جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام،
من حدود هفت هشت ماهیه که به عکاسی شدیدا علاقمند شدم و تو این مدت یکم تحقیق کردم و فبلم دیدم، فیلم های آموزش خود عکاسی از ترکیببندی ، رنگها و ... تا آموزش ادیت تو نرمافزارهای مختلف و علاقم هر روز بیشتر شد و شروع کردم به ادیت عکسهای مختلف و واقعا لذت میبردم. دیگه کم کم می خوام دوربین خودمو داشته باشم و خودم عکاسی کنم. الان بیشتر عکاسی منظره و شهری دوست دارم ولی نمیدونم بعدها هم این علاقه تو این زمینهها خواهد بود یا عوض میشه.
تا حالا دوربین dslr نداشتم و واسه همین زیاد هم نمیخوام هزینه کنم و با یکم بررسی به کنون 750d رسیدم با همون لنز 55-18 که قیمتی تقریبا 2300 داره.
به نظر خودم که دوربین خیلی خوبیه و هزینه زیاد ارزش منطقی نداره. یه برتری خوبی که تو این دوربین دیدم و واسه من آماتور خیلی جذاب بود برتری لایو ویو نسبت به نیکون 5500 بود و فوکوس بهتر و سریعتر.
هدفم از عکاسی خیلی حرفهای شدن نیست و بیشتر یه علاقه و هابی شخصیه. دنبال چاپ تو سایزهای زیاد بزرگ نیستم، فیلمبرداری هم واسم مهم نیست.
الانم اومدم 20 صفحه آخر تاپیک رو خوندم و فهیمیدم که یکی دوماه دیگه کنون 800d وارد بازار میشه و خب تفاوت های با نسخه قبلی داره ولی قیمتش حداقل 1 میلیونی گرونتر خواهد بود. به نظر خودم که تغییرات 800d زیاد واسه من محسوس نیست، حتی شاید من در رنج مثلا نیکون 3400 هم بگیرم کارم رو راه میاندازه. ولی واسه این 750d رو انتخاب میکنم که در آینده دو ساله زیاد حسرت بعضی امکانات رو نخورم.
میخواستم بدونم آیا با این اوصاف راهنمایی و اشاره بهتری دارین که من مدنظر قرار نداده باشم؟
مرسی.
سلام سال نوی تان مبارک
همان گزینه 750D که خودتان به آن رسیدید ، بسیار عالی و مطلوب خواهد بود ، سری 3xxx در نیکون و سری 1xxx در کانن خوب هستند ، اما ممکن است حس تعویض به رده بالاتر سریعتر در شما ایجاد شود، به 800D هم که عَرضه نشده فکر نکنید. 750D کانن یا D5300 نیکون از هر لحاظ عالی هستند، البته در این رده کانن خوشدست تر است(نظر شخصی) ، پیشاپیش مبارک باشه
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام
شما در جایگاه یک سال قبل بنده هستید، بنده نیز حدود شش ماهی مطالعه کردم و ساعتها فیلم های یوتیوب درباره آموزشهای اصول عکاسی را دیدم و پس از آشنایی با اصول عکاسی، دوربین D5300 را خریداری کردم. اما الان بعد یک سال به این نتیجه رسیدم که ای کاش D7200 را میگرفتم که دوربینی کراپ اما کاملا حرفه ای است. حدس میزنم شما هم ممکن است مثل بنده پشیمان بشوید.
سلام و وقت بخیر به دوستان
بنده قصد خرید یک دوربین SLR رو دارم و هدف اصلیم ساخت فیلم کوتاه در کنار عکاسی هست. منتهی مراتب من فقط از سه سال قبل با یه دوربین آنالوگ (canon AE-1) عکاسی کردم و تجربه دوربین های دیجیتال رو ندارم اگرچه مدت کوتاهی با 40d کنون کار کردم.
طبق بررسی های من در اینترنت مدل های 80D، 70D، 760D کنون مدل های خوبی هستن و اگرچه نیکون در عکاسی گزینه بهتری هست اما در فیلمبرداری کنون بهتر عمل کرده.
طبیعتا بعد از خرید دوربین بلافاصله قصد ساخت فیلم کوتاه رو ندارم و طبیعتا این دوربین برای آشنایی و شات های آزمایشی در ابتدا استفاده میشه اما بعد از چند ماه یا یک سال قصد ندارم دوربین رو عوض کنم و به همین دلیل سراغ مدل های پایین تر نرفتم.
حالا چندتا سوال دارم.
1. آیا آلترناتیوی مناسب برای SLR ها سراغ دارید؟ و اگر پاسخ مثبت هست چرا؟
2. با توجه به این که 80D خروجی هدفون داره که چیز با ارزشی در فیلمبرداری هست و قدرت فیلمبرداری و تمام برتری هاش، آیا دوربین دیگه ی SLR رو میتونین پیشنهاد بدین در همین رنج قیمت؟ و آیا حتی با مصالحه ای بین قیمت(حد من 5 میلیون هست. اگر طبیعتا برای دوربین کمتر هزینه بشه، میشه سراغ لنز و تجهیزات رفت) میشه دوربین دیگه ای رو پیشنهاد بدید؟
3. در نهایت میخوام بدونم وسایل دست دوم رو پیشنهاد میکنید یا خیر؟ و اگر جواب مثبت هست چطور میتونم از جایی مطمئن خرید کنم؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
به نظرم نیم نگاهی به مدلهای پاناسونیک مثلا G85 هم داشته باشید، امکانات فوقالعاده ای برای فیلمبرداری دارن.
سلام من بین D3300 کیت 18-55 VR AFP و EOS 1300D 18-55mm IS II موندم کدومو بگیرم لطفا کمک کنید با توجه به همین لنز ها؟
و موضوع بعدی اینکه دیجی نوشته بود کانن فوکوس دستی نداره ولی سایت پیکسل نوشته داره چجوریاس بالاخره داره یا نه؟ ممنون