تشكر ويژه به خاطر راهنمايى ،درود
خواهش می کنم
اگر سری g2 پیدا بشه بخاطر قابلیت اتصال به Dock بهتره! اما همان نسل اول در تست ها تفاوت بسیار ناچیزی با لنز تایپ 2 کنون همتای خودش داره! البته از نظر خروجی
از نظر ساخت هم دوستانی که داشتند به اتفاق تاییدش کردند. این مسئله ویدیوها هم دقیقا همین هست و درسته.
لنز 70-24 تامرون را هم که بنده شخصا استفاده کردم و بسیار لنز خوش ساخت و با کیفیتی برای فول فریمه.
اما اگر قصدتون خرید بدنه کراپ باشه می شود به لنزهای دیگه فکر کرد.
.
.
.
این دو بخش پست هاتون را با هم جواب می دم.
ببینید وسواسی نباید باشه!
شما بدنه 70D را تجربه کردید و Wifi هم داشته، نمایشگر لمسی هم در اختیار شما بوده، دلیل فروشتون اگر مسائل شخصی بوده که هیچ، اما اگر صرفا برای ارتقاع به فول فریم بوده بنظرم خیلی عجله کردید.
بعنوان پیشنهاد شخصی، بنده شخصا بدلیل ماهیت پیگیری عکاسی ای که دارم و اینکه درامدی از این راه برای بنده وجود نداره ترجیح می دم بجای هزینه بالا برای بدنه، لنزهای با ارزش تهیه کنم.
سرعت تغییر فناوری و تکنولوژی لنزها به سرعت بدنه نیست! بنابراین ماندگاری لنز برای شما بیشتره،
پیشنهاد شخصی ای که قبلا داشتم برای ترکیب فول فریم با لنزهای 200-70 و 70-24 بود که خاطرتون هست.
اگر قرار باشه با شرایط شما و باتوجه به توضیحاتی که فرمودید شخصا خرید کنم، لیست زیر را پیشنهاد می دم
1- Canon EOS 80D و یا Nikon D7200
2- Tamron 70-200 F/2.8 + Sigma 18-35 F/1.8 و یا بجای لنز سیگما، 55-17 دیافراگم F/2.8 (متناسب با بدنه)
3- فلاش اسپیدلایت که بنده فقط مدل کنونی را خاطرم هست و نظرم روی 580EX هست که افت قیمتش را هم کرده
4- سه پایه (بنرو، Sirui اگر گیر بیاد، مانفرتو)
اینکه بین نیکون و کنون کدام، باور کنید تفاوت چندان زیاد نیست، این شما هستید که باید بدنه را دست بگیرید ببینید از کار کردن با کدام یک لذت بیشتری می برید؟
ولی طبق قاعده کلی، اگر فیلم برداری هم در نظر دارید، کنون بهتره اما اگر عکاسی باشه نیکون توسط دوستان پیشنهاد می شود. اما در واقعیت، تفاوت بدنه ها به قدری نزدیک به هم هست که نقاط ضعف قوت هم را پوشش می دهند.
در حوزه فول فریم، دست شما در برندی مثل نیکون بازتره ولی باز هم انتخاب بر اساس سلیقه باید انجام شود.
قراره شما با بدنه کار کنید نه من که کنون کار کردم یا دوستی که نیکون کار کرده! شاید شما اصلا بدنه های سونی و یا المپیوس را بپسندید! این دلیل بر انتخاب غلط شما نیست!
بنابراین وسواس را کنار بگذارید! اول تکلیف فول فریم یا کراپ را مشخص کنید! یکی از ملاک های خوب این کار سطح مورد نظر برای چاپ تصویر خواهد بود! تا چه ابعادی تصویر قرار است چاپ شود؟
بنده تصویر بدنه 8 مگاپیکسلی قدیمی Canon EOS 30D را تا 40x60 چاپ کردم و افتی در خروجی ندیدم!
حالا که دیگه سنسورها به تراکم بالای 16 رسیده اند و وضعیت به مراتب بهتر شده!!
بنابراین اگر در همین ابعاد و یا اصطلاحا غیر تبلیغاتی قراره کار کنید، بنظرم کراپ کاملا پاسخگوی شماست
بعد از انتخاب قطع سنسور، برای انتخاب برند می توانید اقدام کنید!
شاید دوستان بگویند این دو جابجا توضیح داده شده! ولی بنظرم این روش بهتر خواهد بود چون شما بدون در نظر گرفتن محصولات برند انتخاب صحیح خواهید کرد.
بعد از مشخص شدن برند نوبت بدنه است (برای انتخاب برند و بدنه، 50 درصد انتخاب را بر اساس سلیقه شخصی و یا اینکه از دست گرفت کدام لذت می برید قرار دهید و 50 درصد نکات فنی؛ پر واضح است که اگر در سلیقه شخصی بدنه ای امتیاز کمتر بیاورد در بخش فنی علی رغم هم امتیاز بودن به راحتی کنار گذاشته می شود)
و در نهایت لنزها و در مرحله آخر لوازم جانبی
ارادتمند
دوستمون در پايين فرمودند يه كراپ با 100-50 سيگما و شما ميفرماييد يه كراپ با 70-200 تامرون ، حالا كدام پيشنهاد رو اجرا كنم ؟!
ميخوام بوكه زيبايى داشته باشه ....
فلش رو نميدونم از كدام مدل تهيه كنم ؟! چه برندى چه نوعى !!؟