورت می کنه. تمامی تنظیمات دستی رو هم که داره.
SX20 هم با اندکی قیمت بیشتر میتونید بگیرید ( فکر کنم حدود 410-420) اون هم تقریبا دوربین کامل و خوبیه تنها ضعفش نبود Raw هست. ولی فکر می کنم فیلمبرداریش بهتر از پاناسونیکه.
s200EXR رو هم که اعضا (برخلاف خود من) شاید زیاد نظر مساعدی دربارش نداشته باشند، 440 میشه خرید.
-
سلام بر همگی
میخواستم نظر شما رو بدونم بین دوربین D300s و D700؟؟
آیا ویژگی فیلمبرداری دی 300 ارزش داره که جای دی 700 بخرمش؟؟؟
و اگر کسی در مورد ادیت تصاویر ضبط شده توسط دی 300 اس اطلاعات داره منو راهنمایی کنه، چون نمیتونم فایل فیلمبرداری شده را تو پریمیر باز کنم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidd
سلام بر همگی
میخواستم نظر شما رو بدونم بین دوربین D300s و D700؟؟
آیا ویژگی فیلمبرداری دی 300 ارزش داره که جای دی 700 بخرمش؟؟؟
و اگر کسی در مورد ادیت تصاویر ضبط شده توسط دی 300 اس اطلاعات داره منو راهنمایی کنه، چون نمیتونم فایل فیلمبرداری شده را تو پریمیر باز کنم...
درود
این طور که از شواهد و قرائن بر می آید شما D300s رو الان دارین. و میخواهید بفروشیدش و D700 بخرید؟!! :eek:
یادتان باشد که فیلم برداری یک آیتم جالب است روی یک دوربین عکاسی اما در انتخاب یک دوربین عکاسی تعیین کننده نیست. شما هم ، دوربین عکاسی خریدید حالا چه با فیلم برداری چه بی فیلم بردای، این چیزی نیست که اهمیت داشته باشد.
D300 و D300s که فرقی بجز فیلم برداری ندارند بدنه ای خیلی خوب هستند. و بالاترین مدل غیر فول فریم محسوب میشوند.
اما D700 فول فریم است و لنزهایی که میتوانید روی آن استفاده کنید خیلی گرانتر است. و البته اگر فول فریم بودن آن برای شما حیاتی نیست. هیچ چیزی به جز هزینه های گزاف روی دستتان نخواهد گذاشت.
D700 یک دوربین فول فریم خیلی خوب است که حتی ارزشی بیشتر از قیمتی که هست دارد. و سنسورش دقیقا همان سنسور روی D3 جایزه بر است. منتها با بدنه ای جمع وجور تر.
نمی دانم بعد از خرید دوربین به این خوبی چرا باید از این فکر ها بکنید به شما توصیه میکنم با خواندن مقالات خوب سایت شروع به یادگیری عکاسی کنید . از دوربنتان نهایت استفاده را بکنید . چون ظاهرا تازه در شروع راه هستید.
و تا وقتی که موارد مصرف دربین های فول فریم را نشناخته اید و موارد مصرف آن برای شما لازم هم نشده. اصلا فکرش هم خطاست.
موفق باشید
پی نوشت: من تازه متوجه شدم اینجا اصلا تاپیک SLR Like است سوال شما ربطی به موضوع این تاپیک نداشت !
انوش
-
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم ولی با اشنا شدن با fz35 تو انتخابم مردد شدم
به نظر شما کدومشون بهتره واس یه عکس با کیفیت که وقتی روش زوم میکنم مات نشه و عکسای روزشم شفاف باشه ( واقعی ) با فیلمبرداری عالی
توی شب و اینا هم در حد قابل قبولی عکس بگیره , عکس هم در حد مناظر و خانوادگی هست
واید بودن هم برام مهمه و در انتها از خروجیه دوربینم لذت ببرم نه عذاب
منون
-
راستی حسن این فرمت raw چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
راستی حسن این فرمت raw چیه؟
سلام
به بخش مقالات سايت و قسمت تاريكخانه ديجيتال حتما سر بزنيد...انقدر مطلب در اين مورد هست كه نميدونيد از كجا شروع كنيد ;)
ولي براي شروع ميتونيد اينجا بريد:
کد:
http://www.akkasee.com/articles/7164/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم ولی با اشنا شدن با fz35 تو انتخابم مردد شدم
به نظر شما کدومشون بهتره واس یه عکس با کیفیت که وقتی روش زوم میکنم مات نشه و عکسای روزشم شفاف باشه ( واقعی ) با فیلمبرداری عالی
توی شب و اینا هم در حد قابل قبولی عکس بگیره , عکس هم در حد مناظر و خانوادگی هست
واید بودن هم برام مهمه و در انتها از خروجیه دوربینم لذت ببرم نه عذاب
منون
کسی بما کمک نمیکنه؟ :-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام
هردو دوربين هاي خوبي هستند و مشخصات نزديك به همي دارند. اگر يك سري اصول و قواعد عكاسي رو رعايت كنيد و انتظار شق القمر ( مثلا داشتن خروجي مثل دوربين هاي DSLR ) ازشون نداشته باشيد هيچ كدام عذابتان نمي دهد.
بحث سليقه هم هست. من خودم اگر از كفشك فلاشي كه كنن دارد و لوميكس ندارد بگذريم به علت داشتن مود عكاسي RAW و حجم و وزن كمتر و LCD كمي بزرگتر و باتري ليتيومي همراه (اگر مشهدي وحيد دعوايم نكند كه قلمي بهتر است lol ) و ارگونومي و ظاهر بسيار زيباتر به FZ35 راي مي دهم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
شما با حسن Raw که آشنا شدی؟ ببین به کارت میاد یا نه؟ اگه به کارت میاد که خوب Panasonic رو انتخاب کن اگه نه که در مورد خروجی این دو دوربین تفاوت ها بسیار اندک است و میشه گفت هر دو در یک سطحند.
این هم مقایسه این دو در Cameralabs :
نقل قول:
Most obviously the SX20 IS has a slightly longer 20x zoom range, a slightly smaller but fully-articulated screen which allows comfortable composition at any angle, a flash hotshoe for mounting external Speedlites, and an electronic viewfinder with the same resolution but a bigger apparent size. Both cameras may have full manual control, but spinning the large thumb wheel of the Canon felt ergonomically superior to us than prodding the tiny joystick on the Panasonic. Finally, the Canon may be larger and heavier, but many will prefer its heft, along with the convenience of picking up spare AA batteries almost anywhere. It’s a small point, but the SX20 IS’s lens cap also won’t prevent the lens from extending, and its lens hood is more portable.
The FZ38 / FZ35’s optical range may be slightly shorter, but as seen on our Features page, it doesn’t make a significant difference in practice – and more importantly, the Panasonic digitally corrects the coloured fringing seen towards the corners in many of the Canon’s images. It's also worth noting the maximum aperture of the FZ38 / FZ35 when zoomed-into 486mm is a brighter f4.4, compared to f5.7 of the SX20 IS from 460-560mm, and in our High ISO results, the Panasonic also had the edge above 400 ISO. We additionally found the FZ38 / FZ35’s stabilisation was approximately one stop more effective and the AF speed slightly faster.
Unlike the SX20 IS, the FZ38 / FZ35 also features RAW recording facilities, manual control over the exposure in the movie mode, a longer maximum exposure of 60 seconds, and some usable burst options, albeit either with a limited buffer or at a reduced resolution. Some will prefer its rechargeable Lithium Ion battery pack to the AAs of the SX20 IS.
The FZ38 / FZ35 is also a smaller and considerably lighter camera, weighing 414g with its battery compared to the 680g of the SX20 IS when fitted with four typical AA batteries. It additionally sports a slightly larger – albeit fixed – 2.7in screen which looks more vibrant in use. Finally, depending on the shop, the price of the FZ38 / FZ35 is a little cheaper than the Canon.
Previously, HD video was a key benefit the FZ28 had over the SX10 IS, but now Canon’s equipped the SX20 IS with the same movie quality, it’s become an even closer contest. As always you need to carefully think about which of the features described above will mean most to you in practice, for example the articulated screen and AA batteries of the Canon versus the RAW mode and fringe-correction of the Panasonic. One thing’s for certain though, the SX20 IS enjoys some key advantages over its predecessor and is set to become another best-seller. See our Canon PowerShot SX20 IS review for more details.
ویژگی های پاناسونیک FZ35 در مقابل کنون SX20:
- وجود Raw ،
- امکان کنترل دستی نوردهی در مود فیلمبرداری،
- حداکثر گشودگی بیشتر دیافراگم در فاصله کانونی انتهایی تله لنز ( f/4.4 در مقابل f/5.7) ،
- اصلاح Color Fringing در پاناسونیک که در کنون این پدیده در خروجی مشاهده میشه، ( در پاناسونیک در Raw دیده میشه ولی در JPEG حین پردازش در دوربین حذف میشه) ،
- لرزه گیر یک استاپ موثر تر،
- اندکی سرعت بیشتر اتوفوکوس،
- اندکی عملکرد بهتر پاناسونیک در مقابل کنون در ایزوهای بالا به لحاظ نویز کمتر ( اون چیزی که من دیدم این تفاوت بسیار کمه و به تنهایی نمیتونه عامل موثری در انتخاب یکی از این دو دوربین باشه ولی به هر حال پاناسونیک اندکی بهتر عمل می کنه)
- میزان حداکثر نوردهی بیشتر پاناسونیک ( 60 ثانیه)
- بدنه کوچکتر و سبکتر پاناسونیک در مقابل کنون ( 414 گرم در مقابل 680 گرم)
- باتری لیتیومی
ویژگی های کنون SX20:
- صفحه نمایش متحرک داره که پاناسونیک نداره
- کفشک فلاش برای نصب فلاش اکسترنال داره که پاناسونیک نداره ( البته اگه حاضرید حداقل 300-400 هزار تومان برای خرید فلاش خارجی هزینه کنید)
- ویوفایندر الکترونیکی بزرگتر،
- بدنه بزرگتر و سنگینتر
- باتری های AA
والا من اگه باشم به شخصه با توجه به موارد فوق پاناسونیک رو انتخاب می کنم.
در بازارهای جهانی قیمت پاناسونیک ارزون تر از کنونه و لی اینجا بر عکسه. پاناسونیک اندکی گرون تره.
-
نمایندگی panasonic تو ایران باکدم شرکته؟
-
با سلام
والا در خصوص وجود کفشک فلاش بنده خودم نداشتنش رو ضعف میدونم چون خودم وقتی فوجی 6500 داشتم(دارم) واقعا در محیط سر بسته نیازش حس می شه واین برای بنده ناراحت کننده است چون با داشتن فلاش نمی تونید ازش استفاده ای داشته باشید و اگر شما در شب یا در محیط کم نور زیاد عکاسی می کنید این رو هم در نظر داشته باشید ضمنا فکر نمی کنم یک فلاش متوسط 300-400 قیمت داشته باشد و با کمتر از این قیمتها هم فلاش پیدا میشه مثل انواع ارزان قیمت نیسین که حدود 110-120 هستند یا انواع ساده تر 15-20 تومنی
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
نمایندگی panasonic تو ایران باکدم شرکته؟
شركت بانيان الكترونيك.
-
1سوال دیگه
تو پک fz35 چیا هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
1سوال دیگه
تو پک fz35 چیا هست؟
نقل قول:
* The 12.1 effective Megapixel Lumix DMC-FZ35 camera
* CGR-S006A lithium-ion rechargeable battery
* Battery charger
* Lens cap w/retaining strap
* Lens hood w/adapter
* Shoulder strap
* USB cable
* A/V cable
* CD-ROMs featuring PhotoFunStudio 4.0 HD, SilkyPix Developer Studio, ArcSoft Media Impression and Panorama Maker and documentation
* 36 page basic manual (printed) + full manual on CD-ROM
كه ترجمش ميشه:
دوربين، باتري، شارژر، محافظ روي لنز و بند اتصال، بند اتصال به دوربين، كابل USB، كابل صدا و تصوير، و احتمالا مثل قبليها 2 تا سي دي كه برنامه ها و دفترچه راهنما در اون هست، 36 صفحه راهنماي مقدماتي
-
دوستان نظرتون در باره sony hx1 چیه؟
میگن فیلم برداریش از fz35 بهتره ولی عکسائ fz35 بهتره
نظرتونو بین hx1 and fz35 میگین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
دوستان نظرتون در باره sony hx1 چیه؟
میگن فیلم برداریش از fz35 بهتره ولی عکسائ fz35 بهتره
نظرتونو بین hx1 and fz35 میگین؟
من که همون Fz35 رو توصیه می کنم. تا نظر باقی دوستان چی باشه.
hx1 نویزش بیشتره ، مود Raw هم نداره،
بنا به hX1 باشه من Canon SX1 رو توصیه می کنم، مود Raw هم داره، کفشک فلاش هم داره ، فیلمبرداریش هم فول HD هست و از HX1 هم بهتره ( 1920*1080 کنون در مقابل 1440*1080 سونی و 1280*720 پاناسونیک) ، ویوفایندر بزرگتری از HX1 داره. مشکلش فقط نویزشه البته در مقایسه با HX1 دوربینSX1 به لحاظ نویز هم اندکی بهتره.
هر چند HX1 هم مزایایی در مقابل SX1 داره مثل صفحه نمایش بزرگتر (3 اینچی در مقابل 2.7) هر چند به لحاظ چرخش و تغییر وضعیت LCD انعطاف و آزادی کنون رو نداره. خصیصه هایی مثل تشخیص چهره یا لبخند .
ولی در کل این دو دوربین نویزشون از FZ35 بیشتره خصوصا در ایزوهای بالا.
-
سلام
من راستیتش دیگه قانع شدم برم sx20 is رو بگیرم که ناگهان فکر کیف افتادم
دیدم به نسبت قیمت جهانی fz35 30 دلار حداقل ارزونتره از sx20 is که تو ایران 30 تومان بیستر قیمتش , یعنی بر عکس
اما شنیدم کیف اصل هم میدن بهمراهش !
درسته ؟
کیفش چجوریه ؟ اصلا کیف میدن ؟ مخصوص همین دوربینه ؟
چون من از عکسهای fz35 بیشتر از sx20 is خوشم اومد , هرچند فیلم sx20 بهتر از fz35 هست
اما حالا اگه کیف هم همراهش باشه خوبه :biggrin:
ممنون میشم راهنمایی کنید مارو تا راحت بشیم
-
با عرض سلام و تشكر از دوستان به خاطر اينكه اطلاعات گرانبهاي خودتون رو بدون دريغ در اختيار ديگران قرار ميديد. يكي از دوستان بنده دو دستگاه دوربين SLR-Like داره كه ميخواد يكيشو بفروشه. يكي از دوربينها Canon PowerShot SX1 IS و ديگري Panasonic Lumix FZ50. لطفا راهنمايي كنيد كه كدوميكي رو بخرم بهتره. البته اينو هم بگم كه فيلمبرداري Full HD براي من زياد مهم نيست و نميتونه بعنوان ملاك اصلي من براي انتخاب باشه. لطفا دليل برتري يكي نسبت به ديگري همراه با قيمتي كه ميتونه عادلانه باشه رو ذكر بفرماييد. با سپاس:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahim496
با عرض سلام و تشكر از دوستان به خاطر اينكه اطلاعات گرانبهاي خودتون رو بدون دريغ در اختيار ديگران قرار ميديد. يكي از دوستان بنده دو دستگاه دوربين SLR-Like داره كه ميخواد يكيشو بفروشه. يكي از دوربينها Canon PowerShot SX1 IS و ديگري Panasonic Lumix FZ50. لطفا راهنمايي كنيد كه كدوميكي رو بخرم بهتره. البته اينو هم بگم كه فيلمبرداري Full HD براي من زياد مهم نيست و نميتونه بعنوان ملاك اصلي من براي انتخاب باشه. لطفا دليل برتري يكي نسبت به ديگري همراه با قيمتي كه ميتونه عادلانه باشه رو ذكر بفرماييد. با سپاس:::happy:::
سلام
Fz50 دوربين بسيار خوبيه فقط اينو در نظر بگير كه نسبت به sx1 كنن كه 2009 معرفي شد فكر ميكنم يه 3 سالي قديمي تره.يعني شركت پاناسونيك با اينكه سوپرزوم هايي مثل fz28 يا fz35 بعد از اون معرفي كرد ولي جانشين واقعي و نسل بعدي fz50 رو هنوز معرفي نكرده!
نوع لنز اين دوربين نسبت به sx1 كه حالت تلسكوپي داره و كاملا جمع ميشه متفاوته و بزرگتر و جاگير تره ،ولي امكان زوم دستي داره ( شبيه دوربينهاي Slr ) و معمولا كيفيت اپتيكال بهتري دارن. مخصوصا اگه Leica باشه ( كه در fz50 اينطوره ).
سنسور fz50 بزرگتر از sx1 هست ولي براي الان كه سال 2010 هست lcd كوچولويي داره!
ضمنا در مورد نويز sx1 كه اولين دوربين كامپكت كنونه كه سنسوره cmos داره يه تحقيقي بكن. اونطور كه يادمه تو رويويي كه سايت معروف dpreview از اين دوربين داشت گفته بود كه نويزش نسبتا زياده.
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
سلام
Fz50 دوربين بسيار خوبيه فقط اينو در نظر بگير كه نسبت به sx1 كنن كه 2009 معرفي شد فكر ميكنم يه 3 سالي قديمي تره.يعني شركت پاناسونيك با اينكه سوپرزوم هايي مثل fz28 يا fz35 بعد از اون معرفي كرد ولي جانشين واقعي و نسل بعدي fz50 رو هنوز معرفي نكرده!
نوع لنز اين دوربين نسبت به sx1 كه حالت تلسكوپي داره و كاملا جمع ميشه متفاوته و بزرگتر و جاگير تره ،ولي امكان زوم دستي داره ( شبيه دوربينهاي Slr ) و معمولا كيفيت اپتيكال بهتري دارن. مخصوصا اگه Leica باشه ( كه در fz50 اينطوره ).
سنسور fz50 بزرگتر از sx1 هست ولي براي الان كه سال 2010 هست lcd كوچولويي داره!
ضمنا در مورد نويز sx1 كه اولين دوربين كامپكت كنونه كه سنسوره cmos داره يه تحقيقي بكن. اونطور كه يادمه تو رويويي كه سايت معروف dpreview از اين دوربين داشت گفته بود كه نويزش نسبتا زياده.
موفق باشيد
با عرض سلام مجدد. دوستان با توجه به اينكه هر دو 10 مگا پيكسل هستند، از نظر كيفيت و عملكرد كدوميكي بهتره؟ در ضمن اندازه دوربين واسم زياد مهم نيست. لطفا قيمت عادلانه براي هر كدوم رو هم بفرماييد. اينو هم بگم كه هر دوتاشون خيلي تميزند. ممنون.
-
کمک فوری....
سلام
من با کلی تحقیق واس خرید دوربین بلاخره به 2 مدل رسیدم
canon sx1 and panasonic fz35
ازاساتید خواهش میکنم منو تو انتخاب 1کی از اینها کمک کنن
در ضمن 2مگاپیکسل بیشتر داشتن fz35 یه برتری نسبت به sx1 محسوب میشه یا زیاد مهم نیست؟و فرق full hd با avchd lite ؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم
-
دوستان اگه امکانش هست راهنمایی کنید:
1.ایا fz35 که تو بازار ایران هست واقعا ژاپنیه؟؟
2.کجا میشه اورجینالشو پیدا کرد؟؟
ا3.لان قیمتش تو بازار چنده؟؟
4.ایا همراه خودش کیف یا رم داره؟؟
5.ایا تفاوت فیلمش با sx20 خیلی محسوسه یا کمه؟؟
ممنون
-
پاسخ: کمک فوری....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام
من با کلی تحقیق واس خرید دوربین بلاخره به 2 مدل رسیدم
canon sx1 and panasonic fz35
ازاساتید خواهش میکنم منو تو انتخاب 1کی از اینها کمک کنن
در ضمن 2مگاپیکسل بیشتر داشتن fz35 یه برتری نسبت به sx1 محسوب میشه یا زیاد مهم نیست؟و فرق full hd با avchd lite ؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم
ایکاش 1کی بود 1 نگاهی به سوال ما می کرد
-
پاسخ: کمک فوری....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
ایکاش 1کی بود 1 نگاهی به سوال ما می کرد
به نظر من sx1 دوربین شکست خورده کنون توی این رده هست ... بهتره انتخابهای خودتون رو بین sx20 و fz35 قرار بدید . ضمن اینکه یک مدل فوجی هم میتونه در بین انتخابهای شما قرار بگیره .
هم fz35 و هم sx20 تاپیکهائی دارن که حتما با مطالعه اونها میتونید انتخاب کنید .
-
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟ :)
به نظر شما برای شروع یاد گرفتن عکاسی به صورت حرفه ای کدوم از اینها با توجه به رنج قیمتی که در نظر گرفتم مناسبه؟
فوجی فیلم فاین پیکس اس 8100 اف دی
سونی سایبرشات دی اس سی اچ 50
نیکون کلپیکس پی 90(سوپر زوم)
دوربین کانن پاورشات اس ایکس 200 آی اس
با توجه به قیمتی که در نظر دارم، اینها توسط یه سایت فروش دوربین نمایش داده شده! آیا اصلاً این دوربینها در بازار موجودن و آیا جواب خودشون رو دادن یا نه؟
-
پاسخ: آیا کسی هست که مرا یاری کند؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
india
به نظر شما برای شروع یاد گرفتن عکاسی به صورت حرفه ای کدوم از اینها با توجه به رنج قیمتی که در نظر گرفتم مناسبه؟
فوجی فیلم فاین پیکس اس 8100 اف دی
سونی سایبرشات دی اس سی اچ 50
نیکون کلپیکس پی 90(سوپر زوم)
دوربین کانن پاورشات اس ایکس 200 آی اس
با توجه به قیمتی که در نظر دارم، اینها توسط یه سایت فروش دوربین نمایش داده شده! آیا اصلاً این دوربینها در بازار موجودن و آیا جواب خودشون رو دادن یا نه؟
سلام
دوربين اول و دوم قديمي شده اند و اگر هم نوشان پيدا شود خيلي توصيه نمي كنم. از دوربين سوم خيلي تعريف نمي كنند نقد منفي زياد گرفته است. دوربين چهارم دوربين بدي نيست ولي به نسبت همقطارانش به خاطر فيلمبرداري HD كمي گرانتر است.
بفرماييد چقدر بودجه داريد و چه انتظاراتي از دوربين داريد (عكاسي، فيلمبرداري، پرتره گرافي، مكرو گرافي و ....)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوربين اول و دوم قديمي شده اند و اگر هم نوشان پيدا شود خيلي توصيه نمي كنم. از دوربين سوم خيلي تعريف نمي كنند نقد منفي زياد گرفته است. دوربين چهارم دوربين بدي نيست ولي به نسبت همقطارانش به خاطر فيلمبرداري HD كمي گرانتر است.
بفرماييد چقدر بودجه داريد و چه انتظاراتي از دوربين داريد (عكاسي، فيلمبرداري، پرتره گرافي، مكرو گرافي و ....)
1- عرض به خدمت شما که من سالهاست عشق عکاسی دارم و خیلی دوست دارم که عکاسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم. بعد از طرفی هم هم به خاطر حضور در شاخه 3 و هم اینکه می ترسم این یه هوس زودگذر باشه،نمی خوام زیاد هزینه کنم، اینه که الان فکر می کنم بین 300 تا 400 تومن، قیمت معقولی باشه
2- بیشتر علاقه من در عکاسی مربوط میشه به عکسهای خبری و پرتره گرافی. فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست
3- توی تاپیکهای مشابه که مثلاً با فلان قیمت چه دوربینی بخریم، تاریخها مربوط به یکی دو سال پیشه که فکر می کنم تا به حال قیمتها تغییر کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
india
1- عرض به خدمت شما که من سالهاست عشق عکاسی دارم و خیلی دوست دارم که عکاسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم. بعد از طرفی هم هم به خاطر حضور در شاخه 3 و هم اینکه می ترسم این یه هوس زودگذر باشه،نمی خوام زیاد هزینه کنم، اینه که الان فکر می کنم بین 300 تا 400 تومن، قیمت معقولی باشه
2- بیشتر علاقه من در عکاسی مربوط میشه به عکسهای خبری و پرتره گرافی. فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست
3- توی تاپیکهای مشابه که مثلاً با فلان قیمت چه دوربینی بخریم، تاریخها مربوط به یکی دو سال پیشه که فکر می کنم تا به حال قیمتها تغییر کرده
سلام
توصيه مي كنم 8-7 صفحه ي اخير همين تاپيك رو مرور كنيد.
با اين قيمت به نظر من بهترين انتخاب همون Canon SX200 IS است كه قيمتش خيلي پايين اومده و مي شه با 330.000 تومان خريدش. فيلمبرداري خوبي هم داره كه هم فاله و هم تماشا.
-
canon power shot sx1 يا fuji finepix s200 exr
fuji finepix s200 exr يا canon powershot sx1 i s كدام بهتر است و چرا؟ با تشكر از راهنمايي اساتيد.
-
سلام بچه ها من تازه اومدم اینجا و میخوام اگه میشه منو راهنمایی کنید در رنج قیمتی تا 450000تومان چه دوربینی بخرم
کیفیت عکس برام خیلی مهمه و دوستان به من المپیوس sp-590 uzرا پیشنهاد کردن
یکی به من کمک کنه من کاملا گیج شدم چه دوربینی بخرم با 450000تومان المپیوس sp590 خوبه یانه کیفیت عکس برام خیلی مهمه
-
شبیه آر1 سونی چیزی هست؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم الان دوربینیه هست که بشه اون رو با r1 sony مقایسه کرد؟
اگر هست محبت کنید قمیتش ور بفرمایید چفدره؟
-
پاسخ: شبیه آر1 سونی چیزی هست؟
سلام
دوربين مورد نظر شما تقريبا قديمي حساب ميشه. چرا دنبال همچين چيزي هستيد؟
اگر در برند سوني دنبال همچين چيزي هستيد سراغ alpha 550 برويد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Viper
سلام
دوربين مورد نظر شما تقريبا قديمي حساب ميشه. چرا دنبال همچين چيزي هستيد؟
اگر در برند سوني دنبال همچين چيزي هستيد سراغ alpha 550 برويد
مشخصه ي عمده ي R1 اين بود كه تنها Slr Like اي بود كه سنسوري تقريبا به ابعاد سنسور دوربين هاي DSLR داشت و ديگر چنين Slr Like اي هيچ وقت توليد نشد. البته R1 ايراد هم زياد داشت و دوربين بي نقصي نبود.
-
من این دوربینو دارم باید بگم که lcd چرخان بالای این دوربین تو شرایط سخت خیلی به کار ادم میاد.واقعا من معتقدم این دوربین هنوز هم عالیه،مشکل من با این دوربین فقط منظره یاب الکترونیکیه این دوربینه که اصلا دوست ندارم .هنوزم فک میکنم که چرا با داشتن این دوربین و کنون s5 اومدم سمت slr در صورتی که این دوربین سونی برام 3 سال پیش 1 میلیون اب خورد :(
من فک نمیکنم هیچ دوربینی شبیه این بشه پیدا کرد!
ضمنا یکی از مشکلات این بود که من هیچ تله کانورتوری براش نتونستم پیدا کنم.
-
تقاضاي راهنمايي
سلام خدمت دوستان
راستش تا يه ساعت پيش انتخاب نهايي من fz35 panasonicبود ولي الان دو دل شدم!!! آخه ديدم قيمت اين دوربين تو كشورهاي ديگه حدود 308 دلار هست (خيلي پايينتر از قيمت اون تو ايران كه حدود 500000 تومنه)
ولي مثلا دوربين g11 canon قيمتش حدود 450 دلاره كه تقريبا با قيمت داخل ايران برابري ميكنه.
با توجه به سايت http://dealnews.com/digital-cameras/search.html
دچار شك شدم كه نكنه كيفيت اون زياد خوب نيست كه تو كشورهاي ديگه نسبتا اينقدر ارزونه!
كسي نظري داره در اين مورد كه آيا شك من بجا هست يا نه؟ وعلت تفاوت زياد قيمت پاناسونيك در خارج و داخل كشور چيه؟
ممنون ميشم اگه كسي از دوستان بتونه كمكي به من كنه
-
پاسخ: تقاضاي راهنمايي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliemail
سلام خدمت دوستان
راستش تا يه ساعت پيش انتخاب نهايي من fz35 panasonicبود ولي الان دو دل شدم!!! آخه ديدم قيمت اين دوربين تو كشورهاي ديگه حدود 308 دلار هست (خيلي پايينتر از قيمت اون تو ايران كه حدود 500000 تومنه)
ولي مثلا دوربين g11 canon قيمتش حدود 450 دلاره كه تقريبا با قيمت داخل ايران برابري ميكنه.
با توجه به سايت
http://dealnews.com/digital-cameras/search.html
دچار شك شدم كه نكنه كيفيت اون زياد خوب نيست كه تو كشورهاي ديگه نسبتا اينقدر ارزونه!
كسي نظري داره در اين مورد كه آيا شك من بجا هست يا نه؟ وعلت تفاوت زياد قيمت پاناسونيك در خارج و داخل كشور چيه؟
ممنون ميشم اگه كسي از دوستان بتونه كمكي به من كنه
ولله شما يك سوالي كرديد كه نمي شه خيلي جواب صريحي بهش داد. مثلا يك هيونداي توسان 2009 را در آمريكا مي توانيد زير 20.000 دلار بخريد آيا اين باعث مي شود كه اگر اين اتوموبليل را دوست داشته باشيد و به آن احتياج داشته باشيد و پول هم داشته باشيد حاضر نشويد 40.000.000 تومان بابت آن پول بدهيد ؟
ممكن است بگوييد قياس مع الفارق است چون G11 اختلاف قيمت كمتري دارد. جواب اين است كه چون برند پاناسونيك فقط توسط يك شركت وارد مي شود و تاجران آزاد معمولا اين برند را وارد نمي كنند، شركت وارد كننده قيمتش را پايين نمي آورد ولي اين اصلا به معني پايين بودن كيفيت اين دوربين نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
ولله شما يك سوالي كرديد كه نمي شه خيلي جواب صريحي بهش داد. مثلا يك هيونداي توسان 2009 را در آمريكا مي توانيد زير 20.000 دلار بخريد آيا اين باعث مي شود كه اگر اين اتوموبليل را دوست داشته باشيد و به آن احتياج داشته باشيد و پول هم داشته باشيد حاضر نشويد 40.000.000 تومان بابت آن پول بدهيد ؟
ممكن است بگوييد قياس مع الفارق است چون G11 اختلاف قيمت كمتري دارد. جواب اين است كه چون برند پاناسونيك فقط توسط يك شركت وارد مي شود و تاجران آزاد معمولا اين برند را وارد نمي كنند، شركت وارد كننده قيمتش را پايين نمي آورد ولي اين اصلا به معني پايين بودن كيفيت اين دوربين نيست.
ممنون از راهنماييتون
توضيح شما درسته ولي در مورد اتومبيل؛ تمام اتومبيلهاي خارجي در آمريكا ارزونتر از ايران هستند!
ولي همه جا معمولا هر چقدر قيمت بالاتر باشه كيفيت هم بهتره. سوال من اينه كه تو كشورهاي ديگه fz35 حدود 140000 تومن ارزونتر از g11 هست ولي تو ايران fz35 از g11 گرونتره!!! ميترسم اگه fz35 بخرم كمتر از اون مقدار كه پول دادم آش بخورم!!!
در حالي كه طبق مطالعاتي كه داشتم fz35 رو پسنديدم (چون قدرت زوم و فرمت raw واسم مهم بود) ولي مثل اينكه بايد برم سراغ مدلي از canon كه توسط تاجران آزاد هم وارد ميشه!
من كه واقعا گيج شدم !!:::angry:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliemail
........
ولي تو ايران fz35 از g11 گرونتره!!!
البته اينطوري هم نيست. FZ35 با كيف مجاني و گارانتي اصلي 460.000 تومانه در صورتيكه G11 با گارانتي متفرقه حدود 500 تا 510 هزار تومانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
البته اينطوري هم نيست. FZ35 با كيف مجاني و گارانتي اصلي 460.000 تومانه در صورتيكه G11 با گارانتي متفرقه حدود 500 هزار تومانه.
حتما اين قيمتي كه ميگيد واسه تهرانه
تو شيراز كه قيمت g11 حدود 490000 و fz35 حدود 510000 تومانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliemail
حتما اين قيمتي كه ميگيد واسه تهرانه
تو شيراز كه قيمت g11 حدود 490000 و fz35 حدود 510000 تومانه
بله در تهران فكر كنم اگر بگرديد به 450 هم پيدا كنيد.
-
پاسخ: شبیه آر1 سونی دوربینی هست؟
دنبال r1 نیستم میخوام بدونم الان بعد از چند سال دوربینی تولید شده که بشه در بین Slr Like اون رو هم رده R1 دونست .
ضمنا هیچ دوربینی بدون عیب و نقص نیست. به نظرم r1 کم عیب و نقص تر اومده.
ممنون میشم پاسخ بدید.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inst_sina
دنبال r1 نیستم میخوام بدونم الان بعد از چند سال دوربینی تولید شده که بشه در بین Slr Like اون رو هم رده R1 دونست .
:::happy:::
دوست عزيز من پاسخ شما رو دادم.
البته Slr Like هاي خوبي در يكي دوسال گذشته معرفي شده كه دوربين هاي خوبي هستند (مثل سري SX كنن و سري FZ پاناسونيك و دوربين هاي فوجي و ... ) ولي هيچ كدام سنسور به آن بزرگي ندارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
دوست عزيز من پاسخ شما رو دادم.
البته Slr Like هاي خوبي در يكي دوسال گذشته معرفي شده كه دوربين هاي خوبي هستند (مثل سري SX كنن و سري FZ پاناسونيك و دوربين هاي فوجي و ... ) ولي هيچ كدام سنسور به آن بزرگي ندارند.
اگر شما الان بخواهید برترین Slr Like ها رو معرفی کنید این کار رو به چه ترتیبی انجام می دهید.
به نظر شما بهترین Slr Like الان تو بازار چیه:::happy:::
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inst_sina
اگر شما الان بخواهید برترین Slr Like ها رو معرفی کنید این کار رو به چه ترتیبی انجام می دهید.
به نظر شما بهترین Slr Like الان تو بازار چیه:::happy:::
ممنون
تاپيك شمارو با اين تاپيك ادغام كردم. چند صفحه ي آخر اين تاپيك رو بخونيد. اميدوارم به جواب برسيد.
-
با عرض سلام خدمت اساتید
دوستان با حدود 500 تومن تو رده ی Slr Like ها به نظر شما بهترین گزینه چه دوربینی است؟
ممنون میشم پاسخ بدید
آخه خیلی گیچ شدم
hx1 sony
fz38 panasonic
g11 canon
و
.
.
. کدوم یکی بهتره یا چه پیشهاد دیگری دارید؟:::happy:::
-
خوب بدیهیه اگه فقط بخواهی به کیفیت عکس توجه کنی جی 11 با هیچکدوم از دوربینهای دیگه قابل قیاس نیست ولی اگه بخوای زوم و کیفیت فیمبرداری و زوم حین فیلمبرداری رو هم در نظر بگیری اونوقت دیگه فقط نظر شخصیه که کدوم آیتم مهمتره. چون بقیه سنسور کوچکی دارند و کیفیت تصویری که میدند خیلی جالب نیست . سونی که با پردازش نرم افزاری کیفیت عکسها رو بالا میبره که بعضی مواقع خیلی تو ذوق میزنه . پاناسونیک هم بدون اینکه تغییر زیادی تو fz28 بده قیمت مدل جدید رو خیلی بالا برده .
-
اصل برام کیفیت عکسه و اینکه دوبینی باشه ترجیحا رینگ فوکوس داشته باشه
ولی اینطور نیست که کیفیت فیلم اصلا مهم نباشه بلکه نیم نگاهی هم به کیفیت فیلم دارم
ببخشید انقدر مزاحم میشم ها:::love2:::
-
كانن يا نيكون يا المپوس اس پي 590
سلام . قصد دارم دوربینی با این مشخصات بخرم : 1- لنز همه کاره از بازترین تا بسته ترین زاویه 2- کیفیت بالای عکس در سایزهای بزرگ 3- تنظیمات تمام اتوماتیک و نیمه و تمام دستی برای عکسهای خلاقه 4- حد اکثر زمان بازماندن شاتر 5-فیلمبرداری خوبی هم داشته باشد بد نیست ! 6- حدود400 تومان هم قیمتش باشد .
بین چند مدل گیر کردم : 1- کانن اس ایکس20 آی اس 2- نیکون کولپیکس پی90 3- المپوس اس پی 590 اولترا زوم . بخصوص این سومی با حالت بالب 8 دقیقه ای، عکسبرداری مادون قرمز و حالت تداخل عکسش بدجوری دلم را برده ! اما نمونه عکسهایشان را پیدا نکردم .
دوستان بزرگوار نظرشان راجع به این سه تا چیست؟ کدامیک را توصیه می کنید وچرا ؟ مورد بهتری هم وجود دارد ؟ ممنون .ممنون . ممنون !
ضمنا اگرچه چندان دست به دوربین نبرده ام ولی استعدادم برای کارهای هنری همچین بد نیست ! طبیعت، ماکرو ، عکسهای خلاقانه و شرکت در مسابقات مختلف عکاسی را هم دوست دارم . باز هم ممنون !
-
راهنمایی
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه منو راهنمایی کنین در رده قیمتی تا 450هزار تومان چه دوربینی بخرم
کیفیت عکس برام از همه مهمتره
ممنون
-
پاسخ: كانن يا نيكون يا المپوس اس پي 590
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin158
سلام . قصد دارم دوربینی با این مشخصات بخرم : 1- لنز همه کاره از بازترین تا بسته ترین زاویه 2- کیفیت بالای عکس در سایزهای بزرگ 3- تنظیمات تمام اتوماتیک و نیمه و تمام دستی برای عکسهای خلاقه 4- حد اکثر زمان بازماندن شاتر 5-فیلمبرداری خوبی هم داشته باشد بد نیست ! 6- حدود400 تومان هم قیمتش باشد .
بین چند مدل گیر کردم : 1- کانن اس ایکس20 آی اس 2- نیکون کولپیکس پی90 3- المپوس اس پی 590 اولترا زوم . بخصوص این سومی با حالت بالب 8 دقیقه ای، عکسبرداری مادون قرمز و حالت تداخل عکسش بدجوری دلم را برده ! اما نمونه عکسهایشان را پیدا نکردم .
دوستان بزرگوار نظرشان راجع به این سه تا چیست؟ کدامیک را توصیه می کنید وچرا ؟ مورد بهتری هم وجود دارد ؟ ممنون .ممنون . ممنون !
ضمنا اگرچه چندان دست به دوربین نبرده ام ولی استعدادم برای کارهای هنری همچین بد نیست ! طبیعت، ماکرو ، عکسهای خلاقانه و شرکت در مسابقات مختلف عکاسی را هم دوست دارم . باز هم ممنون !
دوست عزیز ریویو و نمونه عکس ها رو اینجا می تونید ببینید
http://www.digitalcamerareview.com/d...p590+uz+review
-
کدام SLR-Like بهتر است ؟
سلام به همگی اساتید محترم
بالاخری منم دیدم باید بودجه رو افزایش بدم و برم سراغ یک SLR-Like خوب :::happy:::
به نظر شما کدوم دوربین کیفیت رنگ بهتر و حساسیت بیشتری تو نور های پایین داره ؟
اگه باتری لیتیومی باشه بعدا تو بازار پیدا میشه یا وقتی عمر باتریش تموم شد باید بوربین رو انداخت دور ؟؟ !!!
چه کلاس حافظه ای برای این دوربین ها مناسب تره ؟
1.Panasonic Lumix DMC-FZ38
2.Canon PowerShot G11
3.FujiFilm FinePix S200EXR
4.Canon Powershot SX20 IS
می توینید امکانات Manual و کیفیت عکس و ... این 4 مدل رو با هم مقایسه کنید ؟
البته اگه خودتون مدل بهتری رو میشناسید ،لطف می کنید اگه راهنمایی کنید :::happy:::
من خودم بیشتر نظرم به FZ38 هست ... ولی یک نمونه عکسی دیدم که خیلی تعجب کرم !
تو این دو عکس که با ISO 80 کرفته شده، در سراسر عکس نویز واضحی می بینم که مطمئنا نباید اینطور باشه !!
اساتید لطفا اندازه اصلی دو عکس اول رو یک نگاهی بکنید ببینید قضیه چیه :
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p7
خیلی خیلی متشکرم :::yess:::
-
پاسخ: کدام SLR-Like بهتر است ؟
سلام
با توجه به تحقيقاته من نويز تصئوير به خاطر كوچكتر بودن ابعاد سنسور فوجي س200 كمتره.
اما قابليت زوم 20 ايكس و سرعت شاتر خوب اس ايكس 20 رو نبايد ناديده گرفت.
پيشنهاد من گرفتن يك اس ايكس بيست هست.
راستي سراغ g11 نريد كه به كل پشيمان مي شين. به چند دليل:
عدم ويزور الكترونيك. عدم نصب فيلتر. بدنه ضعيف . محدوده لنز زوم و ... و مهم تر از همه بدنه اس ال آر نداره.
انتخاب اس ايكس 20 به دليل استفاده از باطري هاي قلمي بسيار عاقلانه تر است. چون در مسافرت ها و مكان هايي كه دسترسي به برق و شارز و حتي زمان نداريم گرفتن 4 عدد باتري قلمي كه رو هم ميشه 1 تومن از هر جايي امكان پذيره و آدم رو توي خماري عكس گرفتن و تموم شدن باطري نمي ذاره.
البته وجود خدمات و لوازم جانبي كانن بساير بهتر از فوجي و اليمپوس است.
در ضمن قابليت نصب فيلتر روي اس ايكس بيست اون رو متمايز كرده. پردازنده ديجيك 4 كانن باعث كاهش نويز و افزايش سرعت دوربين در حد عالي شده.
انتخاب با شماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
با توجه به تحقيقاته من نويز تصئوير به خاطر كوچكتر بودن ابعاد سنسور فوجي س200 كمتره.
انتخاب با شماست
دوست گرامی
سلام ...
شما به تحقیقاتی که کردین اطمینان دارین ؟ :think:;
Fujifilm FinePix S200EXR Sensor Size : 7.78 x 5.83 mm, 0.45 cm²
Canon PowerShot SX20 IS Sensor Size : 6.16 x 4.62 mm, 0.28 cm²
-
ددوست عزیزم سلام
به عنوان شخصی که در زمینه خرید دوربین حدود 1 سال تحقیق و مطالعه کردم ودر پایان گول اسم و رسم برند نیکون رو خوردم و خرید افتضاحی رو انجام دادم که باعث شد کلا" از دوربین لایک متنفر بشم به شما و سایر دوستان اکیدا" توصیه میکنم طرف لایک نیکون و سونی نروید.ختم کلام لایک رو کانن میزنه و بس. .اونوقت که من خریدم sx 10 بود حالا شده 20. اگر دنبال 80 درصد همان کیفیت ولی بی نام و نشون تر میگردی fz-38 و اگر خیلی تنومندی و میخوای پز بدی فوجی. یک ضرب المثل میگه موش توی کاسه آدم وسواسی میافته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
اما قابليت زوم 20 ايكس و سرعت شاتر خوب اس ايكس 20 رو نبايد ناديده گرفت.
پيشنهاد من گرفتن يك اس ايكس بيست هست.
عدم ويزور الكترونيك. عدم نصب فيلتر. بدنه ضعيف . محدوده لنز زوم و ... و مهم تر از همه بدنه اس ال آر نداره.
انتخاب اس ايكس 20 به دليل استفاده از باطري هاي قلمي بسيار عاقلانه تر است. چون در مسافرت ها و مكان هايي كه دسترسي به برق و شارز و حتي زمان نداريم گرفتن 4 عدد باتري قلمي كه رو هم ميشه 1 تومن از هر جايي امكان پذيره و آدم رو توي خماري عكس گرفتن و تموم شدن باطري نمي ذاره.
البته وجود خدمات و لوازم جانبي كانن بساير بهتر از فوجي و اليمپوس است.
در ضمن قابليت نصب فيلتر روي اس ايكس بيست اون رو متمايز كرده. پردازنده ديجيك 4 كانن باعث كاهش نويز و افزايش سرعت دوربين در حد عالي شده.
انتخاب با شماست
نقل قول:
سرعت شاتر خوب اس ايكس 20 رو نبايد ناديده گرفت
احتمالا اين پارامتر ( سرعت شاتر خيلي بالا ) هيچوقت به كارتون نياد
نقل قول:
راستي سراغ g11 نريد كه به كل پشيمان مي شين.
:::waw:::...نميدونم شما اين دوربينو داشتيد يا نه كه اينطور مطمئن نظر ميدين ..چون اگه حداقل يه نگاهي به يكي از رويوهاي G11 مثل اين :
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/canong11/page20.asp
انداخته باشين اونوقت ...
نقل قول:
چون در مسافرت ها و مكان هايي كه دسترسي به برق و شارز و حتي زمان نداريم گرفتن 4 عدد باتري قلمي كه رو هم ميشه 1 تومن از هر جايي امكان پذيره و آدم رو توي خماري عكس گرفتن و تموم شدن باطري نمي ذاره.
در عكاسي ديجيتال اصلا روي باطري قلمي معمولي حساب باز نكنين كه بيشتر تو خماري ميمونين :::shame on you:::
-
رستمیان عزیز
به سه سؤال جواب بده:
۱-فیلمبرداری برات چقدر مهمه؟
۲-تله/ماکرو برات چقدر مهمه؟
۳-چقدر با مراحل ادیت post processing آشنایی؟
الف)فیلمبرداری FZ35 بهتر از بقیشونه ولی فرمت خاصش قبل از استفاده در بعضی نرم افزارهای نیاز به تبدیل داره که مشکلی محسوب نمیشه.
ب)S200 فوجی و SX20 کنون سوپر زوم محسوب میشوندکه تله های بهتری دارند
ج)خروجی این دوربین ها بخصوص S200 فوجی به خوبی G11 نیست وخروجی این دوربین(G11) از بقیه به مراتب بهتره و البته در ایزوهای بالا هم عکسهای قابل استفاده تری میندازه
در یک کلام عکس های خروجی G11 عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
دوست عزيز اگر در مورد مطلبي اطمينان نداريد بهتر است سكوت كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهري.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-shahram
رستمیان عزیز
به سه سؤال جواب بده:
۱-فیلمبرداری برات چقدر مهمه؟
۲-تله/ماکرو برات چقدر مهمه؟
۳-چقدر با مراحل ادیت post processing آشنایی؟
الف)فیلمبرداری FZ35 بهتر از بقیشونه ولی فرمت خاصش قبل از استفاده در بعضی نرم افزارهای نیاز به تبدیل داره که مشکلی محسوب نمیشه.
ب)S200 فوجی و SX20 کنون سوپر زوم محسوب میشوندکه تله های بهتری دارند
ج)خروجی این دوربین ها بخصوص S200 فوجی به خوبی G11 نیست وخروجی این دوربین(G11) از بقیه به مراتب بهتره و البته در ایزوهای بالا هم عکسهای قابل استفاده تری میندازه
در یک کلام عکس های خروجی G11 عالیه
خیلی خیلی متشکرم
من یک دوربین خوب برای خونه می خوام که بقیه خانواه هم بتونن ازش استفاده کنن و گیج نشن .یعنی حالت Auto ی خوبی هم داشته باشه
من خودم هم به عکاسی علاقه دارم .مخصوصا به عکاسی ماکرو و سرعت زیاد.دوربین قبلی Canon A520 بود که خرد زمین و عمرشو داد به شما .برای همین هم می خوام بدنه مقاومی هم داشته باشه
زوم تله هم زیاد تجربشو ندارم برای همین نمی دونم... برایهمین ترجیح می دو زوم خوبی داشته باشه :)
در نتیجه :
1.زیاد ... چون دوربین فیلمبرداری نداریم و این دوربین باید کار اون رو هم انجام بده :)
2.هر دو مهمه ولی شاید ماکرو بیشتر :)
3.کم ... ولی فکر کنم باید یاد بگیرم :::yess:::
در ضمن ... ظاهرا S200 لنز بزرگی داره ... اگه کامپکت باشه بهتره چون راحتتر حمل میشه.ولی نمی خوام کیفیت رو فدای اندازی کوچیک کنم
ممکنه کیفیت و رنگ عکس های F200 و FZ38 رو هم با هم مقایسه کنید ؟
در ضمن اگه ممکنه به دو عکس اول این صفحه نگاه کنید(در اندازه اصلی):
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p7
این عکس ها واقعا نویز دارن ؟ این بهترین حالت FZ38 هست ؟ آخه ISO هم 80 هست ... چرا عکس ها اینجوری شدند؟ شاید هم مشکل از مانیتور منه :)
خیلی خیلی متشکرم