دوستان برای آتلیه دوربین 7D مناسب تر هست یا 60D ؟ لطفا دلیلش رو هم بگید
دوستان برای آتلیه دوربین 7D مناسب تر هست یا 60D ؟ لطفا دلیلش رو هم بگید
60d ، همینطور که دوستان فرمودند داخل آتلیه شما به سیلینگ خوب و فکوس سریع و گریپ بهتر احتیاجی ندارید، هر چند 60d در این موارد دوربین خوبی هست .
اما از آنجایی که سنسور ها مشابه هستند و اختلاف قیمت هم قابل توجه انتخاب 60d و خرید تجهیزات جانبی با کیفیت تر بهتر خواهد بود.
موفق باشید...
چه مشکلی داریم با این خط رو خط شدن، جناب هراتی عزیز این بار با شما
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام !
من تقریبا کل این اپیک رو خوندم ! خودمم دنبال یه دوربین هستم ( به پرتره علاقه دارم، اولویت بعدیم عکاسی طبیعت هست ) !
فقط یه سوال داشتم الان !
دوربین کانن 550 دی ، اینقدر فاجعه هست که هیچکی پیشنهاد نمیکنه این دوربین رو !؟ با چیزایی که من ازش خوندم و قیمتش دوربین خوبی به نظرم اومد !
یعنی تو کار پرتره (استودیو) ضعف داره !؟
( توی قسمت این دوربین چیز بدی ازش نخوندم واقعا ! ولی دلیل پیشنهاد نشدنش رو نمی فهمم :دی ! )
این دوربین بسیار محبوب بوده و فروش خوبی هم داشته شاید دلیل پیشنهاد نشدن این دوربین ورود آپدیت اون با نام 600D باشه کجا خوندید که این دوربین فاجعه هست؟؟؟؟اگر در سایتهای غیر تخصصی خوندید که هیچ اما اگر توی فروم خوندید بفرماید که کجا و در کدوم تاپیک؟؟؟دوربین کانن 550 دی ، اینقدر فاجعه هست که هیچکی پیشنهاد نمیکنه این دوربین رو !؟
نظر شخصی من درباره این دوربین:خیلی دوربین خوب و معقولیه و کیفیت خروجی بالایی هم داره درسته اگر این دوربین با 7D یا 60D مقایسه شود درحد و اندازه این دو نیست که البته مقایسه اینها با هم عاقلانه نیست
اگر بودجه بیشتر دارید آپدیت جدید رو تهیه کنید اگر نه که همین دوربین هم
خیر اصلاً مناسب نیست و بدر نمیخوره 18-55 از بدترین لنزها بحساب میاد و کیفیت اپتیکی خیلی بدی داره مخصوصاً در فوکالهای بالاترترکیب 550دی و همین 600دی ! با لنز 18-55 چطوره ؟ برای عکاسی پرتره یا طبیعت !
درباره لنز دوستان کنونی باید نظر بدن
اما اگر نیکون تهیه کنید لنز هایی با قیمت مناسب دارد که کیفیت اپتیکی خوب و قابل قبولی هم دارن
18-55 با 18-55 فرق داره ؟ :دی ! من منظورم 55-18 بود !! این لنز هم مشکل داره !؟
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم با نیکن ارتباط برقرار کنم !! واقعا نمیدونم چرا !!!
نه نه هیچ فرقی ندارن و هرکسی یه مدل مینویسهبا 18-55 فرق داره ؟ :دی ! من منظورم 55-18 بود !! این لنز هم مشکل داره !؟
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم با نیکن ارتباط برقرار کنم !! واقعا نمیدونم چرا !!!
اینکه با نیکون نمیتونید راحت باشید خوب همون کنون رو تهیه کنید بلاخره این هم سلیقه ای دیگه
شاید به نسبت قیمت خوب باشه اما اصلا نمیتونه بدرد پرتره در آتلیه و مخصوصاٌ عکاسی در طبیعت بخوره18 55 با توجه به قیمتش یکی از لنزهای خوب canon بحساب میاد