درود
به لحاظ عملکرد سنسور ، داینامیک رنج و عمق رنگ دوربین حدید نیکون ۳۴۰۰ عملکرد خوبی و بهتری نسبت به نسل گذشته خودش به نمایش گذاشته
به لحاظ وزن نیز سبک تر از نسل پیشین خودش هست
هرچند دوربین ۳۳۰۰ هم دوربین ارزشمندیست و اتصال میکروفون میتونه یک مزیت باشه برای این دوریین
اختلاف قیمت این دو دوربین فکر نمیکنم بیش از ۱۰۰ هزار تومن باشد
هر دو دوربین دوربسن های خوبی هستند و قطعا از خرید هیچکدوم پشیمون نمیشوند
در واقع در دوربین جدید بیشتر به ارگونومی و وزن به علت وجودی یک دوربین entry level پرداخته شده
سپاس از شما
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
چند لحظه صبر کنید...فوکوس دستی؟ (با لحن دکتر هلاکویی)
فوکوس دستی کاربرد زیادی در عکاسی معمول ندارد و معمولا عکسها را خرابتر می کند! سیستم اتوفوکوس دوربینها آن قدرها خوب شده است که فقط در برخی کارهای خاص مثل عکاسی از آسمان شب یا عکاسی ماکرو یا عکاسی روی سه پایه از فوکوس دستی استفاده می شود. این چند مورد هم با افزایش قابلیتهای اتوفوکوس دوربینها در حالت live view و استفاده از سیستم contrast detect بسیار کمتر شده است.
بعضی وقتها واقعا متوجه نمی شوم چرا افرادی که تازه dslr می خرد به این فکر هست که همیشه از مود M استفاده کند و یا همیشه از فوکوس دستی استفاده کند. چه منبعی این توصیه را به کاربران می کند؟!
عکاسی چیزی فراتر از موارد ساده ای همچون نورسنجی یا فوکوس هست! در 90 درصد موارد دوربینها این کارها را با دقت بسیار بالاتری از ما انجام می دهند. پس بهتر است برای بالاتر بردن آمار عکسهای خوبمان و همچنین تمرکز بیشتر روی مسائل مهمتر همچون "نور"، از کلنجار رفتن با M و MF فاصله بگیریم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام دوستان یکی از اساتید عکاسی یه مطلب جالی گفتن که به نظرم جاش هست اینجا بیان بشه شاید کمکی برای خیلی از دوستان باشه
با توجه به اینکه خیلی از دوستان از عکاسی روزمره می خان استفاده کنن همون گوشی موبایل خیلی بیشتر هم نیازهاشون رو براورده می کنه
اینو یادتون نره تعداد افرادی که دوربین dslr با لنز 1 تومنی خرده اند و ماه هاست که دارن خاک می خوره بسیار زیاد هست
پس نیاز سنجی خیلی مهمه که ایا با وسیله به نام موبایل که کیفیت برای بسیاری از افراد بسنده می کنه نمی تونه جوابگوی عکاسی باشه یا نه بعد برید سمت هزینه کردن
متاسفانه مساله قیمت برای من مهمه و فکر کنم قیمت دوربین فوجی بالای 3/5 میلیون باشه که بیشتر از 2 برابر نیکون هست.
تو دوربین های میرورلس زیر 2 میلیون و حتی 2/5 فکر نمیکنم دوربینی بتونه با d3400 رقابت کنه وگرنه حتما میرورلس میخریدم.
اما با توجه به اهمیت فیلمبرداری دوربین واسه من ایا انتخاب d3300 با لنز afp جدید معقولتر نیست؟نسبت به 3400 از لحاظ کیفیتی چیزی رو از دست میدم؟
درود
اگر فیلمبرداری رو حرفه ای قصد دارید دنبال کنید بین این دو دوربین ۳۳۰۰ به لحاظ فقط خروجی میکروفون گرچزینه بهتریست وگرنه به لحاظ کیفیتی بعید میدانم تفاوتی باشد
نه قطعا تفاوت انقدر محسوس نیست که تصور میکنید
ولی اگر فیلمبرداری براتون جدیست به سراع دوربین های دیگری بروید از برند کنون پاناسونیک و...
ولی در حد روزمره و .... فرقی بین این دو دوربین نیست
اینکه در اینده ایا قصد خرید لنز یا تجهیزات اضافه مثل میکروفون و ... را دارید فکر کنم تاثیر گذار در انتخابتون باشند
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
درود
پیشنهاد میکنم مشخصات میرورلس کنون m3 رو هم چک کنید، قیمتش به بودجه که در نظر دارید میخوره
ورودی میکروفون هم داره البته اگر از لنز کیتش مثل 55-18و 45-15 برای فیلمبرداری استفاده کنید مشکل صدای فوکوس لنز هم نخواهید داشت.
وزن کم، کوچک، Wifi، نقاط فوکوس بیشتر، تاچ اسکرین که باز هم در فوکوس کمک میکنه برتری هاش نسبت به d3400 هست
ویرایش توسط havokh : Saturday 25 March 2017 در ساعت 22:44
اگه بخوام بودجمو ببرم بالا که حداقل باید یه فیلمبرداری 60fps داشته باشم دیگه.(اون کنونه نداره)
حالا زیر دو میلیون و نیم میرورلسی با این مشخصات پیدا میشه که هم aps-c باشه و هم 60fps رو داشته باشه
وگرنه فک کنم همون 1.5 بدم نیکون که کیفیتو داشته باشم و فیلمبرداری 60 رو هم داشته باشم بهتره
ویرایش توسط yoosefheidari : Saturday 25 March 2017 در ساعت 23:43
درمورد فریم ریت دوستانی که در زمینه ویدئو بیشتر فعال هستن بهتر میتونن راهنمایی کنن تا جایی که میدونم برای خروجی کار روی dvd یا بلوری 30 فریم کفایت میکنه اگر فیلمبرداری اینقدر براتون اولویت داره موردی که الان بیشتر اهمیت داره رزولوشن 4k هست نسبت به فریم ریت 60 در اینصورت میتونید به دوربینهای بریج سوپرزوم که 4k هم پشتیبانی میکنن فکر کنید.
درمورد m10 هم مواردی مثل کیفیت پایین بدنه، نبود هات شو و ارگونومی بد، بنظرم پایین ترین امتیازو در بین میرورلسهای کنون داره اگر بازهم مساله قیمت هست در بخش خرید فروش فروم m3 کارکرده درحدو به قیمت m10 گذاشتن که گزینه ی بهتری هست.
سلام
من قصد خرید دوربین کامپکت داشتم. که با تحقیق داخل اینترنت متوجه کیفیت نه چندان بالای آنها در رنج قیمت مد نظرم که زیر 2 تومن هست شدم. به نظرتون برای عکاسی خانوادگی و روزمره در رنج زیر 2 تومن چی بگیرم.