سلام من میخوام یه دوربین دست دوم بخرم با نهایت بودجه ی 2 میلیون تومن ( اگه ارزون تر بود هم بهتر ) و صرفاً هم میخوام باهاش عکاسی کنم( فیلم برداری نه ) میخواستم بدونم به نظر شما چی میتونم بخرم(تو برند ها ی کنون و نیکون و پنتاکس) و از کحا؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من قصد خريد دوربين و لنز جهت عكسبرداري با كيفيت از فاصله نزديك دارم زير ٣٠ سانتيمتر
لطفا راهنمايي كنيد چه بدنه دوربين و چه لنزي مناسب نياز من هست
و اينكه آيا با همين لنز هم امكان عكاسي هاي معمولي دارم يا خير
عكاس حرفه اي هم نيستم
سپاس
سلام ، اميدوارم توضيحم خوب باشه : من طراح مبلمان هستم ، ميخوام وقتي از فاصله نزديك عكس ميگيريم بافت هاي چوب و پارچه كاملا خودشو نشون بده ، الان وقتي بصورت ماكرو عكس ميگيرم ( البته با گوشي ) خيلي خوبه اما فاصله من با جسم بايد چسبيده باشه يعني لنز رو بزارم روي جسم حالا با فاصله ميليمتري اينجوري حتي پرزهارو هم دارم اما كار مشخص نيست چيه مثل عكس ميكروسكوپي ، حالا ميخوام يك مقدار برم عقب تر مثلا فاصله ٣٠ سانتيمتر ، عكس هايي كه از گل ها در طبيعت گرفته ميشه كه از داخل گل يا مثلا زنبوري كه مشخصه زنبوره ولي حتي پرزهاي پاش هم مشخصه ، طبيعته لنز رو نذاشته روي زنبور از يك فاصله اي كه زنبور فرار نكنه عكس به اين كيفيت گرفتن ! نور هم بيشتر نور فضاي بسته ولي روشن خواهد بود .
درود. دوست عزیز خرید دوربین دست دوم ریسک بزرگیه. ممکنه ظاهراً خیلی تمیز باشه ولی برای فیلم برداری استفاده کرده باشن، یا تعمیری باشه. مگر اینکه شما فروشنده و دوربینش رو کاملاً بشناسید.
شاید اگر با این قیمت دوربین نو تهیه کنید و در آینده ارتقا بدید بهتر باشه.
اگر اصرار به تهیه دست دوم دارید به این لینک سر بزنید:
انجمن: خرید و فروش دوربین و تجهیزات عکاسی خرید و فروش دوربین و تجهیزات عکاسی