علایق شخصی!!!!!!!!!
اولا که اینجا هر کی میتونه نظر خودشو بگه هر کسی هم میتونه تحقیق کنه ببینه نظری که گفته شده درسته یا غلط
اولا یه سری به تاپیک سونی بزن بررسی هاشو بخونی متوجه میشی که یه سری ایرادات رو قطعا داره حالا بماند بحث بدون آینه و دی اس ال آر
نکته بعدی چرا باید یه نفر بیاد تو سال 2018 دوربین چند سال پیش رو خریداری کنه !!! اونم مثلا 750 نیکون که زمان اومدنش یادمون نرفته چه قدر مشکلات داشت
گفتید علایق صد در صد میگم تجربه من الان 4 ساله دارم از سری 5 دی استفاده میکنم جزو پر فروش ترین دوربین های دنیا بوده تو این چند سال کی میخواد منکر ای موضوع بشه ضمنا این بر کسی پوشیده نیست که دوربین های نیکون توی تصویر برداری به کنون نمیرسن اونم مارک 4 که از هر لحاظ دوربین کاملیه
ضمنا نیکون و کنون و سونی هر کدوم مزایا و معایت خودشون رو دارن شما مثلا اگه میخواستی راهنمایی کنی دقیقا مدلی رو که روش علاقه داشتی پیشنهاد میدادی همه همینجوری فکر میکنن
شما بیا مقایسه کن پیشنهاد بده به جای این حرفا
ویرایش توسط scorpion8 : Thursday 5 April 2018 در ساعت 10:26
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
کاملا درسته سری های 5d بی دردسر ترین و باقلوا ترین دوربین ها بوده اگه پولش باشه همون مارک 4 عالیه. مسعله بعدی لنز ها هست که انصافا کنون جلوتر بوده و هست نیکون توی اپدیت لنزهاش خیلی با طمانینه عمل میکنه . کلا کنون به روز تر هست . نیکون یه سری از لنزاش رو تا الان که هیچ خیلی زودتر باید اپدیت میکرده که هنوز نکرده مثل 16-35 اف 4 . و ..... من الان دنبال یه لنز زوم واید میگردم براش نمیتونم انتخاب کنم 14-24 به کارم نمیاد . 16-35 هم روی 750 شارپنس 16 مگا پیکسل رو داره که به نظرم خیلی کمه این لنز مال همون دوره ی d700 12 مگاپیکسلی هست به درد های رزولوشن ها نمیخوره
nikon d750 + nikon 70-200 fl ed vr +godox v860 2 +sirui t-2004 xl
این بحث سال ساخت، هرگز بحث درست و کاملی نیست. بر طبق این نظر، اگر در مورد خود کانن مثال بزنم، کسانی که مارک III همین بدنه را دارند، یا همچنان خریداری میکنند در حال اشتباه هستند!
در حالیکه بسیاری از کاربران در سراسر دنیا همیشه صبر میکنند مدتی بین یک تا دو سال از سال تولید یک محصول بگذرد و بعد آنرا خریداری کنند تا قیمتها افت لازم را بکنند و خریداری آنها بهصرفهتر باشد.
ضمن اینکه معایب و مشکلات اولیه مشخصشوند و برطرف شده، ریویوها را مطالعهکنند و بعد نسبت به تهیه بدنه اقدام کنند.
اما در مورد بحث فنی در مورد بدنهها مطالب کافی و منابع معتبری وجود دارند مانند DXO که نگاهی به آنها رتبه و جایگاه سنسورها را نشان میدهد، و جایگاه بدنهها مشخصند. همچنین ریویوهای معتبر دیگری.
یک نگاهی به آنها بسیاری چیزها را مشخص میکند :
https://www.dxomark.com/Cameras/Ratings
من قصد خرید یه DSLR رادارم ، به دو انتخاب رسیدم البته یکیش را باید نقدی بخرم که نیکون D5300 18-140 هست و یکی از دوستانم هم یه دوربین کنون 80D با لنز 18-55 STM داره که به دلیل مشکل مالی میخواد بفروشه و با من سر پولش کنار میاد ، عکاس حرفه ای نیستم ولی علاقه به عکاسی دارم و قصد دارم تفریحی عکاسی کنم ولی دوست دارم دوربین خوبی داشته باشم ، به نظر دوستان چیکار کنم
سلام. این نوع ادبیات نوشتاری و طرز برخورد شما منو بی اختیار یاد فیلم قیصر جناب کیمیایی میندازه.
بله ظاهرا رویه فروم تخصصی عکاسی عوض شده. قبلنا اگه کسی نظری یا اطلاعاتی در هر زمینه ای داشت با ذکر منبع عنوان میکرد. ولی حالا: اولا که اینجا هر کی میتونه نظر خودشو بگه هر کسی هم میتونه تحقیق کنه ببینه نظری که گفته شده درسته یا غلط
دوست جوان پرانرزی و عجول کمی آرومتر. اینجا کسی با کسی دعوا نداره.کل کل برندی هم مطرح نیست. یه مورد ساده و منطقی مطرح شد: رفرنس. این نیکون به کنون نمیرسه و اونیکی به فلانی میرسه و من 4ساله از فلان استفاده میکنم شد همون پست قبلیه شما.
زیاد دیگه نمیخوام موضوع کش پیدا کنه. فرض میکنیم همونیکه شما میگی درسته. هر کسی هم خواست به جوابش برسه خودش میره تحقیق میکنه...