قيمت بازار رو اطلاع ندارم ، گاهی تو سايت خودمون هم لوازم خوبی پيدا ميشه
من ترجيح ميدم دست 2 بگيرم اگه پيدا بشه
لنز بسته به نوع استفاده و سليقه خودتون داره ، من تو 1 ماه گذشته 5-6 تا لنز عوض کردم
سيگما 85 رو فروختم 50 سيگما گرفتم اونم فروختم 85 1.4 کنون گرفتم ، که لنز خيلی خوبيه اما گرونه
کانون 100 ال رو فروختم سيگما قديمی 50 2.8 گرفتم
سيگما 35 رو فروختم تامرون 15-30 گرفتم
هر کدوم يک نکته مثبتی داره يک سری محدوديت هم داره ، من بعد از 2 سال عکاسی حرفه اي (حدود 60 تا عروسی ) به اين ست اپ رسيدم که برای من مناسبه
اگه عکاسی عروسی نميکردم سيگما 35 لنز خيلی بهتری بود
هفته پيش به اجبار 1 روز رو با 85 1.8 قديمی کنون سر کردم (لنز خودم رو دوستم بست روی دوربينش ديگه پس نداد ) توی دوربين تفاوتی به نسبت بقيه 85 ها که 3-4 برابر قيمت دارند نميبينين ، در عوض سرعت فکوس خيلی بالا و وزن خيلی کمتری داره
بهترين انتخاب برای شروعه
اگه بتونين از لنز پرايم هميشه استفاده کنيد 35 1.4 سيگما هم کنارش خيلی خوبه
24-105 لنز بدی نيست اما جذابيت خاصی هم نداره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام خسته نباشید
یکی از دوستام قصد داره با بودجه حدود سه چهار میلیون یک بدنه و لنز کیت بگیره و برند کنون رو به بقیه برند ها ترجیح میده ، ظاهرا حرفه ای ترین مورد استفادش هم پرتره هست(و عکاسی از جمع های خانوادگی و و و)
بین بدنه های 200D و 750D شک داشتم ولی بعد به این نتیجه رسیدم که برتری قدرت فوکوس 750D بیشتر به درد یه تازه کار میخوره تا برتری سنسور 200D نسبت به 750( بر اساس نمرات دی ایکس او)برای لنز هم بهش 18-55 در کنار 50 رو پیشنهاد دادم یا 18-135 تنهارو....
متاسفانه اطلاعاتم از بدنه ها و لنز ها زیاد به روز نیست....هیچ بدنه دیگه ای یا ترکیب لنز هیجان انگیز دیگه ای توی این بازه قیمتی پیدا میشه که به جای اینها بهش پیشنهاد کنم ؟
سلام، خسته نباشید، من یه دوربین میخواستم بگیرم، کلا بین 2 تا 5 میلیون هزینه میخوام کنم، برام قدرت زومش اصلا مهم نیست، فیلمبرداریشم اصلا مهم نیست، فقط کیفیت عکسش مهمه، چی پیشنهاد میکنید دوستان؟
برای پرتره میخوام، گفتم زومش، فیلمبرداری، قابلیتای جانبیش مثل وای فای و بلوتوث مهم نیستن زیاد چون بخاطر همین چند مورد خیلی اختلاف قیمتایی هست و منم محدودم، فقط کیفیتش برام مهمه و ترجیحا صفحه تاچ برای فوکوسش، کلا بدون موارد بالا حداکثر کیفیت کدوم دوربین پبشنهاد میشه، بله، کلا با بدنه لنز، یا اگه با خصوصیات ک من میخوام اگه بدنه لنزش جدا هم مهم نیس ولی کلا هزینم محدوده واسه همین
تا 5میلیون انتخابهای محدودی بین بدنه و لنزهای تقریبا ابتدایی دارید.
Canon eos 750d+18-135
nikon d5500+18-140
هر دو حدود 4500-4600 قیمت دارند که برای مموری و کیف و هم حدود 400-500 تومان باید بپردازید.
اگر بدنه یا لنز دست دوم تمیز پیدا کنید توصیه من canon eos 8d+18-135 usm بوده که هم بدنه و هم لنز ازتوصیه های قبلی بهتر هستند.
اگر به عکاسی پرتره در محیط باز علاقه باید حداقل به فکر لنزی مثل 85mm f1.8 باشید.
سلام و عرض ادب
دوستان یه راهنمایی میفرمایید
با بودجه بین ۵ الی ۶ تومن حدودا یه بدنه کارکرده میخوام بگیرم
کارکردم هم بیشتر پرتره و آتلیه و عکاسی کودک هست.
بین این سه بدنه کدوم رو دوستان پیشنهاد میدن؟
5D II
6D
80D
فقط هم کنون
در مورد 6D و 5D II میخوام بدونم سیستم فوکوس قدیمی شون آیا کارایی لازم رو داره در مقابل سیستم فوکوس ۴۵ نقطه ایه ۸۰دی ؟
فوکوس دقیق روی سوژه برام خیلی اهمیت داره.
حالا کیفیت نهایی عکس و عمق میدان و... رو لطفا دوستان در نظر بگیرند و بفرماییند کدوم رو بگیرم؟
البته یک نکته در مورد 5D M II هست اونم اینکه با ۴۵۰۰ هم میشه راحت اینو گرفت که پول بیشتری برام میمونه برای لنز.
پس اگر دوستانِ مطلع، اختلاف زیادی بین این بدنه ها مخصوصا ۶دی و ۵دی مارک ۲ نمیدونن برم سراغ ۵دی مارک ۲.
منتظر راهنمایی عزیزان هستم.
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو