در این تاپیک سوال خودتان را بپرسید تا دوستانی که در این زمینه تخصص دارند راهنمایی کنند .
[COLOR=#e6e6fa]
ویرایش توسط کوروش : Thursday 27 April 2017 در ساعت 22:47
چند تذکر رو ناچارا مجبورم عرض کنم:
1- لطفن در چارچوب قوانین و قواعد فروم گفتگو فرمایید و از تمسخر و توهین به شخصیت دیگر کاربران اکیدا خودداری فرمایید.
2- از دوستانی که راهنمایی میکنند به طور جدی میخواهم که با دقت و بر مبنای اصول و قواعد این کار رو انجام بدهند. عکاسی هم هنر است و هم فن و دارای اصطلاحات و تعاریف مشخص. اگر قرار است نکتهای را بیاموزیم باید از پایه درست و علمی این کار رو انجام بدهیم. چون دیگران هم ممکن است اشتباه بیاموزند. به قول معروف همان قضیهی خشت اول و کج رفتن کل بناست.
3- متاسفانه برخی کاربران تازهوارد بدون هیچگونه مطالعات و جستجویی میآیند و یک سوالی را میپرسند که پاسخ آن یک یا چندین کتاب است و انتظار دارند که این کتاب را فشرده و در چند خط بشنوند و راضی باشند. و حتی حاضر نیستند چند صفحهی آخر همان تاپیک را مطالعهکنند. گویا عدهای وظیفه دارند کتابها و همهی منابع و موضوعات را خلاصهکنند و در اختیار ایشان بگذارند. در این موارد شاید بهتر باشد، که آنها را به رفرنسهای معتبر ( داخل و یا خارج از تالار) راهنمایی کرد بهجای خلاصهکردن بیش از حد و در واقع عقیمشدن موضوع.
اگر میشد همهچیز را در دو سه خط خلاصهکرد دیگر چه نیاز به این همه کتاب و کتابخانه و مرجع و دانشگاه و آموزشگاه و پژوهشگاه و ...؟؟!
4- از ادامهی پاسخگویی لطفن خودداری فرمایید . مباحث بیربط به تاپیک حذف خواهند شد.
سلام دوستان
من بین کنون 750D و 70D میخوام انتخاب کنم
تنها دلیلی که به 70D فکر میکنم تعداد شاتهایی هست که با یک بار شارژ باطری میشه باهاش عکس گرفت که تقریبا دو برابر 750D هست. الان 1100D دارم که با یک بار شارژ حدود 1000 تا عکس میگیره.
میخوام بدونم 750D به صورت تجربی با یک بار شارژ چندتا عکس میگیره
و اینکه از کجا بخرم؟ تهران بادی 70D رو 3100 قیمت دادن و توی دیجیکالا 2900 هست قیمتش اما تجربه خریدهایی که از دیجیکالا داشتم ، خیلی قابل اعتماد نیست
سلام دوستان من عاشق عکاسی توی طبیعت هستم و بیشتر برای سفرهای خانوادگی و کیفیت عکس و فیلمبرداری برام مهمه. با بودجه نهایت تا 2500 چی پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
برادر میشه بپرسم چرا دی70 و دی750؟ معمولا کسی دنبال خرید این 2بدنه نیست چون اگر هدف اصلی فیلم برداری باشه 80دی خیلی بدنه مناسبتریه. اگر بطور جنرال میخواید اپگرید انجام بدید طبیعتا با قیمت فعلی دی7100 و دی7200 خریدن 70دی منطقی نیست. اگر اصرار بر خرید کنون غیر از 80دی دارید و باطری براتون مهم هستش به خرید گریپ به همراه دی750 هم میتونید فکر کنید.
درود
اتفاقا نظر بنده خلاف نظر شماست
اگر فردی قصد خرید بدنه جدید داشته باشه و قراره یک دفعه از 1100D به یک بدنه جدید کوچ کنه مسلما بهتره همراه بدنه لنز تهیه کنه!
حالا اگر سقف هزینه فرد بالا باشه که حق با شماست و 80D گزینه خوبیه
اما اگر هزینه محدود باشه بهتره بجای خرید یک بدنه با لنز 55-18 جدید، یک بدنه با سال تولید کمی پایین تر با لنز بهتر تهیه بشه
بنابراین بنظر بنده 70D با لنزی مثل 135-18 گزینه بسیار مناسبی برای ایشان خواهد بود. همچنین در Nikon هم D7200 بدون شک بدنه خوبیه ولی باز اگر محدودیت بودجه احساس بشه، همانطور که فرمودید ِ7100 با یک لنز بهتر گزینه مناسبتری خواهد بود.
باتوجه به وجود لنز، بدنه 70D برای شما مناسبتره
هم از نظر کلاس ساخت و هم امکانات در سطح بسیار بهتری نسبت به 750D قرار داره
پ.ن: رنج سال تولید D7200 با 70D و D7100 در سه سال پشت سر هم هستند و D7100 از 70D قدیمی تر می باشد.
ارادتمند