هر چند تا حدودی 450D مشخصات فنی بهتری دارد، ولی از نظر ظاهری و طراحی، شاید برای خیلی ها D3000 مناسبتر باشد (چون خوشدست بودن موضوعی نسبی است نمی توان با قاطعیت نظر داد.)
این که کدام بهتره، فکر نکنم به این زودی ها به نتیجه برسید. ولی من می گویم از نظر کیفیت ساخت و خروجی، هر دو بسیار خوبند و براحتی می توانید به هر دو دوربین اعتماد کنید.
همانطور که دوستان گفتند، برای انتخاب باید لنزهای مورد نظر خود را در هر برند بررسی کنید.
ممنون از راهنماییتون
من لنز به خصوصی مدنظرم نیست فعلا با لنز خود دوربین و بعدا یه تله ولی نمی دونم چه تله ای
چندتا سوال غیر حرفه ای
1.چه فرقی بین دوتا دوربین با امکانات مشابه در دو برند مختلف هست (به عنوان مثال کیفیت رنگ یا.....)
2.کدوم برند لنزها و تجهیزات جانبی بهتری داره(منظورم کیفیت بهتر+قیمت مناسبتر)
و یک مطلب دیگه
من برای اولین بار با دوربین DSLR چندتا عکس گرفتم(450D)
راستش زوم کردن یکم برام سخت بود(اتوماتیکش که بماند...)
دلیلش این دوربینه یا من عادت نداشتم.
1 مربوط به الف : سنسور ب: کیفیت اپتیک لنز ج: موتور پردازش تصویر (اگر فرمت RAW عکاسی نکنید) دارد. اینترنت پر از ریویو و مقایسه است.1.چه فرقی بین دوتا دوربین با امکانات مشابه در دو برند مختلف هست (به عنوان مثال کیفیت رنگ یا.....)
2.کدوم برند لنزها و تجهیزات جانبی بهتری داره(منظورم کیفیت بهتر+قیمت مناسبتر)
2 هیچ کس جواب این سوال را نمی داند. مخصوصا برای مصارف عمومی. شما تمام برند ها را بر رسی کنید . سونی کنون سامسونگ نیکون پنتاکس اولپوس ... اکتفا به کنون و نیکون دریچه های دید شما را محدود خواهد کرد.
زوم یا فوکوس؟ به هر حال کار سختی نیست طی یکی 2 روز عادت می کنید.راستش زوم کردن یکم برام سخت بود(اتوماتیکش که بماند...)
زوم یا فوکوس؟
منظورم فوکوس بود ممنون که اصلاح کردید.
و ممنون از راهنماییتون.
سلام دوستان ... همونطور که میدونید توی Ebay خیلی موارد خوب پیدا میشه که به مناسبتها و دلایل مختلف هم قیمت های خوبی دارن ... البته بعضی اوقات هم بر اثر بید دادن الکی و بدون دقت برای تصاحب چیزی قیمت بالاتر از معمول هستش .
حالا کلن من زیاد از این سیستم ها اطلاع دقیقی ندارم و فقط در حد نرمال باهاشون آشنا هستم . یکی از اقوام من ساکن امریکا هستش و حین تماسی که باهاش داشتم اخیرا صحبت از دوربین شدش و گفت از Ebay برات میخرم ...
الان من دارم موارد مختلف رو توی ای بی چک میکنم واسه اینکه دستم بیاد چی ها هستن ... آخه خیلی فروشنده های معروف و قدیمی ( بست سلرهاشون ) خیلی موارد رو بصورت پک میفروشن ( نو ) .
الان یه موردی دیدم واسم جالب بود ( هرچند کمی مبهم هم هست بعلت توضیحات ناقص برای بعضی لنزها یا شادم هم عدم آشنایی من با اینها موجب این برداشتم شده ) .
این لینک :
حالا میخوام با توجه به قیمت اگر دوستان در مورد کیفیت و کمیت موارد ذکر شده توی این مورد مثل لنزهای تامرون ، اون لنز 650-1300 !!! ( که یه سرچی کردم دیدم ظاهرا شرکت هایی به اسم های Rokinon, Bower, Walimex اونها رو میسازن ) ، اون لنز آینه ای انعکاسی 500 مم ( که اصلا نمیدونم چی هست !؟! ) و سایر موارد با توجه به قیمت کلن من رو راهنمایی کنید .کد HTML:[url]http://cgi.ebay.com/NEW-Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-7-Lens_W0QQitemZ130355855946QQcmdZViewItemQQptZDigital_Cameras?hash=item1e59d0824a#ht_19234wt_1165[/url]
البته الان قیمتش نهایی نیست و احتمالا کمی بالاتر میره ولی هنوز که هیچ پیشنهادی نشده تا ان لحظه . البته از این دست آگهی فروش ها هست زیاد ... بیشتر میخوام ارزش اینها رو بدونم ، نه که همین رو بخرم همین الان . اگر در نظر دوستان خوب هستش میسپرم برام بگیرن .
پ.ن : متاسفانه یکی از کاربران فروم بعد از چندین بار نهایی کردن معامله برای خرید از ایشون ، امروز باز با بهانه های واهی معامله رو بهم زد !! من هم پشت دستم رو داغ کردم که دنبال جنس کارکرده نرم ... از سایر دوستانی هم که قصد فروش دوربین رو دارن ولی هنوز شک دارن یا ته دلشون راضی نیست یا هرچی ، خواهش میکنم الکی وقت دیگران رو هدر ندهند .
خیلی ممنون .
ویرایش توسط Austin.A : Friday 8 January 2010 در ساعت 01:57 دلیل: پی نوشت !!
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
اصولا اون لنز تله یک تکه لوله پولیکا ! است که یک المان ابتدا و یکی انتها دارد!یک وسیله مزخرف که از تلسکوپ های بچه های ابتداعی هم ضعیف تر است.
در مورد لنز های آینه 500 و یا 600 فبلا بحث شده.کافی است جستجو کنید به نتیچه خواهید رسید.کیفیت خوبی دارند ( البته بستگی به برند ) اما دیافراگم اکثر آنها بر روی 8 یا بیشتر ثابت است.
خرید از این سایت ها هم نیازمند یک تجربه خوب و آشنایی کامل به زبان دارد.گاهی با یک نوشته با فونت 2 در انتهای آگهی کل داستان کلاهبرداری رسمی از آب در می آید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
مندركشورآلمانزندگي ميكنمبيشتربانرمافز رفتوشاپدرارتباطبو دم
مدتيهستكهميخوامبه گاسيروبيارمودركاره متمركزهبيشتريداشته اشموخودمصحنهسازيك نمبيشترنوعكارمعكس زافرادهستچهدرداخل (محيطبسته)وچهخارج درفضايباز...
مبلغيروكهبراياينكار كنارگذاشتمبين۱،۵ت ۲،۵مليون
هستكهالبتهبازهمب هپيشنهادهايشمابستگي داره
كهباكموزيادكردنش چگونهميطونميكمجموعه حرفه ايداشتهباشموخيالم زانتخابمراحتباشد
(همانطوركهگفتمحدفمع اسيازافرادوادقامبا فتوشاپهست)
نكته:كيفيتبرايمنمه متريننقشروبازيميكنه
بآتشكر
سلام
دوست عزيز خوش آمديد.
لطفا تاپيك زير رو مطالعه بفرماييد و در صورتي كه به پاسخ نرسيديد، سوالتان را همانجا مطرح بفرماييد. ضمنا از گذاشتن عكس در تاپيك هاي راهنمايي خريد خودداري بفرماييد.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8700
ضمنا من متوجه نشدم كه اين نمونه عكسها كارهاي خودتان است يا ديگران.
فونت فارسيتان هم مشكل دارد و نوشته تان نياز به رمز گشايي دارد :)
فرهاد حسيني