دوست من دوربین هایی که صفحه لمسی دارند دکمه ها و کنترولر های کمتری دارند(اگه اشتباه نکنم) این مجدد شاید نظر شخصی بنده باشه، اما بنده ترجیح میدم برای هر مورد خاص کلیدی تعبیه شده باشه و بدون تغییر جایگاه دستم با انگشت های مختلف به موارد مختلف دسترسی داشته باشم تا اینکه بخوام با صفحه ی تاچ مدام بازی کنم. مجدد میگم که صفحه ی تاچ فقط یک آپشن هست و کاری با مبتدی بودن یا نبودن نداره.
بنده کلا منطق شما رو برای شروع عکاسی با خرید یک بدنه ی رده بالا درک نمیکنم، شما دارید لباسی خریداری میکنید برای 5 سال بعدتون! سلیقه ی شما در اون زمان ممکنه به خاطر بالا رفتن اطلاعاتتون تغییرکنه!
بنده قبل ازینکه عکاسی رو شروع کنم، فکرمیکردم فقط میخوام عکاسی منظره کار کنم و فوق العاده علاقه داشتم بهش، اما یک سال بعد از خرید اولین دوربین و بازی کردن باهاش، متوجه شدم که خیر علاقه ی اصلی بنده ژانر دیگریست.
دوربین های مبتدی نیکون مثل d3300، از لحاظ خروجی فوق العاده هستند، این دوربین از نظر خروجی از 80d بهتر نباشه، بدتر نیست.
شما میتونی یه d3300 دست دوم حتی خریداری کنی و یه مدت باهاش کار کنی تا به درکی از عکاسی برسی و خودت متوجه بشی با خودت چند چندی و قراره در آینده چیکار کنی
اون موقع اگه تصمیم بر تغییر برند و این مسائل هم پیش بیاد ضرری نکردی چون هزینه ای نکردی.
درمورد d3400 به خاطر فلش ضعیف تر، فقدان پورت میکروفون و عدم وجود Sensor cleaner و امتیاز کمتر ISO در DXO و همینطور قیمت بالا تر از d3300 بنده به هیچ وجه پیشنهادش نمیکنم.
به خرید d3300 و شروع عکاسی با یک دوربین ارزان قیمت فکر کنید، مطمئن باشید ضرر نمیکنید، اصلا شاید متوجه شدید این دوربین تمام نیاز های شمارو پاسخ میده و به جای هزینه ی اضافه روی بادی، باقی پولتون رو خرج لوازم نورپردازی و لنز ها کردید.
طراحی و جایگزاری کلید ها در این دوربین هم مخصوص مبتدی قرار داده شده و سر هفته شما جوری بهش عادت میکنید که بدون بیرون اوردن نگاه از ویزور به مثلث عکاسی مسلط خواهید بود.
مقایسه ی معتبر
سنسور های دوربین های ارزان قیمت نیکون و 80d
خلاصه ی پست بولد شد
بدرود