درود
لنز 55-18 efm مدتیست تولیدش متوفق شده و در بازار هم نایاب است و 45-15 جایگزینش شده البته اگر کیت 55-18 دست دوم هم بتونید تهیه کنید کیت ارزشمندی است
برای لنزهای ef و 50mm که دوستمون برای پرتره پیشنهاد دادن هم به مبدل احتیاج است که در اینصورت قیمت کیت معادل کیت 55-18 dslr 750d خواهد شد
روی m3 ویوفایندر هم ندارید برخلاف 750d،
با مبدل در استفاده برخی از لنزهای برندهای غیرکنونی همچون تامرون و سیگما به مشکل میخورید و برخی لنزهای ef هم سرعت فوکوس پایینتری نسبت به dslr بهتون میده
باتریش خیلی کمتر از 750d کار میکنه، ( 850 شات درمقابل 250 شات) باتریش اضافش +200 تومن میشه
این موارد هم در انتخابتون در نظر داشته باشید
ویرایش توسط havokh : Sunday 23 April 2017 در ساعت 22:40
از هر دو دوست عزیز متشکرم.
هیچ الزامی نیست که حتما بدون اینه باشه با اندازه بزرگ هم مشکلی ندارم. فقط تو این برهه زمانی میخوام ارزون بشه بعدا برای لنز های مختلف مشکلی نداشته باشم. چه به لحاظ قیمت چه به لحاظ تنوع. ویو فایندر خیلی برام مهم نیست.
با توجه به این اوصاف از اینه دار ها چی پیشنهاد میدید؟ با بودجه دو میلیون تومنی
راستی دست دو نیکون بهتر خرید و فروش میشه یا کنون؟
با بودجه 2 تومن تنها و بهترین گزینه میرورلس همین m3 میشه
اگر میتونید یکمقدار بودجتونو افزایش بدید 750d + 18-55 stm از بین dslr ها میتونید تهیه کنید که سنسور و پراسسورش و امکاناتی مثل wifi و nfc مشابه m3 است
،
کنون 700d هم کیت 55-18 stm با بودجتون جور میشه اما در مقابل m3 وای فای ندارید و سنسور قدیمی تر و پراسسور digic 5 وضعیت iso و داینامیک رنج ضعیفتری نسبت به m3 و 750d داره
البته هزینه های جانبی مثل مموری کارت، کیف، ترایپاد و... هم درنظر بگیرید که در مجموع بالاتر از 2 تومن میشه
سلام به همگی من به عنوان خرید اولین dslr و کلی تحقیق بین دو دوربین نمیتونم تصمیم بگیرم
اولی d5500 18-55 afp (به دلیل بی صدا بودن این لنز رو انتخاب کردم) و d7200 18-140
این دو حتی در یک رده قیمت هم نیستن و تفاوت یک میلیون و خورده ای دارن
مسلما 7200 دوربین رده بالاتری هست ولی یه سری نقاط ضعف هم داره ک خب بی انصافی اسمش رو بذاریم ضعف چون واقعا دوربین خوبیه اما عملکرد ضعیف تری نسبت ب 5500 داره تو نویز طبق dxo
همچنین ال سی دی لمسی و چرخان هم نداره و فول اچ دی 60fps فقط در کراپ 1.5 قابل استفاده است
به جز این موارد که فکر نمیکنم چندان مهم باشند در بقیه موارد خیلی سر تره هر چند کیفیت هردو مشابه هست
درموردکیت لنز 18-140 نظر خاصی ندارم چون نمیدونم که شارپنس خوبی داره نسبت به لنز ارزون تر 18-55 یا نه
زوم زیاد برای من فاکتور مهمی نیست. بی صدایی اش مهمه و کیفیت در پرتره و لنداسکیپ
بعضی از دوستان نسبت به این 140-18 بی رغبتی نشون دادند آیا واقعا لنز خوبی نیست؟ نسبت به 105-18 چطور؟
سلام خدمت اساتید
من میخام برای شروع اولین دوربینم رو بخرم تجربه ای هم ندارم
بنظرتون بین نیکون ۵۳۰۰ با لنز ۱۸*۸۵ بگیرم یا ۱۸*۱۴۰
تفاوت زیادی بین دو لنز وجود داره ؟
ارزش یه تومن هزینه اضافه رو داره ؟
هدف من عکاسی هست برای شروع هنوز علاقه ام رو پیدا نکردم
تفاوت زیادی بین این دو لنز وجود داره ؟
ممنون از پاسختون. من pixel peeperنیستم از لحاظ آتوفوکس در فیلمبرداری d7200 بهتر عمل کرده سمپل ویدیوهایی که از d5500 بود واقعا شک برانگیز بود چون فوکوس خودکارش خیلی پرخطا بود. میدونم الان پیشنهاد میشه ک سمت کنون برم واسه فیلمبرداری ولی انتخاب من سری DX نیکون هست همینطورم نمیخوام از حالت ویدیو دلسرد بشم. دو دوربین d5500 وd7200 رو در دست نگرفتم ک از لحاظ هندلینگ بررسی کنم ولی شکایت شده بود از گریپ نه چندان خوب d7200 یکی از ذوستان همین فروم ک دارنده ی این دوربین بود گفت ک کاش هندلینگ d7200 به خوبی d550۰ بود صحتش رو دیگه نمیدونم