اگر منظورتون از نویز زیاد توی این دوتا عکس، توی قسمت مشکی پس زمینه است (در چهره و البسهٔ سوژه هیچ نویز قابل توجهی ندارید) بخاطر استفاده از فون مخمل مشکی است، که پرز گیره، و بخاطر چینی بودن، کیفیت بسیار مزخرفی داره و حتما باید رتوش بشه ...
چیزی که شما نویز بهش اطلاق میکنید، در اصل نویز نیست عزیز دل برادر ... هم خودتون رو سردر گم کردید، هم یه جماعتی رو گذاشتید سرکار !
اگر با همین فون «فرد اعلا»ئی که شما داری، با هاسلبلاد و Phase One هم عکس بگیرید، همین میشه که با 600D و یا 7100 بگیری
راه حلش هم در Ps اینه که تمامی قسمتهای سیاه رو با Magic Wand (یا هر ابزار دیگه ای که راحت تری) انتخاب کنی (بعدش یه Refine Edge هم بزنی بد نیست) بعد با یه Brush سایز بزرگ و مشکی خالص، روی همه قسمتهای Select شده رو مشکی خالص بزنی تا اون نقاط مزاحم حذف بشن ... اگر خواستی اطلاع بده، یکی از همین دوتا عکس خودت رو رتوش کنم و برات آپلود کنم ...
شما گفتی ۴ ساله تخصصی، کار آتلیه میکنی (به طریق اولیٰ یعنی رتوش کردن هم کاملا واردی دیگه
! )، هیچکس ۱٪ هم حدس نمیزد که چیزی که اذیتت میکنه، کیفیت نامناسب بافت فون مخملی چینی مشکیه
هرکی با این فونها کار میکنه، باید تو مرحلهٔ Touch UP همینکار ها رو بکنه ...
یه کراپ ۱۰۰٪ میذاشتی، مثنوی هفتاد من کاغذ رو ...
بهر حال ... موفق باشی
پی نویس: ضمناً آتلیه یعنی ISO100