میتوانید از لنزهای DX تان بر روی D700 استفاده کنید اما خروجی حدود ۶ مگاپیکسل خواهد شد.
Compatible Format(s)
FX
DX
FX in DX Crop Mode
35mm Film
http://nikonusa.com/Find-Your-Nikon/...Tabs.TechSpecs
ممنون از راهنماییتون ممکنه بفرمایید چه برندی تو این ضمینه لنز های باکیفیت و خوش قیمتی داره و چند مدل با حدود قیمت مثال بزنید ؟
چه عرض کنم کنون بگیرند که همین الان یک لنز خوش قیمت 100 ماکرو هم دوستان برای فروش گذاشته اند . . . کلاً لنز های ماکرو تو همه برند ها لنز های بسیار با کیفیتی هستند.
پی نوشت :
من d60 دارم با لنزهای 16-85 و 70-300 که هر دو قطع DX هستند و در دوربین های قطع متوسط مشکلی ندارن
دوربین های قطع متوسط به یک سری دوربین های دیگری می گویند که اینجا مطرح نیست منظور شما دوربین هایی با سنسور کراپ دار است.
تا اونجایی که من شنیدم سنسور این دو دوربین یکی هست.
من هم دی 5000 دارم و راضی هم هستم.
بعید می دونم در شرایط کاملا یکسان تفاوت چشمگیر باشه.
به خصوص به نظر میرسه عکاسی با دی 5000 برای فرد آماتوری مثل من نسبت به دی 90 خیلی راحت تر باشه.
سلام من از یک سوژه در مد منوال با یک ست آپ بار ها دی5000 را با دی 90 مقایسه کردم و تفاوت بسیاری را بخصوص در عکس های با فلاش خود دوربین ها دیدایم.{فاکتور 2 و3 رد میشه} چند بار هم با یک لنز دی 5000 را با دی 40 از یک سوژه عکس گرفتم و مقایسه کردم که در عکس های با فلاش دی 40 به مراتب بهتره{اینهم از فاکتور 1}.من که از خریدم پشیمانم و به کسانی که از دی 50000 خودشان راضی هستند غبطه می خوردم!!!!! راستش را بخواهید چند روز پیش حتی داشتم دوربینم رامی فروختم تا دی90 بخرم.فروشنده 500 می داد ومن گفتم 520 ......خلاصه معامله مان نشد.اگه با این قاطعیت میگم خیلی فرق دارند ببخشید ولی من بارها مقایسه کرده ام و هر کسی عکس های یک سوژه دوربین ها را دیده با نظر من موافق بوده .سعی می کنم یک سری عکس جدید با دو دوربین بگیرم ودر اختیارتان بگذارم تا نظر شما را جویا شوم.ممنون