تو کامنت ها دیدم که گفتن هر ۲ تاشم عادی هست.
نظرتون در موردNikon D5300 18-55 VR AFP Digital Camera چیه؟قیمتش ۱۸۰۰ هست
Canon EOS 700D Kit 18-55mm IS STM Digital Camera حدودا ۱۲۰ ارزونتر هست.
Printable View
دوست من نمیدونم شما سرعت پیشرفتتون قراره چجوری باشه
اما اگه نظر منو میخواین کلا لنز 18-55 نگیرید و هردوربینی میخرید با کیت 18-135 کانن، یا اگه نیکون 18-140 خریداری کنید
الان که دارید خرید میکنید بین کیت 140 و 55 تفاوت قیمتش سیصد چهارصد تومنه ، اما بعدا اگه پشیمون بشی و بخوای کیت 140 رو جدا بخری باید یک میلیون تومن بدی
18-55 به نظر من خیلی ضعیفه و اصلا هیچ نیازی از من رو پوشش نمیده زومش ک فوق العاده کم و داغونه و اصلا راضی نیستم
وقتی تا آخر با این لنز زوم کنید، تازه میشه دید معمولی که شما با چشم خودتون به محیط دارید
خیلی زود خواهم فروختش و یه لنز 50 میلیمتری میگیرم و فعلا باهاش عکاسی فاصله نزدیک رو میکنم و در آینده 18-140 خواهم گرفت
دوستان این دوربین برا چی انقدر ارزونه ؟
Nikon Coolpix P900 Digital Camera | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
اولش فکر میکردم یک میلیارد باشه اما هرجوری نگاه کردم بازم میلیون دیدم
مشخصات دیافراگمش که عالیه اگه تا 2.8 باز میشه یعنی از دوربینایی مثل 700d تو فاصله نزدیک هم حرفه ای تر میگیره
اونوقت برا چی انقدر ارزونه
طرف نوشته باهاش ماه و ستاره هارو رصد میکنه :::waw:::
خوب میشه توضیح بدین تفاوتش دقیقا چقدره و تو چیه که انقدر تفاوت قیمت داره ؟
الان یه لنز 18-200 خشک و خالی از کلهم این دوربین گرون تره که یه خورده زوم میکنه فقط
سمپل هاش رو ببینید عکساش خیلی شارپ و با کیفیتن !
این گربه فاصله نزدیک
http://blog.digitaldepot.co.uk/wp-co...Super-zoom.jpg
این ماه ک چاله چوله هاشم پیداس !
http://chsvll.nikon-image.com/produc.../pic_01_og.jpg
سلام
تفاوت اصلی اختلاف بسیار زیاد در کیفیت تصویر خروجی است. این دوربین سنسور کوچکی دارد که باعث کیفیت پایین تصویر خصوصا در شرایط نور کم می شود. لنز دوربین به دلیل زوم زیاد و کیفیت نه چندان مرغوب عدسی ها اپتیک مناسبی ندارد. این دوربین ها به دلیل نداشتن سیستم فوکوس فازی سرعت و دقت فوکوس بالایی ندارد.
تا منظور از کیفیت چه باشد
کاربر عادی کیفیت را در کلمه قشنگه شارپه و ... خلاصه می کند ولی مفهوم کیفیت به عمق بر می گردد و مانند کوه یخ است
این دوربین ها مانند کوه یخ تنها قسمت های نمایان را در اختیار می گذارند و البته دقت کنید یک کاربر عادی بیشتر از این چیزی نمی بیند و نمی خواهد
بنابراین به همان میزان هزینه می کند که نیازش برطرف میشود از طرفی این حرکت برای خالی کردن جیب مشتری هم طراحی شده
خرید دوربین یا هر ابزاری را بر اساس نیاز انجام دهید نه قیافه و گفته دیگران
الان رصد ماه در عکاسی نوزاد و یا خانواده شما چه تاثیری می گذارد اگر دوربینی داشته باشید که ماه را رصد کند ولی از پس گرفتن عکس یک کودک در منزل بر نیاید به کیفیت مطلوب میرسید؟
در نهایت p900 برای کاربری خود دوربینی بسیار جذاب است
به جای بدنه Nikon Coolpix P900، ترکیب یک بدنه دست دوم سری d3xxx نیکون یا هم رده در کنون + لنز 500 یا 800 سامیانگ ( مختص عکاسی از ماه اگه خیلی اصرار به این مورد هست) + لنز 55 - 18 جذاب تر نیست؟؟؟
به نظر من، حق انتخاب در گزینه دوم خیلی بیشتره. اگر هم به عکاسی علاقه مند باشین، آینده خیلی روشن تری داره.
دوستان صاحب نظر و با دانش لطفا راهنمایی بفرمایید
واقعا و به صورت علمی چیه فرق دو لنز کیت 18-55 با 18-135 stm و یا در نیکون 18-55 با 18-140
آیا فقط در زوم بیشتر با هم تفاوت دارن??.?
خیلی ها میگند فقط تو زوم با هم متفاوت هستند وگرنه از لحاظ کیفیت عکس تفاوتی بین این دو لنز کیت نیست...
عده ای میگند لنز 18-55 لنز به در نخوری هست و 18-135 یا 18-140 باید گرفت. خلاصه که روایت زیاده، ولی از لحاظ علمی چیه تفاوت این دو لنز
اگه کسی نیاز به لنز زوم نداشته باشه و در همان حد 18-55 کافی باشه براش، چرا نباید اون را با یه بدنه خوب به کار برد، چون لنز ارزانی هست پس به درد نمیخوره؟؟؟
کسی هست که یه پاسخ علمی و درست بده؟؟؟
من بنابر تجربه شخصی میگم که 18-55 کنون کیفیت خروجی خوبی نداره، وقتی مثلا با عکسی که با 50mm f1/8 گرفته شده مقایسه میکنی رنگ ها و نور عکسی که با 50 میلیمتری گرفته شده طبیعی تر هست.
اما مثلا از نظر فوکال 18-135 هم خیلی بدرد بخور تر از 18-55 نیست، جفتشون نه واید خوبی دارن نه تله بدرد بخوری نه دیافراگم بازی
اما در نهایت عکاسهایی بودن که با همین 18-55 عکسهایی گرفتن که جایزه های چند هزار دلاری هم بردن
سلام دوستان چند سالی هست با دوربین کامپکت دارم عکاسی می کنم که واقعا کلافه شدم از محدودیت هاش ممنون می شم راهنمای کنید من قصد خرید یه دوربین dslr دارم که بتونه نیازهای منو پوشش بده
هزینه که می تونم بکونم در حالت عادی 1300 تومن و در بهترین حالات 1700 تومن که کمی بهم فشار میاد !
البته واقف هستم که فول فریم های واقعا یه چیزه دیگه اند با دی 90 نیکون که 12 مگاپیکسل هست عکس گرفتم مهشر بود اما چکونیم پول ندارم!
خیلی گشتم چنتا انتخاب دارم
1. بینه 3300 و 5300 موندم البته با اختلاف حدود 400 هزار تومنی که ایا واقعا ارزش داره؟
2.در زیمنه لنز خیلی ترسیدم که 18-55 خیلی ها گفتن نگیر از همون اول یه لنز خوب بگیر ایا مثلا من 3300 بادی بگیرم اول اینکه بادیش چقدره؟دوم با 500 تومن یه لنزی که بشه عکاس خوب کرد میشه خرید؟یا نه؟
3.ممنون منو راهنمی کنید البته حدود 30 صفحه خوندم اما واقعا کلافه شدم
ممنون
سلام به همه دوستان عزیزم. نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه .... آیا طبیعی هست که در روی پیچهای بادی نو اثرات رنگ رفتگی و براق شدن دیده بشه ؟ آیا ممکنه در خط تولید چنین وضعیتی برای پیچها پیش بیاد ؟ این اثرات هم در لبه ها و هم در گودی پیچ دیده میشه . 7 عدد از پیچهای زیر بادی این شکلی هستند .
فایل پیوست 77469
نمیخوام ناراحتتان کنم
ولی تا حالا دوربین زیاد عوض کردم و همچین چیزی ندیدم
سلام اتفاقا خیلیم خوب شد که گفتین دوربین رو پس فرستادم فقط قراره آقای قاسمی هم بعنوان نماینده ایده آل نظرشون رو بگن من با ایشون صحبت کردم گفتند ممکنه در خط تولید چنین مشکلی پیش بیاد ولی تا دوربین دستم نرسه نمیتونم نظر بدم الان من منتظر نظر نهایی ایشون هستم . به نظرتون ممکنه قسمت زیری دوربین باز شده باشه ؟
سلام و ممنون بابت وقتی که گذاشتید . اتفاقا به نظر من حتی یک پیچ معیوب هم نمیتونه از طرف کنون یا نیکون و .... باشه دیگه بخش کنترل کیفیت اونها اونقدر شناخته شده هست که چنین موردی از آنها مشاهده نشه منم فکر نمی کنم مربوط به خط تولید باشه حتی دوربین های ارزان قیمت کامپکت هم چنین موردی ندارند. منم منتظر نظر نهایی آقای قاسمی هستم .
دوستان ممنون می شم کمک کنید یه جوری که منجر به تصمیم گیری بشه
دی 3300 و دی 5300 تفاوت 400 هزار تومنی دارند که
5300 السیدی چرخان داره وایفای و جیپی اس داره و البته فوکوس لنف هم 53 نقطه و دی 3300 دارای 11 نقطه و فکر کنم یه کم باتریش بهتره
ممنون می شم کمک کنید که ایا این تفاوت 400 هزار تومن می ارزه با توجه به اینکه پولشو می تونم جور کنم اما یه کم سختمه
می خام ببینیم ارزش داره چون من تازه از کاپمکت اومدم بیرون حدود 10 سال می خام دوربین که بگیرم حداقل 10 سال داشته باشمش
شما که خودتون تفاوت ها رو گفتین، فکر کنید ببینید واقعا این امکانات اضافه لازمتون میشه یا نه. مثلا برای من وایفای یه مساله حیاتی هست و نمیتونم از خیرش بگذرم. (سرعت و سهولت در انتقال عکس ها به موبایل یا کامپیوتر، استفاده از گوشی به عنوان ریموت کنترل و...) اما همین ویژگی رو ممکنه شما اصلا نیازی بهش نداشته باشی... منظورم اینه که به نیاز های خودتون توجه کنید.
اما در آخر با توجه به اینکه قصد دارید تا 10 سال دوربین رو داشته باشین (که با توجه به این سرعت پیشرفت تکنولوژی غیرممکنه !) به نظرم اون 400 تومن هزینه اضافه ارزششو داشته باشه.
موفق باشید.
یکی از دوستان بنده که تازه به عکاسب علاقه مند شده ،میخواد دوربین حدود 3 میلیون بخره از من خواسته که براش تحقیق کنم
ایشون دوست داره با نگاهی به آینده خرید کنه. و خودش مدل 760D را با کیت 18-135 در نظر داره .و من بهش پیشنهاد دادم بهتره 70D با لنز 18-55 را فعلا در ابتدای کار برداره و بعد از اینکه راه افتاد و نیازهاش را شناخت یه لنز مناسب کارش برداره ، اینطوری بهتر نیست به نظرتون؟؟؟؟
آیا بادی 70D خیلی با ارزش تر و بهتر از بادی 760D هست؟؟؟
و با این کار صاحب بادی با ارزشی نشده؟؟؟
سلام متشکر که جواب بنده را دادید . درسته بعضی مواقع حساسیت بیش از اندازه سبب میشه ادم از وسیله ای که داره لذت نبره ولی وقتی 7-8 میلیون پول بابت وسیله ای میدیم حداقل انتظار داریم که جنسی بدون نقص و ایراد چه داخلی و چه ظاهری دستمون باشه . فعلا منتظر نظر آقای قاسمی هستم ولی 7 پیچ معیوب آنهم از یک قسمت بادی برای من غیر طبیعی هست .
دوستان ببخشید من اینجا مطرح می کنم ولی واسه خرید من دارم گیج میشم میشه توضیح بدید تفاوت این ها چیه Nikon D3300 Kit 18-55 VR AFP Digital Camera
Nikon D3300 Kit 18-55 DX ED II Digital Camera
Nikon D3300 Kit 18-55 VR II Digital Camera
تفاوت اینها در چی هست واقعا گیج شدم چه کنم الان !
سلام فکر میکنم مطالعه تاپیک http://forum.akkasee.com/f58/t3333.html مفید باشه
afp نوع جدیدتر و پیشرفته تر و دارای فوکوس بدون صداست و همچنین حلقه ی فوکوس از قسمت متحرک لنز به قسمت ثابت منتقل شده
DX ed نوع قدیمی تر و کمی بزرگتر و سنگین تر
vr ii نوع پیشرفته تر dx با حجم و وزن کمتر
در کل afp با توجه به جدید تر بودنش و کمی شارپ تر بودن بهتر از دو مورد دیگست
درستش هم همینه اگر وسیله سالمه و کار میکند باید استفاده کرد:::love2:::
خخخ دیگه چیا میگن :::love2::: نتیجه مطالعه سایت هایی مثل دیجی میجی:::blushing::: میشه این
تفاوت هایی که گفتید در عکس موثر نیست تفاوت در عملکرد است مثلا فرق دو دیفرانسیل با تک چیه؟
این دور بدنه قابل قیاس نیستند
ممنون می شم یکی از اساتید منو راهنمای کنه
من سال 2006 یه دوربین کاپکمت خریدم pansonic fx3 که دوربین 6 مگاپیکسلی و 3 ایکس زوم بود تا الان که سال 2016 هست یعنی 10 سال دارم ازش استفاده می کنم بدون مشکل الان خیلی بهتر از اس 6 موبایلم عکس میگیره اما خوب همه چیش اتوماتیک هست و اصلا دسته ادم رو توی خلق اصر باز نمی زاده این از فلسفه 10 سال !
ممنون می شم دوستان و اساتید کمک کنید
1.به متن بالا م جواب بدید
2.همون لنز کیت خوبه؟
3.گارانتی اصلی نیکون اسمش چیه؟
4.از بازار خرید کنم یا از اینترنت مخصوصا دیجی کالا
5.ممنون به خدا صواب داره
درود
1. دوست عزیز قبلا به این سوالتان دوستان جواب داده اند
2. لنز کیت به لحاظ اقتصادی به صرفه تر است، مگر اینکه در ژانری تخصصی عکاسی کنید و لنز کیت جوابگو نباشد.
3. نیکونگرش
4. اگر در بازار فروشگاه معتبری سراغ ندارید بهتر است از همان فروشگاه های اینترنتی معروف خرید کنید.
سلام
در حین فیلمبرداری با دوربین نیکون برای انجام فوکوس اتوماتیک کاری را بایست انجام دهیم ؟ من به تازگی دوربین گرفتم و وقتی که شاسی را تا نیمه در حین فیلمبرداری می گیرم فقط فوکوس انجام می شود
سلام به همه اساتید عکاسی من هرچی بیشتر تحقیق می کنم بیشتر سردرگم می شم ممنون می شم چنتا از اساتید جواب سوالات من رو کامل بدن به خدا صواب داره
1.اولا بینه نیکون دی 3300 و 5300 موندم و البته تفاوت 400 هزار تومنی که 5300 السیدی چرخان و با کیفیت تر و نقاط فوکوس بیشتر و البته داشتن وایفای و جی پی اس ایا 400 هزار تومن اختلاف واقعا ارزش دارد من پولم 1300 هست یعنی تنها گزینم فقط 3300 هست البته می تونم 5300 بخرم یه کم بهم فشار میاد اما اگر واقعا یکی از دوستان منو قانع کنه که 400 هزار ارزش داره میرم سمتش ببینید دوستان من تازه از کامپکت اومدم سمت dslr برای همین واقعا نمی دونم نیازم چیه یا اینکه این امکانات بدردم می خورده
2.لنز نیکون کیتش ظاهرا چند مدل هست DX ED II مدل بعدیش afp که تفاوت 60 تومنی هست ایای ارزش داره ؟
3.همراه دوربین چه لوازم دیگه لازم هست مثلا محافظ لنز می خاد ؟قیمت حدودش چنده البته یه رم 4 گیگ اس دی دارم دیگه چه لوازمی بگیرم همراه دوربین که لازم باشه
4.گارنتی من شنیدم نیکو نگرش یکی از دوستان گفتن نمایدنگی رسمی نیکون هست اما در بازار فقط گارانتی ایده ال هست و یکی دیگه که الان یادم نیست
5.این جریان بیمه نامه 15 ماه کارافرین دیجیکالا چیه ؟
4.الان موقع مناسبی هست یا صبر کنم مدلهای جدیدتر بیاد
ممنون به خدا من خودم پولم کارگری و واقعا سخته برام برای همین خیلی خیلی برام سخته انخاب درست
1.خودتون پاسخ دادید دیگه! اگر امکانات اضافی براتون حیاتی نیست صرفنظر کنید! چون بعدا متوجه میشید بهتره هزینه بیشتر رو برای لنز انجام بدید! البته منظور من این نیست که بدنه خیلی ارزونی بخرید ولی بقول دوستان دی3300 برای گرفتن عکس خوب از کافی هم بالاتره!
2.بله ارزش داره! ولی حواستون باشه 4تا لنز وجود داره! فقط نسخه های لرزشگیر دار ارزش خرید دارند (یعنی VRII و AFP VR)
3. رم خودتون کمه! البته رم الان خیلی هزینه بر نیست میتونید 16 گیگ بخرید حدود 25 تومن! البته بهتره همراه دوربین نخرید و بزارید زا جای مخصوص خوشد رم رو بخرید!
4و5 .بگردید داخل فروم در مورد بیمه و گارانتی توضیحات فراووان داده شده!
مجددا 4 . بستگی به خود شما داره! اگر اینقدر عجله ندارید صبر کنید چون دوربین مثله گوشی مدام در حال افته و مدام هم مدل جدید معرفی میشه! ولی انتظار نداشته باشید طرف مدت 1ماه مدل جدید بیاد و مدلهای قدیمی افت کنه! بحث در مورد 6ماه الی 1ساله!
دوستان برای عکاسی منظره و طبیعت کدوم دوربین از بین دوربین هایی چون 5D Mark III، D750 و D810 رو پیشنهاد میکنند؟ به گواه سایت های ریویو D750 گزینه ای به صرفه و خوبه.. علت تفاوت قیمتش با بقیه دوربین ها چیه؟
یه سوال دیگه دوستان
1.بیام مثلا 3300 رو وردارم الته منهای لنز کیتش حدود 200 برمیدارن و یه 18-140 بردارم ممنون می شم اولا اینکه اینکارو بکنم یا نه؟چون چنتا لنز معمولا سخته حملش و 1 لنز همیشه بهتز از چنتا لنز هست یا اینکه نه لنز کیتش رو نگه دارم و بعدا لنز بخرم ممنون ممنون الان فقط پرتره و منظره کار می کنم ممنون می شم کمک کنید اگر خودتون بودید چیگکار می کردید
2.وسایل جانبی مثلا محافظ لنز نیاز هست؟
3.ایزی کاور چی؟
4.کیف چی ؟
5.ممنون می شم توصیه چیزی دارید بهم بگیید چون 3 شنبه میخوام برم برای خرید
یه مقداری الان بعضی دوستان روی نیکون حساس شدند چون سری اول بدنه دی600 و دی750 کمی ایراد داشت ولی فکر نمیکنم الان اینقدر مهم باشه این ماجرا. ولی بطور کلی من جای شما بودم با توجه به کاربردم سعی میکردم لوازم ضروری رو لیست کنم و قیمتشون رو جمع بزنم و بعد قیاس قیمت لوازم ضروری بدنه بخرم! لنز مناسب + 3پایه و هد مناسب + تک پایه و هد مناسب + داشتن ابزارهایی برای کنترل شاتر (اعم گریپ های مخصوص یا ریموت مناسب یا حتی داشتن امکان اتصال به اسمارت فون خود بدنه) + فیلتر های با کیفیت و مناسب + لوازم محافظت از لنز و دوربین در طبیعت + سایر مواردی که بگردید متوجه میشید که واقعا بهشون احتیاج دارید! ممکنه با بهترین بدنه ممکن شما بدون وسایلی که عرض کردم نتیجه حتی در حد متوسط هم نگیرید! فکر میکنم نزدیک 5میلیون تومان باید برای همین اقلام اضافی هزینه کنید!
برای انتخاب خود بدنه چیزی که تو بدنه برای کار طبیعت مهم جلوه میکنه رزولوشن ائه! البته اونم الان اینقدر حیاتی نیست ولی بهرحال 5Ds و D810 رزولوشن بالاتری نسبت به بدنه های متوسط دارند! D750 و 6D وای فای داخلی دارند که عرض کردم برای کار شما مزیته! ولی بطور کلی نمیشه گفت یه بدنه خاص از یه برند خاص برای عکاسی با سبکی که شما میگید ارجخیت مطلق داره! هزینه هاتون رو بسنجید و بعدش خرید کنید! دی750 به نظر خود منم گزینه خیلی بدی نیست گرچه داشتن امکانات اضافی (سرعت و عملکزد بهتر تو شرایط کم نور) خیلی شاید برای شما مهم نباشه ولی با توجه به گرون بودن سایر وسایل شاید 1میلیون تومان اختلاف بدنه برای شما سرجمع خیلی سنگین نباشه!
1. شما توجه دارید که اگر با تئوری چند تا لنزه سختته و 1لنز بهتره بخواید جلو برید بهتره اصلا DSLR تخرید! دلیل تولید کامپت سنسور بزرگ همینه که شما سایز و حمل نقل راحت رو فدای DSLR بودن نکنید! سری G کنون چندین مدل با رنج مختلف فوکال لنز داره که میتونید انتخاب کنید! ولی اگر DSLR میخرید دیر یا زود مجبور به خرید و حمل لنز اضافی یا عادت کردن به رنج های محدود و پرایم هستید! من در مورد 18-140 اصلا بحثی ندارم که خریدش درسته یا غلطه ولی خودتون یه سرچی بزنید ببینید چند% کاربران مبتدی از 18-140 راضی هستند! نظر شخص من (با توجه به نیاز شما و سلقه خود من و نه ایه منزل که کار درست فقط همینه) اینه که اگر دی3300 میخرید لنز کیتش رو نگه دارید (مخصوصا AFP VR اگر حریدید) چون قسمت واید لنز و همینطور ماکرو وقعا بکارتون میاد و قیمتشم خیلی بالا نیست و یه لنز 35/1.8 DX هم کنارش بخرید! خیلی لنز ها بزرگ و دست و پا گیر نیستند که برای حمل هم اذیت بشید.
2.محافظ لنط اگر خیلی ارزون بخرید کمی کیفیت رو پایین میاره! خیلی گرون متناسب با قیمت لنزتون نیست که بخواد ازش حفاظت کنه! برای لنز کیت ارزون خیلی حساس نشید بهتره! ولی فیلتر پلاریزه شاید برای منظره های سرسبز و احیانا دم اب غیره بدردتون بخوره!
3.اگر جایی میرید که میدونید کاور احتیاج یشه بخرید! خیلی ماجرای پیچیده ای نیست. من باشم اولکار نمیخرم! میتونید با سلفون هم کارتون رو راه بندازید!
4.اگر ندارید یه کیف کوچیک و ارزون ضرری نداره! میتونید کیف رو بعدش بندازید داخل کولتون! با توجه به اینکه روی حجم و تعدد وسایل حساس هستید کیف بزرگ خیلی بکارتون نمیاد!
5. همه لوازم رو از یک مغازه نخرید! 3پایه ارزون برای طبیعت نیاز دارید ولی اگر امکان هزینه کردن برای 3پایه خوب رو دارید و قصد دارید در اینده جدیتر عکاسی کنید خریدش توصیه میشه!
پنج دی مارک سه را برای منظره فراموش کنید. نه اینکه نشود یا کیفیتش بد باشد ولی برای ژانر منظره تفاوت زیادی بین دینامیک رنج بدنها نسل قبلی کنون و نیکون وجود دارد. برای کسی که هنوز تجهیزات خاصی ندارد و پایبند برندی نشده برای نظره انتخاب صحیح نیکون است.
با توجه به برتری کنون در لنزها، شاید نسلی که اماده شده و مدتی در حال تست است ارزش صبر کردن را داشته باشد.
ممنون دوست عزیز پس همون 3300 می رو میخرم و 400 هزینه اضافه برای 5300 نکنم چون هم بهم فشار میاد هم اینکه به قوله یکی از دوستان 3300 اینقدر خوب هست
راستی دوستان 1300 دی کنون هم مشخصات خوبی داره وایفای و جی پی اس داره قیمتش هم دقیقا با 3300 یکی هست
3300 ماله ساله 2014 هست جی پی اس و وافای نداره
1300 دی ماله ساله 2015 هست و جدیدتره
اما توی همه سایته ای اینترنتی دیدم که همه گفتن 3300 بهتره واقعا کمی گیج شدم
1.بینه 3300 و 1300 دی کنون البته ظاهرا توی خارج 1300 دی کنون 50 دلار ازونتره یعنی حداقل 150 هزار تومن باید 1300 دی ارزونتر باشه اما توی ایران یه قیمت هستن
2.بینه 3300 و 5300 و تفاوت 400 هزارتومنی
3.بینه 3300 و 5200 و تفاوت 150 تومنی که بازم توی خارج 5200 حدود 100 دلار ارزونتره اما توی ایران 150 هزار گرونتره!
4.ایا وایفای و جی پی اس و صفحه چرخان لازم هست اگر هست ارزش حدود 400 هزار بیشتر رو داره
5.بیشترین کاربرد من پورتره خونه وادگی و منظره هست
6.
واقعا دارم دیوانه می شم
هرچی سرچ بیشتر می کنم بیشتر سرگیجه می گیریم
دوستان این برتری 5300 نسبت به 3300 می خام ببینم هرکدوم یعنی چی و ارزش 400 هزار داره
Wireless Connection
Articulating Screen
GPS
Number of Focus Points
LCD Screen Size
LCD Screen Resolution
Timelapse Recording
Dynamic Range
AE Bracketing
Selfie Friendly LCD
راستش بنده در حال حاضر پابند برند نون شدم با توجه به اینکه قبلا یه D5300 به همراه لنز 35 تهیه کردم و از کلیتش راضی هستم. نظر خودم روی D750 هست.. عملکرد خوب در نور کم برای عکاسی شبانه هم خوب خواهد بود مشخصا.. در مورد D810 وزن و اندازه بزرگتر و قیمت بالاترش تو ذوق میزنه.
درود
امین جان دوتا مسئلرو فراموش نکن
۱.شما هر دوربینی بخری خواه ناخواه باید یک سری لوازم براش تهیه کنی تا بتونی استفاده کنی که خودش حدود ۴۰۰ تومن حداقل برات اب میخوره.
۲.اگه با اسمارت فون اندروید کار میکنی ی برنامه ای هست بنام wmu برای نیکون که میتونی عکسهارو از طریق اون به گوشی یا تبلت انتقال بدی و با دقت بیشتر باز نگری کنی و اگه لازم شد مجددا عکس بگیری یا از طریق گوشی براحتی برای دیگران ارسال کنی عکسهارو از طرفی با خرید ۵۳۰۰ کل بودجرو تموم کردی و هزینه برای لوازم جانبی میمونه که از بودجت خیلی میزنه بالاتر!
خود بنده قصد تهیه دوربین تا ۲تومن رو داشتم در اثر بی تجربگی کل بودجه برای دوربین صرف شد تهیه ی لنز اضافه و ۳پایه و رم و کیف دوربین ۱ میلیون هزینه ی اضافه بهم تحمیل کرد.
نکته ی اخر اینکه برای فیلمبرداری حتما باید از سری afp vr انتخاب داشته باشی که هم سرعت بالایی تو فکوس هنگام لایو ویو دارن هم صدای موتور فکوس فیلمتو خراب نمیکنه
موفق باشی
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
درود
برای منظره و طبیعت همونطور که دوستان فرمودن دو پارامتر بیشتر از بقیه هم هستن:
1- رزولوشن بالا که دست عکاس رو برای کراپ زدن و چاپ در ابعاد بزرگتر باز میگذاره.
2- دینامیک رنج بیشتر جهت ثبت بهتر صحنه های با کنتراست زیاد و ریکاوری بهتر سایه ها در نرم افزار.
با توجه به موارد فوق پیشنهاد بنده:
1- d810 اول بخاطر ایزوی 64 که فعلا بی رقیبه و در این ایزو دینامیک رنجش معادل مدیوم فرمت 645z میشه! (طبق بررسی سایت dpreview ) بعدش بخاطر رزولوشن بالا.
2- d750 که در ایزوی 100 دینامیک رنجش با اختلاف بسیار جزیی مشابه ایزوی 100 در d810 میشه که برای منظره گرافی عالیه. بعدش بخاطر مشاهده تغییرات نور دهی در لایو ویو که هیچکدوم از بدنه های نیکون این قابلیت رو ندارن و تو ثبت طبیعت خیلی بکار میاد. و صد البته قیمتی که این بدنه در قبال سنسور عالی و سیستم فوکوس پیشرفته تر و امکانات بسیار خوبی که به کاربر میده واقعأ تحسین برانگیزه.
با 5d iii هم میشه منظره گرافی کرد ولی مثل نیکون موقع ادیت عکس دستت باز نیست. توی ریکاوری سایه ها هم که برتری دو بدنه فوق بر 5d iii اظهر من الشمس است! مگر اینکه در 5d iv اتفاق جدید بیفته که به احتمال قوی افتاده. فقط صبر ایوب میخواد تا بدست ایرانی ها با قیمت واقعی خودش برسه!
یا حق
سلام خدمت اساتید عکاسی .
من یه دوربین با کیفیت عکس و فیلم برداری بالا میخوام خریداری کنم . البته نه خیلی حرفه ای باشه نه معمولی
یکم توی اینترنت اطلاعات بدست آوردم از اصطلاحات و موارد فنی دوربین ها .
حدود بودجه 2.000.000 الی 2.500.000
کیفیت فیلم برداریش Full HD
و بقیه موارد هم بالا باشه
مثلا با دوربین SX50 SH ، کار کردم و خوب بوده که البته فکر کنم مدل هایی مثل canon 750D خیلی بالاتر هستن از این مدل
حالا میخوام بدونم مدل های EOS چقدر تفاوت کیفیت با Powershot دارن ؟
و چه مدلایی رو توی Canon یا Nikon پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش از راهنمایی ها ممنونم
درود
با همون ١٨-٥٥ afp vr تهيه كنيد با هر لنز ديگه اي از بودجتون ميزنه بالا ي رم مناسب هم تهيه كنيد سرعت بالا و اصلي (رم اگه رم خوبي نباشه ميتونه مادربرد دوربينو بسوزونه) نهايتا ي باطري اضافه هم تهيه كنيد كه لنگ نمونيد
كيف و ٣ پايه و هر وسيله ي اضافي جانبي اصلا الان پيشنهاد نميشه تا يكم دستتون با دوربين راه بيوفته بتونيد بهتر تصميم بگيريد كه به چه جيزهايي نياز داريد بعد تصميم بخريد بگيريد
موفق باشيد
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان چرا توی خارج
Nikon D5300 24.2 MP CMOS Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6G ED VR II Auto Focus-S DX NIKKOR
قیمتش 768 دالاره و توی ایران 1ملیون 700
وPentax K-S2 20MP DSLR Kit w/ 18-50mm WR (Black)
565 دلاره و توی ایران یا نیست یا قیمت حدودی 2.5 الی 3 تومن داره
راستی دوستان دوربین های بدون اینه چطورن
سوال اول منم دلیلشو نمیدونم. کلا مدل های نیکون خیلی غیر منطقی ارزان تر از نرخ دلار اند! که خب برای ما ارزش خریدشون بیشتر میشه.
دوربین های بدون آینه هم کارایی خیلی خوبی دارن در کنار اندازه و وزن کمتر نسبت به اس ال آر ها. از معایبشون هم اینه که لنز های کمتری براشون توی بازار هست و قیمت هاشون یکم بالاست.
موفق باشید.
سلام دوستان و اساتید گرامی
بنده سر دو راهی تعویض دوربین موندم
دوربین هودم دی 5100 هست که البته دوربین خوبیه اما فکوس واقعا آزار دهنده ای داره روی لنز 50 مم
به این فکر کردم که دی 7200 بگیرم با یک لنز 35 مم البته من پرتره فضای باز میگیرم و تا حدودی هم میشه گفت عکاسی خیابونی میکنم
35مم به عنوان یک لنز جوابگو هست؟
یا فول فریم بگیرم و با همین 50 کار کنم؟
یا در کنار این 50 مم لنز 85مم اف 1.8 و 24مم اف 1.8 رو بگیرم
خواهشا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بهم بگین چون با توجه به وضعیت مالی پول زیادی میخوام خرج کنم و نمیخوام جای پشیمونی داشته باشه
۷۲۰۰ از هر لحاظ بدنهی بهتریست.