فراموش نكنيد كه در رده سوپر زوم ها شركت هاي سوني و نيكون مدلهاي جديدتري رو هم با نامهاي HX1 و P90 با قابليتهاي بيشتر معرفي كرده و يه جورايي H50 يا P80 يه نسل قديميتر شدن.
HX1 نسبت به H50 لنز وايد تري داره كه خب معمولا مهمه...يا قابليت فيلم برداري HD
فراموش نكنيد كه در رده سوپر زوم ها شركت هاي سوني و نيكون مدلهاي جديدتري رو هم با نامهاي HX1 و P90 با قابليتهاي بيشتر معرفي كرده و يه جورايي H50 يا P80 يه نسل قديميتر شدن.
HX1 نسبت به H50 لنز وايد تري داره كه خب معمولا مهمه...يا قابليت فيلم برداري HD
سلام دوست من.
شايد بهتر بود مبلغ مورد نظر و كاربري خودتون رو هم اشاره مي كرديد اين طوري اساتيد بهتر مي تونستند كمك كنند.
اول اينكه به فوجي اس100 هم يه گذري بزنيد دوربين خوبي در ريويو ها هست كه بهش اشاره شده من خودم اگر قصد خريد لايك رو داشتم در اين مورد شكي رو فوجي نميكردم.در رده لايك بهترين امكانات تو اين مدل وجود داره نمونه عكس و نظرات هم قابل دسترس هست.
در مورد الفا 200 هم گرچه در رده دوربينهاي اس ال آر هست اما من تا 470 تومن هم قيمت دارم.لازم به ذكر كلا هزينه هاي لوازم جانبي سوني بالاست .
هر چي خريدي مباركت.
موفق باشي.
بین p90 و sx10 دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟:confused:
سلام . من قصد خرید یه دوربین نیمه حرفه تا 500 تومن رو دارم
panasonic lumix fz28
canon sx10
sony h50
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید . فقط یکمی کارم فوریه . ممنون
شما که 500 می خوای هزینه کنی s100fs fuji از همه اینا بهتره از قیمت شما هم 10-15 بیشتره
ممنونم دوست عزیز.
حالا می تونید از بین این3 مورد یکیو انتخاب کنید ؟
برای خودم نیست از بین این 3 تا خواسته .
در مورد fz28 میتونید یکم توضیح بدید نقاط قوت و ضعف نسبت به sx10
ممنون
sx10 IS گزینه خوبیه هم رنج بیشتری داره هم هم سرعت شاتر بهتر و در ضمن کفشک برای اضافه کردن فلاش اکسترنال داره
دوست عزیز اینجا صفحات فروش خودرو و مسکن نیست که شما نوشتین فوری
حمید رضا مرادی
G12
حالا که نظرتون رو اینهاست اینجا رو یه نگاه بندازید شاید کمک کنه
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
یا حق
ممنون بابت لینک . تو اون مقایسه dpreview هم رو همین 2 مدل fz28 و sx10 تاکید شده .
دوستان کسی نیست که با هر دو مدل کار کرده باشه؟