کاربرد تخصصی را که نمیتوان برای 24-70 متصور بود ولی بیشتر برای کارهای خبری و مستند و حتی منظره کاربرد دارد.برای عکاسی از محصولات 70 مم کوتاه است و باید خیلی به سوژه نزدیک شوید.اعوجاج این لنزها هم برای عکاسی از محصولات مناسب نیست.منظورتان از اینکه 100 مم در فضای بسته ناکارآمد میشود را متوجه نشدم.اگر از نظر فاصله با سوژه میفرمایید با لنز 100 مم باید برای عکاسی از سوژه ای مثل یک جعبه کفش حدود یک متر از آن باید فاصله بگیرید.حداقل فاصله فکوس این لنز(ها) هم بیشتر از لنزهای ماکرو است.
با لنز 24-70 سیگما خیلی آشنایی ندارم ولی در مقایسه زیر با لنز 24-70 f4 و با توجه به قیمت بالای آن لنز انتظار اپتیک بهتری میرفت.
https://www.the-digital-picture.com/...mp=3&APIComp=0
اگر اصرار به خرید لنز 24-70 دارید توصیه میکنم به جای آن لنز سیگما ،دوربین را با کیت Canon ef 24-70 f4.0 is تهیه کنید.برای عکاسی از محصول نیاز به اف 2.8 ندارید ولی لنز کنون مزیتهایی مثل قیمت و وزن کمتر،اپتیک بهتر،لرزشگیر 4 استاپ و تا حدودی قابلیت عکاسی ماکرو دارد.
لنزهای سیگما با مانتهای مختلفی تولید میشود و میتوانید با خرید لنز با مانت ef از آن روی بدنه های کنون استفاده کنید.
برای عکاسی از محصول نورپردازی مهمتر از دوربین است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
در جواب دوستی که دفترچه نیکون D800 رو میخواست :
https://downloadcenter.nikonimglib.c...s/16/D800.html
سلام دوستان . من بعد از تقریبن ده سال دوباره عکاسی رو شروع کردم . به دلیل گرفتاری خانوادگی و ... توی این مدت از عکاسی فاصله گرفته بودم . تجهیزاتی هم که دارم فکر میکنم خیلی زیر خاکی شدن . میخواستم یک بادی خوب با قیمت مناسب تهیه کنم و دوباره شروع کنم . خیلی ها بهم نیکون دی ۷۵۰۰ رو پیشنهاد دادن . میخواستم نظرتون رو بدونم ؟ تجهیزاتی که الان دارم شامل :
نیکون دی ۹۰
اس بی ۹۰۰
۱۰ - ۲۰ زیگما
۱۸-۲۰۰ میلیمتر
۵۰ میلیمتر
۱۰۵ ماکرو
میشه . میخواستم بدونم که آیا این لنز ها هنوز هم قابل استفاده هستن ؟ و روی این بادی جدید نصب میشن ؟ در ضمن اگر بادی بهتری میشناسین ممنون میشم بهم معرفی کنین که هم سبک تر باشه و هم نیاز به جای زیادی نداشته باشه و کوچکتر هم باشه. در ضمن من ایران نیستم و دستم برای خرید باز هست و مشکلی ندارم . اما نمیخوام هم زیاد هزینه کنم چون کار حرفه ای نمیکنم و بیشتر آماتوری هست . برای منظره و طبیعت و بناهای تاریخی و عکاسی اجتماعی و مراسم خانوادگی و ... در حد آماتوری ! مرسی :)